искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 184 моделей:
| светлые Сбросить все
Шампунь Beauty Jar Blonde with brain, для блондинок, 250 мл
Маска для волосся Beauty Jar Trendy Blond, 150 мл
Кондиціонер John Frieda Sheer Blonde, для оновлення кольору, 250 мл
Шампунь John Frieda Sheer Blonde, для оновлення кольору, 250 мл
Шампунь Schwarzkopf Professional BlondMe Cool Blondes нейтралізація теплих
Призначення - очищення, захист кольору, Тип волосся - для фарбованого волосся, для ослабленого волосся, для світлого волосся, Стать - для жінок, Об`єм/Вага - 300 мл, клас косметики - професійна
Шампунь Schwarzkopf Professional BlondMe All Blondes Light Shampoo для тон
Призначення - зміцнення волосся, надання блиску, очищення, Тип волосся - для тонкого волосся, для світлого волосся, Стать - для жінок, Об`єм/Вага - 300 мл, клас косметики - професійна
Beauty Jar 50 Shades Of Blond бальзам для волосся для нейтралізації жовтиз
Beauty Jar 50 Shades Of Blond, 80 мл, Бальзами для волосся для жінок, Бальзам для волосся Beauty Jar 50 Shades Of Blond забезпечить необхідний догляд за волоссям після миття, зволожить його та спростить подальше укладання. Властивості: захищає волосся від пошкодження зволожує та живить волосся відновлює волосяні волокна Склад: засіб підходить для веганів містить не менше 96 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на шкіру голови та волосся, від коренів до кінчиків. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Batiste Hint of Colour Blonde сухий шампунь для освітленого волосся 200 мл
Batiste Hint of Colour Blonde, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Hint of Colour Blonde повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: підсилює та зберігає колір волосся створює сильний і пишний об'єм освіжає та надихає Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Beauty Jar Blonde With Brains бальзам для освітленого волосся 250 мл
Beauty Jar Blonde With Brains, 250 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Бальзам для волосся Beauty Jar Blonde With Brains забезпечить необхідний догляд за волоссям після миття, зволожить його та спростить подальше укладання. Властивості: зволожує та живить волосся забезпечує волоссю сяючий блиск дарує волоссю шовковистість і здоров’я зцілює та розгладжує поверхню волосся Склад: містить не менше 95 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
John Frieda Sheer Blonde Go Blonder освітлюючий шампунь для освітленого во
John Frieda Sheer Blonde Go Blonder, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь John Frieda Sheer Blonde Go Blonder ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
John Frieda Sheer Blonde Violet Crush шампунь-тонер для освітленого волосс
John Frieda Sheer Blonde Violet Crush, 250 мл, Тонувальні шампуні для жінок, Шампунь John Frieda Sheer Blonde Violet Crush ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
John Frieda Sheer Blonde Go Blonder освітлюючий кондиціонер для освітленог
John Frieda Sheer Blonde Go Blonder, 250 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер John Frieda Sheer Blonde Go Blonder забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження підсилює колір волосся забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
John Frieda Sheer Blonde Violet Crush кондиціонер-тонер для освітленого во
John Frieda Sheer Blonde Violet Crush, 250 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер John Frieda Sheer Blonde Violet Crush забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: підсилює колір волосся забезпечує необхідне зволоження забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
John Frieda Sheer Blonde Violet Crush шампунь з екстрактом фіалки для осві
John Frieda Sheer Blonde Violet Crush, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь John Frieda Sheer Blonde Violet Crush ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови нейтралізує жовті відтінки волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Vitamin C Shot вітамінний кон
Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Vitamin C Shot, 5x5 гр, Бальзами для волосся для жінок
John Frieda Sheer Blonde Go Blonder екстра освітлююча сироватка для натура
John Frieda Sheer Blonde Go Blonder, 100 мл, Засоби для розчісування волосся для жінок, Догляд без змивання John Frieda Sheer Blonde Go Blonder надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення робить волосся неймовірно блискучим і здоровим підсилює інтенсивність кольору Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Schwarzkopf Professional Blondme Cool Blondes незмивний кондиціонер у форм
Schwarzkopf Professional Blondme Cool Blondes, 150 мл, Незмивні кондиціонери для жінок
Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Light легкий кондиціонер у фо
Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Light, 200 мл, Незмивні кондиціонери для жінок
Lee Stafford Шампунь Lee Stafford Bleach Blondes Everyday Care Shampoo Щод
+ 21 грн бонус, Призначення - зволоження, зміцнення волосся, надання блиску, збереження кольору, очищення, живлення волосся, для щоденного застосування, для пом'якшення волосся, захист волосся, захист кольору, Тип волосся - для всіх типів волосся, для світлого волосся, Стать - для жінок, Об`єм/Вага - 250 мл, клас косметики - професійна
Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Detox очищуючий детокс шампун
Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Detox, 300 мл, Шампуні для жінок
Lee Stafford Кондиціонер для волосся Lee Stafford Bleach Blondes Everyday
+ 22 грн бонус, Призначення - відновлення, надання блиску, збереження кольору, живлення волосся, для щоденного застосування, захист волосся, захист кольору, Тип волосся - для фарбованого волосся, для всіх типів волосся, для світлого волосся, Об`єм/Вага - 250 мл, Країна-виробник - Великобританія
Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Rich поживний шампунь для жор
Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Rich, 300 мл, Шампуні для жінок
T-LAB Professional Blond Ambition кондиціонер з екстрактом фіалки для блон
T-LAB Professional Blond Ambition, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер T-LAB Professional Blond Ambition забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження нейтралізує жовті відтінки волосся розгладжує та попереджає розпушування піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Склад: веган-засіб містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Rich поживний кондиціонер для
Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Rich, 250 мл, Кондиціонери для волосся для жінок
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   8  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История