искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Длина
Макс. нагрузка
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Трос буксирувальний Lavita 6т 5м*60мм Polypropylene (LA139650) LA139650
Призначений для буксирування механічних транспортних засобів. Спосіб застосування: Зачепіть трос за буксирувальний гак. Використання інших частин автомобіля для буксирування, замість буксирувальної петлі, може призвести до деформації та пошкодження кузова Вашого автомобіля. Перед буксируванням переконайтеся в тому, що петля не має пошкоджень. Встановіть на
Трос буксирувальний Дорожня Карта круглий, С-крюк 3т, 5м (4905826377) (DK4
Буксирувальний трос-канат Дорожня карта DK46 N350 - надійний і міцний інструмент, створений для ефективного буксирування вантажів вагою до 4 т. Виготовлений із високоякісного синтетичного матеріалу, він забезпечує високу міцність і стійкість до навантажень. Довжина виробу становить 5 м. Його надійна конструкція і відмінна зносостійкість роблять його ідеальним вибором для важких завдань і екстремальних умов. Цей буксирувальний канат - незамінний помічник для автолюбителів і професіоналів, які шукають надійне і довговічне рішення для транспортування автомобілів та інших вантажів.
Трос буксирувальний Belauto стрічковий 4.5т., 5м. (BT45-5) BT45-5
Наднадійний і компактний буксирувальний трос від Белавто! Якісні матеріали та довгий період експлуатації характерно відрізняють цей трос від усіх інших. Посилена прошивка в місці з'єднання з металевим гаком дозволяє забути про розриви. Всі, хто вирішив купити Трос буксирувальний 4,5т 5м - зробили правильний вибір. Адже трос відповідає всім чинним стандартам якості. Призначений для буксирування автомобілів SUV і легкового типу, що вийшли з ладу.
Трос буксирувальний Poputchik 7т 5м (петля-петля) (29-007-5-IS) 29-007-5-I
Буксирувальний трос - це необхідна складова аварійного запасу автомобіля. Він може знадобитися в найнесподіванішій ситуації. Буксирувальні троси зшиті зі стрічки, використовуваної для виробництва. Стійкі до агресивних умов використання. Особливості: Буксирувальні троси зшиті зі стрічки, використовуваної для виробництва вантажопіднімальних стропів. Трос стійкий до агресивних умов використання. Тип кріплення - петля-петля. Має червоні вставки.
Трос буксирувальний Lavita 8т 5м*65мм Polypropylene (LA139850) LA139850
Призначений для буксирування механічних транспортних засобів. Спосіб застосування: Зачепіть трос за буксирувальний гак. Використання інших частин автомобіля для буксирування, замість буксирувальної петлі, може призвести до деформації та пошкодження кузова Вашого автомобіля. Перед буксируванням переконайтеся в тому, що петля не має пошкоджень. Встановіть на
Трос буксирувальний Belauto стрічковий 5.5т., 5м. (BT55-5) BT55-5
Наднадійний і компактний буксирувальний трос від Белавто! Якісні матеріали та довгий період експлуатації характерно відрізняють цей трос від усіх інших. Посилена прошивка в місці з'єднання з металевим гаком дозволяє забути про розриви. Всі, хто вирішив купити Трос буксирувальний 5т 5м - зробили правильний вибір. Адже трос відповідає всім чинним стандартам якості. Призначений для буксирування автомобілів SUV і легкового типу, що вийшли з ладу.
Трос буксирувальний СИЛА 8т 5.5м (гак) (284038) 284038
Буксирувальний трос - це дуже важливий елемент "аварійного" набору кожного водія. Основним його призначенням є буксирування автомобіля у зв'язку з його поломкою або іншими обставинами, які не дозволяють автомобілю самостійно рухатися. Використовуючи буксирувальний трос, автомобіль може бути безпечно доставлений до місця ремонту або стоянки. Трос стрічкового типу має високу стійкість до різних механічних впливів, зручно складається і займає мінімум місця, завдяки чому для нього легко знайти місце в багажнику автомобіля. Виконаний із високоміцного поліпропілену, стійкого до різних погодних умов та великих навантажень. Довжина троса становить 5,5 м, а максимальне навантаження може досягати 8 тонн. При виборі троса слід врахувати, що динамічні імпульсні навантаження можуть збільшити навантаження до двох разів і більше, тому трос слід вибирати із запасом, щоб він зміг витримати різкий старт, поворот та інші навантаження. Виконаний у яскравому кольорі для забезпечення безпеки буксирування.
Трос буксирувальний Дорожня Карта круглий, С-крюк 5т, 6м (4905826380) (DK4
Дорожня карта DK46 N560 - надійний та ефективний буксирувальний канат. Виготовлений із високоякісного матеріалу, має міцність на розрив у 5 т. Його гнучкість і легкість використання роблять його ідеальним вибором для різних ситуацій, де потрібне швидке та безпечне буксирування. Довжина буксирувального троса становить: 6 м. Цей трос - надійний помічник у вашому автомобілі, готовий допомогти у важкі моменти.
Трос буксирувальний Дорожня Карта 11т, стрічка 90мм, 5м (49051215437) (DK4
Буксирувальний трос Дорожня Карта DK46 PP115 має форму стрічки і виготовлений із синтетичних ниток, що відрізняються високою міцністю. Це істотно продовжує термін служби виробу і дозволяє надійно переносити вантаж вагою до 11 т. Довжина шнура становить 5 м при ширині 90 мм. Буксирувальний трос має спеціальний механізм кріплення, що гарантує надійну фіксацію і запобігає його роз'єднанню.
Трос буксирувальний Belauto стрічковий 6.5т., 6м. (BT65-6) BT65-6
Наднадійний і компактний буксирувальний трос від Белавто! Якісні матеріали та довгий період експлуатації характерно відрізняють цей трос від усіх інших. Посилена прошивка в місці з'єднання з металевим гаком дозволяє забути про розриви. Всі, хто вирішив купити Трос буксирувальний 6,5т 6м - зробили правильний вибір. Адже трос відповідає всім чинним стандартам якості. Призначений для буксирування автомобілів SUV і легкового типу, що вийшли з ладу.
Трос буксирувальний Carlife стрічковий з металевими гачками 6т. 5.5м. (TR7
Трос буксирувальний CarLife - це доступний вибір відмінної якості, який допоможе вам у важку хвилину. Призначений для буксирування вантажів з вагою до 6 тонн. Буксирувальний трос являє собою міцну стрічку завдовжки 5 метрів і завширшки 4,5 см з двома гаками на краях, для забезпечення простої та надійної фіксації. Стрічка виконана з міцного матеріалу легкого у догляді та зберіганні.
Трос буксирувальний Poputchik 9т 5м (петля-петля) (29-009-5-IS) 29-009-5-I
Буксирувальний трос - це необхідна складова аварійного запасу автомобіля. Він може знадобитися в найнесподіванішій ситуації. Буксирувальні троси зшиті зі стрічки, використовуваної для виробництва. Стійкі до агресивних умов використання. Особливості: Буксирувальні троси зшиті зі стрічки, використовуваної для виробництва вантажопіднімальних стропів. Трос стійкий до агресивних умов використання. Тип кріплення - петля-петля.
Трос буксирувальний Poputchik 7т 5м х 55мм (29-006-IS) 29-006-IS
Буксирувальний трос зі скобами – це необхідна складова аварійного запасу автомобіля, бо він може знадобитися в найнесподіванішій ситуації. Буксирувальні троси пошиті зі стрічки, яка використовується для виробництва вантажопіднімальних стропів. Стійкі до агресивних умов використання. Особливості: Тип кріплення - скоба-скоба. Скоби G210 під "Гвинт". Має червоні вставки.
Трос буксирувальний Poputchik 11т 5м (петля-петля) (29-011-5-IS) 29-011-5-
Буксирувальний трос - це необхідна складова аварійного запасу автомобіля. Він може знадобитися в найнесподіванішій ситуації. Буксирувальні троси зшиті зі стрічки, використовуваної для виробництва. Стійкі до агресивних умов використання. Особливості: Буксирувальні троси зшиті зі стрічки, використовуваної для виробництва вантажопідйомних стропів. Трос стійкий до агресивних умов використання. Тип кріплення - петля-петля. Має червоні вставки.
Трос буксирувальний Дорожня Карта 13т, стрічка 90мм, 6м (4905981290) (DK46
Дорожня Карта DK46 PP136 - надійний та ефективний буксирувальний стрічкоподібний трос. Виготовлений із високоякісного матеріалу, має міцність на розрив у 13 т. Його гнучкість і легкість використання роблять його ідеальним вибором для різних ситуацій, де потрібне швидке та безпечне буксирування. Довжина буксирувального троса становить: 6 м. Цей трос - надійний помічник у вашому автомобілі, готовий допомогти у важкі моменти.
Предыдущая   Следующая
1   ...   5   6   7   8   9   ...   147  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История