искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 144 моделей:
| Pantene Сбросить все
Кондиціонер для волосся Pantene Pro-V Поживний коктейль, 275 мл
Бальзам-ополіскувач Pantene Pro-V Miracles Об'єм від самих коренів, 200 мл
Кондиціонер для волосся Pantene Інтенсивне відновлення 1000 мл (8001841618
Призначення - відновлення, живлення волосся, Тип волосся - для ослабленого волосся, для пошкодженого волосся, Об`єм/Вага - 1000 мл, Країна-виробник - Франція
Шампунь Pantene Pro-V Інтенсивне відновлення 1000 мл (8001841617817) 80018
Призначення - відновлення, очищення, живлення волосся, Тип волосся - для нормального волосся, для сухого волосся, Стать - для жінок, Об`єм/Вага - 1000 мл, клас косметики - мас-маркет
Pantene Pro-V Intensive Repair кондиціонер для пошкодженого волосся 200 мл
Pantene Pro-V Intensive Repair, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Pantene Pro-V Intensive Repair забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: зміцнює корені волосся забезпечує волоссю сяючий блиск захищає від негативної дії довкілля забезпечує необхідне зволоження Склад: не містить штучних барвників не містить мінеральних олій Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем волосся. Нанесіть на шкіру голови та волосся, від коренів до кінчиків. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Pantene Pro-V Intensive Repair шампунь для пошкодженого волосся 250 мл
Pantene Pro-V Intensive Repair, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Pantene Pro-V Intensive Repair ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: надає волоссю шовковистості відновлює та живить волосся очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся Склад: не містить мінеральних олій не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Pantene Pro-V Infinitely Long зміцнюючий кондиціонер для довгого волосся 2
Pantene Pro-V Infinitely Long, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Pantene Pro-V Infinitely Long забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків для натурального або фарбованого волосся покращує структуру волосся запобігає ламкості волосся забезпечує необхідне зволоження полегшує розчісування й укладку піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем волосся. Нанесіть на шкіру голови та волосся, від коренів до кінчиків. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Pantene Pro-V Aqua Light кондиціонер для волосся 200 мл
Pantene Pro-V Aqua Light, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Pantene Pro-V Aqua Light забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: зміцнює корені волосся забезпечує волоссю сяючий блиск захищає від негативної дії довкілля Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем волосся. Нанесіть на шкіру голови та волосся, від коренів до кінчиків. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Pantene Pro-V Aqua Light бальзам для волосся 275 мл
Pantene Pro-V Aqua Light, 275 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Бальзам для волосся Pantene Pro-V Aqua Light забезпечить необхідний догляд за волоссям після миття, зволожить його та спростить подальше укладання. Властивості: зволожує та живить волосся захищає волосся від пошкодження полегшує розчісування волосся Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Pantene Miracle Serum Intensive Repair кондиціонер для сухого або пошкодже
Pantene Miracle Serum Intensive Repair, 200 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Кондиціонер Pantene Miracle Serum Intensive Repair забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: зміцнює корені волосся забезпечує волоссю сяючий блиск захищає від негативної дії довкілля полегшує розчісування й укладку піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем волосся. Нанесіть на шкіру голови та волосся, від коренів до кінчиків. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Pantene Pro-V Intensive Repair кондиціонер для пошкодженого волосся 275 мл
Pantene Pro-V Intensive Repair, 275 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Pantene Pro-V Intensive Repair забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: зміцнює корені волосся забезпечує волоссю сяючий блиск захищає від негативної дії довкілля забезпечує необхідне зволоження Склад: не містить штучних барвників не містить мінеральних олій Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем волосся. Нанесіть на шкіру голови та волосся, від коренів до кінчиків. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Pantene Pro-V Hydration SOS незмивний спрей для волосся 150 мл
Pantene Pro-V Hydration SOS, 150 мл, Спреї для волосся для жінок, Догляд без змивання Pantene Pro-V Hydration SOS надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надасть волоссю приємного аромату надає привабливого блиску надає волоссю зволоження та живлення Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
PANTENE Бальзам-ополіскувач Густе та Міцне 275мл 8006540416747
Відкрийте собі силу збагачених формул Pro-V в бальзамі-ополіскувачі для щоденного застосування з ефектом маски. Миттєво вбирається у волосся і насичує його, не обтяжуючи. Застосовуйте кожного разу після миття голови, щоб перетворити тонке та ослаблене волосся на блискуче і сильне. Для тонкого та ослабленого волосся. Застереження: уникайте контакту з очима. При попаданні у вічі ретельно промийте їх водою. Склад Aqua, stearyl alcohol, stearamidopropyl dimethylamine, cetyl alcohol, bis-aminopropyl dimethycone, glutamic acid, parfum, benzyl alcohol, citric acid, disodium edta, panthenol, panthenyl ethydi cinnamal, hydroxycitronellal, magnesium nitrate, methylchloroisothiazolinone, magnesium chloride, methylisothiazolinone
PANTENE Бальзам-ополіскувач Додатковий об'єм 275мл 8006540416778
Бальзам-ополіскувач PANTENE Pro-V Додатковий Об'єм ідеально підходить для тонкого волосся, позбавленого об'єму. Завдяки унікальному комплексу Pro-V він насичує волосся активними поживними речовинами і надає їм об'єму без обтяження. Бальзам-ополіскувач допомагає зміцнити тонке волосся від коріння до кінчиків, роблячи його візуально густішим і об'ємнішим. Не містить мінеральних олій та барвників. Підходить для щоденного застосування та для фарбованого волосся. Для досягнення максимального ефекту використовуйте у поєднанні з шампунем та спреєм для об'єму волосся із колекції Додатковий Об'єм. Легендарний бренд PANTENE Pro-V піклується про здоров'я та красу волосся жінок по всьому світу вже понад 75 років. Сьогодні Pantene – це багатий науковий досвід провідних експертів та найефективніші інгредієнти та поживні речовини, протестовані і схвалені Швейцарським Інститутом Вітамінів. Склад Aqua, стеарил алкоголь, стеарамідоpropyl dimethylamine, cetyl alcohol, glutamic acid, parfum, bis-aminopropyl dimethycone, benzyl alcohol, citric acid, disodium edta, panthenol, panidinel et cinnamal, hydroxycitronellal, magnesium nitrate, methylchloroisothiazolinone, magnesium chloride, methylisothiazolinone
Pantene Pro-V Infinitely Long незмивний кондиціонер для пошкодженого волос
Pantene Pro-V Infinitely Long, 200 мл, Сироватки для волосся для жінок, Мрієте, щоб ваше волосся було красивим від коренів до самих кінчиків? Сироватка Pantene Pro-V Infinitely Long забезпечує волоссю ідеальний догляд, сповнюючи його життєвою силою. Властивості: забезпечує необхідне зволоження живить волосся по всій довжині проникає у волосся та зміцнює його зцілює та зміцнює посічені кінчики волосся відновлює сухе, ламке та пошкоджене волосся сповнює волосся життєвою силою Спосіб використання: Невелику кількість сироватки нанесіть на долоні та розітріть по волоссю. Не змивайте. Опісля зробіть звичну укладку.
Pantene Pro-V Repair & Protect шампунь 3в1 360 мл
Pantene Pro-V Repair & Protect, 360 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Pantene Pro-V Repair & Protect ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся запобігає розпушуванню Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Pantene Pro-V Extra Volume шампунь для об'єму волосся 400 мл
Pantene Pro-V Extra Volume, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Pantene Pro-V Extra Volume ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Pantene Pro-V Intensive Repair шампунь для пошкодженого волосся 400 мл
Pantene Pro-V Intensive Repair, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Pantene Pro-V Intensive Repair ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: надає волоссю шовковистості відновлює та живить волосся очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся Склад: не містить мінеральних олій не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Pantene Pro-V Repair & Protect сироватка для волосся 3x15 мл
Pantene Pro-V Repair & Protect, 3x15 мл, Маски для волосся для жінок, Мрієте, щоб ваше волосся було красивим від коренів до самих кінчиків? Сироватка Pantene Pro-V Repair & Protect забезпечує волоссю ідеальний догляд, сповнюючи його життєвою силою. Властивості: живить волосся по всій довжині проникає у волосся та зміцнює його відновлює природний блиск волосся відновлює сухе, ламке та пошкоджене волосся забезпечує термозахист Спосіб використання: Невелику кількість сироватки нанесіть на долоні та розітріть по волоссю.
Pantene Pro-V SOS Shine спрей для волосся для блиску 150 мл
Pantene Pro-V SOS Shine, 150 мл, Спреї для волосся для жінок, Догляд без змивання Pantene Pro-V SOS Shine надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає шовковистої м'якості надасть волоссю приємного аромату Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Pantene Pro-V Aqua Light шампунь для жирного волосся 400 мл
Pantene Pro-V Aqua Light, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Pantene Pro-V Aqua Light ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: надає волоссю шовковистості відновлює та живить волосся очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму дарує волоссю ніжний аромат Склад: не містить мінеральних олій не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Pantene Miracle Serum Aqua Light бальзам для волосся 200 мл
Pantene Miracle Serum Aqua Light, 200 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Бальзам для волосся Pantene Miracle Serum забезпечить необхідний догляд за волоссям після миття, зволожить його та спростить подальше укладання. Властивості: відновлює волосся забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Pantene Шампунь Pro-V Aqua Light 250мл 5410076563180
Бальзам-ополіскувач PANTENE Pro-V (Пантін Про-Ві) Aqua Light ідеально підходить для тонкого волосся, схильного до жирності. Завдяки унікальному комплексу Pro-V і легкому складу без барвників і мінеральних масел він зволожує волосся без обтяження, зберігаючи його свіжість, легкість і рухливість. Підходить для щоденного застосування та для фарбованого волосся. Для досягнення максимального ефекту використовуйте у поєднанні з шампунем та спреєм для волосся з колекції Aqua Light. Легендарний бренд PANTENE Pro-V піклується про здоров'я та красу волосся жінок по всьому світу вже понад 75 років. Сьогодні Pantene – це багатий науковий досвід провідних експертів та найефективніші інгредієнти та поживні речовини, протестовані та схвалені Швейцарським Інститутом Вітамінів. Особливості: Шампунь для волосся, схильних до жирності Шампунь з активними поживними речовинами Pro-V, що зміцнюють волосся Глибоко очищає і забезпечує живлення без обтяження Ретельно очищає волосся від забруднень 0% силіконів, 0% мінеральних масел, % барвників Протестовано Швейцарським інститутом вітамінів На 100% флакон, що переробляється (за винятком кришки) Надає свіжість і легкість Склад Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Xylenesulfonate, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Cocamide MEA, Sodium Citrate, Sodium Salicylate, Sodium Hydroxide, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Panthenol, Panthenyl Ethyl
Pantene Шампунь Густе та міцне 400мл 8006540476758
Шампунь Pantene Pro-V Густе і міцне м'яко очищає та заряджає волосся поживними речовинами Pro-V, надаючи здорового вигляду та блиску. Зміцнює мляве волосся. Особливості та переваги: Шампунь для тонкого та ослабленого волосся Шампунь з активними поживними речовинами Pro-V, що зміцнюють волосся Надає волоссю об'єму і робить його стійким до пошкодження під час укладання. Надає волоссю об'єм, роблячи його візуально густішим. 0% силіконів, 0% мінеральних масел, 0% барвників Протестовано Швейцарським інститутом вітамінів На 100% флакон, що переробляється, на 25% складається з переробленого пластику (за винятком кришки) Надає сяйво і здоровий вигляд волоссю від коріння до кінчиків. Склад Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Xylenesulfonate, Sodium Chloride, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Citrate, Sodium Salicylate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Panthyl
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   6  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос) Pantene. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь Pantene в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос) Pantene. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История