искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 349 моделей:
| против выпадения Сбросить все
Шампунь-крем Farmona Radical зміцнюючий від випадання волосся, 200 мл (590
Шампунь проти випадіння волосся Head&Shoulders 400 мл
Маска проти випадіння волосся Farmona Radical Med, з мікрокапсулами, 200 м
Засіб від випадання, живильний, стимулюючий ріст волосся Farmona Herbal Ca
Концентрат проти випадання волосся Farmona Radical зміцнюючий, 75 мл (15 а
Шампунь La'dor Dermatical Hair-Loss, 530 мл
Засіб проти випадання волосся Vichy Dercos Aminexil Clinical 5, для жінок,
Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ бальзам проти випадіння волосся з акт
Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 200 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Кондиціонер Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим запобігає ламкості волосся покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ бальзам проти випадіння волосся з акт
Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 100 мл, Сироватки для волосся для жінок, Догляд без змивання Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення має відновлювальний ефект активує діяльність коренів волосся якісно покращує структуру волосся покращує густоту та силу волосся Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ шампунь проти випадіння волосся з акт
Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови стимулює ріст волосся відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся запобігає передчасному випаданню волосся зменшує ламкість волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Шампунь Clear Захист від випадіння волосся Проти лупи для жінок 250мл 8712
Красиве та здорове волосся – мрія кожного. Жінки люблять періодично експериментувати із зачіскою, щоб зберігати відчуття новизни. Технологія потрійного захисту від лупи CLEAR розроблена так, щоб запобігти повторній появі лупи та забезпечити волоссю живлення та зволоження. Завдяки спеціальній формулі Шампунь Захист від випадання волосся допомагає зміцнити волосся від коріння до кінчиків, знижуючи випадання волосся на 95%. Спосіб застосування: Нанести на вологе волосся, що масажують рухами втерти в шкіру голови, змити. Для досягнення найкращих результатів використовуйте CLEAR шампунь щодня. При попаданні у вічі ретельно промити водою. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydrolyzed Collagen, Lysine HCI, Panax Ginseng Root Extract, Panthenol, Pantolactone, Pyridoxine HCI, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Zinc Gluconate, Carbomer.
Шампунь Garnier Fructis Ріст на повну Силу Для ослабленого волосся, схильн
Шампунь GARNIER Fructis Зростання на повну силу, 250 мл унікальне поєднання Кераміда, який сприяє відновленню ліпідів ослабленого волосся. Ви помічаєте все більше волосся на щітці, у ванній?*Ваше волосся втрачають свою силу! Наповніть волосся силою з новим Фруктіс Зростання Під Всю Силу! Унікальне поєднання Кераміда, який сприяє відновленню ліпідів ослабленого волосся і Активного Концентрату фруктів – потужного набору інгредієнтів, що зміцнюють Їх. Структура волосся відновлюється; вони міцніші і блискуче від коренів до самих кінчиків. Шампунь дбайливо очищає і зміцнює волосся. Результат: Волосся виглядають оновленими: Вони в 10 разів сильніше **, виглядають здоровими і блискучими по всій довжині ** Характеристики: Тип: Шампунь Класифікація: повсякденні Для: унісекс Властивості: зміцнює Тип волосся: для ослабленого волосся і схильних до випадання Рослинні екстракти, масла: активний концентрат фруктів Об'єм: 250 мл          
Farmona Herbal Care Black Radish кондиціонер проти випадіння волосся 200 м
Farmona Herbal Care Black Radish, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Farmona Herbal Care Black Radish забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: покращує структуру волосся розгладжує та попереджає розпушування забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Farmona Radical Hair Loss тонік-спрей для слабкого волосся 200 мл
Farmona Radical Hair Loss, 200 мл, Засоби для росту волосся для жінок, Догляд без змивання Farmona Radical надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: активує діяльність коренів волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надасть волоссю приємного аромату
Farmona Herbal Care Black Radish шампунь проти випадіння волосся 330 мл
Farmona Herbal Care Black Radish, 330 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Farmona Herbal Care Black Radish ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся запобігає передчасному випаданню волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Intensive Hair Therapy 7 Oils шампунь проти випадіння волосся 200 мл
Intensive Hair Therapy 7 Oils, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Intensive Hair Therapy 7 Oils ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся стимулює ріст волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Шампунь Garnier Fructis Ріст на повну силу Для ослабленого волосся, схильн
Шампунь GARNIER Fructis Зростання на повну силу, 400 МЛ- унікальне поєднання Кераміда, який сприяє відновленню ліпідів ослабленого волосся. Ви помічаєте все більше волосся на щітці, у ванній?*Ваше волосся втрачають свою силу! Наповніть волосся силою з новим Фруктіс Зростання Під Всю Силу! Унікальне поєднання Кераміда, який сприяє відновленню ліпідів ослабленого волосся і Активного Концентрату фруктів – потужного набору інгредієнтів, що зміцнюють Їх. Структура волосся відновлюється; вони міцніші і блискуче від коренів до самих кінчиків. Шампунь дбайливо очищає і зміцнює волосся. Результат: Волосся виглядають оновленими: Вони в 10 разів сильніше **, виглядають здоровими і блискучими по всій довжині ** Характеристики: Тип: Шампунь Класифікація: повсякденні Для: унісекс Властивості: зміцнює Тип волосся: для ослабленого волосся і схильних до випадання Рослинні екстракти, масла: активний концентрат фруктів Об'єм: 400 мл
Шампунь Dove Men+ Care Проти випадіння волосся 400мл 8710908381218
Сильне волосся в сильних чоловіків! З новим шампунем Dove Men+Care Від випадіння волосся ви забудете, що таке тонке та рідке волосся! Завдяки формулі, збагаченій кофеїном, шампунь Dove Men+Care проникає в коріння волосся, стимулює і прискорює їхній ріст. Ваше волосся стає помітно густішим, сильним і блискучим. Кальцій, який є найважливішим структурним елементом для волосся, допоможе уникнути ламкості, тьмяності та випадінню волосся. Шампунь Dove Men+Care не просто очищає волосся, він забезпечує спеціальний догляд, залежно від ваших потреб. Особливості Для тонкого та рідкого волосся. Спеціально для чоловіків. Помітно густіше та здоровіше волосся. Кофеїн проникає в коріння волосся і стимулює його ріст. Кальцій зміцнює волосся. Економний формат.
Intensive Hair Therapy 7 Oils відновлююча сироватка проти випадіння волосс
Intensive Hair Therapy 7 Oils, 100 мл, Сироватки для волосся для жінок, Мрієте, щоб ваше волосся було красивим від коренів до самих кінчиків? Сироватка Intensive Hair Therapy 7 Oils забезпечує волоссю ідеальний догляд, сповнюючи його життєвою силою. Властивості: заспокоює подразнену шкіру голови живить волосся по всій довжині проникає у волосся та зміцнює його відновлює природний блиск волосся Спосіб використання: Нанесіть на вологе чи сухе волосся, не змивайте.
Шампунь Garnier Botanic Therapy Касторова олія та мигдаль для слабкого, сх
Botanic Therapy Касторова Олія та Мигдаль, шампунь для слабкого, схильного до випадіння волосся Сила експертно відібраної рецептури для відродження натуральної краси волосся BOTANIC: Експерти Garnier у сфері ботаніки відібрали зміцнюючу Касторову Олію та живильний Мигдаль для створення унікальної рецептури для слабкого, схильного до випадіння волосся. Касторова Олія відома своїм зміцнюючим ефектом для волосся від коренів до кінчиків. Мигдальна олія допомагає живленню волосся, роблячи його еластичним, блискучим та міцним. THERAPY: це інтенсивний догляд за волоссям. Ця виняткова рецептура серед продуктів Garnier ефективно діє на волосся, сприяє відродженню його сили та відновлює природну красу. Результат: Ваше волосся міцне, м'яке на дотик і виглядає здоровим, день за днем.  Спосіб застосування: Нанести на вологе волосся, спінити, змити водою. У випадку потрапляння засобу в очі, ретельно промити їх великою кількістю води. Не ковтати. Зберігати в місцях недоступних для дітей.
Farmona Radical Hair Loss зміцнюючий шампунь для слабкого волосся з тенден
Farmona Radical Hair Loss, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Farmona Radical Hair Loss ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся зменшує ламкість волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Кондиціонер проти випадіння волосся Radical Med 200мл 5902082210191
Radical Med Кондиціонер для волосся — це продукт, який забезпечує поживними речовинами, надає зміцнювальний і зміцнювальний ефект. Збільшує об'єм волосся й полегшує розчісування. Дія:  Кондиціонер має складний, унікальний склад. Завдяки унікальній рецептурі він сприятливо впливає на стан волосся. Це багате джерело поживних речовин, які піклуються про ваше волосся. Це зміцнює його і запобігає його випаданню. Стимулює ріст волосся, надає йому об'єм і блиск, захищає від пошкоджень і посічених кінчиків. Полегшує розчісування, відновлює зачіску та надає здоровий вигляд зачісці. Показання: Використовуйте косметику в разі випадання волосся, щоб зміцнити його і стимулювати його ріст.
Шампунь Clear Захист від випадіння волосся Проти лупи для жінок 400мл 8717
Красиве та здорове волосся – мрія кожного. Жінки люблять періодично експериментувати із зачіскою, щоб зберігати відчуття новизни. Технологія потрійного захисту від лупи CLEAR розроблена так, щоб запобігти повторній появі лупи та забезпечити волоссю живлення та зволоження. Завдяки спеціальній формулі Шампунь Захист від випадання волосся допомагає зміцнити волосся від коріння до кінчиків, знижуючи випадання волосся на 95%. Спосіб застосування: Нанести на вологе волосся, що масажують рухами втерти в шкіру голови, змити. Для досягнення найкращих результатів використовуйте CLEAR шампунь щодня. При попаданні у вічі ретельно промити водою. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydrolyzed Collagen, Lysine HCI, Panax Ginseng Root Extract, Panthenol, Pantolactone, Pyridoxine HCI, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Zinc Gluconate, Carbomer.
Шампунь проти випадіння волосся Radical Med 300мл 5902082210115
Шампунь ефективно очищає шкіру голови, зміцнює волосся і усуває причини випадіння, покращує стан волосся і вигляд, робить його гладким і м'яким, волосся легше розчісується. Спосіб застосування: Нанесіть невелику кількість шампуню на вологе волосся й обережно масажуйте шкіру голови, поки вона не піниться. Залишити на 2-3 хвилини, потім ретельно змити водою. Повторіть за потреби. Використовуйте 3-4 рази на тиждень протягом 1 місяця, потім не рідше одного разу на тиждень.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   15  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История