искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 49 моделей:
| GOLDWELL Сбросить все
Goldwell Dualsenses Sun Reflects захисний спрей проти дії сонячного випром
Goldwell Dualsenses Sun Reflects, 30 мл, Захист волосся від дії сонця для жінок, Догляд без змивання Goldwell Dualsenses Sun Reflects надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення Склад: УФ-фільтри Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Goldwell Dualsenses Sun Reflects очищуючий та поживний шампунь для волосся
Goldwell Dualsenses Sun Reflects, 100 мл, Захист волосся від дії сонця для жінок, Шампунь Goldwell Dualsenses Sun Reflects ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: зміцнює корені волосся дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Goldwell Dualsenses For Men шампунь для слабкого та рідкого волосся 300 мл
Goldwell Dualsenses For Men, 300 мл, Шампуні для чоловіків, Шампунь Goldwell Dualsenses For Men ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся відновлює та живить волосся запобігає передчасному випаданню волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Goldwell Dualsenses Color шампунь для захисту фарбованого волосся 250 мл
Goldwell Dualsenses Color, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Goldwell Dualsenses Color ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Goldwell Dualsenses Sun Reflects очищуючий та поживний шампунь для волосся
Goldwell Dualsenses Sun Reflects, 250 мл, Захист волосся від дії сонця для жінок, Шампунь Goldwell Dualsenses Sun Reflects ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: зміцнює корені волосся дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Goldwell Dualsenses Rich Repair відновлюючий шампунь для сухого та пошкодж
Goldwell Dualsenses Rich Repair, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Goldwell Dualsenses Rich Repair ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму забезпечує стійкість кольору волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Goldwell Dualsenses Scalp Specialist глибоко очищуючий шампунь для всіх ти
Goldwell Dualsenses Scalp Specialist, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Goldwell Dualsenses Scalp Specialist ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму забезпечує стійкість кольору волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Goldwell Dualsenses Bond Pro відновлюючий шампунь для пошкодженог та ослаб
Goldwell Dualsenses Bond Pro, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Goldwell Dualsenses Bond Pro ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зменшує ламкість волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Goldwell Dualsenses Ultra Volume шампунь для об'єму слабкого волосся 250 м
Goldwell Dualsenses Ultra Volume, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Goldwell Dualsenses Ultra Volume ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму забезпечує стійкість кольору волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Goldwell Dualsenses Curls & Waves кондиціонер для хвилястого та кучерявого
Goldwell Dualsenses Curls & Waves, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок
Goldwell Dualsenses Ultra Volume кондиціонер для об'єму слабкого волосся 2
Goldwell Dualsenses Ultra Volume, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Goldwell Dualsenses Ultra Volume забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: усуває механічне та хімічне пошкодження надає волоссю пружності й об'єму полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights шампунь для блонд волосся для ней
Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму забезпечує стійкість кольору волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Goldwell Dualsenses For Men шампунь проти лупи для чоловіків 300 мл
Goldwell Dualsenses For Men, 300 мл, Шампуні для чоловіків, Шампунь Goldwell Dualsenses For Men ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує позбавляє волосся лупи засіб розроблений спеціально для чоловічої шкіри Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Goldwell Dualsenses Color кондиціонер для захисту кольору 200 мл
Goldwell Dualsenses Color, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Goldwell Dualsenses Color забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: усуває механічне та хімічне пошкодження надає волоссю пружності й об'єму полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Goldwell Dualsenses Color Extra Rich шампунь для захисту фарбованого волос
Goldwell Dualsenses Color Extra Rich, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Goldwell Dualsenses Color Extra Rich ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму забезпечує стійкість кольору волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Goldwell Dualsenses Scalp Specialist очищуючий шампунь проти лупи 250 мл
Goldwell Dualsenses Scalp Specialist, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Goldwell Dualsenses Scalp Specialist ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму забезпечує стійкість кольору волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Goldwell Dualsenses Curls & Waves шампунь для кучерявого та хвилястого вол
Goldwell Dualsenses Curls & Waves, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Goldwell Dualsenses ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує забезпечує стійкість кольору волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Goldwell Dualsenses Just Smooth кондиціонер для розгладження волосся для н
Goldwell Dualsenses Just Smooth, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Goldwell Dualsenses Just Smooth забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: усуває механічне та хімічне пошкодження надає волоссю пружності й об'єму полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Goldwell Dualsenses Rich Repair відновлюючий кондиціонер для сухого або по
Goldwell Dualsenses Rich Repair, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Goldwell Dualsenses Rich Repair забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: усуває механічне та хімічне пошкодження надає волоссю пружності й об'єму полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Goldwell Dualsenses Just Smooth шампунь для розгладження волосся для неслу
Goldwell Dualsenses Just Smooth, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Goldwell Dualsenses Just Smooth ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму забезпечує стійкість кольору волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Goldwell Dualsenses Bond Pro відновлюючий кондиціонер для пошкодженог та о
Goldwell Dualsenses Bond Pro, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Goldwell Dualsenses Bond Pro забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights кондиціонер для блонд волосся для
Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: усуває механічне та хімічне пошкодження надає волоссю пружності й об'єму полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Goldwell Dualsenses For Men тонік для волосся проти випадіння волосся для
Goldwell Dualsenses For Men, 150 мл, Тонік і вода для волосся для чоловіків, Засоби, які не потрібно змивати Goldwell Dualsenses For Men, нададуть вашому волоссю необхідного догляду. Властивості: покращує густоту та силу волосся надає волоссю зволоження та живлення активує діяльність коренів волосся Спосіб використання: Застосовуйте на помите, висушене рушником волосся. Ретельно промасажуйте та не змивайте.
Goldwell Dualsenses Color Revive кондиціонер-тонер Light Cool Blonde 200 м
Goldwell Dualsenses Color Revive, 200 мл, Тимчасові фарби для волосся для жінок
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос) GOLDWELL. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь GOLDWELL в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос) GOLDWELL. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История