искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Виды ошейников
Размер ошейника (длина)
Материал
Дополнительно
Цвет
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 1423 моделей:
| Trixie Сбросить все
Нашийник для собак Trixie, USB, що світиться, 45 см, рожевий
Шлея для собак Trixie Soft, м'яка, XXS-XS, 25-35 см/15 мм, чорна
Нашийник для собак Trixie, USB, що світиться, 65 см, рожевий
Шлея для собак Trixie Softline Elegance, XL, 80-100 см/25 мм, бірюзова
Нашийник для собак Trixie Flash, USB, що світиться, 65 см, зелений
Нашийник для собак Trixie, USB, що світиться, 50 см, синій
Нашийник для собак Trixie, USB, що світиться, 70 см, зелений
Нашийник для собак Trixie Premium нейлон SM 30-45см 15мм Червоний 40119052
Нашийник для собак Trixie Premium Нашийник для собак Trixie Premium нейлон S-M 30-45см/15мм, червоний - це розробка відомого німецького бренду зоотоварів Trixie, яка є обов'язковою складовою амуніції для собак. Якісна та стильна прикраса може допомогти вашому улюбленцю почуватися в безпеці та надати його зовнішньому вигляду стилю! Основні переваги нашийника: Не завдає шкоди вихованцеві. Зроблений з високоякісних матеріалів. Стійкий до активності тварини. Міцний. Зручний. Практичний. Нашийник незамінний для прогулянки з собакою. Нашийник зручно регулюється на шиї, даючи змогу забезпечити вихованцеві максимальний комфорт.  
Нашийник для собак Trixie Premium нейлон SM 30-45см 15мм Індиго 4053032019
Нашийник для собак Trixie "Premium" нейлон, S-M: 30-45 см/15 мм, індиго - це розробка знаменитого німецького бренду товарів для тварин Trixie, яка є обов'язковою частиною амуніції для собак. Якісна і стильна прикраса може допомогти вашому улюбленцю почуватися в безпеці та надати його зовнішньому вигляду стилю! Основні переваги нашийника: Безпечний для тварини Зроблено з високоякісних матеріалів Стійкий до активності тварини Міцний Комфортний Практичний Нашийник незамінний для виведення собаки на прогулянку. До нашийника кріпиться повідець, додатково підвищуючи безпеку. Нашийник зручно регулюється на шиї, даючи змогу забезпечити вихованцеві максимальний комфорт.
Нашийник для собак Trixie Premium нейлон SM 30-45см 15мм Графітовий 405303
Нашийник для собак Trixie "Premium" нейлон, S-M: 30-45 см/15 мм, графітовий - це розробка відомого німецького бренду товарів для тварин Trixie, яка є обов'язковою частиною амуніції для собак. Якісна та стильна прикраса може допомогти вашому улюбленцю почуватися в безпеці та надати його зовнішньому вигляду яскравих барв! Основні переваги нашийника: Не завдає шкоди улюбленцю Зроблений із високоякісних матеріалів Стійкий до активності тварини Надійний Зручний Практичний Нашийник незамінний для виведення собаки на прогулянку. До нашийника кріпиться повідець, додатково підвищуючи безпеку. Нашийник зручно регулюється на шиї, даючи змогу забезпечити вихованцеві максимальний комфорт.
Нашийник для собак Trixie Premium нейлон SM 30-45см 15мм Папайя 4053032020
Нашийник для собак Trixie "Premium" нейлон, S-M: 30-45 см/15 мм, папайя - це розробка відомого німецького виробника зоотоварів Trixie, яка є незамінною частиною амуніції для собак. Якісна і стильна прикраса може допомогти вашому улюбленцю почуватися в безпеці та надати його зовнішньому вигляду яскравих фарб! Основні переваги нашийника: Безпечний для тварини Зроблено з високоякісних матеріалів Стійкий до активності тварини Надійний Комфортний Практичний Нашийник незамінний для прогулянки з собакою. Нашийник плавно регулюється на шиї, даючи змогу забезпечити улюбленцю максимальний комфорт.
Нашийник для собак Trixie Premium S-M 30-45см 15мм Рожевий 4053032019690
Нашийник для собак Trixie "Premium" нейлон, S-M: 30-45 см/15 мм, фуксія - це розробка відомого німецького виробника товарів для тварин Trixie, яка є обов'язковою частиною амуніції для собак. Якісна та стильна прикраса може допомогти вашому улюбленцю почуватися в безпеці та надати його зовнішньому вигляду стилю! Основні переваги нашийника: Не завдає шкоди вихованцеві Зроблено з високоякісних матеріалів Довговічний Надійний Комфортний Практичний Нашийник незамінний для вигулу собак на вулиці. До нашийника кріпиться повідець, додатково підвищуючи безпеку. Нашийник плавно регулюється на шиї, даючи змогу забезпечити улюбленцю максимальний комфорт.
Нашийник для собак Trixie Premium нейлон SM 30-45см 15мм Оливковий 4053032
Нашийник для собак Trixie "Premium" нейлон, S-M: 30-45 см/15 мм, оливковий - це розробка знаменитого німецького бренду зоотоварів Trixie, яка є обов'язковою частиною амуніції для собак. Якісна і стильна прикраса може допомогти вашому улюбленцю почуватися в безпеці та надати його зовнішньому вигляду стилю! Основні переваги нашийника: Не завдає шкоди вихованцеві Зроблено з високоякісних матеріалів Стійкий до активності тварини Міцний Зручний Практичний Нашийник незамінний для прогулянки з собакою. Нашийник зручно регулюється на шиї, даючи змогу забезпечити улюбленцю максимальний комфорт.
Нашийник для собак Trixie Silver Reflect світловідбивний XS-S 22-35см 15мм
Нашийник для собак Trixie Silver Reflect світловідбивний Нашийник Trixie світловідбивний "Silver Reflect" 22-35см/15мм (сірий) - це розробка відомого німецького виробника товарів для тварин Trixie, яка є незамінною складовою амуніції для собак. Якісна і стильна прикраса може допомогти вашому улюбленцю почуватися в безпеці та надати його зовнішньому вигляду стилю! Основні переваги нашийника: Безпечний для тварини. Зроблений з високоякісних матеріалів. Довговічний. Міцний. Комфортний. Практичний. Нашийник незамінний для виведення собаки на прогулянку. До нашийника кріпиться повідець, додатково підвищуючи безпеку. Нашийник зручно регулюється на шиї, даючи змогу забезпечити вихованцеві максимальний комфорт.  Характеристики: Високоякісний пластик з нейлоновою підкладкою. Зі світловідбивними елементами. Плавно регулюється. Надміцний при натягуванні. Нейлон: чорний. Малюнок: сріблясто-сірий з лапками.
Брелок-ліхтарик для собак Trixie Червоний 4011905013428
Світний брелок Trixie призначений для полегшення спостереження за вашим вихованцем під час прогулянки в темну пору доби. Брелок надівають на нашийник і регулюють на миготливий або безперервний світловий сигнал. На зворотному боці можна залишити контактні дані (ім'я, адресу або телефон власника). Особливості: Налаштовуване миготіння або постійне світіння. Поле для адреси. Відбивач. Приблизно 100 годин роботи в режимі миготіння і 50 в режимі світіння. 2 LED.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   95  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История