искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Вид
Возраст
Назначение
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 4 моделей:
| Canina Сбросить все
Біотин із мікроелементами Canina Cat-Fell OK 50 г/100 таблеток 40275652015
Збалансований продукт з високим вмістом вітамінів групи В і біотину, спеціально розроблений для вибагливих тварин. Містить нікотинову кислоту, необхідну для нормалізації обмінних процесів, профілактики негативних змін на шкірних покривах, слизових оболонках. Холін хлорид, що входить до складу продукту, допомагає клітинам мозку розвиватися, сприяє навчанню, покращує роботу мозку. Нестача цього елементу може призводити до розвитку жирової інфільтрації й геморагічної дегенерації печінки та нирок. Рибофлавін (вітамін В2) стимулює антиоксидантну активність, захищаючи таким чином організм, попереджує утворення катаракти, допомагає справлятися зі шкірними проблемами. Застосування: Вибагливим дорослим котам: компенсація дефіциту біотину. Вагітним: підтримка виставкової кондиції. Дозування: 1 таблетка на день протягом 8 тижнів. Склад: Декстроза, манна крупа, какао. Аналітичний склад: Сирий протеїн 45%, сира зола 14.9%, жири 3.7%, клітковина до 0.3% Додаткові речовини на 1 кг: Біотин 1 000 000 мкг, вітамін В2 350 мг, нікотинова кислота 1750 мг, холін хлорид 8,06 мг.
Вітаміни рідкий комплекс з амінокислотами та залізом Canina Petvital Bio-A
Комплекс олігопептидів, незамінних амінокислот, включно з лізином і метіоніном, з додаванням мікроелементів. Продукт отримують за допомогою спеціального процесу екстракції з крові здорових забійних тварин. Продукт натуральний і унікальний у своєму роді. Завдяки тому, що в ньому містяться олігопептиди, а не цілісні білки, які здатні викликати алергію, цей продукт добре сприймається навіть тваринами-алергіками. Олігопептиди, на відміну від цілих білкових молекул, складаються з невеликої кількості радикалів амінокислот, що робить їх легко засвоюваними для організму тварини. Дозування:  На 1 кг ваги 1 крапля. Максимальна доза - 20 крапель. Давати разом з кормом впродовж 4-х тижнів, потім зробити перерву на 2 тижні та знову дати препарат. Склад: Екстракт крові здорових забійних тварин. Аналітичний склад: вода 97.77%, сира зола 0.07%, сирий протеїн 0.06%. Додаткові речовини на 1 кг: Оксид заліза 900 мг, оксид цинку 500 мг, лізин 5.5 мг, метіонін 15.5%. Додаткові речовини на 1 кг: Оксид заліза - 900 мг, оксид цинку - 500 мг, лізин - 5,5 мг, метіонін - 15,5 мг.
Тонік для проблемної шкіри та шерсті для котів та собак Canina Petvital De
Унікальний продукт, що не має аналогів, розроблений на основі останніх наукових досліджень у галузі фізіології, дієтології та ветеринарної дерматології дрібних домашніх тварин. До складу продукту входять у максимально ефективних співвідношеннях незамінні жирні кислоти рослинного та тваринного походження (омега-3,6,9), а також біотин, цинк, вітаміни. Як рослинне джерело незамінних жирних кислот у препараті використовується олія з насіння енотери. Petvital Derm Liquid: Забезпечують нормальну роботу всіх систем організму. Сприяють виробленню простагландинів, які відповідають за контроль запальних процесів, вироблення важливих гормонів. Впливають на формування імунної системи. Petvital Derm Liquid препарат зручний у застосуванні та спеціально розроблений для собак дрібних порід
Профілактика захворювань та підтримка серця собак та котів Canina Herz-Vit
Створений спільно з провідними ветеринарними кардіологами Європи. Поєднання компонентів L-карнітину і екстракту глоду роблять «Herz vital» унікальним, доповнюють один одного і в комплексі дають максимальний позитивний ефект: Покращують кровообіг до серцевого м'яза, коронарний і мозковий кровообіг. Нормалізують серцевий ритм. Мають певну спазмолітичну та гіпотонічну дію. Позитивно впливають на рівень венозного тиску. Покращують еластичність судинної стінки артеріол і капілярів. Мають слабку седативну дію; Сприяють збільшенню кількості лецитину, який є основним компонентом оболонки нервових волокон, він допомагає засвоєнню вітамінів, покращує загальне самопочуття тварини, робить її більш спокійною та слухняною, знімає роздратування. Застосування тваринам незалежно від віку, породи і типу годування: Собакам, старше 7-ми років: для омолодження серцевого м'яза та поліпшення якості життя, і як профілактика катаракти. Молодим тваринам: в період одужання після інфекційних захворювань, для відновлення роботи серця. Тваринам, які зазнають фізичних навантажень і стресів: для збереження здоров'я серцевого м'яза, підвищення працездатності та витривалості Herz-Vital з терапією направленою на нормалізацію ваги дає швидкий ефект і, в той самий час, підтримує роботу серця. Дозування: Щодня 0,5 чайної ложки на 10 кг ваги. Максимальна доза - 3 чайних ложки. 1 чайна ложка – приблизно 3 мл. Склад: Декстроза, дріжджі, екстракт глоду. Аналітичний склад: Вода 53.0%, сирий протеїн 4,0%, сирий жир 0,5%, сира клітковина 0,0%, зола 1,0%, калій 0,2%. Додаткові речовини на літр: L-карнітин 30,000 мг.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на лекарства и витамины Canina. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить лекарства и витамины Canina в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на лекарства и витамины Canina. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История