искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 347 моделей:
| очищение Сбросить все
Шампунь для чоловіків Schauma Men 3в1 Очищення з вугіллям та глиною для во
Шампунь проти лупи Head&Shoulders Detox Глибоке очищення, 300 мл
Шампунь проти лупи Head&Shoulders Глибоке очищення Полегшення свербіння, 3
Очищувальна сироватка L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Pure для жирної шкіри
Очищуючий гель-шампунь для шкіри голови та тіла Mustela Bebe 2 in 1 Hair a
Шампунь-скраб Vichy Dercos, для глибокого очищення шкіри голови та волосся
Кондиціонер для волосся OGX Детокс для глибокого очищення з кокосовим вугі
Призначення - зволоження, розгладження, очищення, Тип волосся - для нормального волосся, для жирного волосся, Об`єм/Вага - 385 мл, Країна-виробник - Греція
Шампунь та бальзам-ополіскувач Clear 2в1 Глибоке очищення Проти лупи для ч
CLEAR MEN спеціально розроблений для чоловічої шкіри голови У чоловіків спостерігається тенденція до підвищеної жирності шкіри голови, тому їм потрібен особливий догляд. Для боротьби з підвищеною жирністю шкіри голови та лупою ми розробили спеціальні рішення, які допоможуть зберігати свіжість та запобігти повторній появі лупи. Представляємо потрійну технологію захисту від лупи – неперевершений комплекс, який доглядає шкіру голови та захищає її від лупи. Clear – єдиний шампунь проти лупи, чиї інноваційні формули схвалили Міжнародна академія косметичної дерматології. Clear – перший бренд шампунів проти лупи, який розробляє свої продукти з урахуванням особливостей шкіри голови та волосся чоловіків та жінок. Шкіра голови чоловіків та жінок принципово відрізняється. Причини появи лупи та інших захворювань у них також різні, а отже, і лікувати треба різними методами. Компанія Clear розробила різні формули шампунів для боротьби з лупою у жінок і чоловіків. За статистикою лупа частіше з'являється у чоловіків і має неприємні наслідки. Шкіра голови швидко жирніє, і волосся стає схильним до випадання. У шампуні Clear міститься Pro-Nutrium10 з елементами цинку, пірітіону. Ці елементи швидко усувають причини, через які з'явилася лупа, а заразом і борються з наслідками. Красиве та здорове волосся – мрія кожного. Але на сьогоднішній день дуже актуальною є проблема утворення лупи. І це питання зараз непокоїть не лише жінок, а й чоловіків. Шампунь Clear допоможе вам впоратися з цією проблемою і позбавитися лупи назавжди. Забруднення навколишнього середовища, стрес, бактерії та неправильне харчування можуть викликати лупу. Спеціально розроблений для чоловіків шампунь CLEAR Men Глибоке очищення 2 в 1, збагачений активованим вугіллям, глибоко очищає шкіру голови, видаляє шкірне сало і навіть бактерії та очищує шкіру голови та волосся. Застосування: Нанесіть необхідну кількість шампуню на вологе волосся, спіньте, помасажуйте протягом декількох хвилин, після чого ретельно змийте водою. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Zinc Pyrithione, Dimethiconol, Dimethicone, Propylene Glycol, Carbomer, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Climbazole, Menthol, Sodium Chloride, TEA-Dodecy -4, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Tocopheryl Acetate.
Шампунь для котів ProVET Профілайн глибоке очищення з алое 300мл 482308242
До складу шампуню входить комплекс натуральних компонентів, який м'яко видаляє бруд, відновлює гідроліпідний баланс і регулює роботу сальних залоз. Шампунь містить екстракт алое, який заспокоює чутливу шкіру і знімає подразнення. Компоненти шампуню тонізують шкіру, стимулюють відновлення структури і зростання здорової, блискучої шерсті. Ідеально підходить для котів із чутливою шкірою, схильною до алергічних проявів. Аромат алое вера. Зручний дозатор дає змогу дозувати кількість шампуню, полегшує використання шампуню як вдома, так і в салоні. Переваги:  містить екстракти 7 трав (ромашка, лопух, кропива, кульбаба, чистотіл, череда, алое) висока мийна здатність - миє шерсть і очищає шкіру заспокоює чутливу шкіру не містить парабенів і силіконів Спосіб застосування: рівномірно розподілити масажними рухами невелику кількість шампуню до утворення піни, не допускаючи злизування і потрапляння в очі. Змити теплою водою. Умови зберігання: За температури від 5 °С до 25 °С у закритих, сухих, вентильованих приміщеннях, захищати від сонячного світла. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Polyquaternium, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Chamomilla Recutita (Chamomille) Extract, Arctium lappa extract, Urtica dioicia (кропиви) кореня екстракт, Taraxacum officinale екстракт, Chelidonium majus екстракт, Bidens Tripartita екстракт, Aloe екстракт, Метилхлороизотиазолинон, CI 42090, Parfum. Термін придатності: 30 місяців. Об'єм: 300 мл. Технічні умови (ТУ): ТУ У 20.4-37187822-026:2021. Сертифікат ISO 9001:2015.
Кондиціонер для волосся Tresemme Hydrate and Purify 400мл 8710847974441
Легкий кондиціонер призначений для забезпечення волоссю насиченого зволоження та м'якості на дотик. В його складі містяться такі корисні компоненти, як гіалуронова кислота та біла глина. Не лише він забезпечує ефективний догляд за волоссям, але і має високий ступінь екологічної свідомості. Банка кондиціонера виготовлена з 100% переробленого пластику та може бути вторинно використана після закінчення продукту. Застосування. Застосування кондиціонера дуже просте. Після вимивання волосся нанесіть його на чисте вологе волосся, рівномірно розподіліть по всій довжині волосся, залиште на 1-2 хвилини для максимального зволоження і живлення, після чого ретельно змийте теплою водою. Ваше волосся буде вдячне за такий дбайливий догляд та заслужено називатиметься м'яким і шовковистим.
Шампунь Tresemme Hydrate and Purify Зволожувальний 400мл 8710847974427
Зволожувальний шампунь Tresemme Hydrate and Purify - це засіб глибокого очищення для жирного волосся, який відновлює оптимальний рівень вологості волосся. В його складі міститься гіалуронова кислота і біла глина, які працюють разом, щоб забезпечити вам здорове та зволожене волосся. Особливості: Глибоко очищує волосся від зайвого жиру і забруднень, залишаючи його свіжим та легким. Зберігає вологу в волоссі, даруючи їм природну м'якість і еластичність. Гіалуронова кислота підтримує оптимальний рівень вологи, що робить волосся більш здоровим і сяючим. Пакування цього шампуню виготовлене з 100% переробленого пластику і може бути вторинно перероблена, що сприяє збереженню навколишнього середовища. Застосування. Для найкращих результатів нанесіть шампунь на вологе волосся, створіть піну, невеликими масажними рухами ретельно очистіть волосся і ретельно змийте водою. Після використання шампуню рекомендується застосувати кондиціонер Tresemme Hydrate and Purify, щоб забезпечити додатковий догляд та зволоження для вашого волосся.
Beauty Jar Mintallica очищуючий пілінг для волосся та шкіри голови 100 гр
Beauty Jar Mintallica, 100 гр, Скраби для волосся унісекс, Подаруйте волоссю дещо більше, ніж просто миття. Пілінг для волосся Beauty Jar Mintallica забезпечить по-справжньому ретельне очищення, завдяки якому ваше волосся виглядатиме сяючим і відновленим, а також буде належно підготовленим до подальшого догляду. Властивості: ретельно очищає волосся від забруднень та шкірного сала очищає шкіру голови від лупи та відмерлих клітин стимулює та освіжає шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть засіб на шкіру голови та волосся. Спіньте делікатними масажними рухами, а опісля ретельно змийте. Після цього вимийте волосся у звичний спосіб.
Шампунь та бальзам-ополіскувач Clear 2в1 Глибоке очищення Проти лупи для ч
CLEAR MEN спеціально розроблений для чоловічої шкіри голови У чоловіків спостерігається тенденція до підвищеної жирності шкіри голови, тому їм потрібен особливий догляд. Для боротьби з підвищеною жирністю шкіри голови та лупою ми розробили спеціальні рішення, які допоможуть зберігати свіжість та запобігти повторній появі лупи. Представляємо потрійну технологію захисту від лупи – неперевершений комплекс, який доглядає шкіру голови та захищає її від лупи. Clear – єдиний шампунь проти лупи, чиї інноваційні формули схвалили Міжнародна академія косметичної дерматології. Clear – перший бренд шампунів проти лупи, який розробляє свої продукти з урахуванням особливостей шкіри голови та волосся чоловіків та жінок. Шкіра голови чоловіків та жінок принципово відрізняється. Причини появи лупи та інших захворювань у них також різні, а отже, і лікувати треба різними методами. Компанія Clear розробила різні формули шампунів для боротьби з лупою у жінок і чоловіків. За статистикою лупа частіше з'являється у чоловіків і має неприємні наслідки. Шкіра голови швидко жирніє, і волосся стає схильним до випадання. У шампуні Clear міститься Pro-Nutrium10 з елементами цинку, пірітіону. Ці елементи швидко усувають причини, через які з'явилася лупа, а заразом і борються з наслідками. Красиве та здорове волосся – мрія кожного. Але на сьогоднішній день дуже актуальною є проблема утворення лупи. І це питання зараз непокоїть не лише жінок, а й чоловіків. Шампунь Clear допоможе вам впоратися з цією проблемою і позбавитися лупи назавжди. Забруднення навколишнього середовища, стрес, бактерії та неправильне харчування можуть викликати лупу. Спеціально розроблений для чоловіків шампунь CLEAR Men Глибоке очищення 2 в 1, збагачений активованим вугіллям, глибоко очищає шкіру голови, видаляє шкірне сало і навіть бактерії та очищує шкіру голови та волосся. Застосування: Нанесіть необхідну кількість шампуню на вологе волосся, спіньте, помасажуйте протягом декількох хвилин, після чого ретельно змийте водою. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Zinc Pyrithione, Dimethiconol, Dimethicone, Propylene Glycol, Carbomer, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Climbazole, Menthol, Sodium Chloride, TEA-Dodecy -4, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Tocopheryl Acetate.
Шампунь проти лупи Clear Очищення та свіжість 400мл 8710522812273
Шампунь Clear Очищення та свіжість призначений для боротьби з лупою та надмірною жирністю волосся. Він містить особливі компоненти, які допомагають видалити надлишок шкірного сала та бруду з волосся та шкіри голови, тим самим запобігаючи появі лупи та полегшуючи догляд за волоссям. У складі шампуню Clear Очищення та свіжість присутній цинк пірітіон, який допомагає боротися з грибками, що викликають появу лупи. Крім того, шампунь містить м'яту та екстракт лимона, які дають відчуття свіжості та чистоти на шкірі голови. Шампунь Clear Очищення та свіжість безпечний для щоденного використання та підходить для всіх типів волосся. Він допомагає зменшити подразнення та свербіж на шкірі голови, а також зменшити видимість лупи. Для досягнення найкращих результатів рекомендується використовувати шампунь у поєднанні із кондиціонером Clear.
Шампунь 3в1 Clear Men Очищення з активованим вугіллям 360мл 8720181241970
Clear 3 в 1 - шампунь проти лупи, кондиціонер і гель для душу з активованим вугіллям. Зволожує шкіру і забезпечує до 100% позбавлення від лупи, за видимої лупи під час регулярного використання і свіжість з ніг до голови протягом усього дня! Підходить для шкіри голови, волосся і тіла.
Beauty Jar Bravocado очищуючий шампунь для об'єму 250 мл
Beauty Jar Bravocado, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Beauty Jar Bravocado ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму дарує волоссю ніжний аромат Склад: містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
John Frieda Detox & Repair очищуючий детокс кондиціонер для пошкодженого в
John Frieda Detox & Repair, 250 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер John Frieda Detox & Repair забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження захищає волосся від пошкодження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
John Frieda Detox & Repair очищуючий детокс шампунь для пошкодженого волос
John Frieda Detox & Repair, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь John Frieda Detox & Repair ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Alfaparf Milano Il Salone Milano Detox очищуючий детокс шампунь для волосс
Alfaparf Milano Il Salone Milano Detox, 500 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Alfaparf Milano Il Salone Milano Detox ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся вимиває з волосся залишки солі та хлору Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Скраб для шкіри голови Tresemme Hydrate and Purify 300мл 8710847991950
Маєш жирну шкіру голови і відчуваєш обтяженість волосся? Однак є шлях виходу! Представляємо відлущувальний скраб для жирного волосся, який стане першим кроком до здорової і свіжої шкіри голови. Цей скраб відмінно збагачений корисними компонентами, такими як гіалуронова кислота і біла глина. Особливості: Відлущувальний скраб для жирного волосся глибоко очищає та освіжає шкіру голови, позбавляючи тебе від неприємного відчуття обтяженості. Перед застосуванням шампуню, цей скраб ефективно відлущує шкіру, прибираючи зайвий жир та залишки засобів для волосся, залишаючи лише почуття свіжості та легкості. За допомогою цього скрабу ти зможеш знову насолоджуватися здоровою і легкою шкірою голови, яка не пригнічує волосся своєю обтяжливістю. Застосування: Намочіть волосся. Нанесіть скраб на всю шкіру голови, рівномірно розподіляючи його. Злегка масажуйте шкіру голови скрабом протягом 1 хвилини. Це допоможе покращити його ефективність. Ретельно змийте скраб волосся. Після використання скрабу перейдіть до використання зволожуючого шампуню Tresemme Hydrate And Purify. Ця послідовність допоможе вам насолоджуватися чистою, зволоженою та освіженою шкірою голови, зберігаючи здоров'я ваших волосся.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Clean Balance спрей для волосся для г
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Clean Balance, 150 мл, Спреї для волосся для жінок, Догляд без змивання Schwarzkopf Professional BC Bonacure Clean Balance надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надасть волоссю приємного аромату робить волосся неймовірно блискучим і здоровим Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Розчешіть. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Indola Act Now! Repair очищуючий та поживний шампунь для волосся 300 мл
Indola Act Now! Repair, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Indola Act Now! Repair ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Подарунковий набір Шампунь проти лупи Head&Shoulders Глибоке очищення
Цей подарунковий набір від Head & Shoulders і Gillette може стати чудовим варіантом для чоловіка. Він містить продукти для догляду за волоссям та шкірою, що можуть бути корисні щодня. У набір входить: Шампунь проти лупи Head & Shoulders Глибоке очищення Контроль над жирністю, 300 мл. Гель для гоління Gillette Series для чутливої шкіри з алое вера, 200 мл. Head & Shoulders Глибоке Очищення - це шампунь, який допомагає боротися з лупою та забезпечує глибоке очищення шкіри голови. Цей шампунь проникає глибоко в пори шкіри голови та допомагає звільнити їх від забруднень і надлишку жиру. Це особливо корисно для тих, хто має проблеми з жирністю волосся та лупою. Він діє на першопричину лупи, захищаючи вас від її виникнення протягом до 72 годин. Це означає, що ви можете насолоджуватися довготривалим результатом після використання. Його формула має збалансований рН, що сприяє збереженню здорової шкіри голови. Отже, Head & Shoulders Глибоке Очищення може бути чудовим вибором для тих, хто шукає шампунь, який забезпечить надійний захист від лупи та покращить стан шкіри голови. Гель для гоління Gillette Series, що входить у набір, є важливою складовою для комфортного та безпечного гоління.  Гель містить натуральні компоненти, які допомагають зволожити та пом'якшити шкіру перед голінням. Це особливо корисно для чутливої шкіри, оскільки зменшує ризик подразнення. Гель має заспокійливу дію, що може допомогти заспокоїти шкіру та запобігти подразненню після гоління. Цей гель легко трансформується в густу пінку під час нанесення, що допомагає бритві легко ковзати по шкірі. Засіб має приємний аромат, що залишається на шкірі після гоління, даруючи відчуття свіжості. Дозатор допомагає використовувати продукт економно та зручно. Загалом, гель для гоління Gillette Series - це продукт, спрямований на полегшення гоління та догляд за шкірою.
CHI Luxury Black Seed Oil Gentle Cleansing Shampoo делікатний очищуючий ша
CHI Luxury Black Seed Oil Gentle Cleansing Shampoo, 355 мл, Шампуні для жінок, Шампунь CHI Luxury Black Seed Oil ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: зміцнює корені волосся інтенсивно зволожує надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   15  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История