искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 140 моделей:
| питание Сбросить все
Шампунь L’Oréal Paris Elseve Розкіш 6 олій для волосся, що потребує живлен
Бальзам-ополіскувач L’Oréal Paris Elseve Розкіш олій, для волосся, що потр
Шампунь L’Oréal Paris Elseve Розкіш кокосової олії для нормального волосся
Бальзам L’Oréal Paris Elseve Розкіш кокосової олії для нормального волосся
Бальзам-ополіскувач Dove Nourishing secrets з куркумою і кокосовим маслом,
Шампунь L’Oréal Paris Elseve Розкіш 6 олій для волосся, що потребує живлен
Шампунь L’Oréal Paris Elseve Розкіш кокосової олії для нормального волосся
Експрес-кондиціонер L’Oréal Paris Elseve Розкіш 6 олій для волосся, що пот
Kallos Nourishing кондиціонер для сухого або пошкодженого волосся 500 мл
Kallos Nourishing, 500 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Кондиціонер Kallos Nourishing забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: захищає від негативної дії довкілля розгладжує та попереджає розпушування Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Kallos Nourishing кондиціонер для сухого або пошкодженого волосся 1000 мл
Kallos Nourishing, 1000 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Кондиціонер Kallos Nourishing забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: захищає від негативної дії довкілля розгладжує та попереджає розпушування Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Kallos Vegan Soul Nourishing поживний шампунь для сухого, втомленого волос
Kallos Vegan Soul Nourishing, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos Vegan Soul Nourishing ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує надає волоссю шовковистості заспокоює шкіру голови Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Бальзам-ополіскувач Dove Nourishing secrets з матчу та рисовим молоком Дет
Японські традиції з догляду за волоссям надихнули на створення колекції Dove Nourishing Secrets Детокс, щоб кожна жінка могла побалувати себе глибоким живленням Dove в поєднанні з екзотичними натуральними інгредієнтами. Формула бальзаму-ополіскувача Детокс збагачена японським чаєм матча — сильним антиоксидантом, відомим своїми очисними властивостями та високим вмістом корисних вітамінів і мікроелементів. Рисове молоко відоме своїми властивостями з догляду. Насолоджуйтеся красивим волоссям, повним життєвої сили від коренів до кінчиків! Склад: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Amodimethicone, Camellia Sinensis Leaf Extract (экстракт чая матча), Gluconolactone, Glycerin, Lysine HCl, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract (экстракт рисовых отрубей), Oryza Sativa.
Шампунь Dove Nourishing secrets Відновлення з куркумою та кокосовою олією
SPA-ритуали Індії, що доглядають і розслаблюють, надихнули на створення колекції Dove Nourishing Secrets Відновлення, щоб кожна жінка могла побалувати себе глибоким живленням Dove у поєднанні з екзотичними натуральними інгредієнтами. Формула шампуню Відновлення збагачена куркумою та кокосовою олією, відомими своїми поживними та відновлювальними властивостями. Для красивого, сильного волосся без ознак пошкоджень!
Pantene Hair Superfood Full & Strong шампунь для живлення та блиску 400 мл
Pantene Hair Superfood Full & Strong, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Pantene Hair Superfood Full & Strong ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: надає волоссю шовковистості відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся дарує волоссю ніжний аромат зменшує ламкість волосся Склад: не містить мінеральних олій Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Kallos KJMN Nourishing поживний шампунь для сухого або пошкодженого волосс
Kallos KJMN Nourishing, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos KJMN Nourishing ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Herbal Essences Aloe Moisturise кондиціонер для живлення та зволоження 250
Herbal Essences Aloe Moisturise, 250 мл, Кондиціонери для волосся унісекс, Кондиціонер Herbal Essences Aloe Moisturise забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження захищає волосся від пошкодження запобігає ламкості волосся зміцнює корені волосся піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим надає волоссю пружності й об'єму Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Бальзам-ополіскувач для дуже сухого волосся Garnier Fructis Банан суперфуд
Fructis SUPERFOOD Банан Живлення бальзам-ополіскувач для дуже сухого волосся Тануча текстура миттєво живить, полегшує розчісування та легко змивається. Банан і рослинні олії в складі забезпечують волоссю інтенсивне живлення та зволоження. Після застосування волосся більш м'яке на дотик, виглядає здоровим і блискучим. Не містить силіконів, штучних барвників, інгредієнтів тваринного походження або їх похідних. Веганський бальзам-ополіскувач з формулою, придатною до біорозкладу, на 98% складається з інгредієнтів натурального походження. Решта 2% - інгредієнти, що забезпечують текстуру та збереження продукту.  Застосування Просте використання: нанести на чисте вологе волосся, уникаючи коренів, змити.
Шампунь Garnier Fructis Банан суперфуд живлення Для дуже сухого волосся 35
Шампунь легко піниться, лагідно очищує та живить волосся без обтяження. Банан і рослинні олії забезпечують волоссю інтенсивне живлення і зволоження. Після застосування волосся очищене, більш м'яке, гладеньке та блискуче. Не містить силіконів, штучних барвників, інгредієнтів тваринного походження або їх похідних. Веганський шампунь з формулою, придатною до біорозкладу, на 96% складається з інгредієнтів натурального походження. Решта 4% - інгредієнти, що забезпечують текстуру та збереження продукту.  Спосіб застосування Нанести на вологе волосся, спінити та ретельно промити волосся водою. Склад 1202596 A – СКЛАД:AQUA / WATER, SODIUM LAURYL SULFATE, COCO-GLUCOSIDE, COCO-BETAINE, MUSA PARADISIACA FRUIT JUICE / BANANA FRUIT JUICE, COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL, GLYCERIN,GLYCERYL OLEATE, TRIETHYL CITRATE, LECITHIN, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, HYDROXYPROPYL GUAR, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, LACTIC ACID, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SALICYLIC ACID, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE(F.I.L C240533/1).
Маска L'Oreal Paris Elseve Розкіш кокосової олії Для нормального воло
Легка поживна маска для неймовірного перевтілення волосся й наповнення його життєвою силою і красою. Формула збагачена дорогоцінною кокосовою олією, надає волоссю розкішний блиск і живить його без обважнення. Не містить силіконів для природності під час торкання волосся. Склад: Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Parfum/Fragrance, Cocos Nucifera Oil/Coconut Oil, Cetyl Esters, CI 19140/Yellow 5, Phenoxyethanol, Trideceth-6, Chlorhexidine Digluconate, Linalool, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Amodimethicone, Is.
DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Treatment відновлюючий кондиціонер для ж
DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Treatment, 300 мл, Бальзами для волосся для жінок, Кондиціонер DAENG GI MEO RI Jin Gi забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: зміцнює корені волосся розгладжує та попереджає розпушування полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження запобігає ламкості волосся доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків відновлює волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
La'dor Keratin LPP Кератиновий відновлюючий шампунь для живлення та блиску
La'dor Keratin LPP, 150 мл, Шампуні для жінок, Шампунь La'dor Keratin LPP ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує зміцнює корені волосся надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Brelil Professional Nourishing Shampoo поживний шампунь з бамбуковою олійк
Brelil Professional Nourishing Shampoo, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Brelil Professional Nourishing ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
CHI Enviro Smoothing Shampoo зволожуючий шампунь для живлення та розгладже
CHI Enviro Smoothing Shampoo, 355 мл, Шампуні для жінок, Шампунь CHI Enviro Smoothing Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся забезпечує стійкість кольору волосся Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Sante Твердий шампунь Sante Манго та Алое для живлення і зволоження волосс
+ 18 грн бонус, для пошкодженого волосся
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   6  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История