искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 378 моделей:
| Canina Сбросить все
Вітамінізований тонік Canina Canivita для котів та собак, зі швидким ефект
Вітаміни Canina Dog Fell Gel для собак із проблемами шерсті, з високим вмі
Вітаміни Canina Hefe для собак, з ензимами та ферментами, 310 таблеток
Вітаміни Canina PetVital Energy-Gel для котів та собак, для швидкого відно
Вітаміни Canina Welpenkalk для цуценят, 150 таблеток
Вітамінізований тонік Canina Petvital Derm-Liquid для котів та собак, для
Вітаміни Canina PetVital Bio-Aktivator для собак та котів, комплекс з амін
Вітаміни Canina Flexan для собак, для підтримки опорно-рухового апарату, 1
Полівітамінний комплекс Canina V25 Vitamintabletten для собак, 60 таблеток
Вітаміни Canina Velox Gelenk-Energie для котів та собак, з високим вмістом
Вітамінний тонік зі швидким ефектом Canina Canivita для котів та собак, 25
Вітаміни Canina Hefe для собак, з ензимами та ферментами 992 пігулки
Вітаміни Canina Biotin Forte Tabletten для собак, інтенсивний курс для шер
Вітаміни Canina Biotin Forte Tabletten для собак, інтенсивний курс для шер
Вітаміни Canina Canhydrox GAG для собак, при проблемах із суглобами та м'я
Вітаміни Canina Petvital GAG для собак, для суглобів та тканин, 600 таблет
Пробіотик від проблем із травленням для собак Canina Petvital Darm-Gel 30
Якісний німецький пробіотик Petvital Darm-Gel (30 мл) від компанії Canina для нормалізації роботи травлення. Підтримує баланс між умовно патогенною та корисною кишковою мікрофлорою. А це дуже важливо для роботи імунної системи. Препарат: - біологічним способом відновлює нормальний баланс кишкової мікрофлори, особливо актуальний після розладу роботи травневої системи із-за різних причин, позитивно впливає на імунітет. Допомагає відновленню організмам після розладів травневої системи в результаті стресів, лікування антибіотиками, переходом на інший корм і т. д. Підходить для собак різного віку та різних порід. Дозування: Одна чайна ложка (приблизно 4 мл) в день, перед прийманням їжі прямо в пащу або змішуючи з невеликою кількістю корму. Середній курс лікування 7-10 днів.
Вітаміни інтенсивний курс для шерсті Canina Biotin forte 100 г 30 таблеток
Збалансована кормова добавка з високим вмістом біотину і вітамінів групи В для собак. Була розроблена спеціально для тварин, яким не вистачає біотину. Першими ознаками цього є суха, ламка шерсть з відсутністю блиску, перманентна лінька, лупа, свербіж. Canina «Biotin Forte» допомагає здолати цю недостачу, та надати шерсті вихованця блиску та здоров’я. Застосування: Дефіцитні стани: швидке відновлення Довгошерсті породи: якісне живлення шерсті, стимуляція росту підшерстка Вагітні самки: підтримка здоров’я шкіри та шерсті. Рекомендації заводчиків! Давайте щодня Biotin Forte таблетки вагітній собаці за три тижні до народження цуценят і продовжуйте це робити до їх відлучення, і Ваша собака, навіть після відлучення цуценят, буде знаходитися у виставковій кондиції. Дозування: щодня 1 таблетка на 10 кг маси тіла. Максимальна доза - 5 таблеток. Стандартний курс - 8 тижнів, потім достатньо половини добової дози. Склад: пивні та мінеральні дріжджі. Аналітичний склад: сирий протеїн 45%, сира зола 14, 9%, сирий жир 3.7%, клітковина < 0.3%. Додаткові речовини на 1 кг: 1500000 мкг (5 мг в одній таблетці).
Вітаміни для цуценят Canina Welpenkalk 350 г 350 таблеток 4027565120758
Мінеральна добавка для цуценят, створена спеціально для організму, що росте, щоб забезпечити оптимальний розвиток скелета і зубів. Продукт розроблений на основі наукових досліджень та відповідно до рецептури доктора Клауса. Співвідношення кальцію та фосфору 3: 1 гарантує надходження кальцію в організм повною мірою. До складу Welpenkalk входять мінеральні речовини, такі як цинк, мідь, йод, марганець, кобальт, селен. Цинк та селен – необхідні компоненти для імунної системи, сприяють засвоєнню вітамінів групи В, захищають хімічні структури від окислення, є кофакторами багатьох ферментів та покращують обмінні процеси. Марганець - бере активну участь у білковому та вуглеводному обміні, стимулює діяльність ферментів, впливає на засвоєння кальцію та фосфору. Мідь та кобальт – позитивно впливають на процеси кровотворення та тканинного дихання. Йод бере участь у синтезі гормонів щитовидної залози (тироксину та трийодтироніну). Ці гормони регулюють процеси зростання цуценят та активізують обмін речовин, стимулюють діяльність основних систем організму. Коли в організмі не вистачає йоду, різко проявляється гіпофункція щитовидної залози, молодняк погано росте та розвивається. Застосування: З 6-го тижня життя цуценя щодня до кінця основного періоду зростання (приблизно до 15-18 місяців). Якщо Ви годуєте собаку переважно натуральною їжею або консервами, як Доповнення необхідно давати вітаміни V 25 Vitamin tabs або Canivita. Склад пігулки: Карбонат кальцію, монокальційфосфат, цитрат кальцію, дріжджі. Порошок: Карбонат кальцію, монокальційфосфат, хлорид натрію, цитрат кальцію, дріжджі. Аналітичний склад: Пігулки: 22% кальцію, 7,5% фосфору, 3,2% натрію. Порошок: 20,2 % кальцію, 7,0 % фосфору, 3,0 % натрію. Додаткові речовини на 1 кг: Пігулки: Оксид цинку – 837 мг, оксид марганцю – 195мг, пентагідрат сульфату двовалентної міді – 162 мг, кальцій йодат – 13 мг, селеніт натрію – 4 мг, кобальт-II – карбонат моногідрат – 3 мг. Порошок: Оксид цинку – 877 мг, оксид марганцю – 204 мг, пентагідрат сульфату двовалентної міді – 170 мг, кальцій йодат – 14 мг, селеніт натрію – 4 мг, кобальту-II- карбонат моногідрат – 3 мг.
Глюкозамін Canina Petvital GAG Tabletten з екстрактом мідій для собак 90 г
Натуральний продукт, що забезпечує здоров'я суглоба в цілому та сполучнотканинних компонентів зокрема (зв'язки, хрящі, міжхребцеві диски). Препарат містить високу концентрацію екстракту зелених губчастих молюсків, є джерелом речовин, які живлять суглоб та сполучнотканинні елементи. Вони стабілізують, зміцнюють хрящ, регулюють водний баланс у суглобовій сумці, сухожиллях та зв'язках. Також продукт містить у своєму складі селен, вітамін Е, омега-3 жирні кислоти, які працюють разом та захищають суглоби та сполучну тканину від руйнування. Застосування: Цуценята: оптимальний розвиток сухожиль, зв'язок та суглобів. "Підняття" вух. Цуценята дрібних та середніх порід: рекомендовано в комплексі з Welpenkalk для формування оптимальної структури суглобів та сполучно-тканинних елементів. Вагітні самки: для підтримки структурних елементів опорно-рухового апарату під час виношування щенят. Тварини похилого віку або ті, що отримують підвищені фізичні навантаження: для поліпшення загального стану, збереження здоров'я опорно-рухового апарату та профілактики дегенеративних змін у ньому. Дозування: 1 таблетка на 10 кг ваги тварини на день. Максимально – 5 таблеток. Денна доза не повинна бути перевищена.  
Вітаміни для кісток та суглобів для собак Canina Petvital Canhydrox GAG (G
Натуральний продукт, не має аналогів, спеціально розроблений для великих та гігантських порід з урахуванням їх особливостей росту та фізіології. Унікальний склад компонентів, що підсилюють один одного: гідроксиапатит, екстракт зелених губчастих молюсків, кремнієва кислота та вітамін С. Продукт можна давати незалежно від типу годування, бо гідроксиапатит містить необхідний комплекс мінеральних речовин, а також компенсує витрату глікозаміногліканів та не порушує процес метаболізму кальцію та фосфору. Екстракт зелених губчастих молюсків має унікальний хімічний склад, завдяки котрому забезпечується не тільки здоров’я суглобів, але й міцність сухожиль, зв’язок, а також знижується біль та запалення в проблемних випадках. Кремнієва кислота сприяє еластичності кісткових тканин, зв’язок, сухожиль, бере участь у формуванні кісток. Вітамін С укріплює зв’язки, сухожилля, ясна. Застосування: Цуценята: сприяє формуванню анатомічно правильних міцних кісток, зубів та суглобів, посилює вироблення ендогенного колагену, чим підсилює структуру сполучних тканин: суглобових капсул, сухожиль, зв’язок. Цуценятам великих та гігантських порід собак: для профілактики захворювань опорно-рухового апарату – застосовувати протягом усієї фази росту, поки епіфізарні пластини ще не закриті. Після операцій на кістках та переломів: для формування кісткової мозолі. Дорослим та собакам похилого віку: профілактика дегенерації суглобів (остеоартриту), сприяє еластичності кісток, попереджує остеопороз і проблеми з суглобами. Цуценята та молоді собаки з суглобовими проблемами: деформації кінцівок, «провалені» плюсні та п’ястки, «розбовтані» суглоби. Собаки з подовженим тулубом: профілактика проблем з хребтом та міжхребцевими дисками. Робочі та собаки для полювання: підтримка здоров’я опорно-рухового апарату. Дозування: Цуценята з 8 тижня для профілактики: 1 таблетка на 5 кг ваги – до 15 місяців. Цуценята з порушеннями мінерального обміну: по 4 таблетки на 10 кг ваги протягом 4 місяців, потім 1 таблетка на 5 кг до 15 місяців. Собаки похилого віку: 1 таблетка на 2.5 кг ваги. Робочі та собаки, що часто виставляються: 1 таблетка на 5 кг за два тижні до початку і протягом всієї роботи, або виставкового періоду. Собакам в період лікування переломів, розтягнення зв’язок, кульгавості різноманітного походження: 1 таблетка на 2.5 кг ваги протягом всього періоду реабілітації, або лікування. Склад: 30% дикальційфосфат, дріжджі, 10% борошно зелених губчастих молюсків (Perna canaliculus), водорості, оксид магнію. Аналітичний склад: Сира зола 35.2%, сирий протеїн 20.0%, кальцій 8.6%, жир 4.4%, фосфор 3.7%, сира клітковина 1.1%. Додаткові речовини на 1 кг: Вітамін С – 100.000 мг, вітамін Е – 10.000 мг, селен як натрію селеніт – 12 мг, метіонін – 10.000 мг.
Вітаміни комплекс для дорослих собак Canina Caniletten 1000 г 500 таблеток
Вітамінно-мінеральний комплекс з оптимально підібраною концентрацією макро- і мікроелементів, вітамінів природного походження, з додаванням дріжджів і морських водоростей для дорослих собак. Активна форма, в якій міститься кальцій у препараті, є легкозасвоюваною і не спричиняє побічних ефектів, а лише підтримує нормальну життєдіяльність організму. Дріжджі нормалізують травлення та обмін речовин, стимулюють апетит. Морські водорості містять комплекс амінокислот, мінералів, вітамінів і сприяють нормальній, генетично закладеній пігментації шкіри, шерсті та слизових оболонок. Залізо входить до складу гемоглобіну, завдяки якому виконується транспортування кисню. Caniletten проявляє свою ефективність: набуває максимальної концентрації в організмі вже через кілька годин після прийому. Застосування: Вагітні та лактуючі собаки: повноцінний розвиток плодів, попередження післяпологових ускладнень (еклампсія, остеопороз), попередження авітамінозів та анемій. Дорослі собаки: підтримка нормальної життєдіяльності організму, обміну речовин, здорової пігментації, травлення й апетиту. Дозування до 10 кг:сухий корм - 1 табл.консерви - 2 табл.натуральна їжа - 4 табл. до 20 кг:сухий корм - 2 табл.консерви - 4 табл.натуральна їжа - 7 табл. понад 20 кг:сухий корм - 5 табл.консерви - 7 табл.натуральна їжа - 10 табл. У другій половині вагітності і на період лактації доза повинна бути подвоєна.
Профілактика захворювань та підтримка серця собак та котів Canina Herz-Vit
Створений спільно з провідними ветеринарними кардіологами Європи. Поєднання компонентів L-карнітину і екстракту глоду роблять «Herz vital» унікальним, доповнюють один одного і в комплексі дають максимальний позитивний ефект: Покращують кровообіг до серцевого м'яза, коронарний і мозковий кровообіг. Нормалізують серцевий ритм. Мають певну спазмолітичну та гіпотонічну дію. Позитивно впливають на рівень венозного тиску. Покращують еластичність судинної стінки артеріол і капілярів. Мають слабку седативну дію; Сприяють збільшенню кількості лецитину, який є основним компонентом оболонки нервових волокон, він допомагає засвоєнню вітамінів, покращує загальне самопочуття тварини, робить її більш спокійною та слухняною, знімає роздратування. Застосування тваринам незалежно від віку, породи і типу годування: Собакам, старше 7-ми років: для омолодження серцевого м'яза та поліпшення якості життя, і як профілактика катаракти. Молодим тваринам: в період одужання після інфекційних захворювань, для відновлення роботи серця. Тваринам, які зазнають фізичних навантажень і стресів: для збереження здоров'я серцевого м'яза, підвищення працездатності та витривалості Herz-Vital з терапією направленою на нормалізацію ваги дає швидкий ефект і, в той самий час, підтримує роботу серця. Дозування: Щодня 0,5 чайної ложки на 10 кг ваги. Максимальна доза - 3 чайних ложки. 1 чайна ложка – приблизно 3 мл. Склад: Декстроза, дріжджі, екстракт глоду. Аналітичний склад: Вода 53.0%, сирий протеїн 4,0%, сирий жир 0,5%, сира клітковина 0,0%, зола 1,0%, калій 0,2%. Додаткові речовини на літр: L-карнітин 30,000 мг.
Вітаміни для цуценят Canina Welpenkalk 1000 г 1000 таблеток 4027565120765
Мінеральна добавка для цуценят, створена спеціально для зростаючого організму, щоб забезпечити оптимальний розвиток скелета і зубів. Продукт розроблений на основі наукових досліджень і відповідно до рецептури доктора Клауса. Співвідношення кальцію і фосфору 3:1 гарантує надходження кальцію в організм повною мірою. До складу Welpenkalk входять мінеральні речовини, такі як цинк, мідь, йод, марганець, кобальт, селен. Цинк і селен - необхідні компоненти для імунної системи, сприяють засвоєнню вітамінів групи B, захищають хімічні структури від окислення, екофакторами багатьох ферментів і покращують обмінні процеси.Марганець - бере активну участь в білковому і вуглеводному обміні, стимулює діяльність ферментів, впливає на засвоєння кальцію і фосфору.Мідь і кобальт - позитивно впливають на процеси кровотворення і тканинного дихання. Йод бере участь в синтезі гормонів щитоподібної залози (тироксину і трийодтироніну). Ці гормони регулюють процеси росту цуценят і активізують обмін речовин, стимулюють діяльність основних систем організму. Коли в організмі не вистачає йоду, різко проявляється гіпофункція щитоподібної залози, молодняк погано росте і розвивається. Застосування: З 6-го тижня життя цуценяти, щодня до кінця основного періоду росту(приблизно до 15-18 місяців).Якщо Ви годуєте собаку переважно натуральною їжею або консервами, в якості доповнення необхідно давати вітаміни V 25, Vitamin tabs або Canivita. Склад таблетки: Карбонат кальцію, монокальційфосфат, цитрат кальцію, дріжджі. Аналітичний склад таблетки: 22% кальцію, 7,5% фосфору, 3,2% натрію.Порошок:20,2% кальцію, 7,0% фосфору, 3,0% натрію. Додаткові речовини на 1 кг таблеток: Оксид цинку - 837 мг, оксид марганцю -195 мг, пентагідрат сульфату двовалентної міді -162 мг, кальцій йодат -13 мг, селеніт натрію-4 мг, кобальт-II-карбонат моногідрат - 3 мг.  
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   16  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на лекарства и витамины Canina. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить лекарства и витамины Canina в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на лекарства и витамины Canina. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История