искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 47 моделей:
| канаты Сбросить все
Іграшка для собак Trixie Канат плетений, 26 см, в асортименті (3272)
Іграшка для собак Trixie Ігровий канат з вузликами, 31 см (35717)
Іграшка для собак Trixie Канат з м'ячем, d5 см / 33 см, (34864)
Іграшка для собак Trixie М'яч-канат, d9 см (32814)
Іграшка для собак Trixie Канат, 48 см, (34889)
Іграшка для собак Trixie Канат плетений, 37 см, в асортименті (3273)
Іграшка для собак Trixie Канат плетений з вузлом, 70 см, в асортименті (32
Іграшка для собак Trixie Канат-вісімка плетена з пластиковою хрестовиною,
Іграшка для собак Trixie Канат плетений з двома петлями, 38 см (35718)
Іграшка для собак Trixie М'яч-канат з мотузками, 7см/44 см, в асортименті
Іграшка для собак Trixie Канат плетений з ручкою та м'ячем, 50 см, в асорт
Іграшка для собак Trixie Junior Канат з шарудящим звуком, 15 см, в асортим
Іграшка для собак Trixie Гантель-канат, 20 см (32656)
Іграшка для собак Trixie Канат плетений, 40 см, в асортименті (3276)
Іграшка Trixie для собак Ігровий канат котон з м'ячем, 36 см (3267)
Іграшка для собак Trixie Be Nordic М'яч, канат, d13 см (32630)
Іграшка для собак Trixie Канат плетений у формі тварини, 28 см, в асортиме
Іграшка для собак Trixie Be Nordic М'яч, канат, d18 см (32631)
Іграшка для собак Trixie "для цуценят" Іграшка для собак Trixie "М'яч
Іграшка для цуценят Trixie "Канат з вузлами" не дозволить сумувати вашому песику! Вона буде його розважати вдома й на прогулянці, відволікаючи від капосних намірів.
Іграшка для собак Trixie "Ігровий канат" з 2-ма вузлами 54см/360гр 4011905
Кожен люблячий господар прагне до того, щоб його улюбленець був щасливий і життєрадісний. Виробник Trixie повністю солідарний з таким станом речей, а тому пропонує свою розробку Іграшка для собак Trixie Канат плетений з вузлами 54 см (текстиль, кольори в асортименті), здатну розвивати вашого улюбленця і дарувати йому гарний настрій Основні переваги аксесуара: Легкість Приємна зовнішність Гармонійне поєднання параметрів Нешкідливість Надійність Виготовлення з натуральних матеріалів Набуття корисних навичок Ваш улюбленець зможе постійно розвиватися, іграшка швидко стане однією з його улюблених
Іграшка для собак Trixie "Ігровий канат" з петлею", 32 см 4011905348865
Іграшка для собак Trixie "Канат з кільцем" – це відмінна іграшка для активних і контактних ігор із собакою. Адже гра в перетягування дасть змогу песику не тільки позбавитися зайвої енергії, а й зміцнити щелепи та почистити зуби.
Іграшка для собак Trixie "Ігровий канат"-Іграшка для собак Trixie "Кільце"
Кожен турботливий господар бажає, щоб його улюбленець був щасливий і життєрадісний. Бренд Trixie повністю солідарний з таким розкладом, а тому пропонує свою розробку Іграшка для собак Trixie "Ігровий канат-кільце" 30см/350гр, здатну розвивати вашого улюбленця та дарувати йому гарний настрій: від цуценяти до дорослого пса, а бавовна не заподіє жодної шкоди вашому улюбленцю Легка вага Гарний вигляд Ідеально відповідна жорсткість Нешкідливість Стійкість до будь-яких ігор тварини Виготовлення з екологічно чистих матеріалів Розвиток улюбленця Розвиток м'язів і профілактика захворювань Ваш улюбленець зможе постійно грати, іграшка швидко стане однією з його улюблених
Іграшка для собак Trixie "Ігровий канат" з 1-м вузлом та петлею 60см/500гр
Кожен турботливий господар прагне до того, щоб його улюбленець був щасливий і життєрадісний. Виробник Trixie повністю солідарний з таким розкладом, а тому пропонує свою розробку Іграшка для собак Trixie Канат плетений з вузлами і петлею 60 см (текстиль), здатну розвивати вашого улюбленця і дарувати йому гарний настрій Основні переваги аксесуара: Легка вага Приємна зовнішність Гармонійне поєднання параметрів Безпека Стійкість до будь-яких ігор тварини Виготовлення з натуральних матеріалів Розвиток улюбленця Ваш улюбленець зможе постійно гратися, іграшка швидко стане однією з його улюблених Заходьте та обирайте
Іграшка для собак Trixie "Кільце"-канат з м'ячами для чищення зубів D
Іграшкою Trixie Denta Fun "Кільце-канат з м'ячами" ваш улюбленець зможе не лише пограти, але ще й зубки почистити. Кульки з натурального каучуку М'ятний смак Масажує ясна Відповідає вимогам захисту тварин відповідно до розділу 18 (AT)
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на игрушки для собак. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить игрушка для собаки в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на игрушки для собак. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История