искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 62 моделей:
| Dove Сбросить все
Бальзам-ополіскувач Dove Nutritive Solutions Живильний догляд 200мл 871052
Ви ніколи не замислювалися, чому виробники косметичних засобів для догляду за шкірою й волоссям назвали свою торгову марку Dove, тобто «голуб»? Може тому, що волосся і шкіра стають м’якими, немов голубині крила, а вас переповнює почуття гармонії, символом якої є цей красивий птах. А може бути, тому що в косметику Dove вкладені добро й любов, які уособлює цей птах. Такі доступні, але якісні засоби перевірені багатьма жінками й отримали визнання в багатьох країнах. Приєднуйтесь до «голубиного братства» і розправляйте крила! До складу бальзаму входять олія кокоса й мигдалю. Ці екзотичні плоди наситять кучері вологою й забезпечать глибоке живлення, завдяки яким поновлюється поверхня волосся й воно має чудовий вигляд. Уже через хвилину після нанесення бальзаму ви побачите гарний результат. Пасма приємні на дотик, м’які, немов пташині крила, з яскравим і насиченим кольором та гладенькою структурою. Склад: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Amodimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Cocos Nucifera Oil, Dipropylene Glycol, Disodium Edta, Dmdm Hydantoin, Gluconolactone, Glycerin.
Бальзам-ополіскувач Dove Nutritive Solutions Контроль над втратою волосся
Допомогти при випаданні волосся зможе бальзам-ополіскувач "Контроль над втратою волосся" від Dove. Не витрачайте час, якщо ваше волосся пошкоджене й ослаблене, швидше надайте йому швидку та надійну допомогу. Бальзам, розподілившись по всій довжині волосся, добре просочить і зволожить волосся, перетворюючи його на розкішне шовкове покривало. Мікросироватка розгладить волосся і відновить його природний вигляд. Волосся прекрасно розчісується і струмує між пальцями, оповите легкою хмаркою приємного аромату. Після застосування бальзаму ваше волосся перестане випадати та набуде колишньої сили й краси. Рекомендується використовувати в поєднанні з бальзамом-маскою "Контроль над втратою волосся". Застосування: Масажуючи, нанесіть на вологе волосся відразу після миття, ретельно змийте. Використовуйте регулярно.
Бальзам-ополіскувач Dove Nutritive Solutions Для пошкодженого волосся Інте
За тим, як волосся укладене чи підстрижене, можна здогадатися про характер його власниці. Коротка стрижка говорить про практичність, довгі кучері, зазвичай, властиві романтичним і мрійливим натурам, асиметрія в зачісці або оригінальне укладання наводить на думку про творчу й нестандартну натуру. Тьмяні, кошлаті та посічені пасма асоціюються з недоглянутістю й навіть із хворобою. Буває і так, що для того, щоби привести волосся до ладу, просто не вистачає часу. Тому рятують засоби, які швидко відновлять і пожвавлять слабкі й тонкі кучері та повернуть їм здоровий вигляд. До таких засобів належить бальзам-ополіскувач «Інтенсивне відновлення». Бальзам містить активну новітню технологію Fibre Active, завдяки якій волосся швидко відновлюється і має кращій вигляд. Проникаючи вглиб волосяної структури, компоненти бальзаму, немов дбайлива рука, розгладжують пасма, усуваючи ламкість і посіченість. ваші кучері будуть мати доглянутий вигляд, і вам не доведеться витрачати для цього багато часу й сил. Склад: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Amodimethicone, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Dipropylene Glycol, Disodium Edta, Dmdm Hydantoin, Gluconolactone, Glycerin, Lactic Acid, Parfum, Peg-7 Propylheptyl Ether.
Шампунь Dove Hair Therapy Живильний догляд 250мл 8712561888387
До складу шампуню Dove Поживний догляд входять олії кокоса та мигдалю. Ці екзотичні плоди наситять волосся вологою й забезпечать глибоке живлення, завдяки яким поновлюється поверхня волосся і воно має прекрасний вигляд. Після миття голови ви побачите чудовий результат. Волосся приємне на дотик, м'яке, немов пташині крила, з яскравим і насиченим кольором і гладкою структурою. Радимо використовувати разом із бальзамом «Поживний догляд».
Шампунь Dove Nutritive Solutions Intensive Repair 250мл 8712561888349
Dove Nutritive Solutions Intensive Repair — шампунь, який відновлює структуру волосся, запобігаючи ламкості й посіченню кінчиків. Компоненти Fibre Actives проникають глибоко в структуру волосся, відновлюючи його зсередини. Зволожувальна мікросироватка забезпечує догляд і зволоження волосся від коренів до кінчиків Результат Сильне та красиве волосся, захищене від майбутніх пошкоджень. Застосування Масажними рухами нанесіть на вологе волосся, потім ретельно змийте.
Шампунь Dove Hair Therapy Hair Fall Rescue 250мл 8712561888325
Якщо ви стурбовані випадінням волосся, можливо, ви шукаєте рішення, яке зробить ваше волосся візуально густішим. Саме тому ми створили шампунь проти випадіння волосся. Шампунь Dove Hair Therapy контроль над утратою волосся спеціально створений для боротьби з випадінням волосся й живить його від коренів до кінчиків. Тому все, про що вам потрібно турбуватися — це, яку зачіску ви зробите зі свого густого волосся. Завдяки своїй формулі шампунь Dove Hair Therapy зміцнює пасма волосся, зменшуючи його випадіння до 98 %. Шампунь Dove Hair Therapy з активними компонентами Nutrilock глибоко живить волосся, щоб допомогти мінімізувати пошкодження. Завдяки цьому шампуню ваше волосся буде сильним і гарним завжди, за будь-яких обставин.
Бальзам-ополіскувач Dove Hair Therapy Сяючий блиск 200мл 8710447202098
Практично кожна дівчина знає, що шкірі потрібне регулярне очищення, тонізація і зволоження. Приблизно така ж схема догляду підходить і волоссю. Повернути пористим, тьмяним, ламким, таким, що знемагають пасмам первинний блиск і слухняність під силу інноваційному кондиціонеру Nutritive Solutions Radiance Revival Conditioner популярного французького бренда Dove. Густа, вершкова консистенція засобу легко розподіляється по локонах, обволікаючи їх фантастичним, фірмовим ароматом. Активні натуральні компоненти збалансованої формули проникають в глибинні шари кортекса, реконструюючи пошкоджені ділянки і заповнюючи білкові порожнечі для більшої щільності стрижнів. Олії, вітаміни і рослинні екстракти інтенсивно живлять і зволожують волосся до самих кінчиків, заповнюючи нестачу живильної вологи і пептидів усередині клітин. Відповідно до заяв виробника, вже після першого застосування бальзаму ви відмітите неймовірну гладкість, шовковистість, м'якість і дзеркальний блиск свого пасма. Застосування: Нанесіть бальзам-ополіскувач на вимите волосся, розподіліть вздовж всієї довжини волосся, залиште на 1-2 хвилини, потім змийте.
Гель для душу дитячий Dove Baby Зволоження без запаху 400мл 8710908657535
Dove Baby Зволоження - це гіпоалергенний дитячий гель, який спеціально розроблений для дбайливого догляду за шкірою немовлят і новонароджених, особливо тих, хто може мати проблеми з екземою. Цей гель не викликає сліз і не містить аромату. Він збагачений поживними речовинами, які допомагають шкірі зберегти природну вологість. Гель живить шкіру і забезпечує їй необхідне зволоження. Він також розроблений для догляду за чутливою шкірою. Цей продукт містить 100% природні інгредієнти, які безпечні та м'які для шкіри. Він не містить штучних барвників і сульфатів SLES, що робить його більш делікатним і безпечним для використання на ніжній дитячій шкірі. Гель пройшов тестування педіатрами, щоб забезпечити його безпеку та відповідність стандартам якості. Пляшка, в якій поставляється продукт, виготовлена на 100% з переробленого пластику, що сприяє стійкості навколишнього середовища.
Гель для душу дитячий Dove Baby Інтенсивне зволоження 400мл 8710908657467
Dove Baby Інтенсивне зволоження - це дуже ніжний гель для душу, спеціально розроблений для дітей від маківки до п'ят. Цей дитячий гель не викликає сліз і має м'яку текстуру, схожу на воду. Він живить шкіру необхідними поживними речовинами, допомагаючи їй зберегти природну вологість. Цей гель підходить навіть для новонароджених. Він забезпечує догляд за чутливою шкірою і містить тільки 100% природні інгредієнти, які безпечні для шкіри. Гель не містить штучних барвників і сульфатів SLES, що робить його більш м'яким і делікатним. Він також пройшов тестування педіатрами, щоб гарантувати його безпеку для використання на дитячій шкірі. Додатково, цей гель містить пребіотичний зволожувач, який допомагає підтримувати здорову вологість шкіри. Пляшечка цього продукту виготовлена на 100% з переробленого пластику, що сприяє стійкості довкілля.
Шампунь дитячий Dove Baby Інтенсивне зволоження 400мл 8710908657979
Шампунь дитячий Dove Baby Інтенсивне зволоження спеціально розроблений для дбайливого очищення та догляду за волоссям малюків. Він допомагає пом'якшити та зволожити ніжну шкіру голови та волосся дитини. Містить молочні протеїни, які дбайливо очищають шкіру голови та волосся, не викликаючи подразнення та сухості. Він також містить натуральні олії та гліцерин, які зволожують і живлять ніжну шкіру голови та волосся дитини, роблячи його м'яким і гладким. Не містить барвників та штучних ароматизаторів, що робить його максимально безпечним для використання на ніжній шкірі дитини. Він має гіпоалергенну формулу і не викликає подразнення очей та шкіри голови. Підходить для щоденного використання та не пересушує ніжне волосся та шкіру голови дитини. Він допомагає зберегти природний баланс вологи та захищає ніжну шкіру голови дитини від впливу зовнішніх факторів. Шампунь має ніжний аромат та створює м'яку піну, яка легко змивається водою. Він допоможе зробити волосся малюка здоровим, блискучим і м'яким на дотик.
Шампунь Dove Men+ Care Проти випадіння волосся 400мл 8710908381218
Сильне волосся в сильних чоловіків! З новим шампунем Dove Men+Care Від випадіння волосся ви забудете, що таке тонке та рідке волосся! Завдяки формулі, збагаченій кофеїном, шампунь Dove Men+Care проникає в коріння волосся, стимулює і прискорює їхній ріст. Ваше волосся стає помітно густішим, сильним і блискучим. Кальцій, який є найважливішим структурним елементом для волосся, допоможе уникнути ламкості, тьмяності та випадінню волосся. Шампунь Dove Men+Care не просто очищає волосся, він забезпечує спеціальний догляд, залежно від ваших потреб. Особливості Для тонкого та рідкого волосся. Спеціально для чоловіків. Помітно густіше та здоровіше волосся. Кофеїн проникає в коріння волосся і стимулює його ріст. Кальцій зміцнює волосся. Економний формат.
Шампунь Dove Men + Care Свіжість ментолу 400мл 8710908381195
Шампунь Dove Men+Care Свіжість Ментолу створений для глибокого очищення шкіри голови та волосся і максимальної свіжості.  Шампунь Dove Men+Care не просто очищає волосся, він забезпечує спеціальний догляд, залежно від ваших потреб. Усе, що тобі потрібно, щоб почуватися впевненим у будь-якій ситуації, знаючи, що твоє волосся випромінює здоров'я, силу та свіжість — це шампунь Dove Men+Care Свіжість ментолу тепер у новому, економному форматі об'ємом у 400 мл. Тепер свіжості вистачить надовго. Особливості Глибоке очищення і максимальна свіжість. Зміцнює волосся. Спеціально для чоловіків. Освіжає. Бореться з жирністю волосся. Містить ментол для надання волоссю здорового зовнішнього вигляду.
Шампунь Dove Hair Therapy Осяйний блиск 400мл 8710447203415
Поява бренду Dove пов'язана зі створенням унікального засобу для чищення для шкіри, що не містить лугу. Формула єдиних у своєму роді продуктів на чверть складається зі зволожувального крему — саме ця його якість допомагає захищати шкіру від подразнення й сухості, які є невідворотними під час використання звичайних косметичних засобів. Dove — марка, яка відома завдяки авангардному винаходу: м'якому крем-милу. Dove — улюблениці мільйонів, адже вони не містять луги, надають м'який, щадний вплив на шкіру обличчя й тіла. Дивовижний за своїми властивостями крем-мило досить швидко став одним із найпопулярніших косметичних засобів. Успіх цього продукту був настільки великий, що виробники довгий час не розширювали асортимент. Минуло майже сорок років із моменту реєстрації товарного знака Dove, перш ніж світ побачив крем-гель для душу та інші косметичні засоби цієї марки. Усі вони створюються на основі формули, яка була розроблена ще в минулому столітті, але не втратила своєї актуальності. На сьогодні цей бренд справедливо вважається уособленням краси, здоров'я й жіночності. Крім жіночої лінії косметики, випускаються дитячі косметичні засоби та косметика для чоловіків. Попри широкий асортимент пропонованих засобів для догляду за шкірою та волоссям, які дістали визнання в понад 80 країнах у всьому світі, виробники постійно шукають нові формули. Dove вважається одним із лідерів у своїй галузі. Він відомий мільйонам людей у майже сотні країн у всьому світі. У світі Dove краса — це джерело впевненості в собі, а не занепокоєння. Місія бренда — дати новому поколінню можливість рости в атмосфері позитивного ставлення до власної зовнішності. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, Benzophenone-4, Citric acid, Coceth-7, Cocos Nucifera Oil, Dimethiconol, Disodium EDTA, Gluconolactone, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Heli.
Шампунь Dove Живильний догляд 400мл 8710522924167
До складу шампуню Dove Поживний догляд входять олії кокоса та мигдалю. Ці екзотичні плоди наситять волосся вологою й забезпечать глибоке живлення, завдяки яким поновлюється поверхня волосся і воно має прекрасний вигляд. Після миття голови ви побачите чудовий результат. Волосся приємне на дотик, м'яке, немов пташині крила, з яскравим і насиченим кольором і гладкою структурою. Радимо використовувати разом із бальзамом «Поживний догляд».
Шампунь Dove Hair Therapy Інтенсивне відновлення 400мл 8712561488280
Dove Nutritive Solutions Intensive Repair — шампунь, який відновлює структуру волосся, запобігаючи ламкості й посіченню кінчиків. Особливості Компоненти Fibre Actives проникають глибоко в структуру волосся, відновлюючи його зсередини. Зволожувальна мікросироватка забезпечує догляд і зволоження волосся від коренів до кінчиків. Результат: сильне та красиве волосся, захищене від майбутніх пошкоджень.
Шампунь Dove Nourishing secrets Відновлення з куркумою та кокосовою олією
SPA-ритуали Індії, що доглядають і розслаблюють, надихнули на створення колекції Dove Nourishing Secrets Відновлення, щоб кожна жінка могла побалувати себе глибоким живленням Dove у поєднанні з екзотичними натуральними інгредієнтами. Формула шампуню Відновлення збагачена куркумою та кокосовою олією, відомими своїми поживними та відновлювальними властивостями. Для красивого, сильного волосся без ознак пошкоджень!
Шампунь Dove Hair Therapy Контроль над втратою волосся 400мл 8714100727812
Якщо ви стурбовані випадінням волосся, можливо, ви шукаєте рішення, яке зробить ваше волосся візуально густішим. Саме тому ми створили шампунь проти випадіння волосся. Шампунь Dove Hair Therapy контроль над утратою волосся спеціально створений для боротьби з випадінням волосся й живить його від коренів до кінчиків. Тому все, про що вам потрібно турбуватися — це, яку зачіску ви зробите зі свого густого волосся. Завдяки своїй формулі шампунь Dove Hair Therapy зміцнює пасма волосся, зменшуючи його випадіння до 98 %. Шампунь Dove Hair Therapy з активними компонентами Nutrilock глибоко живить волосся, щоб допомогти мінімізувати пошкодження. Завдяки цьому шампуню ваше волосся буде сильним і гарним завжди, за будь-яких обставин. Завдяки делікатній формулі шампунь Dove Hair Therapy пасує для щоденного використання. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, Amodimethicone, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, Climbazole, Cocamide MEA, Dimethicone, Dimethiconol, Dimet.
Бальзам-ополіскувач Dove Nourishing secrets Відновлення з куркумою та коко
SPA-ритуали Індії з догляду й розслаблення надихнули на створення колекції Dove Nourishing Secrets відновлення, щоб кожна жінка могла побалувати себе глибоким живленням Dove в поєднанні з екзотичними натуральними інгредієнтами. Формула бальзаму-ополіскувача Відновлення збагачена куркумою й кокосовою олією, відомими своїми поживними та відновлювальними властивостями. Для красивого, сильного волосся без ознак ушкоджень! Склад: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Amodimethicone, Cocos Nucifera (Coconut) Oil (масло кокоса), Curcuma Aromatica Root Oil (масло корня куркумы), Gluconolactone, Glycerin, Lysine HCl, Sodium Sulfate, Trehalose, Behentrimo.
Бальзам-ополіскувач Dove Nourishing secrets з матчу та рисовим молоком Дет
Японські традиції з догляду за волоссям надихнули на створення колекції Dove Nourishing Secrets Детокс, щоб кожна жінка могла побалувати себе глибоким живленням Dove в поєднанні з екзотичними натуральними інгредієнтами. Формула бальзаму-ополіскувача Детокс збагачена японським чаєм матча — сильним антиоксидантом, відомим своїми очисними властивостями та високим вмістом корисних вітамінів і мікроелементів. Рисове молоко відоме своїми властивостями з догляду. Насолоджуйтеся красивим волоссям, повним життєвої сили від коренів до кінчиків! Склад: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Amodimethicone, Camellia Sinensis Leaf Extract (экстракт чая матча), Gluconolactone, Glycerin, Lysine HCl, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract (экстракт рисовых отрубей), Oryza Sativa.
Кондиціонер для волосся Dove Однохвилинний Живильний догляд 170мл 86906379
*Уникайте потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі ретельно промити їх водою Кондиціонер Dove Однохвилинний Поживний догляд - для волосся, що пушиться та для сухого волосся Підходить для щоденного використання. Кондиціонер для волосся Dove Однохвилинний Поживний Догляд має таку саму трансформаційну силу, як капсули з сироваткою, миттєво живить і перетворює дуже сухе та жорстке волосся на м'яке та гладеньке. Використовуйте для того, щоб отримати наповнене, слухняне та шовковисте волосся всього за 1 хвилину.  Застосування Використовуйте під час кожного миття волосся. Видавіть супер-кондиціонер на долоню. Нанесіть на вологе волосся від середини до кінчиків, уникаючи коренів. Залиште на 1 хвилину, потім змийте.
Гель для душу дитячий Dove Baby Заспокійливе зволоження 400мл 871716385822
Dove Baby Заспокійливе зволоження — надзвичайно ніжний гель для душу для дітей від маківки до п'ят. Спеціально розроблений із заспокійливим ароматом ромашки, щоб допомогти дитині розслабитися перед сном. Цей надзвичайно ніжний дитячий гель наповнює шкіру необхідними поживними речовинами, щоб допомогти шкірі зберегти свою природну вологість. Підходить для новонароджених. Застосування Змочіть волосся і шкіру дитини теплою водою та обережно вимийте гелем. Змийте гель для душу. Ідеальний для щоденного використання. Тільки для зовнішнього застосування.
Шампунь DOVE Nutritive Solutions Intensive Repair 250мл (8712561888349)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Шампунь DOVE Hair Therapy Hair Fall Rescue 250мл (8712561888325)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Шампунь DOVE Hair Therapy Поживний догляд 250мл (8712561888387)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос) Dove. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь Dove в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос) Dove. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История