искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Вид
Тип
Назначение
Объем
Дополнительно
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 5 моделей:
| Weleda Сбросить все
Твердий арома-бар для душу Weleda Лаванда та Ветівер, 75 г (006246X9)
Weleda Calendula рослинне мило 100 гр
Weleda Calendula, 100 гр, Мила для жінок, Для нашого тіла регулярне ретельне миття – запорука підтримання його належної гігієни, й однієї тільки води тут недостатньо. Тверде мило Weleda Calendula – це перевірена часом класика, що гарантує якісну гігієну. Засіб ефективно очищує шкіру, видаляє всі забруднення та жир і робить її м’якою на дотик. Ба більше, вам не доведеться утилізувати багато пластикових відходів після його використання – на відміну від звичайного рідкого мила, воно не розфасоване в пластикові пляшки. Властивості: м’яко очищає шкіру утворює рясну піну Спосіб використання: Нанесіть мило на шкіру, ніжно спіньте та масуйте. Ополосніть теплою водою.
Weleda Shower Bar Ginger мило з імбиром 75 гр
Weleda Shower Bar Ginger, 75 гр, Тверде мило для жінок, Для нашого тіла регулярне ретельне миття – запорука підтримання його належної гігієни, й однієї тільки води тут недостатньо. Тверде мило Weleda Shower Bar Ginger – це перевірена часом класика, що гарантує якісну гігієну. Засіб ефективно очищує шкіру, видаляє всі забруднення та жир і робить її м’якою на дотик. Ба більше, вам не доведеться утилізувати багато пластикових відходів після його використання – на відміну від звичайного рідкого мила, воно не розфасоване в пластикові пляшки. Властивості: м’яко очищає шкіру зволожує та живить Спосіб використання: Нанесіть мило на шкіру, ніжно спіньте та масуйте. Ополосніть теплою водою.
Weleda Shower Bar мило 75 гр
Weleda Shower Bar, 75 гр, Тверде мило для жінок, Тверде мило Weleda Shower Bar — засіб для якісної гігієни. Ефективно миє шкіру та позбавляє її від усіх забруднень. Властивості: м’яко очищає шкіру зволожує та живить Спосіб використання: Нанесіть мило на шкіру, ніжно спіньте та масуйте. Ополосніть теплою водою.
Weleda Shower Bar рослинне мило з ароматом квітів 75 гр
Weleda Shower Bar, 75 гр, Тверде мило для жінок, Тверде мило Weleda Shower Bar — засіб для якісної гігієни. Ефективно миє шкіру та позбавляє її від усіх забруднень. Властивості: м’яко очищає шкіру зволожує та живить Спосіб використання: Нанесіть мило на шкіру, ніжно спіньте та масуйте. Ополосніть теплою водою.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на мыло и санитайзеры Weleda. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить мыло Weleda в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на мыло и санитайзеры Weleda. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История