искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 105 моделей:
| непослушные Сбросить все
John Frieda Frizz Ease Dream Curls кондиціонер для неслухняного волосся 25
John Frieda Frizz Ease Dream Curls, 250 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер John Frieda Frizz Ease Dream Curls забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження надає волоссю пружності й об'єму покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Brelil Professional Smoothing Shampoo шампунь для розгладження волосся для
Brelil Professional Smoothing Shampoo, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Brelil Professional Smoothing ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: розгладжує волосяне волокно очищає волосся та шкіру голови надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Conditioner кондиціонер дл
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Conditioner, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Conditioner забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo шампунь для неслух
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
CHI Enviro Smoothing Shampoo зволожуючий шампунь для живлення та розгладже
CHI Enviro Smoothing Shampoo, 355 мл, Шампуні для жінок, Шампунь CHI Enviro Smoothing Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся забезпечує стійкість кольору волосся Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
CHI Keratin кондиціонер з кератином для сухого та неслухняного волосся 355
CHI Keratin, 355 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер CHI Keratin забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: надає волоссю пружності й об'єму забезпечує волоссю сяючий блиск покращує структуру волосся захищає від негативної дії довкілля Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth шампунь для розгладження волосся для н
Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth, 250 мл, Шампуні для жінок
Brelil Professional Smoothing Shampoo шампунь для розгладження волосся для
Brelil Professional Smoothing Shampoo, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Brelil Professional Smoothing ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: розгладжує волосяне волокно очищає волосся та шкіру голови надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth кондиціонер для розгладження волосся д
Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок
CHI Keratin кондиціонер з кератином для сухого та неслухняного волосся 946
CHI Keratin, 946 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер CHI Keratin забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: надає волоссю пружності й об'єму забезпечує волоссю сяючий блиск покращує структуру волосся захищає від негативної дії довкілля Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo шампунь для неслух
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
CHI Keratin шампунь з кератином для сухого та неслухняного волосся 946 мл
CHI Keratin, 946 мл, Шампуні для жінок, Шампунь CHI Keratin ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся надає блиску й об'єму зменшує ламкість волосся дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth кондиціонер для розгладження волосся д
Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth, 1000 мл, Кондиціонери для волосся для жінок
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Conditioner кондиціонер дл
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Conditioner, 1000 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Conditioner забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Шампунь протеїновий Esthetic House CP-1 Magic Styling Shampoo для неслухня
Дисциплінуючий шампунь Lakme Teknia Frizz Control Conditioner для неслухня
Шампунь для неслухняного волосся La Biosthetique Smoothing Shampoo Розглад
Fanola Smooth Care шампунь для розгладження волосся для неслухняного та ку
Fanola Smooth Care, 350 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Fanola Smooth Care ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості запобігає розпушуванню Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Шампунь для неслухняного волосся Wash&Go Super Food з авокадо та алое
Формула Wash&Go SuperFood Авокадо і Алое спеціально розроблена для неслухняного волосся, містить натуральні інгредієнти, що розгладжують і приборкують його. Шампунь утворює ніжну піну, яка дбайливо очищає волосся, робить його живим, доглянутим і шовковисто гладким.
Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive відновлюючий бальзам для неслухняного та к
Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive, 200 мл, Незмивні кондиціонери для жінок, Насолоджуйтесь ніжним, відживленим і блискучим волоссям після кожного миття. Незмивний кондиціонер Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive подбає про те, щоб ваші локони отримали все, що їм потрібно. А ви зможете заощадити час, проведений у ванній кімнаті. Властивості: зволожує та живить волосся зміцнює корені волосся полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість засобу на вологе, висушене рушником волосся та розімніть руками. Не змивайте, а зробіть укладку у звичний спосіб.
Маска для неслухняного волосся Wash&Go Super Food з авокадо та алое ве
Зустрічайте нову лінію з догляду за волоссям Wash&Go Super Food з авокадо й алое. Маска містить 98% інгредієнтів натурального походження. Не містить силікону, sles, peg і мінеральних олив. Інтенсивно зволожує волосся, робить його гладким, блискучим і слухняним. Авокадо чинить інтенсивну зволожувальну, пом'якшувальну та живильну дії на зневоднене волосся, завдяки високому вмісту натуральних олій і жирних кислот. Воно також багате на вітаміни, які живлять шкіру голови і волосся. Мінерали в олії авокадо запечатують кутикули, зменшуючи ламкість і допомагаючи сухому волоссю мати гладкий і блискучий вигляд. Алое вера має протизапальні та заспокійливі властивості, що робить його придатним для дбайливого догляду за чутливою шкірою голови і волоссям. Вміст жирних кислот призводить до інтенсивного зволоження і підвищення еластичності волосся. Вітаміни в алое вера чинять живильну і відновлювальну дії.
Batiste De-Frizz сухий шампунь для неслухняного волосся 200 мл
Batiste De-Frizz, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste De-Frizz повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає форму та забезпечує легку фіксацію подовжує ефект вимитого волосся освіжає та надихає Спосіб використання: Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть. Засіб призначений лише для професійного використання.
Nature Box Cherry шампунь для розгладження волосся для неслухняного та куч
Nature Box Cherry, 385 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Nature Box Cherry ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови розгладжує волосяне волокно усуває забруднення з волосся й шкіри голови запобігає розпушуванню дарує волоссю ніжний аромат Склад: веган-засіб містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Nature Box Cherry кондиціонер для розгладження волосся для неслухняного та
Nature Box Cherry, 385 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Кондиціонер Nature Box Cherry забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування полегшує розчісування й укладку піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Склад: містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История