искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 182 моделей:
| тонкие Сбросить все
Шампунь Schauma Свіжий Об'єм з екстрактом водяної лілії, для тонкого волос
Шампунь для тонкого та слабкого волосся Schauma Keratin Strong з витяжкою
Шампунь для тонкого та ослабленого волосся Schauma Herb&Volume, 400 мл
Шампунь Pantene Pro-V Додатковий об'єм, для тонкого, ослабленого волосся,
Міцелярний шампунь Syoss Pure Volume, для нормального та тонкого волосся 4
Шампунь Garnier Fructis Superfood Соковитий кавун для тонкого волосся, що
Кондиціонер John Frieda Luxurious Volume, для тонкого волосся, 250 мл
Шампунь John Frieda Luxurious Volume, для тонкого волосся, 250 мл
Органічний шампунь Urtekram Пряний цвіт апельсина, для сухого і тонкого во
Шампунь Dong Ui Hong Sam для тонкого та ламкого волосся, 500 мл
Farmona Herbal Care Ginseng відновлюючий кондиціонер для тонкого волосся 2
Farmona Herbal Care Ginseng, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Farmona Herbal Care Ginseng забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: покращує структуру волосся надає волоссю пружності й об'єму запобігає ламкості волосся забезпечує необхідне зволоження полегшує розчісування й укладку забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Шампунь для нормального та тонкого волосся Syoss Men Volume 440мл 90001012
Шампунь Syoss men volume для нормального та тонкого волосся. Інноваційна формула забезпечує помітно густе на вигляд волосся, надає текстури та стійкості. Особливості: Для нормального і тонкого волосся Ефект: надає текстуру, волосся густіше на вигляд Очищення: ефективно очищає волосся і шкіру голови Натуральні інгредієнти: 90% інгредієнтів природного походження (включно з водою) Турбота про навколишнє середовище: пляшка на 100% виробляється з вторинної сировини (за винятком кришки та етикетки)
Urtekram Rosemary шампунь для волосся для тонкого волосся 250 мл
Urtekram Rosemary, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Urtekram Rosemary ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує зміцнює корені волосся Склад: не містить силіконів не містить сульфатів веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Herbal Essences Orange Scent Volume кондиціонер для тонкого волосся 250 мл
Herbal Essences Orange Scent Volume, 250 мл, Кондиціонери для волосся унісекс, Кондиціонер Herbal Essences Orange Scent Volume забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження забезпечує волоссю сяючий блиск зміцнює корені волосся захищає волосся від пошкодження надає волоссю пружності й об'єму Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Herbal Essences Orange Scent Volume шампунь для тонкого волосся 350 мл
Herbal Essences Orange Scent Volume, 350 мл, Шампуні унісекс, Шампунь Herbal Essences Orange Scent Volume ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся інтенсивно зволожує надає волоссю шовковистості надає блиску й об'єму заспокоює шкіру голови усуває забруднення з волосся й шкіри голови Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost шампунь для об'єму для т
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
John Frieda PROfiller+ спрей для об'єму для тонкого волосся 150 мл
John Frieda PROfiller+, 150 мл, спрей для об'єму для жінок, Попрощайтеся раз і назавжди з тонким, позбавленим об'єму волоссям. Спрей для об'єму John Frieda PROfiller+ подарує вам красиву, об'ємну зачіску, про яку ви так мріяли. Ваше волосся варте захоплення! Властивості: надає волоссю об’єму від самих коренів волосся виглядає пишнішим і густішим запобігає ламкості волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим активує діяльність коренів волосся Склад: веган-засіб не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть на чисте, висушене рушником волосся. Наносьте безпосередньо на корені волосся. Розчешіть. Висушіть волосся феном і зробіть укладку у звичний спосіб.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost кондиціонер для об'єму д
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Phyto Phytovolume Shampoo шампунь для об'єму волосся для тонкого та ослабл
Phyto Phytovolume Shampoo, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Phyto Phytovolume Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму інтенсивно зволожує розгладжує волосяне волокно запобігає розпушуванню Склад: містить не менше 99 % інгредієнтів природного походження без лаурилсульфатів та лауретсульфатів натрію гіпоалергенний засіб Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Шампунь проти випадіння волосся La`dor Dermatical Hair Loss Shampoo для то
Зміцнювальний шампунь для тонкого волосся від бренда La'dor — це ідеальний доглядовий засіб за ослабленими та ламкими пасмами. Він створений на основі натуральних рослинних екстрактів, кожен з яких забезпечує свою позитивну дію на шкіру й волосся. Вже після першого застосування засобу локони будуть слухнянішими й міцнішими. Шампунь забезпечує делікатну очисну дію, не порушуючи при цьому природного мікробіому. Ключові компоненти: Саліцилова кислота забезпечує потужний антисептичний ефект. Декспантенол відновлює структуру волосків, прискорює ріст і запобігає появі лупи. Ніацинамід стимулює синтез колагену й виробляє кераміди, що затримують вологу всередині клітин. Комплекс амінокислот зміцнює волосяні фолікули, живить шкіру голови й надає пасмам еластичності. Екстракт рехманії зміцнює корені та запобігає випаданню пасм. Екстракт дерену чинить потужну антиоксидантну дію. Екстракт кореня рослини Ма забезпечує інтенсивне зволоження та кондиціонування. Екстракт кореня півонії багатий флавоноїдами, які зміцнюють природний мікробіом і захищають від негативних зовнішніх факторів. Екстракт шавлії надає протизапальний ефект. Екстракт меліси завдяки високому вмісту ментолу тонізує шкіру голови та стимулює приплив крові до фолікулів. Застосування. Нанесіть необхідну кількість шампуню на вологе волосся, спіньте, помасажуйте протягом декількох хвилин, після чого ретельно змийте водою.
Klorane Flax Fiber Bio шампунь для рідкого та тонкого волосся 200 мл
Klorane Flax Fiber Bio, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Klorane Flax Fiber Bio ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: надає волоссю шовковистості надає блиску й об'єму очищає волосся та шкіру голови дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Schwarzkopf Professional Шампунь Schwarzkopf Professional BlondMe All Blon
+ 13 грн бонус, Призначення - зміцнення волосся, надання блиску, очищення, Тип волосся - для тонкого волосся, для світлого волосся, Стать - для жінок, Об`єм/Вага - 300 мл, клас косметики - професійна
Alfaparf Milano Semi Di Lino Volumizing шампунь для об'єму для тонкого та
Alfaparf Milano Semi Di Lino Volumizing, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Alfaparf Milano Semi Di Lino Volumizing ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost шампунь для об'єму для т
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   8  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История