искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 112 моделей:
| для роста волос Сбросить все
Зміцнюючий біо-бальзам для росту волосся Eveline Реп'яхова Аптека Bio Orga
Шампунь для росту волосся Kallos Cosmetics KJMN Biotin, 1 л
Шампунь міцелярний для прискорення росту волосся Eveline Hair Professional
Трихологічна процедура для прискорення росту волосся Farmona Radical, 50 м
Сироватка для активації росту волосся Farmona Radical Med, 75 мл (15 ампул
Шампунь для зміцнення та росту волосся Dalas на рожевій воді 485мл 4260637
Якщо ви помітили, що волосся стало ламким, сухим, ослабленим і схильним до випадання, діяти потрібно негайно! Ефективно вирішити цю проблему можна за допомогою Dalas On Rose Water Shampoo. Унікальна формула з комплексом поживних компонентів і трояндовою водою забезпечує збалансований догляд, відновлює пасма від коренів до кінчиків, зміцнює їх і наповнює живлющою енергією. Особливості: Має оптимальну консистенцію. Відмінно спінюється під час контакту з водою. Делікатно очищає, усуваючи забруднення та шкірний жир Живить шкіру. Переваги: Стимулює мікроциркуляцію у клітинах епідермісу. Сприяє швидкому росту нового волосся. Робить пасма міцними й шовковистими. Застосування. Нанесіть шампунь на вологе волосся. М'яко масажуйте голову круговими рухами до утворення піни. Ретельно змийте водою.
Farmona Radical Trichology засіб для прискорення росту волосся 100 мл
Farmona Radical Trichology, 100 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Догляд за волоссям Farmona Radical Trichology ефективно стимулює ріст нового волосся, зміцнює його та запобігає випадінню. Насолоджуйтеся красивим і густим волоссям. Властивості: покращує густоту та силу волосся активує діяльність коренів волосся ефективно стимулює ріст нового волосся стимулює шкіру голови повертає волоссю життєву силу Склад: кофеїн засіб підходить для веганів Спосіб використання: Нанесіть на шкіру голови. Делікатно помасажуйте шкіру голови. Не змивайте.
Шампунь для стимуляції росту волосся Indola Root Activating 300 мл 4045787
Система активації росту волосся – шампунь Формула шампуню з Піксельною Технологією, Таурін і Карнітін очищає і стимулює коріння волосся, зміцнює волосся і забезпечує волосяні фолікули високоенергетичними поживними речовинами. Зменшує випадання волосся (непатологічне випадання волосся) після 6 тижнів безперервного використання при застосуванні у поєднанні з Лосьйоном Системи Активації Зростання Волосся. Для активного росту волосся та покращення стану шкіри голови. Склад: Aqua (Water, Eau) Sodium Laureth Sulfate Disodium Cocoamphodiacetate Carnitine Taurine Sodium Chloride Hydrolyzed Keratin Panthenol Echinacea Purpurea Extract Tartaric Acid Parfum (Fragrance) Sodium Benzoate Citric Acid Sodium Hydroxide Benzyl Salicylate Sodium Acetate Benzyl Alcohol Propylene Glycol Phenoxyethanol Potassium Sorbate Polyquaternium-10 PEG-7 Glyceryl Cocoate PEG-40 Hydrogenated Castor Oil Laureth-2
Sesderma Seskavel Growth стимулюючий шампунь проти випадіння волосся 200 м
Sesderma Seskavel Growth, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Sesderma Seskavel Growth ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови стимулює ріст волосся зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
T-LAB Professional Natural Lifting шампунь для об'єму для стимуляції росту
T-LAB Professional Natural Lifting, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь T-LAB Professional Natural Lifting ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови стимулює ріст волосся надає блиску й об'єму зменшує ламкість волосся інтенсивно зволожує Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
T-LAB Professional Natural Lifting спрей для об'єму для стимуляції росту в
T-LAB Professional Natural Lifting, 150 мл, Засоби для росту волосся для жінок, Догляд за волоссям T-LAB Professional Natural Lifting ефективно стимулює ріст нового волосся, зміцнює його та запобігає випадінню. Насолоджуйтеся красивим і густим волоссям. Властивості: якісно покращує структуру волосся активує діяльність коренів волосся стимулює шкіру голови Склад: веган-засіб містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на чисте, висушене рушником волосся. Не змивайте.
Лосьйон для стимуляції росту волосся Indola Root Activating 8*7 мл 4045787
Ви не задоволені інтенсивністю росту власного волосся? Хочете зробити його сильнішим і наповненим життєвою енергією? Ваш вибір - Innova Root Activating Lotion. Це професійний лосьйон, призначений для застосування після миття голови. Він активізує відновлювальні процеси у волосяному і шкірному покривах, даруючи необхідний результат. Завдяки трихотерапевтичній косметичній енергетичній формулі, розробленій фахівцями німецького Бренда Indola, засіб не дає навіть найменшого приводу сумніватися в його ефективності.
Сироватка для росту волосся НД Bonacure SCALP GENESIS 7x10 мл 404578743066
Сироватка Schwarzkopf Professional ВС Bonacure Scalp Genesis призначена для активації росту волосся та може стати надійним помічником для жінок, які мріють про густі та розкішні локони. Ця сироватка здатна підвищити щільність волосся, перетворюючи їх з рідкісних і непривабливих на блискучі та об'ємні. Активні компоненти, які входять до складу засобу, надають волоссю життєвої сили, роблять його шовковистим і слухняним. Вони також зміцнюють коріння волосся, відновлюють пошкоджені ділянки структури та активізують процеси регенерації. Вже за 6 тижнів регулярного використання ви помітите перші позитивні результати, які безперечно вас порадують. Навіть вдома вам вдасться легко досягти бажаного ефекту завдяки цьому продукту. З таким надійним помічником кожна жінка зможе почувати себе привабливою та бажаною. Спосіб застосування: Після використання шампуню з серії Nofilter Blurring Primer, нанесіть сироватку на шкіру голови та коріння волосся.
Засіб для відновлення та росту волосся Jean & Len Мигдаль Кератин 20 мл
Кондиціонер для волосся Difeel Pro-Growth Biotin Conditioner, 355 мл
Кондиціонер для волосся Difeel Caffeine and Castor Conditioner для Faster
Маска для волосся Difeel Pro-Growth Castor Hair Mask, 340 г
Маска для волосся Difeel Pro-Growth Biotin Hair Mask, 340 г
Сироватка-активатор Lapush для зміцнення й росту волосся, 30 мл (LPSRHR30)
Очищувальний засіб-кондиціонер для бороди Arlo's Pro Growth 2 в 1 Beard Wa
Сироватка від випадіння і для інтенсивного росту волосся Hollyskin Hotflux
Шампунь для волосся Difeel Biotin Pro-Growth Shampoo, 355 мл
Шампунь для волосся Difeel Caffeine and Castor Shampoo for Faster Hair Gro
Шампунь-активатор росту волосся Lee Stafford Grow Strong & Long Activation
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История