искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды

Выводить
Размер картинок
Іграшка для кішок Trixie "Паличка" з мишкою з тканини та пір'ям 50см
Вашій увазі пропонується Іграшка для котів Trixie Вудочка з мишкою і пір'ям 50 см. Це розробка знаменитого німецького бренду зоотоварів Trixie, яка стане прекрасним подарунком для вашого вихованця! Іграшка дозволить різноманітити ігри вихованця, задовольнить інстинкти, посприяє розвитку реакції і уяви. Основні переваги іграшки: Зроблена з високоякісних матеріалів Універсальна Безпечна Навчає вихованця Забезпечує активне дозвілля Стійка до будь-яких ігор З такою іграшкою кіт перестане грати з меблями і речами у будинку, що дозволить уберегти своє майно і в той же час скрасити дозвілля вашого друга! Іграшка усебічно розвиватиме кота і даруватиме йому позитивні емоції щодня!
Іграшка для кішок Trixie "Паличка" з мишкою з тканини та пір'ям 50см
Вашій увазі пропонується Іграшка для котів Trixie Вудочка з мишкою і пір'ям 50 см. Це розробка відомого німецького бренду зоотоварів Trixie, яка стане прекрасним подарунком для вашого кота! Іграшка допоможе скрасити дозвілля вихованця, задовольнить інстинкти, посприяє розвитку реакції і уяви. Основні переваги іграшки: Зроблена з високоякісних матеріалів Універсальна Безпечна для тварини Розвиває вихованця Забезпечує активні ігри Стійка до будь-яких ігор З такою іграшкою кіт перестане грати з меблями і речами у будинку, що дозволить уберегти своє майно і в той же час скрасити дозвілля вашого друга! Іграшка усебічно розвиватиме кота і даруватиме йому позитивні емоції щодня!
Іграшка для кішок Trixie "Їжачок" плюш. 8см 4011905457819
Кожний люблячий господар бажає, щоб його тваринка була щасливою і життєрадісною. Бренд Trixie повністю згоден з таким бажанням, а тому пропонує свою розробку Іграшка для котів Trixie Їжачок 8 см, здатну розвивати вашого улюбленця та дарувати йому позитивний настрій Основні переваги аксессуару: Легкість Приємна зовнішність Гармонічне поєднання параметрів Відсутність шкоди Міцність Виготовлено з натуральних матеріалів Отримання корисних навичок Ваш улюбленець зможе постійно грати, іграшка швидко стане одною із улюблених Заходьте та обирайте
Іграшка для котів Trixie "Fix & Catch" 45 см Різнокольорова 4011905414
Кожен турботливий господар мріє про те, щоб його улюблений пухнастик був радий та постійно розвивався. Компанія Trixie представляє своє нове розроблення - іграшка для кішок Fix Catch, яка буде сприяти розвитку та надавати позитивний настрій вашому улюбленцю. Особливості: Легкість та привабливий зовнішній вигляд. Гармонійне поєднання характеристик та забезпечена безпека. Стійкість до будь-яких пригод домашнього улюбленця. Виготовлення з використанням натуральних матеріалів. Розвиток пухнастика. Завдяки цій іграшці ваш улюбленець зможе постійно розвиватися, а ця іграшка швидко стане його однією з улюблених.
Іграшка для кішок Trixie "Мишка" на вудці 47см 4011905045474
Вашій увазі пропонується Іграшка для котів Trixie Вудочка з мишкою 47 см (плюш). Це розробка знаменитого німецького виробника товарів для тварин Trixie, яка стане прекрасним подарунком для вашого кота! Іграшка допоможе різноманітити дозвілля вихованця, задовольнить інстинкти, посприяє розвитку реакції і уяви. Основні достоїнства іграшки: Зроблена з високоякісних матеріалів Підходить для усіх видів і порід Безпечна для тварини Навчає вихованця Забезпечує активне дозвілля Міцна З такою іграшкою кіт перестане грати з меблями і речами у будинку, що дозволить уберегти своє майно і в той же час скрасити дозвілля вашого вихованця! Іграшка усебічно розвиватиме кота і даруватиме йому позитивні емоції щодня!
Іграшка для кішок Trixie "Їжачок" плюш. кудлатий 8см 4011905457826
Кожний люблячий господар бажає, щоб його тваринка була щасливою і життєрадісною. Виробник Trixie повністю згоден з таким бажанням, а тому пропонує свою розробку Іграшка для котів Trixie Їжачок 8 см, здатну розвивати вашого улюбленця та дарувати йому позитивний настрій Основні переваги іграшки: Ідеальні габарити Приємна зовнішність Гармонічне поєднання параметрів Безпека Надійність Виготовлено з натуральних матеріалів Отримання корисних навичок Ваш улюбленець зможе постійно грати, іграшка швидко стане одною із улюблених Заходьте та обирайте
Іграшка для кішок Trixie "Мишка" плюш. коричнева з пищалкою 8см 4011905457
Вашій увазі пропонується Іграшка для котів Trixie Мишка з пискавкою 8 см (плюш). Це розробка відомого німецького виробника зоотоварів Trixie, яка стане прекрасним подарунком для вашого кота! Іграшка допоможе різноманітити дозвілля вихованця, задовольнить інстинкти, посприяє розвитку реакції і уяви. Основні переваги іграшки: Зроблена з високоякісних матеріалів Підходить для усіх видів і порід Безпечна Навчає вихованця Забезпечує активне дозвілля Стійка до будь-яких ігор З такою іграшкою кіт перестане грати з меблями і речами у будинку, що дозволить уберегти своє майно і в той же час скрасити дозвілля вашого вихованця! Іграшка усебічно розвиватиме кота і даруватиме йому позитивні емоції щодня!
Игрушка Trixie для собак Гантель массажная Denta Fun натуральный каучук 9
Каждый заботливый хозяин желает, чтобы его питомец был счастлив и жизнерадостен. Бренд Trixieполностью солидарен с таким утверждением, а затем предлагает свою разработку Игрушку для собак Гантель "Denta Fun"(натуральная резина), способную развивать вашего питомца и дарить ему хорошее настроение. Основные преимущества аксессуара: - Легкость - Приятная внешность - Идеально подходящая жесткость - Безвредность - Устойчивость к любым играм животного - Изготовление из натуральных материалов - Развитие питомца Ваш питомец сможет постоянно играть, игрушка скоро станет одной из его любимых.
Игрушка Trixie для собак Зубочистка Мяч регби массаж для зубов с ароматом
Каждый заботливый хозяин стремится к тому, чтобы его питомец был счастливый и жизнерадостный. Производитель Trixie полностью солидарен с таким положением вещей, а потому предлагает свою разработку Игрушка для собак Trixie Кость-катушка «Denta Fun» 15 см (резина), способную развивать вашего питомца и дарить ему хорошее настроение Основные преимущества игрушки: - Разнообразие досуга. - Массаж челюсти. - Профилактика зубного налета и зубного камня - Мятный вкус. - Лёгкость. - Приятная внешность. - Идеально подходящая жёсткость. - Безвредность. - Устойчивость к любым играм животного. - Изготовление из натуральных материалов. - Развитие питомца. Ваш питомец сможет постоянно развиваться, игрушка быстро станет одной из его любимых.
Іграшка для кішок Trixie "Мишка", що рухається 5,5см 4011905457987
Вашій увазі пропонується Іграшка для котів Trixie Мишка, що рухається 5,5 см (плюш). Це розробка знаменитого німецького бренду зоотоваров Trixie, яка стане відмінним подарунком для вашого вихованця! Іграшка дозволить скрасити ігри вихованця, задовольнить інстинкти, посприяє розвитку реакції і уяви. Основні достоїнства іграшки: Зроблена з високоякісних матеріалів Універсальна Безпечна для тварини Розвиває вихованця Забезпечує активні ігри Стійка до будь-яких ігор З такою іграшкою кіт перестане грати з меблями і речами у будинку, що дозволить уберегти своє майно і в той же час скрасити дозвілля вашого вихованця! Іграшка усебічно розвиватиме кота і даруватиме йому позитивні емоції щодня!
Игрушка Croci для собак пищалка Крокодил латекс, голубой 20 см, C6098003
Игрушки предназначены для активной игры, безопасны для животных, крепки и надежны, не травмируют зубы и десну. Подходят для взрослых собак и щенков. Игрушку можно использовать как для игры, так и для дрессировки. Собаки всегда любят что-нибудь грызть, и чаще всего покупка игрушки является необходимостью. Обычно собаки грызут все, что попадается им в пасть, и если вы не хотите расстаться со своей обувью, менять двери, ковры и другие полезные вещи – порадуйте своего питомца игрушкой. Таким образом вы отвлекаете свою собаку от порчи имущества и ценных вещей и позволите ей разрабатывать челюстные мышцы. Достоинства: Забавная игрушка в виде зверя идеально подходит щенкам и небольшим собакам. Легко привлекает внимание питомца и в игровой форме заботится о здоровье его зубов. Ваш питомец будет в восторге! Купив игрушку для собаки, вы обеспечите себе и своему любимцу активное и интересное времяпровождение. Итальянская фирма Croci производит качественные и надежные товары, которые прослужат вашему четвероногому другу долгое время. Ваше новое приобретение подарит вам и вашему питомцу море радости и положительных впечетлений. Во время игры с этой игрушкой она избавляет зубы и десна собаки от зуда, особенно у щенков, обеспечивает рост и укрепление зубов, укрепляет мышцы челюсти. Преимущества игрушки: - Безопасная игрушка без токсичных веществ. - Идеально подходят для игр с собакой в ​​доме! - Массажирует десна и развивает челюстной аппарат. - Избавляет зубы и десна собаки от зуда, особенно у щенков, обеспечивает рост и укрепление зубов, очищает и удаляет зубной камень. - Не травмирует ротовую полость питомца. Рекомендации к использованию: - Вы можете спрятать игрушку, если она надоест любимцу и отдать через некоторое время, когда интерес к ней вернется. - Время от времени проверяйте игрушку – в случае сильного износа, видимых повреждений или поломки ее необходимо убрать и заменить новой. . Страна-производитель: Италия. Сделано в Китае. Обращаем внимание на то, что в этой позиции недоступна опция выбора цвета, потому что от партии к партии это изделие приходит разных цветов!
Іграшка для кішок Мишка плюшева з пищалкою Trixie 15 см 4011905457888
Іграшка для котів Trixie Мишка 15 см. Це розробка відомого німецького бренду товарів для тварин Trixie, яка стане прекрасним придбанням для вашого вихованця! Іграшка допоможе різноманітити дозвілля вихованця, задовольнить інстинкти, посприяє розвитку реакції і уяви. Особливості: Зроблена з високоякісних матеріалів. Підходить для усіх видів і порід. Безпечна для тварини. Розвиває вихованця. Переваги: Забезпечує активне дозвілля. Стійка до будь-яких ігор. З такою іграшкою кіт перестане грати з меблями і речами у будинку, що дозволить уберегти своє майно і в той же час скрасити дозвілля вашого друга! Іграшка усебічно розвиватиме кота і даруватиме йому гарний настрій щодня!
Іграшка для кішок Trixie "Паличка" з пташкою та пір'ям 50см 401190545
Вашій увазі пропонується Іграшка для котів Trixie Вудочка з пташкою 50 см. Це розробка знаменитого німецького виробника товарів для тварин Trixie, яка стане відмінним придбанням для вашого вихованця! Іграшка дозволить різноманітити дозвілля вихованця, задовольнить інстинкти, посприяє розвитку реакції і уяви. Основні переваги іграшки: Зроблена з високоякісних матеріалів Універсальна Безпечна Навчає вихованця Забезпечує активні ігри Міцна З такою іграшкою кіт перестане грати з меблями і речами у будинку, що дозволить уберегти своє майно і в той же час скрасити дозвілля вашого вихованця! Іграшка усебічно розвиватиме кота і даруватиме йому позитивні емоції щодня!
Іграшка для котів Trixie Злови мишу 25 см 4011905414119
Кожний турботливий господар прагне, щоб його тваринка була щасливою і постійно розвивалась. Бренд Trixie повністю згоден з таким положенням справ, а тому пропонує свою розробку Іграшка для котів Trixie "Спіймай мишу" 25см, здатну розвивати вашого улюбленця та дарувати йому гарний настрій Основні переваги іграшки: Пробуджує мисливські інстинкти Розвиває мишлення та моторику Ідеальні габарити Гарний вигляд Ідеальна жорсткість Безпека Міцність Виготовлено з екологічно чистих матеріалів Розвиток улюбленця Ваш улюбленець зможе постійно грати, іграшка швидко стане одною із улюблених Заходьте та обирайте
Игрушка Trixie для собак Зубочистка Кость Катушка с ароматом мяты DENTAfun
Игрушка для собак Trixie "Катушка" DENTAfun Mintfresh Каждый заботливый хозяин стремится к тому, чтобы его питомец был счастливый и жизнерадостный. Производитель Trixie полностью солидарен с таким положением вещей, а потому предлагает свою разработку Игрушка для собак Trixie Кость-катушка «Denta Fun» 15 см (резина), способную развивать вашего питомца и дарить ему хорошее настроение Основные преимущества игрушки: - Разнообразие досуга. - Массаж челюсти. - Профилактика зубного налета и зубного камня - Мятный вкус. - Лёгкость. - Приятная внешность. - Идеально подходящая жёсткость. - Безвредность. - Устойчивость к любым играм животного. - Изготовление из натуральных материалов. - Развитие питомца. Ваш питомец сможет постоянно развиваться, игрушка быстро станет одной из его любимых.
Предыдущая   Следующая
1   ...   4   5   6   7   8   ...   23  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История