искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Вид
Возраст
Назначение
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 12 моделей:
| Beaphar Сбросить все
Мальт-Паста Beaphar Malt-Paste для виведення шерсті зі шлунка, 25 г
Вітаміни Beaphar Laveta Super від линьки для здорової шкіри та блискучої ш
Мальт-Паста Beaphar Duo Active Pasta for Cats подвійна для здоров'я кишечн
Краплі Beaphar Bio Spot On від бліх, кліщів та комарів для кошенят, 3 піпе
Краплі Beaphar Bio Spot On від бліх, кліщів та комарів для котів, 3 піпетк
Протипаразитарні краплі Beaphar Immo Shield Line-on for Cats з диметиконом
Вітаміни Beaphar Top 10 Cat універсальні, 180 т
Нашийник для кошенят Beaphar від бліх, кліщів та комарів Bio Collar 35см 8
Нашийник «Bio Band» з натуральними оліями для котів та кошенят з 2-місячного віку. Відлякує паразитів, що висмоктують кров (бліх, кліщів, комарів), заспокоює свербіж та подразнення шкіри, усуває неприємний запах тварини. Натуральні рослинні компоненти в складі нашийника, поступово вивільняються та поширюються шкірно-шерстним покривом тварини. Постійне носіння нашийника забезпечує захист від ектопаразитів протягом 4 місяців. Має репелентну дію, а також надає шерсті приємний аромат. Екстракт маргози, що міститься в нашийнику, окрім інсектицидної властивості, сприятливо діє на шкіру – він має антибіотичний, антигрибковий та антивірусний ефект, покращує вигляд шерсті та зменшує свербіж від укусів. Довжина нашийника: 35 см. Спосіб використання: Розпаковувати нашийник слід безпосередньо перед надяганням на тварину. Розгорнути на надіти нашийник на тварину, підганяючи за розміром так, щоб між шиєю тварини і нашийником залишався проміжок -1 - 1,5 см, потім закріпити фіксатором, а надлишок стрічки відрізати. Після цього вимити руки з милом. Нашийник можна застосовувати одночасно з іншими інсектоакарицидними (хімічними) засобами. Побічні ефекти: як правило, при умові застосування нашийника згідно інструкції, побічних явищ і ускладнень не спостерігається. Можливі випадки підвищеної індивідуальної чутливості тварини - ознаки подразнення шкіри або інші алергічні прояви. В таких випадках використання нашийника необхідно припинити.
Нашийник для кішок Beaphar від бліх та кліщів 35см Жовтий 8711231132539
Спосіб застосування: Надягніть нашийник вільно на шию тварини, відріжте надлишок стрічки з урахуванням можливого росту. Нашийник працює тільки у разі безперервного носіння. Нашийник водостійкий — тварину можна мити, не знімаючи його. Довжина нашийника 35 см.
Нашийник для кішок Beaphar від бліх та кліщів 35см Червоний 8711231132515
Нашийник для котів із шестимісячного віку. Знищує паразитів і захищає від повторного зараження протягом 6 місяців. Засіб 2-го ступеня чотириступеневої програми Beaphar із захисту від паразитів. Спосіб застосування: Одягніть нашийник вільно на шию тварини, відріжте надлишок стрічки з урахуванням можливого зростання. Нашийник працює тільки при безперервному носінні. Нашийник водостійкий - тварину можна мити, не знімаючи його.
Нашийник Beaphar від бліх та кліщів для кішок, 35 см, фіолетовий (17615)
Шампунь Beaphar Immo Shield Shampoo for Cats від бліх, кліщів та комарів д

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на лекарства и витамины Beaphar. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить лекарства и витамины Beaphar в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на лекарства и витамины Beaphar. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История