искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Каталог /

Прочее для котов и кошек Simple Solution

Выводить
Размер картинок
Выбрано 53 моделей:
| Simple Solution Сбросить все
Спрей для приваблення цуценят до туалету Simple Solution Puppy Aid Trainin
Simple Solution Puppy Aid Training Spray - спрей для привчання цуценяти до спеціально відведеного місця туалету. Чому варто придбати? Специфічний запах сприяє привчанню цуценят до спеціально відведеного для туалету місця.  Рекомендоване місце для нанесення - спеціальні пелюшки і туалет для цуценят.  Щоденне застосування засобу значно скорочує час привчання цуценят до туалету.  Можна використовувати як в приміщенні, так і у дворі.  Запах безпечний для цуценят, не подразнює слизову носа і очей.  Склад: Очищення вода, суміш жирних кислот, регулятор кислотності  Як використовувати Струсіть флакон, розпилюйте на обрану поверхню.  Дайте цуценяті час і можливість понюхати і ознайомитися з цим місцем. У разі вдалої спроби сходити в туалет, похваліть і заохочуйте цуценя.  Продовжуйте процес привчання повторно наносячи засіб.  Підводите цуценя до місця для туалету, особливо після їжі, ігор, сну.
Натуральний нейтралізатор запаху і плям Simple Solution Plant-Based Stain
Рідкий засіб рослинного походження для нейтралізації запахів і видалення стійких плям від життєдіяльності домашніх тварин, включаючи плями та запахи від сечі, калу, крові та блювоти. Формула з природними ензимами та про-бактеріями створена для усунення складних плям та запахів, що залишають домашні тварини. Високоефективні нейтралізатори запаху знищують усі види запахів. Допомагає попереджувати появу повторних міток. Нетоксично та безпечно використовувати в присутності тварин та в домі. Виготовлено зі 100% натуральних та якісних рослинних інгредієнтів. Перевірена ефективність формули, що отримала сертифікацію інституту Carpet and Rug institute (Інститут в США, що вивчає властивості різноманітних килимових покриттів в США). Інструкція: перед використанням, видаліть залишки твердих і рідких забруднень. Протестуйте поверхню на стійкість кольору до засобу на непомітній ділянці. Обробіть забруднену ділянку. При чищенні килимів, розмір оброблюваної ділянки повинен бути вдвічі більшим ніж забруднена ділянка, щоб всі шари килима повністю просочились засобом. Зачекайте 5-10 хвилин, поки про-бактерії (Pro-bacteria TM ) руйнують органічні білки. Надлишки вологи промокніть сухим шматком тканини, що не линяє. Зачекайте, поки поверхня висохне, це може зайняти від 24 до 48 годин. Після висихання плями і запах гарантовано зникнуть. Якщо, після висихання обробленої поверхні запахи залишаються, це значить, що поверхня не повністю просочилась засобом. Обробіть забруднену поверхню повторно, переконайтеся, що місце, яке є джерелом запаху, повністю просочене засобом. Склад: очищена вода, непатогенні бактерії, пропандіол, молочна кислота, емульгатор, ензими та ароматизатор.
Знищувач плям і запахів сечі Simple Solution Urine Destroyer 945 мл
Надпотужний концентрований рідкий засіб з про-бактеріями (Pro-bacteria) та ензимами для нейтралізації запаху і видалення стійких плям від сечі домашніх тварин.  Чому варто придбати? Містить про-бактерії (Pro-Bacteria) та ензими, які розроблені спеціально для усунення такого важкого органічного забруднення, як сеча  Завдяки потрійній формулі ефективно справляється з білковими плямами і запахами, які можуть заховуватися в глибині килима або ворсу, водночас повністю нейтралізує неприємні запахи, а не маскує їх  Допомагає запобігти повторним міткам, що особливо важливо, якщо Ваш улюбленець постійно мітить певне місце в будинку  Підходить для килимів, оббивки, іграшок, одягу тощо та поверхонь, які не бояться води (крім вовняних покриттів і виробів зі шкіри)  Безпечний для використання в присутності тварин і дітей  Склад: очищена вода, природні непатогенні бактерії, денатурований етанол, природні ензими, детергент, ароматизатор Як використовувати Перед використанням усуньте залишки твердих і рідких забруднень. Добре струсіть і протестуйте поверхню на стійкість кольору до засобу на непомітній ділянці. Не використовуйте для вовняних покриттів і виробів зі шкіри  Обробіть забруднену ділянку. У разі очищення килимів, ділянку рекомендується оброблювати двічі для того, щоб усі шари килима повністю просочилися засобом  Зачекайте 10 хвилин, поки активні компоненти усунуть плями і запах. Залишки вологи промокніть серветкою або сухою тканиною, яка не линяє і не забарвлює  Зачекайте, поки поверхня висохне, це може тривати від 24 до 48 годин. Після висихання плями і запах гарантовано зникнуть  Якщо після висихання обробленої поверхні запахи залишаються, це означає, що поверхня не повністю просякла засобом і її потрібно повторно обробити  Машинне прання килимів: попередньо обробіть забруднені ділянки, дотримуючись інструкції вище. Для посилення ефекту додайте 120 мл засобу в суміш води і шампуню  Попереднє замочування: обробіть забруднену ділянку, залиште на 10 хв, потім починайте прання  Уникайте контакту засобу з очима, продукт може викликати подразнення слизових оболонок  Зберігайте засіб в недоступних для дітей і тварин місцях
Нейтралізатор запаху і плям від котів з про-бактеріями Simple Solution Cat
Універсальний рідкий засіб з про-бактеріями (Pro-bacteria) і ензимами для нейтралізації запахів і видалення стійких плям від життєдіяльності кішок- сеча, кал, блювотні маси. Без хлору Без агресивних хімічних детергентів Безпечно використовувати в присутності дітей і тварин Зроблено в США Швидко нейтралізує запахи, а не маскує їх. Допомагає запобігати повторним міткам. Безпечний для використання в присутності дітей і тварин. Підходить для килимів, оббивки, іграшок, одягу та ін. Поверхонь, які не бояться води. Не використовуйте для вовняних покриттів і виробів зі шкіри. Машинне прання килимів: попередньо обробіть забруднені ділянки дотримуючись інструкції вище. Для посилення ефекту додайте 120 мл засобу в суміш води і шампуню. Попереднє замочування: обробіть забруднену ділянку, залиште на 10 хв, потім починайте прання. Склад: очищення вода, природні непатогенні бактерії, денатурований етанол, природні ензими, детергент, ароматизатор. Інструкція з використання: перед використанням, видаліть залишки твердих і рідких забруднень. Добре струсіть і протестуйте поверхню на стійкість кольору до засобу на непомітній ділянці. Видалення плям сечі: поверніть наконечник в режим «mist» (розпилення) і закрийте піноутворююий затвор (рис. А). Рясно нанесіть піну на оброблювану ділянку, залиште діяти на 10 хвилин. Промокніть залишки чистою тканиною. Якщо пляма не зникла, обробіть поверхню повторно. Зачекайте, поки поверхня висохне, це може зайняти від 24 до 48 годин. Після того як поверхня висохне, обробіть її пилососом. Нейтралізація запахів сечі: поверніть наконечник в положення «stream» (струмінь) і відкрийте піноутворююий затвор (рис.
Нейтралізатор запаху та плям з про-бактеріями Simple Solution Extreme Stai
Універсальний суперсильний рідкий засіб з про-бактеріями (Pro-bacteria) і ензимами для нейтралізації запахів і видалення стійких плям від життєдіяльності котів і собак (сеча, кал, кров, блювотні маси, ін.). Чому варто придбати? Містить про-бактерії (Pro-Bacteria) і ензими, розроблені спеціально для усунення таких органічних забруднень, як сеча, кал, кров або блювотні маси  Справляється зі стійкими забрудненнями у вигляді плям від трави, соку і червоного вина  Швидко нейтралізує неприємні запахи, а не маскує їх  Допомагає попередити повторні мітки  Безпечно для використання в присутності дітей і тварин  Підходить для килимів, оббивки, іграшок, одягу та інших поверхонь, які можна обробляти за допомогою води (крім вовняних покриттів і виробів зі шкіри)  Має приємний аромат весняної свіжості  Склад: очищена вода, природні непатогенні бактерії, денатурований етанол, природні ензими, детергент, ароматизатор Як використовувати Перед використанням, видаліть залишки твердих і рідких забруднень  За 24 години до застосування протестуйте поверхню на стійкість до засобу на непомітній ділянці  Добре збовтайте засіб і обробіть забруднену ділянку. При очищенні килимів, забруднені ділянки рекомендується обробляти двічі, щоб всі верстви килима повністю просочилися засобом  Зачекайте 10 хвилин, поки ензими і про-бактерії (Pro-Bacteriatm) зруйнують органічні білки. Залишки вологи промокніть сухою тканиною, яка не линяє  Зачекайте поки поверхня висохне, це може зайняти від 24 до 48 годин. Після висихання плями і запах зникнуть  Якщо після висихання обробленої поверхні запахи залишаються, це означає, що поверхня не повністю просочилася засобом і її треба повторно обробити  Не використовуйте для обробки вовняних та шкіряних поверхонь  Машинне прання килимів: Попередньо обробіть забруднені ділянки дотримуючись інструкції вище. Для посилення ефекту додайте 120 мл засобу в суміш води і шампуню  Попереднє замочування: Обробіть забруднену ділянку, залиште на 5 хв, потім починайте прання 
Нейтралізатор запаху в котячих туалетах Simple Solution Cat Litter Box Deo
Simple Solution Cat Litter Box Deodorized - дезодоруючий засіб для нейтралізації неприємних запахів в котячих туалетах. Чому варто придбати? Пов'язує специфічні молекули неприємного запаху, хімічно змінюючи їх на з'єднання без запаху  Забезпечить чистоту і свіжість у Вашому домі  Розроблений спеціально для нейтралізації запахів тварин, безпечний для котів.  Склад: Очищена вода, нейтралізатор запаху, ароматизатор. Як використовувати Для щоденного використання: Для контролю запаху в лотку, обприсніть над наповнювачем, спеціальна формула повністю усуває запахи навіть в дуже забруднених лотках, залишаючи чистий і свіжий аромат.  Після заміни наповнювача: Приберіть наповнювач разом з відходами з лотка.  Обробіть лоток засобом всередині і зовні.  Зачекайте 5 хвилин, цього достатньо, щоб органічні речовини повністю розщепилися природним шляхом.  За допомогою серветок або старих рушників приберіть залишки забруднень.  Коли лоток повністю висохне, насипте новий наповнювач і поставте лоток на місце.
Нейтралізатор запаху та плям посиленої дії Simple Solution Extreme Cat Sta
Simple Solution Extreme Cat Stain and Odor Remover - надпотужний концентрований рідкий засіб з про-бактеріями (Pro-bacteriatm) і ензимами для нейтралізації запахів і видалення стійких плям від життєдіяльності котів, таких як сеча, кал, блювотні маси. Чому варто придбати? Унікальна формула містить потрійну концентрацію про-бактерій (Pro-Bacteria) і ензимів, розроблених спеціально для усунення стійких органічних забруднень, таких як сеча, кал, блювотні маси  Швидко нейтралізує неприємні запахи, а не маскує їх  Допомагає запобігати повторні мітки  Безпечний для використання в присутності тварин і дітей  Швидко нейтралізує запахи, а не маскує їх  Підходить для килимів, оббивки, іграшок, одягу та інших поверхонь, які не бояться води, але не можна використовувати на шерстяних покриттях і виробах зі шкіри.  Склад: Очищена вода, природні непатогенні бактерії, денатурований етиловий спирт, детергенти, ароматизатори. Як використовувати Обробка поверхонь: Перед використанням, видаліть залишки твердих і рідких забруднень. Добре струсіть ємність і протестуйте поверхню на стійкість кольору на непомітній ділянці.  Обробіть забруднену ділянку. При очищенні килимів, забруднені ділянки рекомендується обробляти двічі, щоб всі верстви килима повністю просочилися засобом.  Зачекайте 5-10 хвилин, поки ензими і про-бактерії (Pro-Bacteriatm) зруйнують органічні білки. Залишки вологи промокніть сухою тканиною, яка не линяє і не забарвлює.  Зачекайте поки поверхня висохне, це може зайняти від 24 до 48 годин. В цей час активні ензими і про-бактерії продовжуватимуть очищення поверхні.  Після висихання плями і запах зникнуть.  Якщо після висихання обробленої поверхні запахи залишаються, це означає, що поверхня не повністю просочилася засобом і її треба повторно обробити.  Машинне прання килимів: Попередньо обробіть забруднені ділянки дотримуючись інструкції вище. Для посилення ефекту додайте 120 мл засобу в суміш води і шампуню.  Попереднє замочування перед пранням: Обробіть забруднену ділянку, залиште на 5 хв, потім починайте прання.  Попередження: Не використовуйте для вовняних покриттів і виробів зі шкіри.
Знищувач плям і запахів сечі Simple Solution Extreme Urine Destroyer 946 м
Надпотужний концентрований рідкий засіб з про-бактеріями (Pro-bacteria) та ензимами для нейтралізації запаху і видалення стійких плям від сечі домашніх тварин.  Чому варто придбати? Містить про-бактерії (Pro-Bacteria) та ензими, які розроблені спеціально для усунення такого важкого органічного забруднення, як сеча  Завдяки потрійній формулі ефективно справляється з білковими плямами і запахами, які можуть заховуватися в глибині килима або ворсу, водночас повністю нейтралізує неприємні запахи, а не маскує їх  Допомагає запобігти повторним міткам, що особливо важливо, якщо Ваш улюбленець постійно мітить певне місце в будинку  Підходить для килимів, оббивки, іграшок, одягу тощо та поверхонь, які не бояться води (крім вовняних покриттів і виробів зі шкіри)  Безпечний для використання в присутності тварин і дітей  Склад: очищена вода, природні непатогенні бактерії, денатурований етанол, природні ензими, детергент, ароматизатор Як використовувати Перед використанням усуньте залишки твердих і рідких забруднень. Добре струсіть і протестуйте поверхню на стійкість кольору до засобу на непомітній ділянці. Не використовуйте для вовняних покриттів і виробів зі шкіри  Обробіть забруднену ділянку. У разі очищення килимів, ділянку рекомендується оброблювати двічі для того, щоб усі шари килима повністю просочилися засобом  Зачекайте 10 хвилин, поки активні компоненти усунуть плями і запах. Залишки вологи промокніть серветкою або сухою тканиною, яка не линяє і не забарвлює  Зачекайте, поки поверхня висохне, це може тривати від 24 до 48 годин. Після висихання плями і запах гарантовано зникнуть  Якщо після висихання обробленої поверхні запахи залишаються, це означає, що поверхня не повністю просякла засобом і її потрібно повторно обробити  Машинне прання килимів: попередньо обробіть забруднені ділянки, дотримуючись інструкції вище. Для посилення ефекту додайте 120 мл засобу в суміш води і шампуню  Попереднє замочування: обробіть забруднену ділянку, залиште на 10 хв, потім починайте прання  Уникайте контакту засобу з очима, продукт може викликати подразнення слизових оболонок  Зберігайте засіб в недоступних для дітей і тварин місцях
Нейтралізатор плям і запахів від тварин Simple Solution Orange Oxy Charged
Універсальний рідкий засіб з кисневою формулою і ароматом апельсина для нейтралізації запахів і видалення стійких плям від життєдіяльності котів і собак (сеча, кал, кров, блювотні маси і ін.). Чому варто придбати? Містить кисневий нейтралізатор, спеціально розроблений для усунення таких органічних забруднень, як сеча, кал, кров або блювотні маси  Справляється зі стійкими забрудненнями у вигляді плям від трави, соку і червоного вина  Швидко нейтралізує неприємні запахи, а не маскує їх  Допомагає попередити повторні мітки  Безпечно для використання в присутності дітей і тварин  Підходить для килимів, оббивки, іграшок, одягу та інших поверхонь, які можна обробляти за допомогою води (крім вовняних покриттів і виробів зі шкіри)  Має приємний цитрусовий аромат  Склад: очищена вода, гідроген пероксид (перекис водню), комплекс м'якої дії, насичений киснем, нейтралізатор запахів, стабілізатори, ароматизатори Як використовувати Перед використанням, видаліть залишки твердих і рідких забруднень  За 24 години до застосування протестуйте поверхню на стійкість кольору на непомітній ділянці  Добре збовтайте засіб і обробіть забруднену ділянку. При очищенні килимів, забруднені ділянки рекомендується обробляти двічі, щоб всі верстви килима повністю просочилися засобом  Зачекайте 10 хвилин, поки ензими і про-бактерії (Pro-Bacteriatm) зруйнують органічні білки. Залишки вологи промокніть сухою тканиною, яка не линяє  Зачекайте поки поверхня висохне, це може зайняти від 24 до 48 годин. Після висихання плями і запах зникнуть  Якщо після висихання обробленої поверхні запахи залишаються, це означає, що поверхня не повністю просочилася засобом і її треба повторно обробити  Не використовуйте для обробки вовняних та шкіряних поверхонь  Засіб містить перекис водню, надягайте рукавички під час використання і уникайте контакту засобу зі шкірою або очима
Нейтралізатор запаху та плям посиленої дії Simple Solution Extreme Stain &
Simple Solution Extreme Stain and Odor Remover - надпотужний концентрований рідкий засіб з про-бактеріями (Pro-bacteria) і ензимами для нейтралізації запахів і видалення стійких плям від життєдіяльності домашніх тварин, таких як сеча, кал, блювотні маси. Чому варто придбати? Унікальна формула містить потрійну концентрацію про-бактерій (Pro-Bacteria) і ензимів, розроблених спеціально для усунення стійких органічних забруднень, таких як сеча, кал, блювотні маси  Швидко нейтралізує неприємні запахи, а не маскує їх  Допомагає запобігати повторні мітки  Безпечний для використання в присутності тварин і дітей  Швидко нейтралізує запахи, а не маскує їх  Підходить для килимів, оббивки, іграшок, одягу та інших поверхонь, які не бояться води, але цей засіб не можна використовувати на шерстяних покриттях і виробах із шкіри.  Склад: Очищена вода, природні непатогенні бактерії, денатурований етиловий спирт, детергенти, ароматизатори. Як використовувати Обробка поверхонь: Перед використанням, видаліть залишки твердих і рідких забруднень. Добре струсіть ємність і протестуйте поверхню на стійкість кольору на непомітній ділянці.  Обробіть забруднену ділянку. При очищенні килимів, забруднені ділянки рекомендується обробляти двічі, щоб всі верстви килима повністю просочилися засобом.  Зачекайте 5-10 хвилин, поки ензими і про-бактерії (Pro-Bacteriatm) зруйнують органічні білки. Залишки вологи промокніть сухою тканиною, яка не линяє і не забарвлює.  Зачекайте поки поверхня висохне, це може зайняти від 24 до 48 годин. В цей час активні ензими і про-бактерії продовжуватимуть очищення поверхні.  Після висихання плями і запах зникнуть.  Якщо після висихання обробленої поверхні запахи залишаються, це означає, що поверхня не повністю просочилася засобом і її треба повторно обробити.  Машинне прання килимів: Попередньо обробіть забруднені ділянки дотримуючись інструкції вище. Для посилення ефекту додайте 120 мл засобу в суміш води і шампуню.  Попереднє замочування перед пранням: Обробіть забруднену ділянку, залиште на 5 хв, потім починайте прання.  Попередження: Не використовуйте для вовняних покриттів і виробів зі шкіри.
Нейтралізатор запаху та плям Simple Solution Stain & Odor Remover Spring B
Універсальний засіб зі свіжим ароматом для нейтралізації запахів і видалення плям від продуктів життєдіяльності домашніх тварин. Чому варто придбати? Містить комплекс із про-бактеріями (Pro-bacteria tm) та ензимами, який був розроблений спеціально для видалення таких стійких забруднень органічного походження, як сеча, фекалії та блювотні маси Швидко нейтралізує неприємні запахи, а не маскує їх, водночас допомагає запобігти повторним міткам Безпечний для використання в присутності дітей і тварин Зі свіжим квітковим ароматом Склад: очищена вода, природні непатогенні бактерії, денатурований етанол, природні ензими, детергент і ароматизатор Як використовувати Перед використанням, видаліть залишки твердих і рідких забруднень. Протестуйте поверхню на кольоротривкість до засобу на непомітній ділянці Увага: уникайте контакту з очима, засіб подразнює слизові оболонки. У разі потрапляння в очі, ретельно промийте проточною водою впродовж 15 хвилин, якщо подразнення не проходить, зверніться до лікаря. Зберігайте в недоступному для дітей та тварин місці Видалення плям сечі: поверніть наконечник у режим «mist» (розпорошення) та закрийте піноутворюючий закрив. Рясно нанесіть піну на оброблювану ділянку, залиште на 10 хвилин. Промокніть залишки чистою тканиною. Якщо пляма не зникла, обробіть поверхню повторно. Зачекайте, поки поверхня висохне, це може зайняти від 24 до 48 годин. Після того як поверхня висохне, обробіть її пилотягом Нейтралізація запахів сечі: поверніть наконечник у положення «stream» (струмінь) та відкрийте піноутворюючий закрив, розмір оброблюваної ділянки має бути вдвічі більшим за забруднену ділянку.
Нейтралізатор запаху та плям для підлоги Simple Solution Hardfloors Stain
Simple Solution Hardfloors Stain and Odor Remover - засіб для нейтралізації запахів і видалення стійких плям від життєдіяльності домашніх тварин з твердих поверхонь. Чому варто придбати? Безпечно для герметичних дерев'яних підлог, ламінату, лінолеуму, вінілу, цегли, бетону, мармуру, керамічної плитки, декоративного каменю та інших твердих поверхонь  Розроблено для видалення забруднень органічного характеру - сеча, кал, блювотні маси  Допомагає запобігати повторні мітки  Безпечно для використання в присутності дітей і тварин.  Склад: Очищення вода, денатурований етанол, природні ензими, суміш детергентів, натуральне цитрусове масло, ароматизатор Як використовувати Перед використанням, видаліть залишки твердих і рідких забруднень.  Протестуйте поверхню на стійкість кольору до засобу на непомітній ділянці.  Добре збовтайте засіб і обробіть забруднену ділянку.  Почекайте 2-3 хвилини, поки ензими і про-бактерії (Pro-Bacteriatm) зруйнують органічні білки. Залишки вологи промокніть сухою тканиною, що не линяє. Після висихання плями і запах зникнуть.  Якщо після висихання обробленої поверхні запахи залишаються, це означає, що поверхня не повністю просочилася засобом і її треба повторно обробити.
Знищувач плям та запаху сечі котів Simple Solution Extreme Cat Urine Destr
Засіб для видалення плям і нейтралізації запаху сечі котів. Чому варто придбати? Містить комплекс із про-бактеріями (Pro-bacteria tm) та ензимами, який був розроблений спеціально для видалення таких стійких забруднень органічного походження, як сеча Швидко нейтралізує неприємні запахи, а не маскує їх, водночас допомагає запобігти повторним міткам Безпечний для використання в присутності дітей і тварин Ефективна формула з потрійною концентрацією очищувальних часток Склад: очищена вода, природні непатогенні бактерії, денатурований етанол, природні ензими, детергент і ароматизатор Як використовувати Перед використанням, видаліть залишки твердих і рідких забруднень. Добре струсіть та протестуйте поверхню на кольоротривкість до засобу на непомітній ділянці Під час чищення килимів розмір оброблюваної ділянки має бути вдвічі більше, ніж забруднена ділянка, переконайтеся, що поверхня повністю просякнута засобом. Зачекайте 5 хвилин, поки компоненти засобу зруйнують запах. Залишки вологи промокніть чистою тканиною, яка не линяє, або паперовою серветкою Зачекайте, поки поверхня повністю просохне. Якщо після висихання обробленої поверхні запахи залишилися, це означає, що засіб не повністю просочив поверхню. Обробіть забруднену поверхню повторно, переконайтеся, що місце, яке є джерелом запаху повністю просякнуте засобом Машинне прання килимів: попередньо обробіть сильно забруднені ділянки відповідно до вищенаведеної інструкції. Для посилення ефекту, додайте 120 мл засобу в суміш води та шампуню Попереднє замочування: обробіть забруднену ділянку, залиште на 5 хвилин, потім починайте прання
Нейтралізатор запаху та плям Simple Solution Stain & Odor Remover Floral S
Універсальний засіб зі свіжим квітковим ароматом для нейтралізації запахів і видалення плям від продуктів життєдіяльності домашніх тварин. Чому варто придбати? Містить комплекс із про-бактеріями (Pro-bacteria tm) та ензимами, який був розроблений спеціально для видалення таких стійких забруднень органічного походження, як сеча, фекалії та блювотні маси Швидко нейтралізує неприємні запахи, а не маскує їх, водночас допомагає запобігти повторним міткам Безпечний для використання в присутності дітей і тварин Зі свіжим квітковим ароматом Склад: очищена вода, природні непатогенні бактерії, денатурований етанол, природні ензими, детергент і ароматизатор Як використовувати Перед використанням, видаліть залишки твердих і рідких забруднень. Протестуйте поверхню на кольоротривкість до засобу на непомітній ділянці Увага: уникайте контакту з очима, засіб подразнює слизові оболонки. У разі потрапляння в очі, ретельно промийте проточною водою впродовж 15 хвилин, якщо подразнення не проходить, зверніться до лікаря. Зберігайте в недоступному для дітей та тварин місці Видалення плям сечі: поверніть наконечник у режим «mist» (розпорошення) та закрийте піноутворюючий закрив. Рясно нанесіть піну на оброблювану ділянку, залиште на 10 хвилин. Промокніть залишки чистою тканиною. Якщо пляма не зникла, обробіть поверхню повторно. Зачекайте, поки поверхня висохне, це може зайняти від 24 до 48 годин. Після того як поверхня висохне, обробіть її пилотягом Нейтралізація запахів сечі: поверніть наконечник у положення «stream» (струмінь) та відкрийте піноутворюючий закрив, розмір оброблюваної ділянки має бути вдвічі більшим за забруднену
Засіб для нейтралізації сечі собак на килимах і текстильних виробах Simple
Засіб для нейтралізації сечі собак на килимах і текстильних виробах  Засіб розроблений спеціально для нейтралізації запаху та плям від сечі. Швидко нейтралізує, а не маскує запахи. Глибоко проникає та досягає до джерела неприємного запаху. Попереджує появу повторних міток. Виводить плями сечі. Безпечно використовувати в присутності дітей і тварин СТІЙКІ ЗАПАХИ СЕЧІ - Dog Urine Destroyer від Simple Solution містить комбінацію про-бактерій та ензимів, які нейтралізують навіть найстійкіші запахи та попереджають повторні мітки.  ВИДАЛЕННЯ ПЛЯМ: ензимна очищуюча технологія Simple Solution Dog Urine Destroyer виштовхує плями сечі з поверхні та залишає килим чистим та повністю усуває неприємні запахи.  БАГАТОВЕКТОРНЕ ЗАСТОСУВАННЯ: – засіб Dog Urine Destroyer для видалення запаху та плям від домашніх тварин безпечно використовувати на килимах, оббивці, постільній білизні, тканинних іграшках, одязі та інших поверхнях, що не «бояться» води у вашому домі, якщо використовувати його відповідно до інструкцій.  БЕЗПЕЧНО ДЛЯ КИЛИМІВ: засіб сертифікований інститутом дослідження килимових покриттів -  «Carpet and Rug Institute» та безпечний для всіх кольоростійких килимів, за умови використання згідно інструкції.  БЕЗПЕЧНО ДЛЯ БУДИНКУ: Simple Solution Dog Urine Destroyer безпечний для використання в будинку та  в присутності тварин, при дотриманні інструкції.  Інструкція Перед використанням: видаліть залишки твердих або рідких забруднень. Протестуйте протягом 24 годин стійкість кольору на непомітній ділянці килиму. Не використовуйте засіб, якщо після висихання килим змінює колір. Не застосовуйте на вовняних та шкіряних оксамитових та шовкових поверхнях.  Обробіть забруднену ділянку не зволікаючи.  Розпиліть засіб зо допомогою розпилювача на відстані 15-20 см від оброблюваної ділянки. Тримайте флакон вертикально у напрямку до місця забруднення.  Для досягнення найкращих результатів ретельно обробіть пляму починаючи із зовнішньої поверхні та поступово просуваючись вглиб поверхні.  Залиште засіб діяти протягом 5-10 хвилин.  Залишки вологи промокніть чистою тканиною, що не линяє або паперовою серветкою. Формула засобу працюватиме до повного висихання поверхні.  Пропилососьте поверхню.  Тримайте дітей і домашніх тварин подалі від обробленої засобом поверхні, доки вона не висохне. Якщо, після висихання обробленої поверхні запахи залишились, це означає, що засіб не повністю просочив поверхню. Обробіть забруднену поверхню повторно, переконайтеся, що місце, яке є джерелом запаху повністю просочене засобом. Склад: аніонні ПАР, віддушки, вода очищена, природні непатогенні бактерії, етанол денатурований, пропан, ізобутан.
Пелюшки та туалети SIMPLE SOLUTION Diaper Liner-Heavy Flow ULTRA - вологоп
Пелюшки та туалети SIMPLE SOLUTION Diaper Liner-Heavy Flow ULTRA - вологоп
Гігієнічні підгузки для тварин Simple Solution Disposable Diapers Х-Small
Пелюшки та туалети SIMPLE SOLUTION Disposable Male Wraps - Вологопоглинаюч
Пелюшки та туалети SIMPLE SOLUTION Disposable Male Wraps - Вологопоглинаюч
Пелюшки та туалети SIMPLE SOLUTION Disposable Male Wraps - Вологопоглинаюч
Пелюшки та туалети SIMPLE SOLUTION Disposable Male Wraps - Вологопоглинаюч
Пелюшки та туалети SIMPLE SOLUTION Disposable Male Wraps - Вологопоглинаюч
Пелюшки та туалети SIMPLE SOLUTION Disposable Male Wraps - Вологопоглинаюч
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на прочее для котов и кошек Simple Solution. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить прочее для котов и кошек Simple Solution в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на прочее для котов и кошек Simple Solution. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История