искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды

Выводить
Размер картинок
Нейтралізатор запаху і плям від котів з про-бактеріями Simple Solution Cat
Універсальний рідкий засіб з про-бактеріями (Pro-bacteria) і ензимами для нейтралізації запахів і видалення стійких плям від життєдіяльності кішок- сеча, кал, блювотні маси. Без хлору Без агресивних хімічних детергентів Безпечно використовувати в присутності дітей і тварин Зроблено в США Швидко нейтралізує запахи, а не маскує їх. Допомагає запобігати повторним міткам. Безпечний для використання в присутності дітей і тварин. Підходить для килимів, оббивки, іграшок, одягу та ін. Поверхонь, які не бояться води. Не використовуйте для вовняних покриттів і виробів зі шкіри. Машинне прання килимів: попередньо обробіть забруднені ділянки дотримуючись інструкції вище. Для посилення ефекту додайте 120 мл засобу в суміш води і шампуню. Попереднє замочування: обробіть забруднену ділянку, залиште на 10 хв, потім починайте прання. Склад: очищення вода, природні непатогенні бактерії, денатурований етанол, природні ензими, детергент, ароматизатор. Інструкція з використання: перед використанням, видаліть залишки твердих і рідких забруднень. Добре струсіть і протестуйте поверхню на стійкість кольору до засобу на непомітній ділянці. Видалення плям сечі: поверніть наконечник в режим «mist» (розпилення) і закрийте піноутворююий затвор (рис. А). Рясно нанесіть піну на оброблювану ділянку, залиште діяти на 10 хвилин. Промокніть залишки чистою тканиною. Якщо пляма не зникла, обробіть поверхню повторно. Зачекайте, поки поверхня висохне, це може зайняти від 24 до 48 годин. Після того як поверхня висохне, обробіть її пилососом. Нейтралізація запахів сечі: поверніть наконечник в положення «stream» (струмінь) і відкрийте піноутворююий затвор (рис.
Нейтралізатор плям і запахів від тварин Simple Solution Orange Oxy Charged
Універсальний рідкий засіб з кисневою формулою і ароматом апельсина для нейтралізації запахів і видалення стійких плям від життєдіяльності котів і собак (сеча, кал, кров, блювотні маси і ін.). Чому варто придбати? Містить кисневий нейтралізатор, спеціально розроблений для усунення таких органічних забруднень, як сеча, кал, кров або блювотні маси  Справляється зі стійкими забрудненнями у вигляді плям від трави, соку і червоного вина  Швидко нейтралізує неприємні запахи, а не маскує їх  Допомагає попередити повторні мітки  Безпечно для використання в присутності дітей і тварин  Підходить для килимів, оббивки, іграшок, одягу та інших поверхонь, які можна обробляти за допомогою води (крім вовняних покриттів і виробів зі шкіри)  Має приємний цитрусовий аромат  Склад: очищена вода, гідроген пероксид (перекис водню), комплекс м'якої дії, насичений киснем, нейтралізатор запахів, стабілізатори, ароматизатори Як використовувати Перед використанням, видаліть залишки твердих і рідких забруднень  За 24 години до застосування протестуйте поверхню на стійкість кольору на непомітній ділянці  Добре збовтайте засіб і обробіть забруднену ділянку. При очищенні килимів, забруднені ділянки рекомендується обробляти двічі, щоб всі верстви килима повністю просочилися засобом  Зачекайте 10 хвилин, поки ензими і про-бактерії (Pro-Bacteriatm) зруйнують органічні білки. Залишки вологи промокніть сухою тканиною, яка не линяє  Зачекайте поки поверхня висохне, це може зайняти від 24 до 48 годин. Після висихання плями і запах зникнуть  Якщо після висихання обробленої поверхні запахи залишаються, це означає, що поверхня не повністю просочилася засобом і її треба повторно обробити  Не використовуйте для обробки вовняних та шкіряних поверхонь  Засіб містить перекис водню, надягайте рукавички під час використання і уникайте контакту засобу зі шкірою або очима
Нейтралізатор запаху та плям Simple Solution Stain & Odor Remover Spring B
Універсальний засіб зі свіжим ароматом для нейтралізації запахів і видалення плям від продуктів життєдіяльності домашніх тварин. Чому варто придбати? Містить комплекс із про-бактеріями (Pro-bacteria tm) та ензимами, який був розроблений спеціально для видалення таких стійких забруднень органічного походження, як сеча, фекалії та блювотні маси Швидко нейтралізує неприємні запахи, а не маскує їх, водночас допомагає запобігти повторним міткам Безпечний для використання в присутності дітей і тварин Зі свіжим квітковим ароматом Склад: очищена вода, природні непатогенні бактерії, денатурований етанол, природні ензими, детергент і ароматизатор Як використовувати Перед використанням, видаліть залишки твердих і рідких забруднень. Протестуйте поверхню на кольоротривкість до засобу на непомітній ділянці Увага: уникайте контакту з очима, засіб подразнює слизові оболонки. У разі потрапляння в очі, ретельно промийте проточною водою впродовж 15 хвилин, якщо подразнення не проходить, зверніться до лікаря. Зберігайте в недоступному для дітей та тварин місці Видалення плям сечі: поверніть наконечник у режим «mist» (розпорошення) та закрийте піноутворюючий закрив. Рясно нанесіть піну на оброблювану ділянку, залиште на 10 хвилин. Промокніть залишки чистою тканиною. Якщо пляма не зникла, обробіть поверхню повторно. Зачекайте, поки поверхня висохне, це може зайняти від 24 до 48 годин. Після того як поверхня висохне, обробіть її пилотягом Нейтралізація запахів сечі: поверніть наконечник у положення «stream» (струмінь) та відкрийте піноутворюючий закрив, розмір оброблюваної ділянки має бути вдвічі більшим за забруднену ділянку.
Нейтралізатор запаху та плям посиленої дії Simple Solution Extreme Cat Sta
Simple Solution Extreme Cat Stain and Odor Remover - надпотужний концентрований рідкий засіб з про-бактеріями (Pro-bacteriatm) і ензимами для нейтралізації запахів і видалення стійких плям від життєдіяльності котів, таких як сеча, кал, блювотні маси. Чому варто придбати? Унікальна формула містить потрійну концентрацію про-бактерій (Pro-Bacteria) і ензимів, розроблених спеціально для усунення стійких органічних забруднень, таких як сеча, кал, блювотні маси  Швидко нейтралізує неприємні запахи, а не маскує їх  Допомагає запобігати повторні мітки  Безпечний для використання в присутності тварин і дітей  Швидко нейтралізує запахи, а не маскує їх  Підходить для килимів, оббивки, іграшок, одягу та інших поверхонь, які не бояться води, але не можна використовувати на шерстяних покриттях і виробах зі шкіри.  Склад: Очищена вода, природні непатогенні бактерії, денатурований етиловий спирт, детергенти, ароматизатори. Як використовувати Обробка поверхонь: Перед використанням, видаліть залишки твердих і рідких забруднень. Добре струсіть ємність і протестуйте поверхню на стійкість кольору на непомітній ділянці.  Обробіть забруднену ділянку. При очищенні килимів, забруднені ділянки рекомендується обробляти двічі, щоб всі верстви килима повністю просочилися засобом.  Зачекайте 5-10 хвилин, поки ензими і про-бактерії (Pro-Bacteriatm) зруйнують органічні білки. Залишки вологи промокніть сухою тканиною, яка не линяє і не забарвлює.  Зачекайте поки поверхня висохне, це може зайняти від 24 до 48 годин. В цей час активні ензими і про-бактерії продовжуватимуть очищення поверхні.  Після висихання плями і запах зникнуть.  Якщо після висихання обробленої поверхні запахи залишаються, це означає, що поверхня не повністю просочилася засобом і її треба повторно обробити.  Машинне прання килимів: Попередньо обробіть забруднені ділянки дотримуючись інструкції вище. Для посилення ефекту додайте 120 мл засобу в суміш води і шампуню.  Попереднє замочування перед пранням: Обробіть забруднену ділянку, залиште на 5 хв, потім починайте прання.  Попередження: Не використовуйте для вовняних покриттів і виробів зі шкіри.
Знищувач плям і запахів сечі Simple Solution Extreme Urine Destroyer 946 м
Надпотужний концентрований рідкий засіб з про-бактеріями (Pro-bacteria) та ензимами для нейтралізації запаху і видалення стійких плям від сечі домашніх тварин.  Чому варто придбати? Містить про-бактерії (Pro-Bacteria) та ензими, які розроблені спеціально для усунення такого важкого органічного забруднення, як сеча  Завдяки потрійній формулі ефективно справляється з білковими плямами і запахами, які можуть заховуватися в глибині килима або ворсу, водночас повністю нейтралізує неприємні запахи, а не маскує їх  Допомагає запобігти повторним міткам, що особливо важливо, якщо Ваш улюбленець постійно мітить певне місце в будинку  Підходить для килимів, оббивки, іграшок, одягу тощо та поверхонь, які не бояться води (крім вовняних покриттів і виробів зі шкіри)  Безпечний для використання в присутності тварин і дітей  Склад: очищена вода, природні непатогенні бактерії, денатурований етанол, природні ензими, детергент, ароматизатор Як використовувати Перед використанням усуньте залишки твердих і рідких забруднень. Добре струсіть і протестуйте поверхню на стійкість кольору до засобу на непомітній ділянці. Не використовуйте для вовняних покриттів і виробів зі шкіри  Обробіть забруднену ділянку. У разі очищення килимів, ділянку рекомендується оброблювати двічі для того, щоб усі шари килима повністю просочилися засобом  Зачекайте 10 хвилин, поки активні компоненти усунуть плями і запах. Залишки вологи промокніть серветкою або сухою тканиною, яка не линяє і не забарвлює  Зачекайте, поки поверхня висохне, це може тривати від 24 до 48 годин. Після висихання плями і запах гарантовано зникнуть  Якщо після висихання обробленої поверхні запахи залишаються, це означає, що поверхня не повністю просякла засобом і її потрібно повторно обробити  Машинне прання килимів: попередньо обробіть забруднені ділянки, дотримуючись інструкції вище. Для посилення ефекту додайте 120 мл засобу в суміш води і шампуню  Попереднє замочування: обробіть забруднену ділянку, залиште на 10 хв, потім починайте прання  Уникайте контакту засобу з очима, продукт може викликати подразнення слизових оболонок  Зберігайте засіб в недоступних для дітей і тварин місцях
Нейтралізатор запаху та плям для підлоги Simple Solution Hardfloors Stain
Simple Solution Hardfloors Stain and Odor Remover - засіб для нейтралізації запахів і видалення стійких плям від життєдіяльності домашніх тварин з твердих поверхонь. Чому варто придбати? Безпечно для герметичних дерев'яних підлог, ламінату, лінолеуму, вінілу, цегли, бетону, мармуру, керамічної плитки, декоративного каменю та інших твердих поверхонь  Розроблено для видалення забруднень органічного характеру - сеча, кал, блювотні маси  Допомагає запобігати повторні мітки  Безпечно для використання в присутності дітей і тварин.  Склад: Очищення вода, денатурований етанол, природні ензими, суміш детергентів, натуральне цитрусове масло, ароматизатор Як використовувати Перед використанням, видаліть залишки твердих і рідких забруднень.  Протестуйте поверхню на стійкість кольору до засобу на непомітній ділянці.  Добре збовтайте засіб і обробіть забруднену ділянку.  Почекайте 2-3 хвилини, поки ензими і про-бактерії (Pro-Bacteriatm) зруйнують органічні білки. Залишки вологи промокніть сухою тканиною, що не линяє. Після висихання плями і запах зникнуть.  Якщо після висихання обробленої поверхні запахи залишаються, це означає, що поверхня не повністю просочилася засобом і її треба повторно обробити.
Спрей проти дряпання Nature's Miracle No Scratch Deterrent Spray для котів
Засіб для котів, що запобігає дряпанню ними предметів побуту. Допомагає відучити Вашого улюбленця точити кігті об меблі та інші речі, поступово викорінюючи звичку псувати вибране місце. Чому варто придбати? Нейтралізує секрет подушечок лап, за допомогою якого коти позначають свою територію, дряпаючи предмети  Має концентровану формулу тривалої дії, завдяки чому перешкоджає повторному дряпанню  Безпечно для використання поблизу дітей і тварин, може застосовуватися на меблях, килимах, шторах або інших місцях, де кіт точить свої пазурі  Містить тільки натуральні компоненти  Як використовувати Добре струсіть перед використанням  Розпиліть спрей на поверхню або предмет, об який кіт точить кігті. При необхідності час від часу повторюйте обробку  Підстрижіть коту кігті і запропонуйте йому когтеточку, щоб забезпечити місце для дряпання
Спрей для зняття стресу у котів Ceva Feliway 20 мл
Засіб у вигляді спрею для зняття стресу і корекції поведінки у котів. Містить структурний аналог феромону лицьових залоз котів, завдяки чому улюбленець заспокоюється, відчуваючи умиротворення і безпеку. Чому варто придбати? Містить синтезований феромон - аналог секрету лицьових залоз котів, максимально заспокоює улюбленця та інформує його про відсутність причин для занепокоєння  Нормалізує поведінку котів в таких стресових ситуаціях, як раннє відлучення кошенят від матері, при зміні місця проживання, перестановці меблів, а також в разі групового утримання котів  Незамінний при появі в будинку нового члена сім'ї, під час або після візиту до ветеринара, при відвідуванні виставки або транспортуванні тварини  Сприяє усуненню негативної поведінки кота, знижуючи ймовірність міток і безпричинного дряпання  Як використовувати Перед використанням збовтайте флакон  Розпилюйте Фелівей 1 раз на день в дверних отворах, на підвіконнях і на виступаючих предметах в будинку  Після обробки спреєм потрібно почекати 15 хвилин, перш ніж дозволити коту увійти в оброблену зону  Для того, щоб попередити мітки сечею, позпиліть Фелівей на попередньо очищене місце, яке зазвичай мітить Ваш улюбленець  Обробіть спреєм перенску, щоб Вашому коту було комфортно під час подорожі або візиту до ветеринара 
Спрей для зняття стресу у собак Ceva Adaptil 20 мл
Засіб у вигляді спрею для зняття стресу і корекції поведінки у собак. Містить структурний аналог феромону лактуючої собаки, завдяки чому улюбленець заспокоюється, починаючи відчувати умиротворення і безпеку. Чому варто придбати? Містить синтезований феромон - аналог лактуючої собаки, максимально заспокійливий собак  Нормалізує поведінку собак в таких стресових ситуаціях, як раннє відлучення цуценят від матері, розлука з господарем, при боязні шумів (салюти, феєрверки, гроза, постріли), страх самотності  Незамінний при появі в будинку нового члена сім'ї, під час або після візиту до ветеринара, при відвідуванні виставки або транспортуванні тварини  Не має протипоказань  Легкий у використанні  Як використовувати Перед використанням збовтайте флакон  Розпилюйте Адаптил 1 раз на день в місцях перебування собак - лежак, будиночок, клітка, салон автомобіля, переноска  Після обробки спреєм потрібно почекати 15 хвилин, перш ніж дозволити собаці увійти в оброблену зону  Дії спрею триває 4-5 годин  Препарат не накопичується в організмі собаки і не може викликати передозування
Знищувач плям та запаху сечі котів Simple Solution Extreme Cat Urine Destr
Засіб для видалення плям і нейтралізації запаху сечі котів. Чому варто придбати? Містить комплекс із про-бактеріями (Pro-bacteria tm) та ензимами, який був розроблений спеціально для видалення таких стійких забруднень органічного походження, як сеча Швидко нейтралізує неприємні запахи, а не маскує їх, водночас допомагає запобігти повторним міткам Безпечний для використання в присутності дітей і тварин Ефективна формула з потрійною концентрацією очищувальних часток Склад: очищена вода, природні непатогенні бактерії, денатурований етанол, природні ензими, детергент і ароматизатор Як використовувати Перед використанням, видаліть залишки твердих і рідких забруднень. Добре струсіть та протестуйте поверхню на кольоротривкість до засобу на непомітній ділянці Під час чищення килимів розмір оброблюваної ділянки має бути вдвічі більше, ніж забруднена ділянка, переконайтеся, що поверхня повністю просякнута засобом. Зачекайте 5 хвилин, поки компоненти засобу зруйнують запах. Залишки вологи промокніть чистою тканиною, яка не линяє, або паперовою серветкою Зачекайте, поки поверхня повністю просохне. Якщо після висихання обробленої поверхні запахи залишилися, це означає, що засіб не повністю просочив поверхню. Обробіть забруднену поверхню повторно, переконайтеся, що місце, яке є джерелом запаху повністю просякнуте засобом Машинне прання килимів: попередньо обробіть сильно забруднені ділянки відповідно до вищенаведеної інструкції. Для посилення ефекту, додайте 120 мл засобу в суміш води та шампуню Попереднє замочування: обробіть забруднену ділянку, залиште на 5 хвилин, потім починайте прання
Охлаждающий коврик Trixie нейлоновый синий, самоохлаждающаяся подстилка дл
Жара, лето! Повышение температуры ощутимо не только для людей, но и для собак. Вы когда-нибудь задумывались о том, как помочь вашему любимцу комфортно пережить этот жаркий сезон? В этой статье мы расскажем Вам, как работают охлаждающие коврики для собак! Охлаждающий коврик – это превосходный источник живительной прохлады для наших собак, когда на улице очень жарко. В отличие от людей, собаки не потеют и могут понизить температуру тела только через подушечки лап, либо с помощью глубокого дыхания с высунутым языком. Охлаждающий коврик очень прост в использовании. Коврик содержит внутри специальный гель, который активируется при давлении веса животного на коврик, когда она сидит или лежит на нем, обеспечивая эффект прохлады, который понижает температуру тела. Преимущество охлаждающего коврика состоит в том, что он тонкий и складной. Его можно брать с собой и даже, при необходимости, поместить в переноску. Этот коврик – идеальное решение для длинных путешествий. Воспользовавшись им один раз, Вы и Ваш питомец уже не сможете себе представить жизнь без него в летнее время! Этот надежный и безопасный коврик не требует подключения к электросети, либо помещения в холодильник или ледяную воду. Он просто автоматически перезаряжается после короткого перерыва в использовании. В результате, даже если Вы находитесь на пляже или у бассейна, коврик помогает собаке чувствовать себя комфортно и свежо. Таким образом, коврик способен в течение 3-4 часов поддерживать температуру на 10°C ниже, чем температура внешней среды, при условии его постоянного использования. Охлаждающий коврик является важным элементом для комфортной жизни Вашей собаки в жаркие дни, за что она будет Вам очень благодарна. Но! Хотелось бы уточнить, что коврик не защищает собаку от воздействия прямых солнечных лучей, поэтому необходимо всегда размещать собаку в тени!
Спрей для очищення котячих туалетів Nature's Miracle Litter Box Odor Destr
Ефективний знищувач запахів для котячого туалету, повітря, тканин і твердих поверхонь. Чому варто придбати? На відміну від більшості інших засобів не маскує неприємні запахи з одного джерела, а знищує їх під час контакту на будь-якій поверхні Може використовуватися для усунення неприємних запахів у котячому туалеті, повітрі, на циновках, твердих поверхнях, підстилках і лежаках, а також будь-якому іншому місці, де кіт залишив запах У разі використання безпосередньо на наповнювач для котячого туалету не комкує його та не змінює його властивостей Безпечно для домашніх тварин, якщо застосовувати за призначенням Тільки для котів! Склад: вода, запатентована формула контролю запаху, метилхлорізотиазолінон, метилізотиазолінон Як використовувати Для використання в лотку рясно розпорошіть у лотку кота після того, як він скористався туалетом Для використання в повітрі рясно розпорошувати в повітря Не рекомендується використовувати на шовку або шкірі! Перед використанням засобу на тканині або твердій поверхні протестуйте їх на кольоротривкість. Для цього нанесіть невелику кількість засобу на непомітну ділянку та почекайте 1 годину, після цього — витріть поверхню насухо. Якщо колір не змінився, можете застосовувати засіб Рівномірно розпиліть невелику кількість засобу на поверхню тканини, поки вона не стане вологою Рівномірно розпиліть невелику кількість засобу на тверду поверхню, поки вона не стане злегка вологою. Протріть надлишок тканиною
Коврик под туалет для котов Croci Matty 60х90, большой серый 169425
Коврик под туалет для котов Частицы наполнителя из кошачьего туалета зачастую остаются на лапах Вашего питомца, после чего разносятся по помещению. А у чувствительных кошек, склонных к аллергическим реакциям, частицы наполнителя, прилипшие к подушечкам лап могут вызвать зуд и воспалительные процессы. Для очистки лап питомцев от крупиц наполнителя кошачьего туалета используется коврик.. Коврик подходит для всех лотков. Коврик не скользит, легко моется и дезинфицируется в случае необходимости. Материал: ПВХ. Коврик стелется перед кошачьим туалетом для того, чтобы кошка лапками не разносила наполнитель по дому.
Спрей для усунення запахів та виведення плям від собак Nature's Miracle Do
Універсальний засіб у вигляді спрею для знищення плям і запахів від органічних відходів собак. Допомагає підтримувати чистоту в будинку, швидко і ефективно справляючись з небажаними наслідками поведінки улюбленця. Чому варто придбати? Оперативно видаляє плями і неприємні запахи, залишені собаками на тканинах, оббивці меблів, килимах і твердих поверхнях  Добре справляється з сечею, фекаліями, блювотою, слиною і іншими органічними забрудненнями  Завдяки новій бактеріальній формулі, засіб не маскує, а повністю знищує плями і неприємні аромати  Працює до тих пір, поки присутнє джерело органічного бруду або запаху  Допомагає попередити повторні мітки собак в певних місцях  Безпечний для людей і тварин (при використанні відповідно до інструкції)  Залишає після себе легкий цитрусовий аромат  Склад: вода, ізопропіловий спирт, поверхнево-активні речовини, ароматизатор цитрусових, ензиматична суміш. Як використовувати Перед використанням засобу протестуйте поверхню на стійкість кольору. Для цього нанесіть невелику кількість засобу на непомітну ділянку і почекайте 1 годину, після цього - витріть поверхню насухо. Якщо колір не змінився, можете застосовувати засіб  Не використовуйте на необробленій твердій деревині, а також на шкіряних, замшевих, шовкових, вовняних та інших делікатних тканинах  Спрей вже готовий до застосування, додаткового розведення не потребує  Перед використанням струсіть  Перед нанесенням засобу, постарайтеся прибрати з поверхні залишки сечі, фекалій, блювоти або слини, які ще не встигли увібратися. Після цього змочіть забруднену поверхню засобом, почекайте 15 хвилин і промокніть це місце чистою і сухою тканиною. Залиште оброблюване місце на 24 години для його повного природного висихання  Якщо пляма вже застаріла і «стійка», нанесіть засіб на 15 хвилин, потім потріть його щіткою протягом 1 хвилини і залиште висихати  Не підпускайте тварин до місця нанесення засобу до повного його висихання  Іноді, для більш ефективного виведення запаху і плям, потрібно залишити засіб висихати природним шляхом на тривалий час (1-2 тижні), щоб він міг проникнути глибоко в тканини  Для усунення стійкого запаху, залийте засіб безпосередньо на джерело і не витирайте його, залишивши висихати природним шляхом  Зберігати в щільно закритій пляшці в недоступному для дітей і домашніх тварин місці  Уникайте потрапляння засобу в очі 
Спрей Nature's Miracle Set-In Stain Destroyer Oxy Formula для видалення пл
Знищувач плям і запахів Orange Oxy для собак Nature's Miracle - відмінний вибір для власників собак, які бажають швидко видалити забруднення органічного походження, що в'їлися в поверхні: сечу, блювоту, фекалії, слину, кров, сліди трави і т.д. Активний кисень швидко руйнує плями і запахи. Засіб освіжає килими, змушує їх виглядати більш новими, залишаючи при цьому свіжий цитрусовий аромат. Знищувач плям і запахів Orange Oxy можна використовувати на килимах, твердих поверхнях, тканинах, м'яких меблів, переносках, спальних місцях тварин, для будь-яких забруднень, залишених собаками.    Як працює: Знищувач плям і запахів Orange Oxy для собак швидко вступає у взаємодію з плямами і запахами завдяки формулі подвійної дії, що поєднує дію натурального апельсина і властивості активного кисню. Формула руйнує зв'язок між поверхнею і забрудненням і знищує джерело плям і запахів. Для досягнення найкращих результатів потрібно дозволити устранітель висохнути природним шляхом, що може зайняти до двох тижнів оскільки Засобу потрібно проникнути на всю глибину забруднення, включаючи підкладку килима і оббивку м'яких меблів.   Правила використання: 1) Перед використанням протестуйте поверхню на стійкість кольору на непомітній ділянці. Нанесіть засіб, почекайте 5 хвилин і витріть поверхню тканиною. Якщо область змінила колір, не застосовуйте знищувач плям і запахів на цій поверхні. 2) Завжди використовуйте Знищувач плям і запахів у вихідній концентрації. 3) Завжди спочатку використовуйте Знищувач плям і запахів, тому що інші засоби можуть не впоратися і хімічно закріпити плями, після чого їх буде неможливо видалити.   Виведення плям: 1) Витріть пляму, наскільки це можливо, потім повністю замочіть його в знищувачі плям і запахів. 2) Зачекайте 5 хвилин і витріть поверхню тканиною. 3) Не підпускайте тварин до обробленої області до її повного висихання. Для плям, що важко виводяться, використовуйте щітку з жорсткою щетиною. Якщо пляма видалилася не повністю, нанесіть засіб заново, зачекайте протягом години і витріть пляму тканиною. Для використання при пранні: Перед пранням просочіть забруднену ділянку знищувачем плям і запахів у вихідній концентрації. Потім виперіть, як звичайно.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   158  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История