искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Цвет
Тип

Выводить
Размер картинок
Килимок для собак Trixie Tammy, 70х50см Синій 4047974371176
Для зручного і комфортного розміщення вашого вихованця використовується розробка відомого німецького бренду Trixie - Килимок для собак Trixie "Tammy" 70*50. Цей аксесуар являє собою лежак, здатний перетворити дозвілля вашого вихованця в справжню насолоду. Основні достоїнства лежака: Зручний Ідеальні габарити Підходить для усіх видів і порід Зроблений з високоякісних матеріалів Надійний Безпечний для вихованця Килимок для собак Trixie "Tammy" 70*50 швидко стане улюбленим місцем відпочинку вихованця, комфортне дозвілля посприяє гарному настрою тварини, відповідно і здорове самопочуття завжди буде присутнім! м'яка плюшева тканина (поліестер) тонке пінопластове наповнення нековзне гумове дно
Килимок для собак Trixie Kenny 75х100см Бежевий лапка/кісточка 40119053716
Плед Trixie «Kenny» 1 м / 75 см (бежевий) - чудовий вибір для поєднання відпочинку улюбленця та захисту меблів та речей вдома! Плед стане зручним місцем відпочинку улюбленця, забезпечуючи йому комфортний сон та гарний відпочинок, а шерсть і бруд більше ніколи не потраплять на оточення в інтер'єрі будинку! плюш для захисту меблів від бруду і шерсті тварин
Лежак Pet Fashion Lux для собак 40 см х 30 см х 17 см, ліловий
Універсальний лежак для собак – зручний, компактний, зовнішньо привабливий. Переваги моделі: широка розмірна лінійка зручна форма м'які бортики з поролоном зйомна подушка, яку легко чистити (наповнювач синтепон) цупка якісна тканина. Комфортний відпочинок для вашого чотириногого улюбленця – це лежак LUX. Матеріал: плащова тканина, вельбо, поролон, синтепон. Рекомендації: Прати виріб руками. Не рекомендується прати лежак та подушку в пральній машині. * Відтінки кольорів реального товару, можуть відрізнятися від фото на екрані пристроїв, залежно від виду екрана та його передачі кольору.
Плед для собак та котів Pet Fashion Bliss 1 77x60см М'ятний 482308241
Неймовірно м'який і пухнастий плед для вашого улюбленця Чотирилапі неодмінно оцінять необхідність цього аксесуара. Ніжні кольори, теплий плюш, акуратна обробка і вишивка-логотип - плед стане частиною декору у вашому інтер'єрі, вбереже меблі від шерсті і зробить життя вашого улюбленця ще більш комфортним. Переваги пледа BLISS: Захистить меблі від шерсті та забруднень. Допоможе улюбленцям зігрітися в холодну погоду. Незамінна річ в машину або сумку-переноску. Аксесуар, який перетворить будь-яке місце в затишне гніздечко. Покажіть улюбленцю свою любов, зробіть його улюблене місце ще затишніше.
Плед для собак та котів Pet Fashion Bliss1 77х60 см пудра 4823082419029
Неймовірно м'який і пухнастий плед для вашого улюбленця Улюбленці швидко оцінять необхідність цього аксесуара. Ніжні кольори, теплий плюш, акуратне оздоблення та вишивка-логотип - плед стане частиною декору у вашому інтер'єрі, вбереже меблі від шерсті та зробить життя вашого улюбленця ще комфортнішим. Переваги пледа Bliss: Захистить меблі від шерсті та забруднень Допоможе улюбленцям зігрітися в прохолодну погоду Незамінна річ у машину або сумку-переноску Аксесуар, який перетворить будь-яке місце на затишне гніздечко Покажіть улюбленцю свою любов, зробіть його улюблене місце ще затишнішим.
Trixie Будиночок для тварин Trixie Bjork 15х15х16 см (4011905061764) 40119
+ 25 грн бонус, для гризунів, дерево, суха чистка, дерево
Килимок для собак Trixie Tammy з лапками, 100х70см Блакитний/Бежевий 40575
Для зручного і комфортного розміщення вашого улюбленця використовується розробка відомого німецького виробника Trixie - Килимок для собак Trixie "Tammy" 100*70. Цей аксесуар являє собою лежак, здатний перетворити дозвілля вашого улюбленця на справжню насолоду.  Основні переваги лежака:  Комфортний  Ідеальні габарити  Універсальний  Зроблено з високоякісних матеріалів  Міцний  Безпечний для улюбленця  Килимок для собак Trixie "Tammy" 100*70 швидко стане улюбленим місцем відпочинку улюбленця, комфортне дозвілля посприяє гарному настрою тварини, відповідно, і здорове самопочуття завжди буде присутнє!  м'яка плюшева тканина (поліестер) тонке пінопластове наповнення нековзне гумове дно, що не ковзає
Лежак для кішок Природа Place 58 х 48 х 16см 4823082417797
Лаконічний лежак PLACE стане комфортним місцем для сна та відпочинку вашого вихованця. Завдяки овальної форми лежака вихованець буде відчувати себе в лежачку, як в колисці, а його сон буде максимально солодким. Наповнювач не збивається і не вбирає запахи. Універсальна форма і приємні кольори зроблять лежак гармонійним доповненням інтер'єру вашого будинку. Матеріал: Бязь, поролон. Рекомендації: Прати виріб руками. Не рекомендується прати лежак та подушку в пральній машині. Особливості лежака, які вас порадують: бавовняна тканина – бязь з милим малюнком; наповнювач подушки – синтепон – дарує відчуття комфорту і не збивається; подушку можна прати руками. Це місце відпочинку для улюбленця стане вдалим доповненням інтер'єру.
Будинок-лежак для котів та собак Природа "COMFORT" 1 32х31х28 см 482308241
Будиночок підійде для дорослих тварин невеликого розміру – котів та собак, і для малюків. Модель забезпечує достатній простір, м'які бортики дозволяють зручно влягтися, а цуценятам і кошенятам – не випасти з лежака і не травмуватися під час ігор. Переваги моделі: компактність універсальність бюджетність Універсальний дизайн дозволяє розмістити будиночок в будь-якому приміщенні. Порадуйте чотирилапого друга прекрасним подарунком! Матеріал: Бязь, поролон Рекомендації: Прати виріб руками. Не рекомендується прати лежак та подушку в пральній машині.
Плед для собак та котів Pet Fashion Bliss 2 77x100см М'ятний 48230824
Неймовірно м'який і пухнастий плед для вашого улюбленця Чотирилапі неодмінно оцінять необхідність цього аксесуара. Ніжні кольори, теплий плюш, акуратна обробка і вишивка-логотип - плед стане частиною декору у вашому інтер'єрі, вбереже меблі від шерсті і зробить життя вашого улюбленця ще більш комфортним. Переваги пледа Bliss: Захистить меблі від шерсті та забруднень. Допоможе улюбленцям зігрітися в холодну погоду. Незамінна річ в машину або сумку-переноску. Аксесуар, який перетворить будь-яке місце в затишне гніздечко. Покажіть улюбленцю свою любов, зробіть його улюблене місце ще затишніше.
Матрац для собак та котів Природа, C19, 84×112×2см 4820157404331
Оптимальний бюджетний варіант компактного лежака для чотирилапого друга. Зручність і компактність цього м'якого місця для собак маленьких і великих порід оцінили тисячі господарів і їх чотириногих улюбленців. Кольори в асортименті в залежності від наявності тканини. Спальне місце улюбленцю можна облаштувати за секунду де завгодно Зручно зберігати і транспортувати Велика розмірна лінійка Матрац настільки простий і універсальний, що ідеально впишеться в будь-який інтер’єр Матеріал: Бязь, поролон. Рекомендації: Прати виріб руками. Не рекомендується прати лежак та подушку в пральній машині.
Лежак Pet Fashion Lux для собак 52 см х 36 см х 20 см, ліловий
Універсальний лежак для собак – зручний, компактний, зовнішньо привабливий. Переваги моделі: широка розмірна лінійка зручна форма м'які бортики з поролоном зйомна подушка, яку легко чистити (наповнювач синтепон) цупка якісна тканина. Комфортний відпочинок для вашого чотириногого улюбленця – це лежак LUX. Матеріал: плащова тканина, вельбо, поролон, синтепон. Рекомендації: Прати виріб руками. Не рекомендується прати лежак та подушку в пральній машині. * Відтінки кольорів реального товару, можуть відрізнятися від фото на екрані пристроїв, залежно від виду екрана та його передачі кольору.
Лежак для кішок Природа BALI 22 х 37 х 48см 4823082419487
Зручний і практичний лежак приваблює тварин м’якістю і здатністю добре зберігати тепло. Лежак з бортиком виготовлений із штучної повсті. Подушка з плюшу та меблевої тканини зробить відпочинок улюбленця ще приємнішим.  
Килимок для собак Trixie FunDogs 90х68см коричневий із собачками 405758937
Килимок Trixie «FunDogs» 90 см / 68 см (коричневий) від знаменитого німецького бренду зоотоварів Trixie - це аксесуар, що перетворює життя вашого вихованця в справжній рай! З'єднання красивого зовнішнього вигляду, високої якості і практичних матеріалів роблять цей лежак ідеальним придбанням для тварини! Лежак забезпечить прекрасний відпочинок вихованцеві, наповнюючи його енергією і силами, що позитивно відіб'ється на його здоров'ї. Основні достоїнства лежака: Зручний Ідеальні габарити Підходить для усіх видів і порід Зроблений з високоякісних матеріалів Довговічний Безпечний для вихованця Килимок Trixie «FunDogs» 90 см / 68 см (коричневий) стане улюбленим місцем відпочинку і сну вашого вихованця! Тварина комфортно розташується в лежаку і забуде про усі турботи, насолоджуючись прекрасним відпочинком! оббивка: плюш з коротким ворсом наповнювач: поролон нековзне дно
Килимок для собак Trixie Tammy 90х68см Синій 4047974371183
Для зручного і комфортного розміщення вашого улюбленця використовується розробка відомого німецького бренду Trixie - Килимок для собак Trixie "Tammy" 90*68. Цей аксесуар являє собою лежак, здатний перетворити відпочинок вашого улюбленця на справжню насолоду.  Основні переваги лежака:  Зручний  Ідеальні розміри  Універсальний  Зроблено з високоякісних матеріалів  Міцний  Безпечний для улюбленця  Килимок для собак Trixie "Tammy" 90*68 швидко стане улюбленим місцем відпочинку улюбленця, комфортне дозвілля посприяє гарному настрою тварини, відповідно, і здорове самопочуття завжди буде присутнє! м'яка плюшева тканина (поліестер) тонке пінопластове наповнення нековзне гумове дно, що не ковзає
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   956  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История