искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 535 моделей:
| окрашенные Сбросить все
Шампунь Schauma Сяйво Кольору з екстрактом гранату, для фарбованого та мел
Шампунь для фарбованого волосся Melica з витяжкою бамбука 300 мл
Бальзам-кондиціонер Melica Black з екстрактом бамбука, для фарбованого вол
Кондиціонер для фарбованого волосся TRESemme Colour Shineplex, безсульфатн
Бальзам-кондиціонер Melica Organic for Colored Hair Conditioner With UV fi
Шампунь Beauty Jar Oops...i did it again, для фарбованого та пошкодженого
Шампунь Nature Box для фарбованого волосся, з гранатовою олією холодного в
Бальзам для фарбованого та пошкодженого волосся Beauty Jar Oops...i did it
Шампунь Brelil Numero для нейтралізації жовтизни для освітленого і сивого
Кондиціонер CHI Rosehip Oil Color Nuture Protecting Conditioner для фарбов
Незмивний спрей-тонік CHI Rosehip Oil Color Nuture Repair&Shine Leave-in T
Кондиціонер для освітленого волосся Lee Stafford Bleach Blondes Everyday C
Шампунь для фарбованого волосся Indola Innova Silver, зі сріблястим ефекто
Протеїновий шампунь Dalas для захисту та блиску фарбованого волосся 485мл
Забезпечити надійний захист волосся та продовжити стійкість відтінку після фарбування - це тепер легко завдяки Dalas Protein Shampoo! Цей шампунь ефективно розв'язує це питання завдяки своїй унікальній формулі з натуральними протеїнами. Він ідеально підходить для волосся, яке підверглося стресу після процедури фарбування, хімічної завивки або випрямлення. Шампунь дбайливо доглядає за пасмами, покращуючи їхній загальний стан і зовнішній вигляд. Він також зберігає насиченість відтінку і природний блиск. Особливості: Має оптимальну консистенцію. Відмінно спінюється, контактуючи з водою. Ефективно відновлює волосся та зміцнює його. Має інтенсивну зволожувальну дію. Покращує мікроциркуляцію на шкірі голови. Живить волосяні цибулини. Забезпечує насиченість кольору. Переваги: Запобігає вимиванню пігменту. Повертає волоссю силу та блиск. Легко змивається, залишаючи пасма м'якими та блискучими. Сертифікований Німецькою асоціацією стандартів якості. Застосування. Нанесіть шампунь на вологе волосся. М'яко масажуйте голову круговими рухами до утворення піни. Ретельно змийте водою.    
Шампунь Melica Organic для фарбованого волосся з УФ-фільтрами та екстракто
Переваги Шампунь Melica organic містить екстракт оливи та УФ-фільтри. Спеціальні УФ-фільтри захищають волосся від агресивної дії сонячних променів. Екстракт оливи активно зволожує і живить волосся, посилюючи його колір і блиск.
Schwarzkopf Gliss Color Perfector захисний кондиціонер для фарбованого вол
Schwarzkopf Gliss Color Perfector, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Schwarzkopf Gliss Color Perfector забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: підсилює колір волосся піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим забезпечує необхідне зволоження полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Маска для фарбованого волосся Melica Organic з екстрактом лаванди та УФ-фі
Маска для фарбованого волосся з екстрактом лаванди й УФ-фільтрами відновлюють структуру волосся, зміцнюють волосся й захищають від впливу сонячного випромінювання.Екстракт лаванди живить і зміцнює волосся, надає йому блиск, захищає від впливу довкілля. UV-фільтри захищають від впливу шкідливого УФ випромінювання і вільних радикалів, тому колір волосся довше залишається яскравим і блискучим. Застосування. Нанести на чисте вологе волосся масажними рухами, залишити на 2-3 хвилини. Ретельно змити проточною водою. У разі необхідності повторити.
Шампунь для фарбованого волосся Garnier Fructis Годжі Стійкий колір 400мл
Шампунь для фарбованого волосся Garnier Fructis Годжи Стійкий колір - це продукт, який спеціально розроблений для догляду за фарбованим волоссям. Він містить екстракт годжі, який допомагає зберегти яскравість і стійкість кольору волосся, а також захищає його від зовнішніх впливів. Шампунь глибоко очищає волосся і шкіру голови, видаляє залишки стайлінгу і забруднень, не пошкоджуючи структуру волосся. Він зміцнює волосся і надає йому блиск і м'якість. Формула шампуню також містить вітаміни B3 і B6, які сприяють зміцненню волосся і захисту його від пошкоджень. Шампунь для фарбованого волосся Garnier Fructis Годжі Стійкий колір має свіжий і приємний аромат, який залишається на волоссі після миття. Він не містить парабенів і штучних барвників. Для використання шампуню необхідно нанести невелику кількість на вологе волосся, масажувати шкіру голови, потім ретельно змити водою. Рекомендується використовувати шампунь для фарбованого волосся Garnier Fructis Годжі Стійкий колір у поєднанні з кондиціонером або маскою з цієї ж серії для досягнення максимального ефекту і догляду за волоссям.
Кондиціонер для фарбованого волосся Syoss Color з олією камелії 250мл 9000
Інтенсивний кондиціонер SYOSS Color розроблений з майстерністю відповідно до японських стандартів краси. Формула більш концентрована ніж у звичайних кондиціонерів, але менш насичена ніж в масках.  Застосування Масажуючи, нанесіть на вологе волосся відразу після миття, ретельно змийте. Використовуйте регулярно.
Kallos Argan кондиціонер для фарбованого волосся 1000 мл
Kallos Argan, 1000 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Кондиціонер Kallos Argan забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: забезпечує волоссю сяючий блиск забезпечує необхідне зволоження розгладжує та попереджає розпушування подовжує стійкість кольору волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Schwarzkopf Gliss Color Perfector поживний шампунь для фарбованого волосся
Schwarzkopf Gliss Color Perfector, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Gliss Color Perfector ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся відновлює та живить волосся дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Шампунь Clear Для пошкодженого та фарбованого волосся Проти лупи для жінок
Красиве та здорове волосся – мрія кожного. Жінки люблять періодично експериментувати із зачіскою, щоб зберігати відчуття новизни. Технологія потрійного захисту від лупи CLEAR розроблена так, щоб запобігти повторній появі лупи та забезпечити волоссю живлення та зволоження. Формула продукту Шампунь для пошкодженого та фарбованого волосся містить у 2 рази більше поживних речовин, за рахунок яких відновлює та відроджує сухі шкіру голови та волосся. Спосіб застосування: Нанести на вологе волосся, що масажують рухами втерти в шкіру голови, змити. Для досягнення найкращих результатів використовуйте CLEAR шампунь щодня. При попаданні у вічі ретельно промити водою. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Dimethiconol, Zinc Pyrithione, Dimethicone, Sodium Chloride, Parfum, Carbomer, Sodium Hydroxide, DMDM Hydantoin, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Zinc Sul.
Batiste Hint of Colour Blonde сухий шампунь для освітленого волосся 200 мл
Batiste Hint of Colour Blonde, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Hint of Colour Blonde повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: підсилює та зберігає колір волосся створює сильний і пишний об'єм освіжає та надихає Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Шампунь тонувальний L'Oreal Paris Elseve Color Vive Purple для освітл
Ваша мрія здійснилася, ви стали щасливою власницею розкішного, білявого волосся, і тепер хочеться зберегти новий відтінок локонів якомога довше. Згодом на пасмах може проявлятися неприємний, жовтий відтінок, який може зіпсувати все враження. Тонуючий шампунь для світлого волосся від відомого французького бренду L'Oréal Paris швидко позбавить небажаного "теплого" відтінку ваші локони. Спеціальна формула шампуню з фіолетовими пігментами дбайливо очищає від забруднень, нейтралізує жовтизну та мідні відтінки, а також насичує поживними речовинами та зберігає елегантний, холодний тон блонду.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   23  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История