искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 64 моделей:
| Kallos Сбросить все
Регенеруюча маска для сухого та пошкодженого волосся Kallos Cosmetics Choc
Шампунь для пошкодженого волосся Kallos Cosmetics, що відновлює, 1 л
Кондиціонер для волосся Kallos Profesional Repair Hair Conditioner With Ca
Шампунь для волосся Kallos Cosmetics KJMN Silk із протеїнами шовку, 1 л
Шампунь для волосся Kallos Cosmetics KJMN Fig зміцнюючий з екстрактом інжи
Шампунь для волосся Kallos Cosmetics KJMN Avoсado, 1 л
Маска для волосся Kallos Cosmetics Протокс, 1000 мл
Маска для волосся Kallos Cosmetics Coconut Nutritive Hair Mask, зміцнююча
Маска для волосся Kallos Cosmetics Omega відновлююча з комплексом Омега-6,
Kallos Gogo відновлюючий кондиціонер для сухого або пошкодженого волосся 2
Kallos Gogo, 200 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Кондиціонер Kallos Gogo забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження усуває механічне та хімічне пошкодження забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Kallos Hair Pro-Tox шампунь з кератином для сухого або пошкодженого волосс
Kallos Hair Pro-Tox, 500 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos Hair Pro-Tox ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: зміцнює корені волосся очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kallos Nourishing кондиціонер для сухого або пошкодженого волосся 500 мл
Kallos Nourishing, 500 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Кондиціонер Kallos Nourishing забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: захищає від негативної дії довкілля розгладжує та попереджає розпушування Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Kallos Silver Reflex шампунь для сивого волосся 350 мл
Kallos Silver Reflex, 350 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos Silver Reflex ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості інтенсивно зволожує очищає волосся та шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Kallos KJMN охоронний спрей термозахист для волосся 200 мл
Kallos KJMN, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Засіб для термоукладки волосся Kallos KJMN забезпечує волоссю ефективний захист від шкідливих впливів високих температур. Властивості: забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся надає зволоження та блиску розгладжує волосяні волокна Спосіб використання: Розпиліть відповідну кількість на волосся перед застосуванням фена, плойки чи вирівнювача.
Kallos Chocolate Repair відновлюючий кондиціонер для сухого або пошкоджено
Kallos Chocolate Repair, 1000 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Кондиціонер Kallos Chocolate забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування полегшує розчісування й укладку забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Kallos Botaniq Superfruits відновлюючий спрей з рослинними екстрактами 150
Kallos Botaniq Superfruits, 150 мл, Спреї для волосся для жінок, Властивості: робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає волоссю зволоження та живлення запобігає розпушуванню Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Kallos Algae зволожуючий шампунь з екстрактом водоростей та миглалевою олі
Kallos Algae, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos Algae ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kallos Vanilla кондиціонер для сухого волосся 1000 мл
Kallos Vanilla, 1000 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Кондиціонер Kallos Vanilla забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження розгладжує та попереджає розпушування піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Kallos Vanilla шампунь для сухого волосся 1000 мл
Kallos Vanilla, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos Vanilla ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує надає волоссю шовковистості зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Kallos Blueberry відновлюючий шампунь для сухого, пошкодженого хімічним сп
Kallos Blueberry, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos Blueberry ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: зміцнює корені волосся очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kallos KJMN Volume шампунь для об'єму 1000 мл
Kallos KJMN Volume, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos KJMN Volume ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Kallos Hair Pro-Tox незмиваючий кондиціонер для сухого або пошкодженого во
Kallos Hair Pro-Tox, 250 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Кондиціонер, який не потрібно змивати Kallos Hair Pro-Tox  — це простий і швидкий спосіб регенерації вашого волосся, що має також низку інших переваг. Властивості: забезпечує живлення та регенерацію волосся м'яке та гладке дотик полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість засобу на вологе, висушене рушником волосся та розімніть руками. Не змивайте.
Kallos Cherry зволожуючий шампунь для сухого або пошкодженого волосся 1000
Kallos Cherry, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos Cherry ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kallos Aloe відновлюючий шампунь з алое вера 1000 мл
Kallos Aloe, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos Aloe ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: інтенсивно зволожує очищає волосся та шкіру голови стимулює ріст волосся надає волоссю шовковистості надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос) Kallos. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь Kallos в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос) Kallos. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История