искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 65 моделей:
| Dove Сбросить все
Шампунь DOVE Nourishing secrets Відновлення з куркумою та кокосовим маслом
Шампунь DOVE Ultra Care з алое та рожевою водою 400 мл (8720181402340)
Шампунь DOVE Hair Therapy Контроль над втратою волосся 400 мл (87141007278
Шампунь DOVE Поживний догляд 400 мл (8710522924167)
Шампунь DOVE Hair Therapy Розкішний об'єм 400 мл (8720181205675)
Шампунь DOVE Hair Therapy Інтенсивне відновлення 400мл (8712561488280)
Шампунь DOVE Ultra Care Довжина та сяйво 400 мл (8720181402326)
DOVE Hair Therapy живильний догляд 250 мл HairTherapyживильнийдогляд250мл
Еко/Упаковка виготовлена з переробленого пластику|Тип/Шампунь|Особливості/Для щоденного використання|Бренд/Dove|Серія/Nutritive Solutions|Для кого/Жіночий|Тип волосся/Сухе, Кучеряве|Об'єм, мл/250 мл|Призначення/Живлення, Розгладжування, Живлення, Розгладжування|Складові/Рослинна олія
Dove Men+Care Thickening зміцнюючий шампунь для чоловіків 250 мл
Dove Men+Care Thickening, 250 мл, Шампуні для чоловіків, Шампунь Dove Men+Care Thickening ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови стимулює ріст волосся зміцнює корені волосся засіб розроблений спеціально для чоловічої шкіри Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
DOVE Men+Care Свіжість ментолу 400 мл Men+CareСвіжістьментолу400мл
Еко/Упаковка виготовлена з переробленого пластику|Тип/Шампунь-кондиціонер|Особливості/Для щоденного використання|Бренд/Dove|Серія/Men+Care|Для кого/Чоловічий|Тип волосся/Всі типи волосся|Об'єм, мл/400 мл|Призначення/Очищення, Очищення|Складові/Ментол
Бальзам-ополіскувач Dove Довжина та сяйво 350мл 8720181402333
Бальзам-ополіскувач Dove Довжина і сяйво - це ефективний засіб для догляду за волоссям, призначений для тих, хто прагне зберегти довжину і надати волоссю додаткового сяйва. Цей бальзам розроблений з урахуванням особливих потреб довгого волосся, забезпечуючи йому інтенсивне зволоження, живлення та захист. Особливості: Багата формула бальзаму-ополіскувача Dove містить поживні компоненти, що сприяють зміцненню волосся і запобіганню ламкості; Допомагає розгладжувати волосся, полегшуючи його розчісування, а також створює захисний шар, який запобігає посіченню кінчиків; Пляшка забезпечує тривале використання, а зручний дозатор робить процес нанесення простим і ефективним; Після застосування ваше волосся стає м'яким, шовковистим і набуває здорового блиску. Спосіб застосування:  Нанесіть на вологе волосся, спініть, змийте. У разі потрапляння в очі ретельно промийте водою. Підходить для повсякденного використання.
Шампунь Dove Hair Therapy Розкішний об'єм 400мл 8720181205668
Поява бренду Dove пов'язана зі створенням унікального засобу для чищення для шкіри, що не містить лугу. Формула єдиних у своєму роді продуктів на чверть складається зі зволожувального крему — саме ця його якість допомагає захищати шкіру від подразнення й сухості, які є невідворотними під час використання звичайних косметичних засобів. Dove — марка, яка відома завдяки авангардному винаходу: м'якому крем-милу. Dove — улюблениці мільйонів, адже вони не містять луги, надають м'який, щадний вплив на шкіру обличчя й тіла. Дивовижний за своїми властивостями крем-мило досить швидко став одним із найпопулярніших косметичних засобів. Успіх цього продукту був настільки великий, що виробники довгий час не розширювали асортимент. Минуло майже сорок років із моменту реєстрації товарного знака Dove, перш ніж світ побачив крем-гель для душу та інші косметичні засоби цієї марки. Усі вони створюються на основі формули, яка була розроблена ще в минулому столітті, але не втратила своєї актуальності. На сьогодні цей бренд справедливо вважається уособленням краси, здоров'я й жіночності. Крім жіночої лінії косметики, випускаються дитячі косметичні засоби та косметика для чоловіків. Попри широкий асортимент пропонованих засобів для догляду за шкірою та волоссям, які дістали визнання в понад 80 країнах у всьому світі, виробники постійно шукають нові формули. Dove вважається одним із лідерів у своїй галузі. Він відомий мільйонам людей у майже сотні країн у всьому світі. У світі Dove краса — це джерело впевненості в собі, а не занепокоєння. Місія бренда — дати новому поколінню можливість рости в атмосфері позитивного ставлення до власної зовнішності. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium chloride, Glycerin, Benzophenone-4, Citric acid, Dimethiconol, Disodium EDTA, Gluconolactone, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Laureth-23, Parfum, Phenoxyethanol, PPG-6, Sodium benzoate, So.
Шампунь Dove Ultra Care з алое та рожевою водою 400мл 8720181402340
Шампунь Dove Ультрадогляд з алое вера та рожевою водою - це унікальний засіб, призначений для забезпечення вашому волоссю інтенсивного зволоження та м'якості. Збагачена формула з алое вера і рожевою водою створює ніжний догляд, надаючи вашому волоссю здорового вигляду і приємного аромату. Особливості: Поєднує в собі доброчинні властивості алое вера, відомого своїми зволожувальними та заспокійливими властивостями; Рожева вода сприяє зміцненню волосся і надає йому природного блиску; Унікальна комбінація дає змогу шампуню дбайливо очищати волосся від забруднень, одночасно доглядаючи за ним; Об'єм пакування забезпечує тривале використання, а зручна пляшка робить процес нанесення шампуню простим і комфортним; Після застосування ваше волосся залишиться зволоженим, шовковистим і приємно пахне, створюючи відчуття невагомості та свіжості.  Спосіб застосування: Наносьте шампунь на вимите вологе волосся. Видаліть із волосся зайву вологу за допомогою рушника. Невелику кількість шампуню розподіліть по довжині волосся. Змийте залишки продукту великою кількістю теплої води.
Бальзам-ополіскувач Dove Repair Therapy Розкішний об`єм 350мл 871044733767
Бальзам-ополіскувач Dove Repair Therapy "Розкішний об'єм" - це якісний засіб для догляду за волоссям об'ємом 350 мл. Він розроблений спеціально для надання волоссю додаткового об'єму та пишності. Завдяки унікальній формулі, Dove Repair Therapy "Розкішний об'єм" зволожує волосся, роблячи його м'якшим і шовковистішим, водночас не обтяжуючи його. Цей бальзам-ополіскувач ідеально підходить для щоденного використання і підходить для всіх типів волосся. Dove Repair Therapy "Розкішний об'єм" - ваш вибір для здорового і красивого волосся щодня.
Dove Nutritive Solutions Volume Lift шампунь для об'єму слабкого волосся 4
Dove Nutritive Solutions Volume Lift, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Dove Nutritive Solutions Volume Lift ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История