искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 57 моделей:
| Daeng Gi Meo Ri Сбросить все
Шампунь Daeng Gi Meo Ri Медова терапія Honey Therapy Shampoo, 500 мл
Шампунь для волосся регенерувальний Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Shampoo 145
Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Shampoo - це відновлюючий шампунь, створений спеціально для боротьби з випадінням волосся, і він включає в себе виключно органічні компоненти, не містить сульфатів, парабенів, канцерогенів та інших шкідливих речовин. Особливості: Натуральний склад цього корейського шампуню Daeng Gi Meo Ri ідеально зміцнює волосся, лікує проблеми шкіри голови, надає волоссю блиск і сяйво, зміцнює коріння та підтримує правильний рівень водного балансу. Органічний шампунь для волосся відзначається потужною антибактеріальною дією, зберігає яскравість кольору волосся, захищає шкіру голови від стресу та сприяє її відновленню. Ключові компоненти. Продукт розроблений на основі корисних компонентів для волосся, таких як ментол, пантенол, аїр звичайний, оксамит амурський, гідролізований кератин, кора шовковичного дерева, черноголовка звичайна та центелла азіатська. Застосування. Ретельно змочіть волосся та шкіру голови. Нанесіть на вологі долоні і добре спіньте. Проведіть масаж шкіри голови та волосся протягом кількох хвилин. Ретельно змийте під проточною водою. При необхідності повторіть процедуру.    
DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Treatment відновлюючий кондиціонер для ж
DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Treatment, 300 мл, Бальзами для волосся для жінок, Кондиціонер DAENG GI MEO RI Jin Gi забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: зміцнює корені волосся розгладжує та попереджає розпушування полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження запобігає ламкості волосся доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків відновлює волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Маска для відновлення волосся Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask 15
Daeng Gi Meo Ri - лікувальна косметика, в основу якої покладено народні рецепти найкращої книги з медицини в історії Східної Азії, визнаної ЮНЕСКО світовою спадщиною. Основним інгредієнтом косметики є відвар з лікарських рослин і води найвищого ступеня очищення. Daeng Gi Meo Ri подарує вашому волоссю природну силу, красу і допоможе в боротьбі з причинами випадіння волосся, простимулює ріст нового, захистить і зміцнить коріння, усуне подразнення шкіри голови. Ферментовані трав'яні екстракти, які входять до складу медової маски Daeng Gi Meo Ri Honey, забезпечують миттєве зволоження і відновлення пошкодженого волосся. Завдяки вмісту маточного молочка і екстракту олії насіння соняшнику, маска живить і захищає волосся від УФ-випромінювання та інших зовнішніх факторів. Олія авокадо чинить інтенсивний живильний вплив і надає волоссю сяйво. Комплекс трав'яних екстрактів хризантеми сибірської, хаутюнії серцеподібної та корейського женьшеню забезпечує інтенсивне зволоження волосся. Інтенсивна медова маска рекомендована для жорсткого, пошкодженого хімічними процедурами волосся, для сухого і тендітного, а також для нормального волосся для надання гладкості та шовковистості.
DAENG GI MEO RI Dlae Soo Hair Loss Care Treatment глибоко відновлюючий кон
DAENG GI MEO RI Dlae Soo Hair Loss Care Treatment, 400 мл, Бальзами для волосся для жінок, Кондиціонер DAENG GI MEO RI Dlae Soo забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: зміцнює корені волосся полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Shampoo зміцнюючий та відновлюючий шампу
DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Shampoo, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся стимулює ріст волосся інтенсивно зволожує Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Шампунь для жирної шкіри голови Daeng Gi Meo RI Shampoo for oily Scalp 500
Daeng Gi Meo Ri - терапевтична лінія для догляду за шкірою, що черпає натхнення в стародавніх лікувальних засобах, знайдених у найшанованіших медичних текстах в історії Східної Азії, визнаних Юнеско світовою спадщиною. Основними компонентами лінії є настої лікарських рослин і вода високого ступеня очищення. Daeng Gi Meo Ri надає волоссю природну силу і красу, усуваючи основні причини його випадіння. Він стимулює ріст нового волосся, захищає і зміцнює коріння, знімає подразнення шкіри голови. Надмірна жирність шкіри голови безпосередньо впливає на стан волосся, призводить до його швидкого наростання і тьмяного, недоглянутого вигляду. Корейські виробники знайшли рішення цієї проблеми, представивши ексклюзивний шампунь Daeng Gi Meo Ri Shampoo For Oily Scalp - універсальний шампунь, призначений для нормалізації роботи сальних залоз шкіри голови. Особливості: Ефективно очищає волосся, надаючи потужну заспокійливу дію завдяки унікальному поєднанню натуральних екстрактів східних трав, що мають протизапальні властивості. Захищає волосся від ушкоджень і створює живильне середовище, багате на мікроелементи, мінерали й антиоксиданти, омолоджуючи й оздоровлюючи коріння та фолікули волосся. Регулярне застосування значно знижує жирність шкіри голови і підтримує оптимальний баланс, надаючи волоссю легкості, шовковистості та доглянутості.
DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Shampoo зміцнюючий та відновлюючий шампу
DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Shampoo, 500 мл, Шампуні для жінок, Шампунь DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся стимулює ріст волосся інтенсивно зволожує Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Кондиціонер для волосся регенерувальний Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Treatme
Daeng Gi Meo Ri — лікувальна косметика, в основу якої покладено народні рецепти найкращої книги з медицини в історії Східної Азії, визнаної Юнеско світовою спадщиною. Основним інгредієнтом косметики є відвар із лікарських рослин і води найвищого ступеня очищення. Daeng Gi Meo Ri подарує вашому волоссю природну силу, красу та допоможе в боротьбі з причинами випадіння волосся, простимулює ріст нового, захистить і зміцнить коріння, усуне подразнення шкіри голови. Особливості: Завдяки високому вмісту рослинних екстрактів, кондиціонер Daeng Gi Meo Ri Vitalizing інтенсивно зволожує й відновлює структуру волосся, робить його слухняним та еластичним, формує захисну плівку на волоссі. Кератин ефективно захищає від пошкоджень і пересушування, лецитин має функцію антиоксиданту, нормалізує водний баланс волосся й шкіри голови. Внаслідок чого волосся набуває здорового та доглянутого вигляду, стає блискучим і шовковистим. Переваги: Хризантема очищає шкіру голови та має антибактеріальний ефект. Корейський женьшень зміцнює судини, покращує кровообіг і прискорює обмін речовин. Реманія клейка робить насиченішим колір волосся й зміцнює його. Листя туї східної заспокоює шкіру голови, сприяє росту волосся, запобігає циркулярному випаданню волосся. Екстракт полину живить шкіру голови, усуває свербіж і лупу. Екстракт плодів корейської гледичії звичайної має антибактеріальну та захисну функції. Екстракт кореня білої шовковиці очищає від токсинів, запобігає старінню, має антибактеріальні та протизапальні властивості. Жгун-корінь — покращує кровообіг, підвищує міцність та еластичність волосся. Настій аїру тростинового має знезаражувальні та захисні властивості, посилює кровообіг. Uturn-комплекс — ферментований рослинний настій, рекомендований навіть для дитячої шкіри (містить лактобактерії, екстракти центели азіатської, гледичії, хаутюнії серцелистої, оксамиту амурського, гірняка японського, чорноголова звичайного, пухирника японського). Кератиновий протеїн зволожує й надає блиску волоссю, захищає від несприятливих умов довкілля.
Відновлююча маска для живлення волосся Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Nutritio
Кондиціонер для волосся Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Treatment, Що Відновлює
Кондиціонер для волосся Daeng Gi Meo Ri Honey Therapy Treatment, 500 мл
Маска для волосся Daeng Gi Meo Ri інтенсивна медова Honey Intensive Hair M
Відновлюючий шампунь від випадіння волосся Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Sham
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Кондиціонер для всіх типів волосся живильний Daeng Gi Meo RI 500 мл (88077
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Шампунь Daeng Gi Meo RI Shampoo for oily Scalp для жирної шкіри голови 500
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Шампунь для волосся регенерувальний Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Treatment 3
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Шампунь для пошкодженого волосся Daeng Gi Meo RI Shampoo for damaged Hair
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Кондиціонер для волосся регенерувальний Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Treatme
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Шампунь для волосся регенерувальний Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Treatment 5
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Відновлюючий шампунь від випадіння волосся Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Sham
Кондиціонер для всіх типів волосся живильний Daeng Gi Meo RI 500 мл (88077
Шампунь Daeng Gi Meo RI Shampoo for oily Scalp для жирної шкіри голови 500
Шампунь для волосся регенерувальний Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Treatment 3
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос) Daeng Gi Meo Ri. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь Daeng Gi Meo Ri в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос) Daeng Gi Meo Ri. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История