искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 197 моделей:
| все типы Сбросить все
Шампунь Schauma Щоденний Догляд з екстрактом ромашки, для всіх типів волос
Шампунь Garnier Fructis Гудбай посічені кінчики, для всіх типів волосся, 4
Кондиціонер для всіх типів волосся Health&Beauty, з мінералами Мертвого мо
Сухий шампунь для всіх типів волосся Rene Furterer Naturia, 200 мл (249232
Biosilk Silk Therapy Original відновлюючий догляд з натуральним шовком для
Biosilk Silk Therapy Original, 15 мл, Сироватки для волосся для жінок, Догляд без змивання Biosilk Silk Therapy Original надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення має відновлювальний ефект робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає шовковистої м'якості Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Шампунь Garnier Fructis Гудбай посічені кінчики Для всіх типів волосся 250
Дія в двох напрямках Формула збагачена Протеїнами Керавіс і Алма-екстрактом чинним на волосся в двох напрямках всередині і зовні: всередині: концентрат фруктів живить волокно волосся, заповнює тріщини волокон, викликані пошкодженнями, волосся укріплені зсередини зовні: формула зміцнює кутикулу. Волосся шовковисте, блискуче, рівномірно гладкі по всій довжині. Компоненти глибоко проникають в структуру волосся і запаюють пошкоджені ділянки Активні компоненти лікують і відновлюють волосся за один тиждень. Глибоко проникають в структуру і запаюють пошкоджені ділянки, створюють невидиму захисну плівку і запобігають перетин. Оберігають волосся від агресивного зовнішнього впливу і високих температур, оберігають від ламкості і випадання. Локони стають сильними і живими по всій довжині. Кількість посічених кінчиків зменшується в чотири рази.
Melica Organic Шампунь збір екстрактів 12 трав для всіх типів волосся 300
Переваги Комплекс, що складається з 12 трав, спеціально розроблений для лікування різних проблем волосся, у тому числі: випадання (завдяки наявності арніки, розмарину, крес-салату, лимона, плюща та капуцини), жирного волосся та себореї (в здебільшого, за рахунок присутності розмарину, шавлії, сосни та білої крапиви) та лупи (в основному за рахунок дії розмарину, ромашила, шавлії, сосни, лопуха, лимона, календулії білої кропиви).
Шампунь Garnier Botanic Therapy Зелений чай-алое-цитрус для всіх типів вол
Botanic Therapy Зелений Чай, Алое  та Цитрус, шампунь для всіх типів волосся BOTANIC: експерти Garnier у сфері ботаніки відібрали натуральні екстракти зеленого чаю, алое та цитруса для створення унікальної рецептури для всіх типів волосся. THERAPY: інтенсивний догляд за волоссям. Виняткова рецептура шампуню інтенсивно доглядає за волоссям, наповнює їх життєвою силою, відроджує природну красу та дарує сяяння без обтяження. Результат: Ваше волосся виглядяє живим, пружним та красивим. Волосся здобуває здорове сяяння та тривале відчуття свіжості. Легка тануча текстура шампуню зі свіжим рослинним ароматом прекрасно піниться і швидко змивається водою, піклуючись про шкіру голови. Спосіб застосування Нанести на вологе волосся, спінити, змити водою. При потраплянні в очі, негайно промити їх водою. Не ковтати. Зберігати в місцях, недоступних для дітей.
Farmona Radical All Hair Types шампунь проти лупи 400 мл
Farmona Radical All Hair Types, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Farmona Radical All Hair Types ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: позбавляє волосся лупи зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Phyto Phytoprogenium Ultra Gentle Shampoo шампунь для всіх типів волосся 1
Phyto Phytoprogenium Ultra Gentle Shampoo, 100 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Phyto Phytoprogenium Ultra Gentle Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує надає блиску й об'єму заспокоює шкіру голови Склад: не містить сульфатів не містить силіконів без лаурилсульфатів та лауретсульфатів натрію Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
La'dor TripleX натуральний трав'яний шампунь для всіх типів волосся 150 мл
La'dor TripleX, 150 мл, Шампуні для жінок, Шампунь La'dor TripleX ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує дарує волоссю ніжний аромат надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Klorane Avoine м'який шампунь для всіх типів волосся 200 мл
Klorane Avoine, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Klorane Avoine ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Bioderma Nodé Fluid Shampoo шампунь для всіх типів волосся 200 мл
Bioderma Nodé Fluid Shampoo, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Bioderma Nodé Fluid Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Klorane Avoine м'який шампунь для всіх типів волосся 400 мл
Klorane Avoine, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Klorane Avoine ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Payot Essentiel Solid Biome-Friendly Shampoo твердий шампунь для всіх типі
Payot Essentiel Solid Biome-Friendly Shampoo, 80 гр, Тверді шампуні для жінок, Сьогодні важливий кожен крок до збереження краси природи. Твердий шампунь Payot Essentiel Solid Biome-Friendly Shampoo має ту ж ефективність, що й класичний рідкий шампунь, але при цьому він екологічний і надзвичайно зручний. Дайте йому шанс, і скоро ви зрозумієте, чому він обов'язково завжди повинен бути у вашій косметичці. Властивості: відновлює та живить волосся шампунь ретельно вимиє волосся та шкіру голови завдяки своїй твердій формі він ідеально підходить для авіаподорожей не забруднює довкілля екологічна упаковка Спосіб використання: Спіньте у долонях, а потім обережно втирайте піну у волосся. Потім ретельно сполосніть.
Bioderma Nodé Fluid Shampoo шампунь для всіх типів волосся 400 мл
Bioderma Nodé Fluid Shampoo, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Bioderma Nodé Fluid Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Маска Легкий догляд для всіх типів освітленого волосся 200 мл 404578763617
Маска blondme all blondes light mask з технологією створення 3D - зв'язків і комплексом протеїнів шовку допомагає створювати нові зв'язки, залишаючи тонке і нормальне світле волосся сильним і еластичним, зі здоровим блиском. Спосіб застосування: Нанести на вологе, підсушене рушником волосся, залишити на 5 - 10 хвилин. Ретельно змити водою Нанести на сухе волосся, залишити на 10 - 15 хвилин. Ретельно змити водою. Очистити волосся за допомогою Шампуню для тонкого волосся. Захист від впливу УФ - променів.
Маска Насичений догляд для всіх типів освітленого волосся 200мл 4045787635
Збагачена маска для всіх типів блондинок для нормального і густого волосся, яка повертає силу волоссю і надає їм сяйва. Особливості: Завдяки технології 3D Bond Creation і комплексу протеїнів кашеміру він допомагає створювати нові мости, глибоко живлячи світле волосся від нормальних до густих, роблячи їх сильнішими, здоровішими і блискучими. Інтенсивно живить, глибоко проникаючи у пошкоджену внутрішню структуру волосся. Відновлює внутрішню та зовнішню структуру волосся. Забезпечує м'якість та міцність. Його формула з маслом марули пом'якшує поверхню капілярів, надаючи волоссю здорового блиску. Зміцнює внутрішню структуру волосся до 93%.
Маска Детокс для всіх типів освітленого волосся BLONDME 200мл 404578764107
Маска відновлює внутрішню структуру чутливого, освітленого або фарбованого волосся, не обтяжуючи його. Розплутує пористе волосся, покращує його розчісування і надає блиск світлому волоссю. Особливості: Формула глибокого очищення для всіх типів світлого волосся. Повертає блиск волоссю, яке постраждало від вапняного нальоту та інших залишків довкілля. З білковим комплексом, що складається з північної бавовни. Застосування: Варіант 1: Рівномірно нанесіть маску на підсушене рушником волосся. Залиште на 5-10 хвилин, потім ретельно змийте. Варіант 2: Рівномірно нанесіть на сухе волосся і залиште на 5-10 хвилин. Очистіть волосся шампунем Blondme.
Biosilk Silk Therapy Miracle 17 кондиціонер-спрей для всіх типів волосся 1
Biosilk Silk Therapy Miracle 17, 167 мл, Спреї для волосся для жінок, Догляд без змивання Biosilk Silk Therapy Miracle 17 надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення якісно покращує структуру волосся покращує густоту та силу волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим запобігає ламкості волосся має відновлювальний ефект Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Розчешіть. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Кондиціонер Насичений догляд для всіх типів освітленого волосся 250 мл 404
Інноваційний бренд Schwarzkopf Professional подарував світу новий стандарт у сфері догляду за волоссям. Лінійка доглядової косметики від Schwarzkopf Professional призначена спеціально для блондинок, які обирають освітлення для свого волосся. Завдяки цим засобам ви зможете зберегти найкрасивіший відтінок своєї блонди без неприємної жовтизни, а також відновити ваші локони після впливу хімічних компонентів барвників. Blondme All Blondes Rich Conditioner - це ваш надійний спутник у світі догляду за волоссям. Він не тільки після використання шампуню закриє лусочки волосся, запобігаючи розпушуванню кутикули та появі поділеного кінчика, але і зробить ваші локони надзвичайно гладкими і насиченими корисними мікроелементами. Особливості: Формула з протеїнами та кашеміром, яка зміцнює волосся зсередини і запобігає ламкості та сухості. Збагачений вітамінами та корисними мікроелементами, цей продукт живить волосся, роблячи їх здоровими і блискучими завдяки олії марули в складі. Легка розчісуваність та полегшення укладання, волосся стає слухняним і покірним. Відновлює волосся по всій довжині, роблячи їх більш міцними та еластичними. Підходить для всіх типів волосся. Ідеально підходить для блондинок будь-якого відтінку, включаючи тоноване волосся у спектрі блонд. Застосування: Нанесіть засіб на вологе, натерте рушником волосся, залиште на 2-3 хвилини, а потім ретельно змийте водою. Blondme All Blondes Rich Conditioner стане вашим вірним помічником у збереженні та догляді за вашим чудовим блондом.
Brelil Professional Milky Ultra Nutriente Shampoo поживний шампунь для всі
Brelil Professional Milky Ultra Nutriente Shampoo, 800 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Brelil Professional Milky Ultra Nutriente Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся заспокоює шкіру голови надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Шампунь Легкий догляд для всіх типів освітленого волосся 300мл 40457876360
Шампунь для тонкого волосся всіх типів блонд з 3D Бондінг - технологією і Комплексом протеїнів шовку - створює нові структурні зв'язки всередині волосини, м'яко очищає, глибоко живить і додає блиску тонкому і нормальному волоссю.  Особливості: Живильний догляд для нормального і тонкого світлого волосся. Завдяки технології 3D Bond Creation і комплексу Silk Protein, він допомагає створювати нові мости, м'яко очищаючи, освітлюючи і живлячи світле волосся від нормального до тонкого. М'яко очищайте, не перевантажуючи. Відновлює внутрішні містки волосся. Це покращує тіло і допомагає запобігти статичній електриці. Його формула з пантенолом робить волосся м'яким і надає йому здорового блиску. Зміцнює внутрішню капілярну структуру до 85%. Надає волоссю до 99% об'єму. Для щоденного використання.
Payot Essentiel Biome-Friendly Conditioner кондиціонер для всіх типів воло
Payot Essentiel Biome-Friendly Conditioner, 150 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Payot Essentiel Biome-Friendly Conditioner забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження покращує структуру волосся забезпечує волоссю сяючий блиск Склад: містить не менше 91 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на чисте волосся по всій довжині. Після цього ретельно ополосніть водою.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   9  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История