искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 355 моделей:
| для блеска Сбросить все
Шампунь Teo Beauty Volume Shine, 350 мл (75847)
Шампунь Palmolive Блиск Алое вера 350 мл
Шампунь Gliss Liquid Silk для блиску ламкого і тьмяного волосся 400 мл
Шампунь для волосся Dove Hair Therapy Сяючий Блиск, 400 мл
Дитячий спрей-кондиціонер для волосся Johnson’s Baby Блискучі локони 200 м
Шампунь Numero для блиску волосся на основі цінних олій, 300 мл
Маска Gliss Shine Bond-Building 4 in 1 для відновлення ламкого і тьмяного
Однофазні рідкі кристали Brelil Professional Bio Traitement Beauty Cristal
Незмивний спрей-тонік CHI Rosehip Oil Color Nuture Repair&Shine Leave-in T
Шампунь для волосся Lee Stafford Coco Loco Shine Shampoo 250 мл
Шампунь Alcina Nutri Shine Oil Shampoo з аргановим маслом, 250 мл
The Doctor Keratin + Arginine + Biotin Maximum Energy кератиновий шампунь
The Doctor Keratin + Arginine + Biotin Maximum Energy, 355 мл, Шампуні для жінок, Шампунь The Doctor Keratin + Arginine + Biotin Maximum Energy ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості запобігає розпушуванню зміцнює кінчики волосся Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Schwarzkopf Schauma Moisture & Shine зволожуючий шампунь для нормального т
Schwarzkopf Schauma Moisture & Shine, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Schauma Moisture & Shine ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості зміцнює кінчики волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Schwarzkopf Schauma Color Shine шампунь для фарбованого та меліруваного во
Schwarzkopf Schauma Color Shine, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Schauma Color Shine ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся зміцнює корені волосся дарує волоссю ніжний аромат розгладжує волосяне волокно для натурального або фарбованого волосся доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Шампунь дитячий Johnson`s Baby Блискучі локони 500мл 3574669907293
Ми знаємо, що дитячому волоссю потрібен особливий догляд. Тому наш шампунь «Блискучі локони» спеціально розроблений для дбайливого очищення дитячого волосся та ніжної шкіри голови. Засіб дбайливо очищає і легко змивається, роблячи волосся м'яким, блискучим, шовковистим і чистим. Особливості: Містить арганова олія і протеїни шовку Засіб протестований педіатрами М'яка, гіпоалергенна формула Завдяки формулі «Немає більше сліз» засіб не щипає і не дратує очі Не містить парабенів, фталатів, сульфатів і барвників
Бальзам-ополіскувач Dove Hair Therapy Сяючий блиск 200мл 8710447202098
Практично кожна дівчина знає, що шкірі потрібне регулярне очищення, тонізація і зволоження. Приблизно така ж схема догляду підходить і волоссю. Повернути пористим, тьмяним, ламким, таким, що знемагають пасмам первинний блиск і слухняність під силу інноваційному кондиціонеру Nutritive Solutions Radiance Revival Conditioner популярного французького бренда Dove. Густа, вершкова консистенція засобу легко розподіляється по локонах, обволікаючи їх фантастичним, фірмовим ароматом. Активні натуральні компоненти збалансованої формули проникають в глибинні шари кортекса, реконструюючи пошкоджені ділянки і заповнюючи білкові порожнечі для більшої щільності стрижнів. Олії, вітаміни і рослинні екстракти інтенсивно живлять і зволожують волосся до самих кінчиків, заповнюючи нестачу живильної вологи і пептидів усередині клітин. Відповідно до заяв виробника, вже після першого застосування бальзаму ви відмітите неймовірну гладкість, шовковистість, м'якість і дзеркальний блиск свого пасма. Застосування: Нанесіть бальзам-ополіскувач на вимите волосся, розподіліть вздовж всієї довжини волосся, залиште на 1-2 хвилини, потім змийте.
Протеїновий шампунь Dalas для захисту та блиску фарбованого волосся 485мл
Забезпечити надійний захист волосся та продовжити стійкість відтінку після фарбування - це тепер легко завдяки Dalas Protein Shampoo! Цей шампунь ефективно розв'язує це питання завдяки своїй унікальній формулі з натуральними протеїнами. Він ідеально підходить для волосся, яке підверглося стресу після процедури фарбування, хімічної завивки або випрямлення. Шампунь дбайливо доглядає за пасмами, покращуючи їхній загальний стан і зовнішній вигляд. Він також зберігає насиченість відтінку і природний блиск. Особливості: Має оптимальну консистенцію. Відмінно спінюється, контактуючи з водою. Ефективно відновлює волосся та зміцнює його. Має інтенсивну зволожувальну дію. Покращує мікроциркуляцію на шкірі голови. Живить волосяні цибулини. Забезпечує насиченість кольору. Переваги: Запобігає вимиванню пігменту. Повертає волоссю силу та блиск. Легко змивається, залишаючи пасма м'якими та блискучими. Сертифікований Німецькою асоціацією стандартів якості. Застосування. Нанесіть шампунь на вологе волосся. М'яко масажуйте голову круговими рухами до утворення піни. Ретельно змийте водою.    
Pantene Pro-V SOS Shine спрей для волосся для блиску 150 мл
Pantene Pro-V SOS Shine, 150 мл, Спреї для волосся для жінок, Догляд без змивання Pantene Pro-V SOS Shine надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає шовковистої м'якості надасть волоссю приємного аромату Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Шампунь Melica Organic Здоровий блиск з протеїнами пшениці та екстрактом а
Переваги Безпечний – не руйнує захисні функції шкіри та волосся Не викликає подразнення шкіри голови (відсутність агресивних миючих інгредієнтів) Не викликає алергічних реакцій (збалансовані формули інгредієнтів) Містить натуральні компоненти (безпечніше хімічних) Дозволяє отримати швидкий і безпечний результат (не маскує проблему, а вирішує її) Шампунь Melica Organic з протеїнами пшениці та екстрактом алое надає волоссю блиску, м'якості та життєвої сили. Протеїни пшениці зміцнюють волосся і роблять його більш об'ємним і еластичним. Екстракт алое-вера зволожує коріння, посилюючи природний блиск волосся.
Бальзам-кондиціонер Melica Organic Здоровий блиск з протеїнами пшениці та
Компанія Melica Organic вже понад 8 років успішно працює на скандинавському ринку та продає якісні продукти вимогливим покупцям з Данії, Швеції, Фінляндії. Melica Organic виробляє лише якісну продукцію. Компанія орієнтується на створення та виробництво натуральних, безпечних та ефективних продуктів. Продукт ТМ Melica: Безпечний – не руйнує захисні функції шкіри та волосся Не викликає подразнення шкіри голови (відсутність агресивних миючих інгредієнтів) Не викликає алергічних реакцій (збалансовані формули інгредієнтів) Містить натуральні компоненти (безпечніше хімічних) Дозволяє отримати швидкий і безпечний результат (не маскує проблему, а вирішує її). Бальзам-кондиціонер Melica Organic здоровий блиск з протеїнами пшениці та екстрактом алое надає блиску, зміцнює волосся і робить їх гладкими. Протеїни пшениці зміцнюють волосся і роблять його більш об'ємним і еластичним. Екстракт алое-вера зволожує коріння, посилюючи природний блиск волосся.
Kallos LAB 35 Volume and Gloss шампунь для об'єму для блиску та шовковисто
Kallos LAB 35 Volume and Gloss, 500 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos LAB 35 Volume and Gloss ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kallos KJMN Luminous Shine шампунь для блиску волосся для сухого та чутлив
Kallos KJMN Luminous Shine, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos KJMN Luminous Shine ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Batiste Fruity & Cheeky Cherry сухий шампунь для об'єму та блиску 200 мл
Batiste Fruity & Cheeky Cherry, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Fruity & Cheeky Cherry повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала усуває забруднення надає волоссю приємного аромату створює сильний і пишний об'єм
Шампунь O'shy Keratin Блиск та випрямлення 1л 4820195508299
М'яка безсульфатна основа дозволяє м'яко та ефективно очистити волосся та шкіру голови. Активний комплекс з кератином відновлює структуру пошкодженого волосся, робить його гладким, повертає природний блиск. Сік алое, колаген та олія авокадо насичують волосся вологою та захищають його від зовнішнього впливу.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   15  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История