искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 156 моделей:
| Wella Сбросить все
Wella Professionals SP Hydrate поживний бальзам для сухого волосся 125 мл
Wella Professionals SP Hydrate, 125 мл, Сироватки для волосся для жінок, Догляд без змивання Wella Professionals SP Hydrate надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення запобігає розпушуванню якісно покращує структуру волосся надає шовковистої м'якості робить волосся неймовірно блискучим і здоровим Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Wella Professionals Oil Reflections легкий зволожуючий шампунь для блиску
Wella Professionals Oil Reflections, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals Oil Reflections ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Wella Professionals Fusion відновлюючий шампунь для фарбованого та пошкодж
Wella Professionals Fusion, 100 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals Fusion ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся для натурального або фарбованого волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Wella Professionals ColorMotion+ шампунь для захисту фарбованого волосся 1
Wella Professionals ColorMotion+, 100 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals ColorMotion+ ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся зміцнює корені волосся відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Wella Professionals Invigo Color Brilliance шампунь для нормального та тон
Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 100 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals Invigo Color Brilliance ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся забезпечує стійкість кольору волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Wella Professionals SP Color Save шампунь для фарбованого волосся 250 мл
Wella Professionals SP Color Save, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals SP Color Save ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся інтенсивно зволожує надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Wella Professionals Elements Renewing відновлюючий шампунь для всіх типів
Wella Professionals Elements Renewing, 100 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals Elements Renewing ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості Склад: містить не менше 91 % інгредієнтів природного походження не містить сульфатів не містить силіконів веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Wella Professionals SP Smoothen шампунь для неслухняного та кучерявого вол
Wella Professionals SP Smoothen, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals SP Smoothen ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся дарує волоссю ніжний аромат надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Wella Professionals SP Repair шампунь для пошкодженного,хімічним вливом, в
Wella Professionals SP Repair, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals SP Repair ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся інтенсивно зволожує надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Wella Professionals Oil Reflections кондиціонер для розгладження волосся д
Wella Professionals Oil Reflections, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Wella Professionals Oil Reflections забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування забезпечує необхідне зволоження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Wella Professionals SP Volumize шампунь для тонкого та ослабленого волосся
Wella Professionals SP Volumize, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals SP Volumize ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Wella Professionals SP Hydrate шампунь для сухого волосся 250 мл
Wella Professionals SP Hydrate, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals SP Hydrate ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Wella Professionals SP Luxe Oil високоякісний шампунь для пошкодженого вол
Wella Professionals SP Luxe Oil, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals SP Luxe Oil ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Wella Professionals SP Color Save кондиціонер для фарбованого волосся 200
Wella Professionals SP Color Save, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Wella Professionals SP Color Save забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження захищає волосся від пошкодження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Wella Professionals Invigo Clean Scalp шампунь проти лупи 250 мл
Wella Professionals Invigo Clean Scalp, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals Invigo Clean Scalp ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся позбавляє волосся лупи Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   11  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История