искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 156 моделей:
| Wella Сбросить все
Wella Professionals SP Hydrate кондиціонер для сухого волосся 200 мл
Wella Professionals SP Hydrate, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Wella Professionals SP Hydrate забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Wella Professionals ColorMotion+ шампунь для захисту фарбованого волосся 2
Wella Professionals ColorMotion+, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals ColorMotion+ ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся зміцнює корені волосся відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Wella Professionals SP Color Save шампунь для фарбованого волосся 250 мл
Wella Professionals SP Color Save, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals SP Color Save ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся інтенсивно зволожує надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Wella Professionals SP Repair кондиціонер для пошкодженного,хімічним вливо
Wella Professionals SP Repair, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Wella Professionals SP Repair забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження захищає волосся від пошкодження забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Wella Professionals Invigo Color Brilliance кондиціонер для захисту кольор
Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Wella Professionals Invigo Color Brilliance забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження підсилює колір волосся забезпечує волоссю сяючий блиск зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте. Для найкращого ефекту використовуйте в комбінації зі шампунем із цієї ж серії.
Wella Professionals Eimi Soft Twirl стайлінгова пінка для моделювання зачі
Wella Professionals Eimi Soft Twirl, 200 мл, Піни для волосся для жінок, Властивості: забезпечує пружність волосся надає об'єму від коренів підсилює природний блиск волосся Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть. Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку.
Wella Professionals Invigo Color Brilliance розгладжуючий спрей для захист
Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 150 мл, Спреї для волосся для жінок, Догляд без змивання Wella Professionals Invigo Color Brilliance надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: робить волосся неймовірно блискучим і здоровим запобігає розпушуванню підсилює інтенсивність кольору полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся по всій довжині, а також на кінчики. Не змивайте, а зробіть укладку у звичний спосіб.
Wella Professionals Invigo Color Brilliance шампунь для нормального та гус
Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 500 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals Invigo Color Brilliance ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся забезпечує стійкість кольору волосся
Wella Professionals Invigo Sun зволожуючий кондиціонер для волосся пошкодж
Wella Professionals Invigo Sun, 200 мл, Захист волосся від дії сонця для жінок, Кондиціонер Wella Professionals Invigo Sun забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: зволожує волосся після перебування на сонці надає волоссю ніжності та блиску розгладжує волосяні волокна забезпечує захист від УФ-випромінювання Спосіб використання: Нанесіть на чисте волосся по всій довжині. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою. Для найкращого ефекту використовуйте в комбінації зі шампунем із цієї ж серії.
Wella Professionals Oil Reflections зволожуючий шампунь для блиску та шовк
Wella Professionals Oil Reflections, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals Oil Reflections ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму інтенсивно зволожує дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Wella Professionals SP Luxe Oil високоякісний шампунь для пошкодженого вол
Wella Professionals SP Luxe Oil, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals SP Luxe Oil ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Wella Professionals Invigo Blonde Recharge шампунь для блонд волосся для н
Wella Professionals Invigo Blonde Recharge, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals Invigo Blonde Recharge ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови нейтралізує жовті відтінки волосся забезпечує стійкість кольору волосся Спосіб використання: Рівномірно наносьте на вологе волосся. Залиште на наведену кількість хвилин: 2-3 minuy. Ополосніть. За необхідності повторіть процедуру.
Wella Professionals SP Luxe Oil кондиціонер з кератином для пошкодженого в
Wella Professionals SP Luxe Oil, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Wella Professionals SP Luxe Oil забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування забезпечує необхідне зволоження полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Wella Professionals Invigo Scalp Balance глибоко очищуючий шампунь для жир
Wella Professionals Invigo Scalp Balance, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals Invigo Scalp Balance ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови усуває забруднення з волосся й шкіри голови відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Wella Professionals Creatine+ Straight крем для вирівнювання волосся для в
Wella Professionals Creatine+ Straight, 200 мл, Термозахист для волосся для жінок, Властивості: розгладжує волосяні волокна бореться з розпушуванням полегшує стайлінг
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   11  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История