искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 118 моделей:
| Kerastase Сбросить все
Kérastase Discipline Bain Fluidealiste шампунь для розгладження волосся дл
Kérastase Discipline Bain Fluidealiste, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kérastase Discipline Bain Fluidealiste ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kérastase Specifique Bain Riche Dermo-Calm шампунь для чутливої шкіри голо
Kérastase Specifique Bain Riche Dermo-Calm, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kérastase Specifique Bain Riche Dermo-Calm ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує запобігає передчасному випаданню волосся відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kérastase Résistance Bain Extentioniste шампунь для стимуляції росту волос
Kérastase Résistance Bain Extentioniste, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kérastase Résistance Bain Extentioniste ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови стимулює ріст волосся відновлює та живить волосся дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kérastase Specifique Bain Prévention шампунь проти випадіння волосся без с
Kérastase Specifique Bain Prévention, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kérastase Specifique Bain Prévention ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: позбавляє волосся лупи очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant зміцнюючий шампунь для слабкого во
Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся запобігає передчасному випаданню волосся зміцнює корені волосся зменшує ламкість волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant зволожуючий та відновлюючий шампун
Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: зміцнює корені волосся інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся запобігає передчасному випаданню волосся зменшує ламкість волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Kérastase Symbiose Sérum Cellulaire Nuit нічна сироватка для волосся та шк
Kérastase Symbiose Sérum Cellulaire Nuit, 30 мл, Сироватки для волосся унісекс, Мрієте, щоб ваше волосся було красивим від коренів до самих кінчиків? Сироватка Kérastase Symbiose Sérum Cellulaire Nuit забезпечує волоссю ідеальний догляд, сповнюючи його життєвою силою. Властивості: ефективно позбавляє від лупи очищає шкіру голови заспокоює подразнену шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть безпосередньо на шкіру голови на сухе або вимите та висушене рушником волосся. Не змивайте.
Kérastase Specifique Bain Vital Dermo-Calm заспокоюючий шампунь для чутлив
Kérastase Specifique Bain Vital Dermo-Calm, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kérastase Specifique Bain Vital Dermo-Calm ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kérastase Densifique Bain Densité Homme освіжаючий шампунь для чоловіків 2
Kérastase Densifique Bain Densité Homme, 250 мл, Проблеми з волоссям та шкірою голови для чоловіків, Шампунь Kérastase Densifique Bain Densité Homme ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kérastase Genesis Homme Bain de Force Quotiden очищуючий та поживний шампу
Kérastase Genesis Homme Bain de Force Quotiden, 250 мл, Шампуні для чоловіків, Шампунь Kérastase Genesis Homme Bain de Force Quotiden ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся зменшує ламкість волосся поступово зменшує випадіння волосся доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків засіб розроблений спеціально для чоловічої шкіри Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Kérastase Nutritive Bain Satin Riche інтенсивний живильний шампунь 250 мл
Kérastase Nutritive Bain Satin Riche, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kérastase Nutritive Bain Satin Riche ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Kérastase Volumifique Bain Volume шампунь для рідкого та тонкого волосся 2
Kérastase Volumifique Bain Volume, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kérastase Volumifique Bain Volume ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: надає блиску й об'єму зміцнює корені волосся зменшує ламкість волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kérastase Nutritive Bain Satin зволожуючий шампунь для волосся 250 мл
Kérastase Nutritive Bain Satin, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kérastase Nutritive Bain Satin ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Kérastase Résistance Bain Thérapiste шампунь-догляд для дуже пошкодженого
Kérastase Résistance Bain Thérapiste, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kérastase Résistance Bain Thérapiste ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kérastase Résistance Bain Force Architecte зміцнююча ванна-шампунь для осл
Kérastase Résistance Bain Force Architecte, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kérastase Résistance Bain Force Architecte ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: інтенсивно зволожує зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kérastase Densifique Bain Densité зволожуючий та зміцнюючий шампунь для рі
Kérastase Densifique Bain Densité, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kérastase Densifique Bain Densité ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: інтенсивно зволожує зміцнює корені волосся відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kérastase Elixir Ultime L'huile Originale суха олійка для всіх типів волос
Kérastase Elixir Ultime L'huile Originale, 30 мл, Сухі олійки для волосся для жінок, Подаруйте своєму волоссю розкішний догляд. Суха олійка Kérastase Elixir Ultime L'huile Originale зробить ваше волосся м’яким, шовковистим і сяючим. Властивості: після використання волосся блискуче та зволожене розгладжує волосяні волокна полегшує розчісування живить та покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на сухе або вологе волосся по всій довжині, а також на кінчики. Не змивайте. Зробіть бажану укладку волосся.
Kérastase Chroma Absolu Bain Riche Chroma Respect поживний шампунь для фар
Kérastase Chroma Absolu Bain Riche Chroma Respect, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kérastase Chroma Absolu Bain Riche Chroma Respect ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся забезпечує стійкість кольору волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії. За необхідності повторіть процедуру.
Kérastase Elixir Ultime Le Bain шампунь для тьмяного та втомленого волосся
Kérastase Elixir Ultime Le Bain, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kérastase Elixir Ultime Le Bain ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Kérastase Symbiose Bain Pureté Anti-Pelliculaire шампунь проти лупи 250 мл
Kérastase Symbiose Bain Pureté Anti-Pelliculaire, 250 мл, Шампуні унісекс, Шампунь Kérastase Symbiose Bain Pureté Anti-Pelliculaire ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови позбавляє волосся лупи надає волоссю шовковистості заспокоює шкіру голови бореться з причинами свербіння й сухості шкіри голови усуває забруднення з волосся й шкіри голови інтенсивно зволожує Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Kérastase K L'incroyable Blowdry стайлінгове молочко термозахист для волос
Kérastase K L'incroyable Blowdry, 150 мл, Термозахист для волосся для жінок, Засіб для термоукладки волосся Kérastase K L'incroyable Blowdry забезпечує волоссю ефективний захист від шкідливих впливів високих температур. Властивості: забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся розгладжує волосяні волокна бореться з розпушуванням Спосіб використання: Розпиліть відповідну кількість на волосся перед застосуванням фена, плойки чи вирівнювача.
Kérastase Blond Absolu Bain Lumière шампунь для освітленого та мілірованог
Kérastase Blond Absolu Bain Lumière, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kérastase Blond Absolu ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся надає блиску й об'єму дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Kérastase Chronologiste Bain Régénérant зміцнюючий та відновлюючий шампунь
Kérastase Chronologiste Bain Régénérant, 250 мл, Шампуні для жінок
Kérastase Curl Manifesto Crème De Jour Fondamentale незмиваючий догляд для
Kérastase Curl Manifesto Crème De Jour Fondamentale, 150 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Властивості: запобігає розпушуванню Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос) Kerastase. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь Kerastase в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос) Kerastase. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История