искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 78 моделей:
| Dr. Sante Сбросить все
Бальзам для волосся Dr. Sante Hyaluron Hair Deep Hydration 200 мл
Бальзам для волосся Dr. Sante Banana Hair smooth relax, 200 мл
Шампунь для волосся Dr. Sante Banana Hair smooth relax, 250 мл
Спрей для волосся Dr. Sante Cannabis Hair, 150 мл
Бальзам для волосся Dr. Sante Black Castor Oil, 200 мл
Бальзам для волосся Dr. Sante Cannabis Hair, 200 мл
Маска для волосся Dr. Sante Collagen Hair Volume boost, 300 мл
Дитячий шампунь Dr. Sante Baby, 300 мл
Маска для волосся Dr. Sante Black Castor Oil, 300 мл
Маска для волосся Dr. Sante Cannabis Hair, 300 мл
Аква-крем для волосся Dr.Sante Hyaluron Hair Deep hydration Глибоке зволож
Маска для волосся Dr. Sante Black Castor Oil, 1000 мл
Dr. Santé Cannabis відновлюючий шампунь з конопляною олією 250 мл
Dr. Santé Cannabis, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Dr. Santé Cannabis ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Dr. Santé Hyaluron незмивний зволожуючий догляд у формі спрею 150 мл
Dr. Santé Hyaluron, 150 мл, Незмивні кондиціонери для жінок, Догляд без змивання Dr. Santé Hyaluron надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає шовковистої м'якості легко наноситься доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість засобу на вологе, висушене рушником волосся та розімніть руками. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Dr. Santé Black Castor Oil зміцнюючий шампунь для делікатного миття 250 мл
Dr. Santé Black Castor Oil, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Dr. Santé Black Castor Oil ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості дарує волоссю ніжний аромат розгладжує волосяне волокно доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Dr. Santé Hyaluron шампунь для сухого та тьямного волосся зволожує та нада
Dr. Santé Hyaluron, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Dr. Santé Hyaluron ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує надає волоссю шовковистості відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Dr. Santé Black Castor Oil зміцнюючий шампунь для делікатного миття 1000 м
Dr. Santé Black Castor Oil, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Dr. Santé Black Castor Oil ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості дарує волоссю ніжний аромат розгладжує волосяне волокно доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Dr. Santé Collagen зміцнюючий шампунь для густоти волосся та захисту від л
Dr. Santé Collagen, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Dr. Santé Collagen ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує зміцнює корені волосся надає блиску й об'єму зменшує ламкість волосся доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Dr. Santé Cannabis відновлюючий шампунь з конопляною олією 1000 мл
Dr. Santé Cannabis, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Dr. Santé Cannabis ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Шампунь для волосся Dr. Sante Macadamia Відновлення та захист, 250 мл
Бальзам для волосся Dr. Sante Keratin, 200 мл
Шампунь для волосся Dr. Sante Anti Hair Loss, 250 мл
Спрей для волосся Dr. Sante Aloe Vera Проти випадіння, 150 мл
Бальзам для волосся Dr. Sante Macadamia, 200 мл
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос) Dr. Sante. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь Dr. Sante в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос) Dr. Sante. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История