искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 82 моделей:
| масло Сбросить все
Еліксир для волосся Revuele Argan Oil Active Hair Elixir, 120 мл
Олія для волосся Elfa Pharm Справжня реп'яхова, 100 мл
Олія для волосся Elfa Pharm 7 олій, 100 мл
Незмивний спрей-тонік CHI Rosehip Oil Color Nuture Repair&Shine Leave-in T
SYOSS Еліксир олія Beauty Elixir 100мл 4015100338065
Професійна формула еліксиру Beauty Oil Exilir з невагомими мікроскопічними краплями олій миттєво живить та відновлює волосся. Кожна жінка гідна того, щоб її волосся виглядало, як після салону, щодня. Засоби SYOSS розроблені та протестовані перукарями. Високоефективна формула забезпечує оптимальні результати завдяки вмісту унікальних інгредієнтів. Ваше волосся виглядає чудово кожен день, ніби ви тільки що відвідали стиліста. Syoss Care – перші продукти для професійного догляду за волоссям у домашніх умовах, доповнені технологією Keratin-Primer. Продукти SYOSS, доповнені технологією Keratin-Primer, розроблені та протестовані перукарями. Вони зміцнюють і покращують структуру кожної волосинки від коренів до кінчиків, забезпечують помітно здоровіші та сильні волосся, а також стійкі результати. Ваше волосся виглядає чудово кожен день, ніби ви тільки що відвідали стиліста. Склад: Cyclomethicone, Dimethiconol, Octocry lene, Argania Spinosa Kernel Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum, Limonene, Geraniol, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, He xyl Cinnala Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, CI 40800
Pantene Олія для волосся Pantene Pro-V Захист кератину 100 мл (80065401247
+ 15 грн бонус, Призначення - живлення волосся, Тип волосся - для пошкодженого волосся, для сухого волосся
CHI Luxury Black Seed Oil Blow Dry Cream поживний крем-захист від дії висо
CHI Luxury Black Seed Oil Blow Dry Cream, 177 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Приборкайте своє непокірне волосся. Крем для вирівнювання CHI Luxury Black Seed Oil ідеально розгладить неслухняне волосся та зробить його максимально піддатливим. Властивості: робить волосся гладеньким і слухняним запобігає небажаному завиванню волосся забезпечує термозахист волосся надає зволоження та блиску забезпечує легку фіксацію захищає від зовнішніх впливів зміцнює корені волосся Склад: не містить сульфатів містить не менше 92 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на помите шампунем, вологе волосся. Опісля висушіть волосся феном.
OGX Олія для волосся OGX Argan oil of Morocco Відновлювальна арганова 118
+ 9 грн бонус, Призначення - відновлення, Тип волосся - для ламкого волосся, для сухого волосся
CHI Tea Tree Oil Soothing Scalp Spray заспокоюючий спрей проти подразнення
CHI Tea Tree Oil Soothing Scalp Spray, 89 мл, Спреї для волосся для жінок, Догляд без змивання CHI Tea Tree Oil Soothing Scalp Spray надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення якісно покращує структуру волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим має відновлювальний ефект Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Розчешіть. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Logona Олія для волосся Logona реконструктор Обліпиха 75 мл (4017645044272
+ 15 грн бонус, Призначення - зволоження, відновлення, зміцнення волосся, живлення біля кінчиків, проти випадіння волосся, живлення волосся, захист від ламкості, Тип волосся - для пошкодженого волосся
Schwarzkopf Frizz Away Smoothing Oil 50ml 4045787726718
Олія для гладкості жорсткого неслухняного і схильного до розпушення волосся Bc bonacure frizz away Олія серії Bc bonacure frizz away захищає волосся від нагрівання до 210 °C. Веганський комплекс для догляду за волоссям з рослинним кератином і олією бабасу. Легка концентрована формула надає волоссю гладкість і м'якість. Призначення: Інтенсивний концентрат олій. Розплутує, розгладжує волосся. Надає інтенсивного сяйва. Термозахист до 210 °C. Розгладжує поверхню волосся, і приборкує розпушення до 72 год. Контроль над вологою до 48 годин. Особливості: Передові технології. Перевірені активні речовини BC Bonacure Skin Care і новий веганський кератин на основі щоденного використання гарантують здоров'я і красу для всіх типів волосся. Чиста формула. Нові 100% веганські професійні формули в поєднанні з високоефективними технологіями. Екологічне пакування. Нове паковання є екофрендлі, воно підлягає повному перероблюванню та створене на 97% з переробленого пластику. Застосування: Нанести невелику кількість олії на вологе або сухе волосся. Не змивати.
Спрей-зміцнення S'olio Verde Cannabis Seed Oil проти випадіння волосся 150
Спрей-реконструкція S'olio Verde Pomegranat Seed Oil для пошкодженого воло
Спрей-термозахист Solio Verde Pumpkin Seed Oil для всіх типів волосся 150
Еліксир-зміцнення S'olio Verde Cannabis Seed Oil проти випадіння волосся 1
Еліксир для волосся Revuele Macadamia Oil Hair Elixir, 120 мл
Спрей для волосся Revuele Oil Therapy Живлення та відновлення 200 мл
Флюїд для фарбованого волосся Manelle Professional care Plantasens Crambis
Олія проти випадіння волосся Comex з індійських рослин, плодів та коріння,
Відновлювальний засіб для волосся Jean & Len Repair Haarkur Кокосова олія
Багатофункціональний засіб з насичених олій Philip Martin's 32 Pure Essent
GLISS KUR Oil Nutritive, 200 мл (9000100398534)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
GLISS KUR Oil Nutritive, 400 мл (9000100549837)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
GLISS KUR Oil Nutritive Для длинных и секущихся волос, 200 мл (90001003986
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История