искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Виды ошейников
Размер ошейника (длина)
Материал
Дополнительно
Цвет
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 1607 моделей:
| Trixie Сбросить все
Шлея-вісімка для собак Trixie Premium XXS-XS 20-32 см 10 мм Оливкова 40530
Чудовою альтернативою для нашийника є Шлея-вісімка "Premium", XXS-XS: 20-32 см / 10 мм, оливкова. Розробка відомого німецького бренду зоотоварів Trixie відмінно допомагає як для прогулянок, так і для тренувань. Тип кріплення набагато безпечніший, ніж у нашийника, а в деяких обставинах, коли нашийник використовувати не можна через травми, шлея залишається єдиним рішенням. Шлея рівномірно розподіляє навантаження на тіло вихованця, через що виключає можливість отримання травм. Основні переваги шлеї: Комфортна Безпечна для тварини Зроблена з високоякісних матеріалів Має гарний зовнішній вигляд Відмінна альтернатива нашийника Швидко надівається і знімається Шлея швидко стане найбільш затребуваним предметом амуніції для вашого вихованця, а прогулянки і тренування відкриються для вас по новому.
Шлея-вісімка для собак Trixie Premium XXS-XS 20-32 см 10 мм Бордова 405303
Прекрасною альтернативою для нашийника стане Шлея-вісімка "Premium", XXS-XS: 20-32 см / 10 мм, яскраво-рожева. Виріб знаменитого німецького виробника товарів для тварин Trixie чудово допомагає як для прогулянок, так і для дресирування. Тип кріплення набагато безпечніший, ніж у нашийника, а в деяких умовах, коли нашийник використовувати не можна через травми, шлея залишається єдиним рішенням. Шлея рівномірно розподіляє навантаження на тіло вихованця, через що виключає можливість травмування. Основні переваги шлеї: Зручна Безпечна для тварини Зроблена з високоякісних матеріалів Має гарний зовнішній вигляд Відмінна альтернатива нашийника Швидко надівається і знімається Шлея швидко стане найбільш затребуваним предметом амуніції для вашого вихованця, а прогулянки і тренування відкриються для вас по новому.
Нашийник для собак Trixie Silver Reflect світловідбивний ML 35-55см 20мм С
Нашийник для собак Trixie Silver Reflect світловідбивний Нашийник Trixie світловідбивний "Silver Reflect" 35-55см/20мм (сірий) - це розробка відомого німецького виробника товарів для тварин Trixie, яка є незамінною складовою амуніції для собак. Якісна і стильна прикраса може допомогти вашому улюбленцю почуватися в безпеці та надати його зовнішньому вигляду стилю! Основні переваги нашийника: Безпечний для тварини. Зроблений з високоякісних матеріалів. Довговічний. Міцний. Комфортний. Практичний. Нашийник незамінний для виведення собаки на прогулянку. До нашийника кріпиться повідець, додатково підвищуючи безпеку. Нашийник зручно регулюється на шиї, даючи змогу забезпечити вихованцеві максимальний комфорт.  Характеристики: Високоякісний пластик з нейлоновою підкладкою. Зі світловідбивними елементами. Плавно регулюється. Надміцний при натягуванні. Нейлон: чорний. Малюнок: сріблясто-сірий з лапками.
Шлея-вісімка для собак Trixie Premium XXS-XS 20-32 см 10 мм Графітова 4053
Прекрасною альтернативою для нашийника стане Шлея-вісімка "Premium", XXS-XS: 20-32 см / 10 мм, графітова. Виріб відомого німецького бренду товарів для тварин Trixie відмінно допомагає як для прогулянок, так і для тренувань. Тип кріплення набагато безпечніший, ніж у нашийника, а в деяких обставинах, коли нашийник використовувати не можна через травми, шлея залишається єдиним рішенням. Шлея рівномірно розподіляє навантаження на тіло вихованця, через що виключає можливість отримання травм. Основні переваги шлеї: Зручна Безпечна для тварини Надійна Має гарний зовнішній вигляд Відмінна альтернатива нашийника Швидко надівається і знімається Шлея швидко стане найбільш затребуваним предметом амуніції для вашого вихованця, а прогулянки і тренування відкриються для вас по новому.
Брелок-ліхтарик Trixie силіконовий 2,4см/8см 4011905134475
Брелок-ліхтарик силіконовий  – це дуже простий та зручний спосіб контролювати у темний час доби свого улюбленця. Він розроблений німецьким брендом Trixie спеціально для великих собак. Перевагами такого аксесуара є: Легка вага. Гарний дизайн. Потужна батарейка. Яскраве світло. Можливість працювати до 45 годин у безперервному режимі. Два режими. Зручність використання. Такий брелок дуже зручно мити – достатньо лише протерти його вологою ганчіркою, щоб він став чистим. Силікон не пропускає воду та робить цей аксесуар майже вічним. Елемент живлення дуже легко змінювати.
Нашийник для собак Trixie дворядний хромований 35см/2мм 4011905022413
Нашийник-зашморг Trixie подвійний хромований 35 см / 2 мм - це розробка відомого німецького бренду зоотоварів Trixie, яка являється обов'язковою частиною амуніції для собак. Якісна і стильна прикраса може допомогти вашому вихованцеві почувати себе у безпеці і надати його зовнішньому вигляду яскравих фарб! Основні достоїнства нашийника: Безпечний для тварини. Зроблений з високоякісних матеріалів. Довговічний. Надійний. Зручний. Практичний. Нашийник незамінний для виведення собаку на прогулянку. При втраті люди будуть бачити, що пес втрачений, що прискорить знаходження. До нашийника кріпиться повідець, додатково підвищуючи безпеку. Нашийник зручно регулюється на шиї, дозволяючи забезпечити вихованцеві максимальний комфорт. Такий нашийник відмінно привчає собаку до спокійної ходьби і в цілому допомагає при дресируванні, а використання останнього не завдає шкоди тварині!
Шлея-вісімка Trixie Premium XS-S 30-44 см 10 мм Яскраво-рожева 40530320249
Прекрасною альтернативою для нашийника стане Шлея-вісімка "Premium", XS-S: 30-44 см / 10 мм, яскраво-рожева. Виріб знаменитого бренду товарів для тварин чудово допомагає як для прогулянок, так і для тренувань. Тип кріплення набагато безпечніший, ніж у нашийника, а в деяких умовах, коли нашийник використовувати не можна через травми, шлея залишається єдиним рішенням. Шлея рівномірно розподіляє навантаження на тіло вихованця, через що виключає можливість отримання травм. Основні достатки шлеї: Комфортна Безпечна для тварини Надійна Має гарний зовнішній вигляд Відмінна заміна нашийника Швидко надівається і знімається Шлея швидко стане найбільш затребуваним предметом амуніції для вашого вихованця, а прогулянки і тренування відкриються для вас по новому.
Нашийник для собак Trixie Premium нейлон L-XL 40-65см 25мм Фуксія 40530320
Нашийник для собак Trixie "Premium" нейлон, L-XL: 40-65 см/25 мм, фуксія - це розробка відомого німецького бренду зоотоварів Trixie, яка є незамінною частиною амуніції для собак. Якісна та стильна прикраса може допомогти вашому улюбленцю почуватися в безпеці та надати його зовнішньому вигляду стилю! Основні переваги нашийника: Не завдає шкоди вихованцеві Зроблено з високоякісних матеріалів Довговічний Міцний Зручний Практичний Нашийник незамінний для виведення собаки на прогулянку. До нашийника кріпиться повідець, додатково підвищуючи безпеку. Нашийник зручно регулюється на шиї, даючи змогу забезпечити вихованцеві максимальний комфорт.
Шлея-вісімка Trixie Premium XS-S 30-44 см 10 мм Індіго 4053032021594
Прекрасною заміною нашийника може бути Шлея-вісімка "Premium", XS-S: 30-44 см / 10 мм, індиго. Розробка знаменитого німецького виробника товарів для тварин Trixie відмінно допомагає як для прогулянок, так і для тренувань. Тип кріплення набагато безпечніший, ніж у нашийника, а в деяких обставинах, коли нашийник використовувати не можна через травми, шлея залишається єдиним рішенням. Шлея рівномірно розподіляє навантаження на тіло вихованця, через що виключає можливість отримання травм. Основні переваги шлеї: Комфортна Безпечна для тварини Зроблена з високоякісних матеріалів Має гарний зовнішній вигляд Відмінна альтернатива нашийника Швидко надівається і знімається Шлея швидко стане найбільш затребуваним предметом амуніції для вашого вихованця, а прогулянки і тренування відкриються для вас по новому.
Шлея-вісімка Trixie Premium XS-S 30-44 см 10 мм Оливкова 4053032021631
Відмінною заміною нашийника може бути Шлея-вісімка "Premium". Розробка відомого виробника товарів для тварин відмінно допомагає як для прогулянок, так і для дресирування. Тип кріплення набагато безпечніше, ніж у нашийника, а в деяких обставин, коли нашийник використовувати не можна через травми, шлея залишається єдиним рішенням. Шлея рівномірно розподіляє навантаження на тіло вихованця, через що виключає можливість отримання травм. Основні достатки шлеї: Зручна. Безпечна для тварини. Надійна. Має гарний зовнішній вигляд. Відмінна альтернатива нашийника. Швидко надівається і знімається. Крім усього іншого, на шлеї можна розмістити інформацію про вихованця, що допоможе повернути тварину в разі втрати. Шлея швидко стане найбільш затребуваним предметом амуніції для вашого вихованця, а прогулянки та тренування відкриються для вас по новому.
Нашийник для собак Trixie Premium нейлон L-XL 40-65см 25мм Індиго 40530320
Нашийник для собак Trixie "Premium" нейлон, L-XL: 40-65 см/25 мм, індиго - це розробка знаменитого німецького виробника товарів для тварин Trixie, яка є незамінною складовою амуніції для собак. Якісна і стильна прикраса може допомогти вашому улюбленцю почуватися в безпеці та надати його зовнішньому вигляду яскравих фарб! Основні переваги нашийника: Не завдає шкоди улюбленцю Зроблено з високоякісних матеріалів Стійкий до активності тварини Надійний Зручний Практичний Нашийник незамінний для виведення собаки на прогулянку. До нашийника кріпиться повідець, додатково підвищуючи безпеку. Нашийник зручно регулюється на шиї, даючи змогу забезпечити вихованцеві максимальний комфорт.
Шлея для собак Trixie Premium XS-S 30-44 см/10 мм папайя 4053032021624
Чудовою альтернативою для нашийника є Шлея-вісімка "Premium", XS-S: 30-44 см / 10 мм, папайя. Розробка відомого німецького виробника зоотоварів Trixie відмінно допомагає як для прогулянок, так і для дресирування. Тип кріплення набагато безпечніший, ніж у нашийника, а в деяких обставинах, коли нашийник використовувати не можна через травми, шлея залишається єдиним рішенням. Шлея рівномірно розподіляє навантаження на тіло вихованця, через що виключає можливість травмування. Основні переваги шлеї: Зручна Безпечна для тварини Надійна Має гарний зовнішній вигляд Відмінна заміна нашийника Швидко надівається і знімається Шлея швидко стане найбільш затребуваним предметом амуніції для вашого вихованця, а прогулянки і тренування відкриються для вас по новому.
Брелок-ліхтарик Trixie силіконовий 3,5см 11см 4011905134482
Брелок-ліхтарик силіконовий 3,5см/11см – це дуже простий та зручний спосіб контролювати у темний час доби свого улюбленця. Він розроблений німецьким брендом Trixie спеціально для великих собак. Перевагами такого аксесуара є: Легка вага. Гарний дизайн. Потужна батарейка. Яскраве світло. Можливість працювати до 45 годин у безперервному режимі. Два режими. Зручність використання. Такий брелок дуже зручно мити – достатньо лише протерти його вологою ганчіркою, щоб він став чистим. Силікон не пропускає воду та робить цей аксесуар майже вічним. Елемент живлення дуже легко змінювати.
Повідець-зашморг Trixie ривковий з великою ланкою 59см/4мм 4011905021515
Trixie Ланцюг-зашморг для собак хромована, велике ланка Нашийник ― зашморг призначений для собак, сильно натягують повідець. Особливо добре підходить собакам з довгою шерстю Довжина ланцюжка повинна бути приблизно такою, щоб у собаки при надіванні нашийника проходила голова, але не занадто вільно, щоб він мимоволі не злітав і собака його не втратила при нахилі голови або в стрибку. Матеріал хромований метал.
Нашийник для собак Trixie Premium нейлон L-XL 40-65см 25мм Графітовий 4053
Нашийник для собак Trixie "Premium" нейлон, L-XL: 40-65 см/25 мм, графітовий - це розробка знаменитого німецького бренду товарів для тварин Trixie, яка є незамінною частиною амуніції для собак. Якісна та стильна прикраса може допомогти вашому улюбленцю почуватися в безпеці та надати його зовнішньому вигляду яскравих фарб! Основні переваги нашийника: Безпечний для тварини Зроблено з високоякісних матеріалів Довговічний Надійний Комфортний Практичний Нашийник незамінний для прогулянки з собакою. Нашийник плавно регулюється на шиї, даючи змогу забезпечити улюбленцю максимальний комфорт.
Предыдущая   Следующая
1   ...   3   4   5   6   7   ...   108  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История