искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 3 моделей:
| SynergyLabs Сбросить все
Спрей-антигризин для собак, котів та гризунів SynergyLabs Fooey 118 мл
Екстра гіркий натуральний спрей-антигризін для котів, собак, гризунів і птахів. Ефективно відлякує улюбленця від об'єкта, обробленого засобом, тим самим захищаючи меблі і дорогі вам речі від небажаної шкоди. Чому варто придбати? Містить екстракт шкірки грейпфрута і трави, відомої під назвою 'король гіркоти', завдяки чому досягається максимально неприємний, гіркий смак  М'яко коригує поведінку тварини, відбиваючи у неї бажання гризти оброблені предмети і з часом викорінюючи у неї звичку пробувати все на зуб  Можна розпилювати на будь-які предмети, щоб виробити в улюбленця повну огиду до того чи іншого об'єкту або до самого процесу  Має нейтральний рН, у разі необхідності може бути нанесений безпосередньо на шерсть тварини, щоб уникнути самовилизування і розгризання  Не містить алкоголю, не випаровується, не має неприємного запаху  Може застосовуватися для обробки післяопераційних пов'язок і гіпсу  Безпечно для меблів, стін, проводів, взуття, одягу, огорожі і рослин  Склад: очищена вода, натуральні природні гіркі, екстрактивні компоненти, консерванти. Як використовувати Розпиліть спрей-антигризін на область або предмети, які хочете захистити від погризів  Для припинення самовилизування і розгризання нанесіть спрей безпосередньо на шерсть тварини  Перед застосуванням спрею завжди перевіряйте фабричну стійкість фарби виробу на непомітному місці!  Після застосування ретельно мийте руки. При попаданні на очі промити водою  Зберігати у недоступному для дітей місці
Спрей з котячою м'ятою SynergyLabs Xtreme Catnip 118 мл
Суперконцентрований спрей з натуральною котячою м'ятою для корекції поведінки котів. Допомагає врівноважити настрій улюбленця, а також привернути його увагу до іграшок, ігрових комплексів і кігтеточок. Чому варто придбати? Виготовлений зі 100% натуральної котячої м'яти, вирощеної високо в горах Північної Америки, у відомому екологічно чистому регіоні  Містить високу концентрацію ефірних олій, що бадьорять, при цьому агресивні і легкозбудливі тварини стають спокійнішими і врівноваженими, а флегматичні - більш рухливими, грайливими і контактними  Сприяє зняттю страху в стресових ситуаціях, при переїздах, на виставках, в дорозі, а також впродовж візиту до ветеринара  Привертає увагу до нових предметів: іграшок, ігрових комплексів, кігтеточок і спальних місць  Дуже економний завдяки своїй суперконцентрованій формулі, вистачає 2-3 натискань  Не залишає плям на предметах і не вимагає прибирання після застосування  Склад: 100% натуральний екстракт з листя котячої м'яти. Як використовувати Розпорошіть невелику кількість засобу на предмет, до якого Ви хочете привернути увагу кота  Для стійкого позитивного ефекту повторіть обробку через деякий час.
Спрей SynergyLabs Richard's Organics Stain & Odor Eliminator для видалення
Потужна ферментна формула подвійної дії від Richard’s Stain & Odor природним чином вловлює і миттєво знищує запахи, а також забезпечує тривале і глибоке очищення за допомогою біотехнологій. Спрей для усунення плям і запахів Richard’s Organics – результат інтенсивних досліджень із розроблення побутового та промислового засобу для усунення запахів і мийного засобу, який значно перевершує можливості інших доступних продуктів. Історично так склалося, що боротьба із запахом зазвичай включає застосування парфумів або інших маскувальних ароматичних засобів, які не усувають джерело, а фактично посилюють його через додавання іншого, приємнішого запаху, щоби придушити неприємний. Спрей Richard’s Stain & Odor Eliminator не маскує запах, навпаки, він впливає безпосередньо на джерело запаху та усуває його. Щоб запобігти поверненню запаху, спеціалізовані мікроби перетворюють органіку, що спричиняє запах, на нешкідливі клітинні компоненти, а також вуглекислий газ і воду без запаху. Цей комбінований хімічний і мікробний ефект робить засіб Richard’s КОВЕР І ОББИВКА потужним, але водночас безпечним і екологічно кращим регулятором запаху. Формула Richard’s Stain & Odor Eliminator сертифікована Green Seal. Це означає, що засіб нетоксичний, містить біорозкладні інгредієнти та максимально безпечний для домашніх тварин і дітей. Спрей може застосовуватися: у зонах збору сміття; у ванних кімнатах; зонах для домашніх тварин; гаражах і підвалах; як засіб для виведення плям для оббивки меблів; у фітнес-центрах; у пральнях тощо.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на прочее для котов и кошек SynergyLabs. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить прочее для котов и кошек SynergyLabs в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на прочее для котов и кошек SynergyLabs. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История