искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 414 моделей:
| спрей Сбросить все
Спрей для волосся The Doctor Health&Care Keratin + Arginine + Biotin Maxim
Спрей для волосся The Doctor Health&Care Burdock Energy 5 Herbs Infused Ha
Спрей для волосся The Doctor Health&Care Urea + Allantoin Hair Smoothness
Спрей для волосся The Doctor Health&Care Reconstruction Hair Spray, 150 мл
Спрей для волосся Beauty Jar Keratino Film, 80 мл
Спрей для волосся Dr. Sante Cannabis Hair, 150 мл
Дитячий спрей-кондиціонер для волосся Johnson’s Baby Блискучі локони 200 м
Спрей для випрямлення волосся Got2b Crazy Sleek, 200 мл
Заспокійливий спрей CHI Tea Tree Oil Soothing Scalp Spray, 89 мл
Кератиновий спрей La’dor Eco Before Care Keratin PPT, 150 мл
Незмивний спрей-тонік CHI Rosehip Oil Color Nuture Repair&Shine Leave-in T
Спрей Захист без змивання Rene Furterer Okara Color, 150 мл (206665)
Kallos KJMN охоронний спрей термозахист для волосся 200 мл
Kallos KJMN, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Засіб для термоукладки волосся Kallos KJMN забезпечує волоссю ефективний захист від шкідливих впливів високих температур. Властивості: забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся надає зволоження та блиску розгладжує волосяні волокна Спосіб використання: Розпиліть відповідну кількість на волосся перед застосуванням фена, плойки чи вирівнювача.
Kallos Botaniq Superfruits відновлюючий спрей з рослинними екстрактами 150
Kallos Botaniq Superfruits, 150 мл, Спреї для волосся для жінок, Властивості: робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає волоссю зволоження та живлення запобігає розпушуванню Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Pantene Pro-V SOS Shine спрей для волосся для блиску 150 мл
Pantene Pro-V SOS Shine, 150 мл, Спреї для волосся для жінок, Догляд без змивання Pantene Pro-V SOS Shine надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає шовковистої м'якості надасть волоссю приємного аромату Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Pantene Pro-V Hydration SOS незмивний спрей для волосся 150 мл
Pantene Pro-V Hydration SOS, 150 мл, Спреї для волосся для жінок, Догляд без змивання Pantene Pro-V Hydration SOS надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надасть волоссю приємного аромату надає привабливого блиску надає волоссю зволоження та живлення Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Revuele Argan Oil Hair Elixir охоронний спрей для сухого або пошкодженого
Revuele Argan Oil Hair Elixir, 120 мл, Термозахист для волосся для жінок, Засіб для термоукладки волосся Revuele Argan Oil Hair Elixir забезпечує волоссю ефективний захист від шкідливих впливів високих температур. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає привабливого блиску надає шовковистої м'якості забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся після використання волосся блискуче та зволожене Спосіб використання: Нанесіть на вологе чи сухе волосся, не змивайте. Розпиліть відповідну кількість на волосся перед застосуванням фена, плойки чи вирівнювача.
Farmona Radical Hair Loss тонік-спрей для слабкого волосся 200 мл
Farmona Radical Hair Loss, 200 мл, Засоби для росту волосся для жінок, Догляд без змивання Farmona Radical надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: активує діяльність коренів волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надасть волоссю приємного аромату
Farmona Herbal Care Horsetail кондиціонер-спрей для сильно пошкодженого во
Farmona Herbal Care Horsetail, 200 мл, Незмивні кондиціонери для жінок, Догляд без змивання Farmona Herbal Care Horsetail надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: покращує густоту та силу волосся якісно покращує структуру волосся має відновлювальний ефект надає волоссю зволоження та живлення Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
TRESemmé Keratin Smooth спрей термозахист для волосся 200 мл
TRESemmé Keratin Smooth, 200 мл, Термозахист для волосся для жінок, Засіб для термоукладки волосся TRESemmé Keratin Smooth забезпечує волоссю ефективний захист від шкідливих впливів високих температур. Властивості: забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся після використання волосся блискуче та зволожене розгладжує волосяні волокна полегшує розчісування Спосіб використання: Розпиліть відповідну кількість на волосся перед застосуванням фена, плойки чи вирівнювача.
Сухий шампунь Trixie – спрей 230мл 4011905294100
Сухий шампунь-спрей Trixie  Засіб гігієни улюбленців, представлений відомим німецьким брендом зоотоварів Trixie, який стане незамінним для вашого друга! Завдяки зручному дозатору піни, шампунь легко дозувати. Він м’яко очищує шерсть, не потребуючи купання або змивання. Ароматна пінка нейтралізує неприємні запахи та робить шерсть приємною та доглянутою. Засіб підходить для регулярної очистки та догляд за шерстю. Гарне рішення для тварин, які не люблять воду, а також зручно для застосування в холодні пори року.  Застосування:  Добре потрусіть флакон перед застосуванням. Шампунь застосовується тільки на суху шерсть. Протягом 3-5 хвилин шампунь вмасовують в шерсть. Після цього його вичісують гребінцем або щіткою. Уникайте контакту з очима та вухами.  Склад: 5-15 % аніонні поверхнево-активні речовини,  < 5 % амфотерні поверхнево-активні речовини, неіонні поверхнево-активні речовини, ароматизатори, консерванти. Не застосовуйте на тваринах віком до 12 тижнів.  Об’єм: 230 мл.
La'dor Before Care Keratin PPT кератиновий спрей 30 мл
La'dor Before Care Keratin PPT, 30 мл, Незмивні кондиціонери для жінок, Догляд без змивання La'dor Before Care Keratin PPT надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: легко наноситься зміцнює корені волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надасть волоссю приємного аромату запобігає розпушуванню Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss кондиціонер-спрей проти випадіння вол
Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss, 200 мл, Незмивні кондиціонери для жінок, Догляд без змивання Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: якісно покращує структуру волосся покращує густоту та силу волосся активує діяльність коренів волосся має відновлювальний ефект легко наноситься Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Syoss Keratin спрей термозахист для волосся для збільшення об'єму 200 мл
Syoss Keratin, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Засіб для термоукладки волосся Syoss Keratin забезпечує волоссю ефективний захист від шкідливих впливів високих температур. Властивості: природна фіксація забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся не склеює волосся та не обтяжує його волосся виглядає пишнішим і густішим швидко та легко наноситься волосся залишається еластичним Спосіб використання: Розпиліть відповідну кількість на волосся перед застосуванням фена, плойки чи вирівнювача.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   18  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История