искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды

Выводить
Размер картинок
Іграшка для кішок Trixie "Миша заводна" 8,5см 4011905040837
Іграшка для котів Trixie Бабак, що вібрує 8,5 см (плюш) - відмінний вибір для забезпечення активних ігор і різноманітного дозвілля для вашого вихованця! Ця іграшка розроблена відомим німецьким виробником товарів для тварин Trixie, здатна усебічно навчати вихованця і дарувати йому позитивні емоції! Основні достатки іграшки: Зроблена з високоякісних матеріалів Безпечна Підходить для усіх видів і порід Стійка до будь-яких ігор Допомагає в тренуваннях Додасть інтерактива в розваги З такою іграшкою ваш вихованець ніколи не нудьгуватиме, іграшка швидко стане однією з улюблених, а всім відомо, що щасливий вихованець - здоровий вихованець!
Іграшка для кішок Trixie Набір "М'ячик"ів (6шт) 4011905045238
Вашій увазі пропонується Іграшка для котів Trixie М'яч з брязкальцем d:4 см, набір 6 шт. (м'ячі в асортименті). Це розробка знаменитого німецького бренду зоотоварів Trixie, яка стане прекрасним подарунком для вашого вихованця! Іграшка допоможе різноманітити дозвілля вихованця, задовольнить інстинкти, посприяє розвитку реакції і уяви. Основні переваги іграшки: Зроблена з високоякісних матеріалів Універсальна Безпечна Розвиває вихованця Забезпечує активне дозвілля Стійка до будь-яких ігор З такою іграшкою кіт перестане грати з меблями і речами у будинку, що дозволить уберегти своє майно і в той же час скрасити дозвілля вашого друга! Іграшка усебічно розвиватиме кота і даруватиме йому гарний настрій щодня!
Іграшка-вудочка для кішок Природа "Рибка на магніті" рожева, 9х15 см 48230
Іграшка для котів "Рибка на магніті" дає можливість вам весело гратися з улюбленцем, або запропонувати йому гратися з "рибкою" самостійно.  Рибка виготовлена з повсті, приємна на дотик. Гіпоалергенний наповнювач не вбирає запахи. Всередину іграшки поміщений магніт.  Колір: рожевий.  Матеріал: повсть, синтепон, джутова мотузка, джутовий канат, магніт, кільце дерев'яне.  Розмір: 9х15 см   Відтінки кольорів реального товару можуть відрізнятися.
Іграшка для кішок Trixie Мишка плюшева з серцем 11 см 4011905455792
Іграшка для котів Trixie Мишка 11 см (плюш). Це розробка відомого німецького бренду товарів для тварин Trixie, яка стане відмінним придбанням для вашого кота! Іграшка допоможе скрасити ігри вихованця, задовольнить інстинкти, посприяє розвитку реакції і уяви. Особливості: Зроблена з високоякісних матеріалів. Універсальна. Безпечна. Навчає вихованця. Забезпечує активні ігри. Довговічна. З такою іграшкою кіт перестане гратися з меблями та речами в будинку, що дасть змогу вберегти своє майно і водночас скрасити дозвілля вашого друга! Іграшка буде всебічно розвивати кота і дарувати йому гарний настрій кожен день!
Іграшка для кішок Trixie "Паличка" з метеликом та пером 45см 4011905457338
Вашій увазі пропонується Іграшка для котів Trixie Вудочка з іграшкою і пір'ям 45 см. Це розробка відомого німецького виробника зоотоварів Trixie, яка стане відмінним придбанням для вашого кота! Іграшка допоможе різноманітити дозвілля вихованця, задовольнить інстинкти, посприяє розвитку реакції і уяви. Основні переваги іграшки: Зроблена з високоякісних матеріалів Підходить для усіх видів і порід Безпечна Навчає вихованця Забезпечує активне дозвілля Міцна З такою іграшкою кіт перестане грати з меблями і речами у будинку, що дозволить уберегти своє майно і в той же час скрасити дозвілля вашого друга! Іграшка усебічно розвиватиме кота і даруватиме йому гарний настрій щодня!
Іграшка для кішок Trixie годівниця-м`яч Snacky 7 см 4011905041377
* Колір в асортименті. Кожний люблячий господар бажає, щоб його тваринка була щасливою і постійно розвивалась. Бренд Trixie повністю згоден з таким положенням справ, а тому пропонує свою розробку Іграшка для котів Trixie М'яч для ласощів d:7 см (пластик, кольори в асортименті), здатну розвивати вашого улюбленця та дарувати йому гарний настрій Основні переваги аксессуару: Наповнюється ласощами. Легка вага. Приємна зовнішність. Ідеальна жорсткість. Безпека. Міцність. Виготовлено з натуральних матеріалів. Розвиток улюбленця. Ваш улюбленець зможе постійно розвиватись, іграшка швидко стане одною із улюблених.
Іграшка для кішок Trixie "Білка" плюш. 9см 4011905457680
Дуже важливо, щоб наші улюбленці не сумували і саме для таких випадків компанія Trixie розробила серію чудових іграшок для домашніх тварин. Вашій увазі пропонується білка плюшева 9 см. Ця іграшка дуже сподобається вашому коту чи кішці та не дасть йому сумувати без вас. Особливостями цієї іграшки є: Приємна на дотик Цікавий зовнішній вигляд Мала вага Білка виготовлена з екологічно чистих матеріалів, вона не шкідлива для тварин, при її виготовлені не було використані ніяких небезпечних матеріалів. Кіт може сам гратися з цією іграшкою, а значно цікавіше гратися з ним разом.
Іграшка для кішок Trixie Набір м'ячиків поролон. 4см.(4шт) 4011905411
Вашій увазі пропонується Іграшка для котів Trixie М'ячі м'які d:4,3 см, набір 4 шт (спінена гума). Це розробка знаменитого німецького виробника товарів для тварин Trixie, яка стане прекрасним подарунком для вашого вихованця! Іграшка допоможе різноманітити ігри вихованця, задовольнить інстинкти, посприяє розвитку реакції і уяви.  Основні переваги іграшки:  Зроблена з високоякісних матеріалів  Універсальна  Безпечна  Навчає вихованця  Забезпечує активні ігри  Міцна  З такою іграшкою кіт перестане грати з меблями і речами у будинку, що дозволить уберегти своє майно і одночасно скрасити дозвілля вашого друга! Іграшка усебічно розвиватиме кота і даруватиме йому гарний настрій щодня!
Игрушка Trixie для кошек и котов Указка лазерная 8 см Catch the light 4130
Игрушка для кошек Trixie Лазерная указка LED «Catch the Light» 8 см (алюминий) - прекрасный выбор для обеспечения активных игр и разнообразного досуга для вашего любимца! Данная игрушка разработана знаменитым немецким производителем товаров для животных Trixie, способная всесторонне развивать питомца и дарить ему положительные впечатления! Основные достоинства игрушки: - Сделана из высококачественных материалов - Безопасна для животного - Подходит для всех видов и пород - Устойчива к любым играм - Помогает в обучении - Добавит интерактива в развлечения С такой игрушкой ваш питомец никогда не будет скучать, игрушка быстро станет одной из любимых, а всем известно, что счастливый питомец - здоровый питомец! Простая с виду игрушка, а захватит кошку и хозяев надолго. Очень красивая, праздничная и качественная. Идеально - на подарок В игре раскрывается истинный характер животного, и заряжает его новыми положительными эмоциями. Цвета - в ассортименте, без выбора цвета
Игрушка Trixie для собак Зубочистка Мяч бейсбол массаж для зубов с аромато
Каждый заботливый хозяин стремится к тому, чтобы его питомец был счастливый и жизнерадостный. Производитель Trixie полностью солидарен с таким положением вещей, а потому предлагает свою разработку Игрушка для собак Trixie Кость-катушка «Denta Fun» 15 см (резина), способную развивать вашего питомца и дарить ему хорошее настроение Основные преимущества игрушки: - Разнообразие досуга. - Массаж челюсти. - Профилактика зубного налета и зубного камня - Мятный вкус. - Лёгкость. - Приятная внешность. - Идеально подходящая жёсткость. - Безвредность. - Устойчивость к любым играм животного. - Изготовление из натуральных материалов. - Развитие питомца. Ваш питомец сможет постоянно развиваться, игрушка быстро станет одной из его любимых.
Іграшка для кішок Trixie "Паличка" з мишкою з тканини та пір'ям 50см
Вашій увазі пропонується Іграшка для котів Trixie Вудочка з мишкою і пір'ям 50 см. Це розробка знаменитого німецького бренду зоотоварів Trixie, яка стане прекрасним подарунком для вашого вихованця! Іграшка дозволить різноманітити ігри вихованця, задовольнить інстинкти, посприяє розвитку реакції і уяви. Основні переваги іграшки: Зроблена з високоякісних матеріалів Універсальна Безпечна Навчає вихованця Забезпечує активне дозвілля Стійка до будь-яких ігор З такою іграшкою кіт перестане грати з меблями і речами у будинку, що дозволить уберегти своє майно і в той же час скрасити дозвілля вашого друга! Іграшка усебічно розвиватиме кота і даруватиме йому позитивні емоції щодня!
Іграшка для кішок Trixie Курча плюш. на гумці 20см 4011905455617
Іграшка для котів Trixie Курка з брязкальцем на гумці 20 см (плюш) - відмінний вибір для забезпечення активних ігор і різноманітного дозвілля для вашого улюбленця! Ця іграшка розроблена знаменитим німецьким брендом зоотоваров Trixie, здатна усебічно навчати вихованця і дарувати йому позитивні враження! Основні переваги іграшки: Зроблена з високоякісних матеріалів Безпечна Підходить для усіх видів і порід Стійка до будь-яких ігор Допомагає в тренуваннях Додасть інтерактива в розваги З такою іграшкою ваш вихованець ніколи не нудьгуватиме, іграшка швидко стане однією з улюблених, а всім відомо, що щасливий вихованець - здоровий вихованець!
Іграшка для кішок Trixie "Паличка" з мишкою з тканини та пір'ям 50см
Вашій увазі пропонується Іграшка для котів Trixie Вудочка з мишкою і пір'ям 50 см. Це розробка відомого німецького бренду зоотоварів Trixie, яка стане прекрасним подарунком для вашого кота! Іграшка допоможе скрасити дозвілля вихованця, задовольнить інстинкти, посприяє розвитку реакції і уяви. Основні переваги іграшки: Зроблена з високоякісних матеріалів Універсальна Безпечна для тварини Розвиває вихованця Забезпечує активні ігри Стійка до будь-яких ігор З такою іграшкою кіт перестане грати з меблями і речами у будинку, що дозволить уберегти своє майно і в той же час скрасити дозвілля вашого друга! Іграшка усебічно розвиватиме кота і даруватиме йому позитивні емоції щодня!
Іграшка для кішок Trixie "Мишка" плюш. коричнева з пищалкою 8см 4011905457
Вашій увазі пропонується Іграшка для котів Trixie Мишка з пискавкою 8 см (плюш). Це розробка відомого німецького виробника зоотоварів Trixie, яка стане прекрасним подарунком для вашого кота! Іграшка допоможе різноманітити дозвілля вихованця, задовольнить інстинкти, посприяє розвитку реакції і уяви. Основні переваги іграшки: Зроблена з високоякісних матеріалів Підходить для усіх видів і порід Безпечна Навчає вихованця Забезпечує активне дозвілля Стійка до будь-яких ігор З такою іграшкою кіт перестане грати з меблями і речами у будинку, що дозволить уберегти своє майно і в той же час скрасити дозвілля вашого вихованця! Іграшка усебічно розвиватиме кота і даруватиме йому позитивні емоції щодня!
Іграшка для кішок Trixie "Мишка" на вудці 47см 4011905045474
Вашій увазі пропонується Іграшка для котів Trixie Вудочка з мишкою 47 см (плюш). Це розробка знаменитого німецького виробника товарів для тварин Trixie, яка стане прекрасним подарунком для вашого кота! Іграшка допоможе різноманітити дозвілля вихованця, задовольнить інстинкти, посприяє розвитку реакції і уяви. Основні достоїнства іграшки: Зроблена з високоякісних матеріалів Підходить для усіх видів і порід Безпечна для тварини Навчає вихованця Забезпечує активне дозвілля Міцна З такою іграшкою кіт перестане грати з меблями і речами у будинку, що дозволить уберегти своє майно і в той же час скрасити дозвілля вашого вихованця! Іграшка усебічно розвиватиме кота і даруватиме йому позитивні емоції щодня!
Предыдущая   Следующая
1   ...   3   4   5   6   7   ...   1363  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История