искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 165 моделей:
| нормальные Сбросить все
Бальзам-ополіскувач Garnier Botanic Therapy Кокосове молочко і Макадамия,
Шампунь для нормального та жирного волосся Schauma 7 Трав 400 мл
Шампунь для нормального і схильного до жирності волосся Garnier Botanic Th
Міцелярний шампунь Syoss Pure Volume, для нормального та тонкого волосся 4
Шампунь для нормального волосся DeLaMark 400 мл
Органічний шампунь Urtekram Алое Вера для нормального волосся 250 мл
Kallos Egg поживний шампунь для сухого та нормального волосся 1000 мл
Kallos Egg, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos Egg ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Schwarzkopf Schauma Moisture & Shine зволожуючий шампунь для нормального т
Schwarzkopf Schauma Moisture & Shine, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Schauma Moisture & Shine ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості зміцнює кінчики волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kallos Lemon шампунь для нормального та жирного волосся 1000 мл
Kallos Lemon, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos Lemon ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Schwarzkopf Schauma Soft Freshness шампунь для нормального волосся 400 мл
Schwarzkopf Schauma Soft Freshness, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Schauma Soft Freshness ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови дарує волоссю ніжний аромат надає волоссю шовковистості заспокоює шкіру голови зміцнює кінчики волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Бальзам Gliss Kur Aqua revive для зволоження сухого та нормального волосся
Твоє волосся іноді відчуває сухість? Так само як шкіра потребує зволоження, так і сухе волосся потребує спеціального догляду. Основою формули GLISS є активні діючі речовини та дари природи для відновлення волосся та попередження його майбутнього пошкодження. Переваги: Зволоження сухого та нормального волосся До 48 год відчуття зволоження волосся Догляд без обтяження Легке розчісування 95% інгредієнтів натурального походження (включно з водою) Без штучних барвників Пляшка (за винятком кришки та етикеток) складається на 50% з переробленого пластику.
Бальзам-ополіскувач Garnier Fructis Алое для нормального волосся 200мл 360
Алое аква бомба Шампунь та бальзам-ополіскувач Garnier Fructis Алое Аква Бомба створені для нормального, схильного до сухості волосся. Унікальна формула, збагачена гелем алое вера, інтенсивно зволожує волосся без обтяження. Технологія, збагачена гіалуроновою кислотою, утримує вологу для надання волоссю м’якості та еластичності. ​Результат застосування: 72 години зволоження! Застосування Нанесіть на вимите шампунем волосся, розподіліть вздовж всієї довжини, потім змийте. У разі потрапляння в очі негайно промийте їх водою. Для щоденного застосування.
Сухий шампунь Schauma Hi Lovely! для нормального волосся 150мл 90001012139
Вітання! Я сухий шампунь Schauma Hi Lovely!, і ось що я зроблю для Вас: надам миттєву свіжість, прекрасний аромат волоссю на весь день і до 24 годин об'єму без видимих слідів після розчісування. Особливості Веган-формула: не містить інгредієнтів тваринного походження. Для нормального волосся. Надає миттєву свіжість та об'єм до 24 годин. Не залишає видимих слідів після розчісування.
Бальзам-ополіскувач L'Oréal Paris Elseve Цінність 3 глин Для нормальн
Балансуючий бальзам 3 Цінні Глини для волосся, жирного біля коренів і сухих на кінчиках Балансуючий бальзам, збагачений 3 видами глини, нормалізує баланс шкіри голови, забезпечує волоссю 72 години свіжості біля коріння і зволоження по всій довжині, дарує легкість , полегшуючи розчісування. Балансуючий бальзам для волосся Ельсєв 3 Цінні Глини ідеально підійде для волосся, жирного біля коріння і пересушеного на кінчиках. У його новій формулі міститься 3 види глини: блакитна, зелена та біла, що сприяють ефективному очищенню волосся та шкіри голови. Їх комплексний вплив допомагає відновити оптимальний баланс шкіри голови. Бальзам не містить силікону, дбайливо очищає та зволожує волосся на 72 години, не обтяжуючи його, значно полегшує розчісування. Застосування Після миття шампунем нанесіть бальзам на вологе волосся по всій довжині і ретельно розподіліть. За кілька хвилин змийте засіб теплою водою. Склад Біла Глина добре вбирає надлишки себуму. Блакитна Глина має протизапальний ефект. Зелена Глина нормалізує водно-ліпідний баланс. Aqua/water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycine Soja Oil/soybean Oil, Cetylesters, Sod Ium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Argilla/magnesium Aluminumsilicate, Chlorhexidine Dihydrochloride, Chlorhexidine Dihydrochloride, Isopropyl Alcohol, Kaolin, Alpha-isomethyl Ionone, Geraniol, Bht, Citric Acid, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Glycerin, Parfum/fragrance.
Бальзам-ополіскувач L'Oreal Paris Elseve Розкіш кокосової олії для но
Легкий поживний бальзам для неймовірного перевтілення волосся й наповнення його життєвою силою і красою. Формула збагачена дорогоцінною кокосовою олією, надає волоссю розкішний блиск і живить його без обважнення. Не містить силіконів для природності під час торкання волосся.
Шампунь L'Oreal Paris Elseve Розкіш кокосової олії для нормального во
Легкий живильний шампунь для неймовірного перевтілення волосся та наповнення його життєвою силою і красою. Формула збагачена дорогоцінною кокосовою олією, що надає волоссю розкішний блиск і живить його без обтяження. Не містить силіконів для природності під час торкання волосся.
Шампунь L'Oréal Paris Elseve Цінність 3 глин Для нормального волосся,
Шампунь «Цінність 3 глин» від відомого французького бренду L'Oreal Paris стане справжньою знахідкою для власниць нормальних і схильних до жирності волосся, оскільки він миттєво надає волоссю свіжості, яка зберігатиметься протягом 72-х годин. При контакті з водою косметичний продукт утворює пухнасту піну, що має приємний тонкий аромат, завдяки чому кожне його застосування буде маленьким ритуалом краси. Інноваційна формула шампуню містить зелену, білу та блакитну глину, які нормалізують роботу сальних залоз і надають заспокійливий вплив на епідерміс. Він зволожує волосся по всій довжині, роблячи його шовковистим і еластичним. Косметичний засіб ефективно очищає волосся і шкіру голови, даруючи локонам прикореневе об'єм і розкішне сяйво. Чудова копиця пишного, доглянутого і блискучого волосся – це мрія, яка легко стане реальністю з L'Oreal Paris! Спосіб застосування: нанесіть на вологе волосся, злегка помасажуйте, потім змийте. При необхідності повторіть.
Melica Organic Шампунь з екстрактом вівса для нормального волосся 300 мл 4
Переваги Шампунь з екстрактом вівса розроблений для нормального волосся. Овес містить велику кількість мікроелементів та вітамінів, важливих для волосся та шкіри. Екстракт вівса також живить і зволожує волосся, створює об'єм і робить волосся м'яким. Екстракт вівса використовується для захисту цілісності шкіри та волосся. Ліпідний шар підтримують добавки, які запобігають небажаному знежиренню та висушуванню шкіри.
Шампунь для нормального та тонкого волосся Syoss Men Volume 440мл 90001012
Шампунь Syoss men volume для нормального та тонкого волосся. Інноваційна формула забезпечує помітно густе на вигляд волосся, надає текстури та стійкості. Особливості: Для нормального і тонкого волосся Ефект: надає текстуру, волосся густіше на вигляд Очищення: ефективно очищає волосся і шкіру голови Натуральні інгредієнти: 90% інгредієнтів природного походження (включно з водою) Турбота про навколишнє середовище: пляшка на 100% виробляється з вторинної сировини (за винятком кришки та етикетки)
Шампунь Garnier Fructis Алое для нормального волосся 400мл 3600542134774
Унікальна формула Fructis Алое Аква Бомба збагачена зволожувальним соком Алое та рослинним гліцерином. Волосся удвічі більше зволожене, ніж після одного застосування соку Алое. Формула ефективно та дбайливо доглядає за вашим волоссям. Підходить для щоденного застосування. Застосування Нанесіть необхідну кількість шампуню на вологе волосся, спіньте, помасажуйте протягом декількох хвилин, після чого ретельно змийте водою.
Schwarzkopf Gliss Aqua Revive шампунь для нормального та сухого волосся 40
Schwarzkopf Gliss Aqua Revive, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Gliss Aqua Revive ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує надає волоссю шовковистості для натурального або фарбованого волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Melica Маска для волосся з екстрактом вівса для нормального волосся 200 мл
Melica Маска для волосся з екстрактом вівса для нормального волосся 200 мл.
Schwarzkopf Gliss Aqua Revive незмивний кондиціонер у формі спрею для норм
Schwarzkopf Gliss Aqua Revive, 200 мл, Незмивні кондиціонери для жінок, Догляд без змивання Schwarzkopf Gliss Aqua Revive надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю блиску зволожує та живить волосся полегшує розчісування й укладку легко наноситься доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість засобу на вологе, висушене рушником волосся та розімніть руками. Не змивайте, а зробіть укладку у звичний спосіб.
Syoss Men Clean & Cool шампунь для нормального та жирного волосся 440 мл
Syoss Men Clean & Cool, 440 мл, Шампуні для чоловіків, Шампунь Syoss Men Clean & Cool ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови заспокоює шкіру голови зміцнює корені волосся надає волоссю мужнього аромату Склад: містить не менше 90 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   7  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История