искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 220 моделей:
| кудрявые Сбросить все
Шампунь John Frieda Frizz Ease, для кучерявого волосся, 250 мл
Маска для кучерявого волосся Numero на основі оливкової олії, 1000 мл
Поживна маска для кучерявого волосся John Frieda Frizz Ease, 250 мл
Спрей для створення ефекту кучерявого волосся John Frieda Frizz Ease, 200
Kallos LAB 35 Curl Mania шампунь для кучерявого волосся 300 мл
Kallos LAB 35 Curl Mania, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos LAB 35 Curl Mania ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo шампунь для неслух
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Brelil Numéro Elasticizing & Frizz-Free Shampoo шампунь для кучерявого вол
Brelil Numéro Elasticizing & Frizz-Free Shampoo, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Brelil Professional Elasticizing & Frizz-Free ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: запобігає розпушуванню очищає волосся та шкіру голови сприяє природному утворенню хвиль і локонів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Phytorelax Laboratories Keratin Curly шампунь для кучерявого та хвилястого
Phytorelax Laboratories Keratin Curly, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Phytorelax Laboratories Keratin Curly ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості запобігає розпушуванню сприяє природному утворенню хвиль і локонів Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Шампунь для вьющихся волос Brelil Numero Perfect Curly с оливковым маслом
Шампунь для кучерявого волосся з оливковою олією Brelil Numero Perfect Curly Shampoo являє собою високоякісний продукт. Завдяки спеціальній формулі засобу з вмістом оливкової олії і пантенола, кучеряве волосся м'яко очищається, зміцнюються і структуруються локони, зникає ефект розпушеного волосся. Шампунь робить пасма пружними та еластичними, чинить антиоксидантну дію, живить і пом'якшує. Створюється надійний бар'єр, що оберігає структуру волосся від пошкоджень.
CHI Aloe Vera Curl Enhancing шампунь для кучерявого та хвилястого волосся
CHI Aloe Vera Curl Enhancing, 340 мл, Шампуні для жінок, Шампунь CHI Aloe Vera Curl Enhancing ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: інтенсивно зволожує очищає волосся та шкіру голови сприяє природному утворенню хвиль і локонів Склад: містить не менше 92 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth шампунь для розгладження волосся для н
Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth, 250 мл, Шампуні для жінок
Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls шампунь для кучерявого волосся 250 мл
Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся дарує волоссю ніжний аромат Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls очищуючий кондиціонер для кучерявого во
Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Спосіб використання: Нанесіть на шкіру голови та волосся, від коренів до кінчиків. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
T-LAB Professional Organic Shape зволожуючий шампунь для хвилястого та куч
T-LAB Professional Organic Shape, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь T-LAB Professional Organic Shape ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся запобігає розпушуванню сприяє природному утворенню хвиль і локонів Склад: містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo шампунь для неслух
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Маска для кучерявого волосся Eloderma, 500 мл
Шампунь для кучерявого волосся Le Petit Olivier Hair Care Range Олія ши та
Кондиціонер для кучерявого волосся Le Petit Olivier Hair Care Range Олія ш
Спрей Revuele Mission: Curls up! для кучерявого волосся, 200 мл
Маска для кучерявого волосся Le Petit Olivier Hair Care Range Олія ши та м
Розгладжуючий кондиціонер для волосся Revuele Mission: Curls up!, 250 мл
Поживний шампунь для волосся Revuele Mission: Curls up!, 400 мл
Відновлююча маска для волосся Revuele Mission: Curls up!, 300 мл
Рідина для пожвавлення локонів Noah Hair Curl Reviving Fluid With Rice Pro
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   10  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История