искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 397 моделей:
| укрепление Сбросить все
Бальзам-ополіскувач Garnier Botanic Therapy Рицинова олія та мигдаль, зміц
Шампунь зміцнюючий Чиста Лінія на відварі трав Кропива, 390 мл
Шампунь Garnier Botanic Therapy Рицинова олія та мигдаль, зміцнюючий для с
Зміцнюючий біо-бальзам для росту волосся Eveline Реп'яхова Аптека Bio Orga
Шампунь Garnier Fructis Ріст на повну силу, зміцнюючий, 400 мл
Шампунь-крем Farmona Radical зміцнюючий від випадання волосся, 200 мл (590
Шампунь для волосся Kallos Cosmetics KJMN Coconut зміцнюючий з кокосовим м
Шампунь зміцнюючий Farmona Radical для ослабленого та випадаючого волосся,
Шампунь від випадіння волосся Farmona Radical Men Зміцнюючий, 400 мл (5900
Шампунь Farmona Radical Men Зміцнюючий від лупи, 400 мл (5900117010273)
Шампунь для зміцнення довгого волосся та протидії ламкості Nature Box з ол
Натуральний шампунь з індійських трав Comex для зміцнення волосся, 250 мл
Кондиціонер для ослабленого волосся Farmona Radical Зміцнюючий, 100 мл (59
Маска для волосся OGX Extra Strength Coconut Miracle Oil Hair Mask 300 мл
Концентрат проти випадання волосся Farmona Radical зміцнюючий, 75 мл (15 а
The Doctor Keratin + Arginine + Biotin Maximum Energy кератиновий шампунь
The Doctor Keratin + Arginine + Biotin Maximum Energy, 355 мл, Шампуні для жінок, Шампунь The Doctor Keratin + Arginine + Biotin Maximum Energy ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості запобігає розпушуванню зміцнює кінчики волосся Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Pantene Pro-V Infinitely Long зміцнюючий кондиціонер для довгого волосся 2
Pantene Pro-V Infinitely Long, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Pantene Pro-V Infinitely Long забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків для натурального або фарбованого волосся покращує структуру волосся запобігає ламкості волосся забезпечує необхідне зволоження полегшує розчісування й укладку піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем волосся. Нанесіть на шкіру голови та волосся, від коренів до кінчиків. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Ziaja Goat's Milk зміцнюючий кондиціонер для сухого або пошкодженого волос
Ziaja Goat's Milk, 200 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Кондиціонер Ziaja Goat's Milk забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим надає волоссю пружності й об'єму покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Dr. Santé Black Castor Oil зміцнюючий шампунь для делікатного миття 250 мл
Dr. Santé Black Castor Oil, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Dr. Santé Black Castor Oil ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості дарує волоссю ніжний аромат розгладжує волосяне волокно доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Dr. Santé Black Castor Oil зміцнюючий кондиціонер 200 мл
Dr. Santé Black Castor Oil, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Dr. Santé Black Castor Oil забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: зміцнює корені волосся розгладжує та попереджає розпушування забезпечує необхідне зволоження піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Спосіб використання: Рівномірно наносьте на всю довжину волосся. Після цього ретельно ополосніть водою. Для найкращого ефекту використовуйте в комбінації зі шампунем із цієї ж серії.
Шампунь для зміцнення та росту волосся Dalas на рожевій воді 485мл 4260637
Якщо ви помітили, що волосся стало ламким, сухим, ослабленим і схильним до випадання, діяти потрібно негайно! Ефективно вирішити цю проблему можна за допомогою Dalas On Rose Water Shampoo. Унікальна формула з комплексом поживних компонентів і трояндовою водою забезпечує збалансований догляд, відновлює пасма від коренів до кінчиків, зміцнює їх і наповнює живлющою енергією. Особливості: Має оптимальну консистенцію. Відмінно спінюється під час контакту з водою. Делікатно очищає, усуваючи забруднення та шкірний жир Живить шкіру. Переваги: Стимулює мікроциркуляцію у клітинах епідермісу. Сприяє швидкому росту нового волосся. Робить пасма міцними й шовковистими. Застосування. Нанесіть шампунь на вологе волосся. М'яко масажуйте голову круговими рухами до утворення піни. Ретельно змийте водою.
The Doctor Burdock Energy 5 Herbs Infused зміцнюючий шампунь 946 мл
The Doctor Burdock Energy 5 Herbs Infused, 946 мл, Шампуні для жінок, Шампунь The Doctor Burdock Energy 5 Herbs Infused ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків дарує волоссю ніжний аромат відновлює та живить волосся Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Pantene Pro-V Infinitely Long зміцнюючий шампунь для пошкодженого волосся
Pantene Pro-V Infinitely Long, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Pantene Pro-V Infinitely Long ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості для натурального або фарбованого волосся зміцнює кінчики волосся інтенсивно зволожує дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair зміцнюючий кондиціонер для сухого або по
Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair, 200 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Кондиціонер Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: зміцнює корені волосся доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим усуває механічне та хімічне пошкодження полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   17  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История