искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Каталог /

Прочее для собак Simple Solution

Выводить
Размер картинок
Выбрано 24 моделей:
| Simple Solution Сбросить все
Засіб для нейтралізації запаху сечі домашніх тварин Urine Destroyer Stain
Швидкодійний засіб, розроблений спеціально для видалення стійких плям і нейтралізації запаху сечі домашніх тварин. Без хлору. Без агресивних хімічних детергентів. Безпечно використовувати в присутності дітей і тварин. Зроблено в США. Подвійна концентрація пробактерій і ензимів. Спеціально розроблений для руйнування протеїнів сечі тварин. Ефективне видалення плям; Швидко нейтралізує, а не маскує запахи. Підходить для килимів, оббивки, одягу та ін. поверхонь, які не бояться води. Безпечно для використання в присутності дітей і тварин. Інструкція: Перед використанням, видаліть залишки твердих або рідких забруднень. Протестуйте стійкість кольору на непомітній ділянці. Не застосовуйте на вовняних та шкіряних поверхнях. При чищенні килимів, розмір оброблюваної ділянки повинен бути вдвічі більшим ніж забруднена ділянка, переконайтеся, що поверхня повністю просочена засобом. Зачекайте 10-15 хвилин, поки компоненти засобу усунуть плями та зруйнують запах. Залишки вологи промокніть чистою тканиною, що не линяє або паперовою серветкою. Зачекайте поки поверхня повністю просохне, це може зайняти від 24-48 годин. Якщо, після висихання обробленої поверхні запахи залишились, це означає, що засіб не повністю просочив поверхню. Обробіть забруднену поверхню повторно, переконайтеся, що місце, яке є джерелом запаху повністю просочене засобом. Машинне прання килимів: Попередньо обробіть забруднені ділянки дотримуючись інструкції вище. Для посилення ефекту додайте 120 мл засобу в суміш води і шампуню. Попереднє замочування:  Обробіть забруднену ділянку, залиште на 10 хв, потім починайте прання.
Спрей для привчання цуценят до туалету Simple Solution Puppy Aid Training
Засіб для привчання цуценят до туалету. Без хлору. Без агресивних хімічних детергентів. Безпечно використовувати в присутності дітей і тварин. Зроблено в США. Щоденне застосування засобу значно скорочує час привчання цуценят до туалету. Специфічний запах, у складі засобу, сприяє привчанню цуценяти до спеціально відведеного місця для туалету. Стимулює цуценят ходити в туалет на спеціальну пелюшку. Ефективно працює на вулиці. Слідуючи цим простим рекомендаціям, Ви з легкістю привчите ваше цуценя ходити в туалет в призначеному місці в будинку або ж на вулиці. Тривалість привчання залежить від індивідуальних особливостей Вашого вихованця. Інструкція: Ретельно збовтайте і розпиліть невелику кількість засобу, на обрану для туалету поверхню. Дайте цуценяті час понюхати і ознайомиться з цим місцем. У випадку вдалої спроби сходити в туалет похваліть цуценя. Продовжуйте процес привчання, повторно наносячи засіб і підводячи цуценя до місця для туалету, особливо після їжі, пиття, ігор і сну. Якщо цуценя зробить калюжу в недозволеному місці, для повного видалення запаху і плям Вам знадобиться комплекс про-бактерій та ензимів - Simple Solution Extreme Stain & Odor Remover легко впорається з цим завданням.
Спрей для видалення запахів і плям дом тварин Simple Solution Stain &
Універсальний рідкий засіб з про-бактеріями (Pro-bacteria) і ензимами для нейтралізації запахів і видалення стійких плям від життєдіяльності домашніх тварин: сеча, кал, блювотні маси Без хлору. Без агресивних хімічних детергентів. Безпечно використовувати в присутності дітей і тварин. Зроблено в США. Швидко нейтралізує запахи, а не маскує їх. Допомагає запобігати повторні мітки. Безпечний для використання в присутності дітей і тварин. Підходить для килимів, оббивки, іграшок, одягу та ін. Поверхонь, які не бояться води. Не використовуйте для вовняних покриттів і виробів зі шкіри. Інструкція:  Перед використанням, видаліть залишки твердих і рідких забруднень. Протестуйте поверхню на стійкйсть кольору до засобу на непомітній ділянці.  Обробіть забруднену ділянку. При очищенні килимів, оброблювана ділянку повинна бути вдвічі більшою ніж область забруднення, щоб всі шари килиму повністю просочилися засобом. Зачекайте 10 хвилин, поки ензими і про-бактерії (Pro-Bacteria) зруйнують органічні білки. Залишки вологи промокніть сухою тканиною, яка не фарбує і не линяє. Зачекайте поки поверхня висохне, це може зайняти від 24 до 48 годин. Після висихання - плями і запах гарантовано зникнуть. Якщо після висихання обробленої поверхні запахи залишаються, це означає, що поверхня не повністю просочилася засобом і її треба повторно обробити. Машинне прання килимів:  Попередньо обробіть забруднені ділянки дотримуючись інструкції вище. Для посилення ефекту додайте 120 мл засобу в суміш води і шампуню. Попереднє замочування:  Обробіть забруднену ділянку, залиште на 10 хв, потім починайте прання.
Засіб для видалення стійких плям Simple Solution Oxy charged TM Stain and
Насичений киснем рідкий засіб для нейтралізації запахів і видалення стійких плям від життєдіяльності домашніх тварин, таких як сеча, кал, блювотні маси, кров, а також трава, вино і кава Без хлору. Без агресивних хімічних детергентів. Безпечно використовувати в присутності дітей і тварин. Зроблено в США. Швидке і глибоке проникнення в поверхню досягається завдяки силі активного кисню Triple Oxy. Швидко видаляє плями і повністю нейтралізує запахи, а не маскує їх. Допомагає запобігати повторним міткам. Безпечно для використання в присутності дітей і тварин. Підходить для обробки килимів, оббивки, підстилок, постільних речей, одягу та ін. поверхонь, які не бояться води. Інструкція:  Перед використанням, видаліть залишки твердих і рідких забруднень. Добре струсіть місткість і протестуйте поверхню на стійкість кольору до засобу на непомітній ділянці. Не використовуйте для вовняних покриттів і виробів зі шкіри. Одягніть захисні печатки. Обробіть забруднену ділянку. При очищенні килимів, оброблювана ділянка повинна бути вдвічі більшою ніж область забруднення, щоб всі шари килима повністю просочилися засобом. Зачекайте 5-10 хвилин. Промокніть залишки вологи і витріть насухо тканиною, яка не линяє і не забарвлює. Зачекайте поки поверхня висохне, це може зайняти від 24 до 48 годин. Після висихання - плями і запах гарантовано зникнуть. Попереднє замочування:  Обробіть забруднену ділянку, залиште на 5 хв, потім починайте прання.
Засіб для видалення запахів та плям дом тварин Simple Solution Ext 945 мл
Надпотужний концентрований рідкий засіб з про-бактеріями (Pro-bacteria) і ензимами для нейтралізації запахів і видалення стійких плям від життєдіяльності домашніх тварин, таких як сеча, кал, блювотні маси Без хлору. Без агресивних хімічних детергентів. Безпечно використовувати в присутності дітей і тварин. Зроблено в США. У три рази вища концентрація! У три рази потужніше стандартного засобу! Швидко нейтралізує запахи, а не маскує їх. Допомагає повторним міткам. Безпечний для використання в присутності дітей і тварин. Підходить для обробки килимів, оббивки, іграшок, одягу та ін. Поверхонь, які не бояться води. Не використовуйте для вовняних покриттів і виробів зі шкіри. Інструкція з використання: Перед використанням видаліть залишки твердих або рідких забруднень. Протестуйте стійкість кольору оброблюваної поверхні на непомітній ділянці. Не застосовуйте на вовняних та шкіряних поверхнях. Обробіть забруднену ділянку. При чищенні килимів, забруднені ділянки рекомендується обробляти двічі, щоб всі шари килима повністю просочились засобом. Зачекайте 5-10 хвилин, поки ензими і про-бактерії (Pro-Bacteria) зруйнують органічні білки. Надлишки вологи промокніть сухим шматком тканини, що не линяє. Зачекайте, поки поверхня висохне, це може зайняти від 24 до 48 годин. Після висихання плями і запах гарантовано зникнуть. Якщо, після висихання обробленої поверхні запахи залишаються, це значить, що поверхня не повністю просочилась засобом. Обробіть забруднену поверхню повторно, переконайтеся, що місце, яке є джерелом запаху, повністю просочене засобом. Машинне прання килимів:  Попередньо обробіть сильно забруднені ділянки відповідно до вищенаведеної інструкції. Для посилення ефекту, додайте 120 мл засобу до суміші води та шампуню.  Попереднє замочування:  Обробіть забруднену ділянку, залиште на 5 хвилин, потім починайте прання.
Засіб для нейтралізації запахів та видалення плям сечі домашніх тварин Sim
Екстремальний руйнівник сечі з пробактеріями і ензимами Потужна формула з пробактеріямі (Pro-Bacteria) і ензимами володіє потрійною потужністю для боротьби з плямами і неприємними запахами і руйнування органічних білкових плям сечі, захованих в глибині килима. Без хлору Без агресивних хімічних детергентів Безпечно використовувати в присутності дітей і тварин Зроблено в США Попереджає появу повторних міток. Інструкція: Перед використанням, видаліть залишки твердих і рідких забруднень. Добре струсіть флакон і протестуйте поверхню на кольоростійкість до засобу на непомітній ділянці. Не використовуйте для вовняних покриттів і виробів зі шкіри. Обробіть забруднену ділянку. При очищенні килимів, оброблювана ділянка повинна бути вдвічі більшою ніж область забруднення, щоб всі шари килима повністю просочилися засобом. Зачекайте 5 хвилин, доки активні компоненти усунуть плями і запах. Промокніть залишки вологи серветкою або сухою тканиною, яка не линяє і не забарвлює поверхні. Зачекайте, поки поверхня висохне, це може зайняти від 24 до 48 годин. Після висихання - плями і запах гарантовано зникнуть. Якщо після висихання обробленої поверхні запахи залишаються, це означає, що поверхня не повністю просочилася засобом і її треба повторно обробити. Машинне прання килимів: попередньо обробіть забруднені ділянки дотримуючись інструкції вище. Для посилення ефекту додайте 120 мл засобу в суміш води і шампуню. Попереднє замочування:  Обробіть забруднену ділянку, залиште на 5 хв, потім починайте прання.
Спрей для видалення запахів і плям з твердою поверхнею Simple Solution Har
Засіб для нейтралізації запахів і видалення стійких плям з твердих поверхонь від життєдіяльності домашніх тварин Без хлору Без агресивних хімічних детергентів Безпечно використовувати в присутності дітей і тварин Зроблено в США Безпечно для герметичних дерев'яних підлог, ламінату, лінолеуму, вінілу, цегли, бетону, мармуру, керамічної плитки, декоративного каменю та інших твердих поверхонь. Розроблено для видалення забруднень органічного характеру - сеча, кал, блювотні маси. Допомагає запобігати повторним міткам. Безпечно для використання в присутності дітей і тварин. Інструкція:  Перед використанням, видаліть залишки твердих і рідких забруднень. Добре струсіть ємність і протестуйте поверхню на стійкість кольору до засобу на непомітній ділянці. Обробіть забруднену ділянку. Почекайте 2-3 хвилини. В цей час активні компоненти зруйнують органічні білки.  Залишки вологи витріть насухо тканиною, яка не линяє і не забарвлює. Коли поверхня висохне - плями і запах гарантовано зникнуть. Якщо після висихання обробленої поверхні запахи залишаються, це означає, що поверхня не повністю просочилася засобом і її треба повторно обробити.
Пелюшки Simple Solution Training Premium Dog Pads для собак 58 х 60 см 50
Суперпоглинаючі гігієнічні пелюшки з багатошаровим захистом від протікань та індикатором вологи для дорослих собак і цуценят. Полегшують власнику процес догляду за улюбленцем, допомагаючи йому без особливих зусиль підтримувати чистоту в будинку. Чому варто придбати? Завдяки технології InstaShield утримують до 6 чашок рідини і нейтралізують неприємні запахи, які можуть поширитися по дому  Коли кількість поглиненої вологи стає максимальним, індикатор вологи почервоніє, і Ви зможете своєчасно замінити пелюшку  Спеціальна технологія 3-in-1 Attractant привертає улюбленця до пелюшки, викликає у нього інтерес і сприяє швидшому привчанню  6 шарів ефективно захищають пелюшку від можливих протікань. Пелюшка включає в себе стійкий до протікання верхній шар, швидковисихаючий матеріал, суперабсорбуючий шар, покриття, що нейтралізує запахи, суперміцний матеріал і шар, що не протікає  В пакованні 50 шт  Розміри: 58 см х 60 см Як використовувати Розмістіть пелюшку поліетиленовою стороною вниз  Коли ви помітите, що цуценя хоче в туалет, поставте його на пелюшку. Якщо улюбленець не сходить в туалет на пелюшку відразу, повертайте його до тих пір поки спроба не буде успішною  Коли улюбленець сходить в туалет на пелюшку, заохочуйте його ласощами або якимось призом. Поступово цуценя звикне і самостійно стане ходити у відведене йому місце  Використану пелюшку викиньте і замініть новою
Пелюшки Simple Solution Training Premium Dog Pads з ароматом лаванди для с
Суперпоглинаючі гігієнічні пелюшки з багатошаровим захистом від протікань та індикатором вологи для дорослих собак і цуценят. Полегшують власнику процес догляду за улюбленцем, допомагаючи йому без особливих зусиль підтримувати чистоту в будинку. Чому варто придбати? Завдяки технології InstaShield утримують до 6 чашок рідини і нейтралізують неприємні запахи, які можуть поширитися по дому  Коли кількість поглиненої вологи стає максимальним, індикатор вологи почервоніє, і Ви зможете своєчасно замінити пелюшку  Спеціальна технологія 3-in-1 Attractant привертає улюбленця до пелюшки, викликає у нього інтерес і сприяє швидшому привчанню  6 шарів ефективно захищають пелюшку від можливих протікань. Пелюшка включає в себе стійкий до протікання верхній шар, швидковисихаючий матеріал, суперабсорбуючий шар, покриття, що нейтралізує запахи, суперміцний матеріал і шар, що не протікає  В упаковці 50 шт  Розміри: 58 см х 60 см Як використовувати Розмістіть пелюшку поліетиленовою стороною вниз  Коли ви помітите, що цуценя хоче в туалет, поставте його на пелюшку. Якщо улюбленець не сходить в туалет на пелюшку відразу, повертайте його до тих пір поки спроба не буде успішною  Коли улюбленець сходить в туалет на пелюшку, заохочуйте його ласощами або якимось призом. Поступово цуценя звикне і самостійно стане ходити у відведене йому місце  Використану пелюшку викиньте і замініть новою
Пелюшки Simple Solution X-Large Training Pads для собак 71 х 76 см 50 шт
Simple Solution X-Large Training Pads - вологопоглинаючі гігієнічні пелюшки збільшеного розміру. Розмір: Ширина - 71 см, довжина - 76,2 см. Чому варто придбати? Підходять для підтримання гігієни собак, які живуть в закритому приміщенні  Попереджають протікання  Прискорюють привчання цуценят до туалету в правильному місці  Ідеально підходять для подорожей та використання в ручній переносці  Вбирають на 100% більше вологи, ніж інші «економні» пелюшки  Внутрішній шар є сильним абсорбентом, містить спеціальні полімери, які утримують неприємні запахи всередині та пригнічують розвиток мікроорганізмів.  Як використовувати Розмістіть пелюшку поліетиленовою стороною вниз.  Коли ви помітите, що цуценя хоче в туалет, поставте його на пелюшку.  Поступово цуценя звикне і самостійно стане ходити у відведене йому місце.  Використану підстилку викинути і замінити новою.
Пелюшки Simple Solution Training Premium Dog Pads гігієнічні вологопоглина
Виробник: Simple Solution
Пелюшки для собак Simple Solution All Day Premium Dog Pads з ароматом лава
Виробник: Simple Solution
Пелюшки Simple Solution X-LARGE Training вологопоглинаючі гігієнічні 71x76
Виробник: Simple Solution
Гігієнічні прокладки для собак Simple Solution Disposable Diaper Liners –
Вологопоглинаючі гігієнічні прокладки для тварин Для додаткового захисту від протікань, рясних виділень під час тічки, для нічного використання 7 x 19 x 2 см Супер висока здатність до поглинання рідини Максимум захисту Оптимальна товщина 10 підкладок в упаковці Інструкція із застосування: Відклейте захисну смугу та прикріпіть прокладку до спеціальної зони багаторазових трусів біля отвору для хвоста і комфортно розмістіть труси між лапами і під животом вихованця, потім всуньте хвіст в спеціальний отвір трусів, закріпіть регульовані застібки на спині тварини. Переконайтеся, що труси не обмежують рух вихованця. Прокладка призначена для використання разом з багаторазовими трусами.
Привчання собак до туалету в певному місці Simple Solution Pee Post Pherom
Pee Post - технологія привчання собак постійно ходити в туалет в певному, спеціально відведеному для цього місці (для двору, саду) Технологія Go here - ходи сюди. Утримує собак від випорожнень на газон і квіти. Робить прибирання набагато простішим. Як працює Пі Пост? Пі Пост працює за допомогою природних механізмів - феромонів, стимулюючих Вашого вихованця справляти свої потреби в призначеному місці. Завдяки цьому Ви з легкістю будете підтримувати Ваш газон в чистоті, і це значно полегшить процес привчання Вашого вихованця до туалету. Прибирання для Вас стане набагато легшим. Терміни привчання Собаки, у яких немає певних звичних місць для туалету, привчаються найбільш швидко. У більшості випадків, кобелі інстинктивно мітять територію, тому процес привчання у них проходить швидше. Для привчання сук може знадобиться більше часу і спроб. Але при дотриманні вищеописаних рекомендацій суки також привчаються до Пі Пост в короткий період часу. Інструкція: Оберіть місце на вулиці, де б Ви хотіли, що б Ваш вихованець ходив в туалет. Переважно це повинна бути не галаслива, трав'яниста ділянка, віддалена від місця, де їсть Ваш вихованець. Акуратно вбийте Пі Пост в землю, на глибину 10-12 см.
Гігієнічні прокладки для собак Simple Solution Disposable Diapers XS/TOY 1
Disposable Diapers X-Small Toy гігієнічні підгузки для тварин   Для собак в період тічки, при нетриманні сечі, в період захворювань, під час подорожей. Комфортний отвір для хвоста. Захист від протікання. Дихаючий зовнішній шар. Регульовані застібки, які не пошкоджують шерсть. Індикатор вологи. Cупер абсорбуючі. Технологія InstaShield дозволяє утримувати більше рідини і нейтралізувати неприємні запахи. Інструкція із застосування: Притримуючи підгузок за застібки на нижній частині вставте хвіст в спеціальний отвір підгузок. Розташуйте підгузок між задніми лапами і під животом вихованця Закріпіть застібки на верхній частині підгузок.
Гігієнічний пояс для собак Simple Solution Disposable Male Wrap Large (12
Вологовбирний поясок для псів Вологовбирний поясок розроблений спеціально для псів, забезпечує тривалий захист і максимальну абсорбцію вологи Ідеально підходить для псів з проблемами нетримання сечі при проблемах сечовивідної системи для запобігання міток Для запобігання незапланованість в'язок Супер абсорбуючі властивості Максимально тривалий  захист від протікань М'який еластичний комфортний матеріал, що не обмежує рух Вологовідштовхувальний шар для захисту шкіри та шерсті Супер абсорбуючий шар  М'яка «дихаюча» еластична тканина Пластиковий шар для запобігання протікань Застібки, що регулюються для комфорту руху
Гігієнічний пояс для собак Simple Solution Disposable Male Wrap Medium (12
Вологовбирний поясок для псів Вологовбирний поясок розроблений спеціально для псів, забезпечує тривалий захист і максимальну абсорбцію вологи; Ідеально підходить для псів з проблемами нетримання сечі при проблемах сечовивідної системи для запобігання міток. Для запобігання незапланованість в'язок. Супер абсорбуючі властивості Максимально тривалий  захист від протікань М'який еластичний комфортний матеріал, що не обмежує рух Вологовідштовхувальний шар для захисту шкіри та шерсті Супер абсорбуючий шар  М'яка «дихаюча» еластична тканина Пластиковий шар для запобігання протікань Застібки, що регулюються для комфорту руху
Гігієнічний пояс для собак Simple Solution Disposable Male Wrap Small (12
Вологовбирний поясок для псів Вологовбирний поясок розроблений спеціально для псів, забезпечує тривалий захист і максимальну абсорбцію вологи; Ідеально підходить для псів з проблемами нетримання сечі при проблемах сечовивідної системи для запобігання міток. Для запобігання незапланованість в'язок. Супер абсорбуючі властивості Максимально тривалий  захист від протікань М'який еластичний комфортний матеріал, що не обмежує рух Вологовідштовхувальний шар для захисту шкіри та шерсті Супер абсорбуючий шар  М'яка «дихаюча» еластична тканина Пластиковий шар для запобігання протікань Застібки, що регулюються для комфорту руху
Гігієнічні підгузки для тварин Simple Solution Disposable Diapers Medium 1
Для собак в період тічки, при нетриманні сечі, в період захворювань, під час подорожей Комфортний отвір для хвоста Захист від протікань Дихаючий зовнішній шар Регульовані застібки, що не пошкоджують шерсть Свобода руху Інструкція із застосування: Притримуючи підгузок за застібки на нижній частині всуньте хвіст в спеціальний отвір підгузок. Розташуйте підгузок між задніми лапами і під животом вихованця Закріпіть застібки на верхній частині підгузок.
Гігієнічні підгузки для тварин Simple Solution Disposable Diapers Large 12
Для собак в період тічки, при нетриманні сечі, в період захворювань, під час подорожей Комфортний отвір для хвоста Захист від протікань Дихаючий зовнішній шар Регульовані застібки, що не пошкоджують шерсть Свобода руху Інструкція із застосування: Притримуючи підгузок за застібки на нижній частині всуньте хвіст в спеціальний отвір підгузок. Розташуйте підгузок між задніми лапами і під животом вихованця Закріпіть застібки на верхній частині підгузок.
Гігієнічні труси для собак Simple Solution Washable Diaper X-Large ss10595
При нетриманні, для сук в період тічки, під час хвороби, під час подорожей Нова поліпшена технологія Супер абсорбуючі властивості Максимально тривалий  захист від протікань М'який еластичний комфортний матеріал, що не обмежує рух Вологовідштовхувальний шар для захисту шкіри та шерсті Супер абсорбуючий шар з мікрофібри М'яка дихаюча еластична тканина Пластиковий шар для запобігання протікань Застібки, що регулюються для комфорту руху Перед першим використанням переконайтеся в тому, що розмір трусів підібраний правильно. Для найбільш комфортного використання, труси перед першим застосуванням необхідно випрати. З кожним пранням матеріал буде ставати більш м'яким і більш вологопоглинаючим. Труси легко перуться і швидко висихають. Для запобігання пошкодження виробу під час прання, скріпіть всі регульовані застібки. Прати виріб необхідно окремо, при делікатному режимі, сушка вертикальна (не машинна).
Пелюшки багаторазові для собак Simple Solution Washable Training Travel Pa
Багаторазові пелюшки з тришаровим захистом від протікання для дорослих собак і цуценят. Полегшують власнику процес догляду за улюбленцем, допомагаючи йому без особливих зусиль підтримувати чистоту в будинку. Чому варто придбати? Підходять для прання та багаторазового використання: розраховані більш ніж на 300 прань, що дозволяє знизити витрату звичайних пелюшок  Поглинаюче верхнє покриття контролює появу неприємних запахів і дозволяє попередити можливі підтікання  Завдяки суперабсорбенту утримують в 10 разів більше рідини, ніж економні пелюшки, через що забезпечується більш тривале використання  Ідеально підходять для привчання до туалету, для захисту меблів і покривал, в післяопераційний період, для комфорту в подорожах, а також в якості підстилки в клітку або переноску  Можна використовувати як килимок під миску для їжі або як підстилку під лоток  Запобігає появі неприємних запахів в домі  В упаковці 2 шт  Розміри: 76 см х 81 см Як використовувати Для прання пелюшок підійде стандартний режим з використанням теплої або гарячої води. Використовуйте засоби для прання, що містять хлор, в розрахунку 30 грам на повне завантаження пральної машини  Увага: використання пом'якшувачів для тканин може призвести до втрати поглинаючих властивостей  Випрану пелюшку слід сушити в сушильній машині при помірній температурі або на мотузці (вертикально)  Розправте пелюшку таким чином, щоб вона не стирчала і не морщилася  Розмістіть пелюшку в туалеті або в місці, де Ваш улюбленець зазвичай справляє нужду  По мірі необхідності періть і міняйте пелюшку 
Пеленки для собак Simple Solution All Day Premium Dog Pads с ароматом лава
Производитель: Simple Solution

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на прочее для собак Simple Solution. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить прочее для собак Simple Solution в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на прочее для собак Simple Solution. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История