искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Персонаж
Супергерои
Тематика
Размер
Дополнительно
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 296 моделей:
| Черепашки-ниндзя Сбросить все
Ігрова фігурка TMNT Черепашки-ніндзя Movie III Леонардо, 11,5 см (83281)
Ігрова фігурка TMNT Черепашки-ніндзя Movie III Донателло, 11,5 см (83282)
Ігрова фігурка TMNT Черепашки-ніндзя Movie III XL Леонардо (83221)
Ігрова фігурка TMNT Черепашки-Ніндзя Леонардо (83351)
Ігрова фігурка TMNT Черепашки-ніндзя Movie III Леонардо Гігант, 30 см (834
Набір фігурок TMNT Черепашки-ніндзя класичні Донателло проти Шредера, 15 с
Набір фігурок TMNT Черепашки-ніндзя класичні Леонардо проти Рокстеді, 15 с
Ігрова фігурка TMNT Funrise Черепашки-Ніндзя Майстри бойових мистецтв, Лео
Ігрова фігурка TMNT Funrise Черепашки-Ніндзя Майстри бойових мистецтв, Дон
Ігрова фігурка TMNT Funrise Черепашки-Ніндзя Майстри бойових мистецтв, Лео
Ігрова фігурка TMNT Funrise Черепашки-Ніндзя Майстри бойових мистецтв, Дон
Ігрова фігурка TMNT Гонщик з лаунчером Леонардо (71017) 71017
Візьміть участь у перегонах з ігровою фігуркою TMNT Гонщик з лаунчером Леонардо. За допомогою лаунчера запустіть машинку з черепашкою. Змагайтеся у перегонах з друзями або зберіть всю колекцію. Набір рекомендований для дітей віком від 3-х років.
Фігурка TMNT Movie star 1992 Леонардо (81331) 81331
Фігурка TMNT Movie star 1992 Леонардо 12 см — чудовий подарунок шанувальникам пригод веселих братів-ніндзя. Фігурка висотою 12 см виконана за ескізами оригінального фільму 1992 року та має не тільки ігрову, а й колекційну цінність. Фігурка артикуляційна, має в комплекті відповідну герою зброю, упаковка стилізована під фільм 1992 року. Гра з набором фігурок розвиває у дитини вміння грати, креативність та уяву. Рекомендовано для дітей від 4 років.
Ігрова фігурка TMNT Funrise Скейтбордист з лаунчером Донателло (71042) 710
Приєднуйтесь до веселих розваг братів черепашок-ніндзя на скейтбордах з ігровою фігуркою TMNT Funrise Скейтбордист з лаунчером Донателло. Застосуйте лаунчер та поставте іграшку на спеціальний аксесуар, що йде у комплекті. Іграшка буде обертатись, а потім зіскочить з підставки. В комплекті: - іграшка; - лаунчер; - підставка. Іграшка рекомендована для дітей віком від 3-х років.
Ігрова фігурка TMNT Гонщик з лаунчером Донателло (71019) 71019
Візьміть участь у перегонах з ігровою фігуркою TMNT Гонщик з лаунчером Донателло. За допомогою лаунчера запустіть машинку з черепашкою. Змагайтеся у перегонах з друзями або зберіть всю колекцію. Набір рекомендований для дітей віком від 3-х років.
Ігрова фігурка TMNT Funrise Скейтбордист з лаунчером Леонардо (71040) 7104
Приєднуйтесь до веселих розваг братів черепашок-ніндзя на скейтбордах з ігровою фігуркою TMNT Funrise Скейтбордист з лаунчером Леонардо. Застосуйте лаунчер та поставте іграшку на спеціальний аксесуар, що йде у комплекті. Іграшка буде обертатись, а потім зіскочить з підставки. В комплекті: - іграшка; - лаунчер; - підставка. Іграшка рекомендована для дітей віком від 3-х років.
Ігрова фігурка TMNT Sewer shredders Майстри бойових мистецтв Донателло (71
Ігрова фігурка TMNT Sewer shredders Майстри бойових мистецтв Донателло поспішає на допомогу місту. Черепашка рухається за допомогою класичного pull back механізму. Захистіть місто від загрози увімкнувши бойовий режим. Для цього потрібно натиснути на кнопку, що знаходиться на панцирі: черепашка-ніндзя почне рухати руками зі зброєю! Іграшка рекомендована для дітей віком від 3-х років.
Ігрова фігурка TMNT Sewer shredders Майстри бойових мистецтв Леонардо (710
Ігрова фігурка TMNT Sewer shredders Майстри бойових мистецтв Леонардо поспішає на допомогу місту. Черепашка рухається за допомогою класичного pull back механізму. Захистіть місто від загрози увімкнувши бойовий режим. Для цього потрібно натиснути на кнопку, що знаходиться на панцирі: черепашка-ніндзя почне рухати руками зі зброєю! Іграшка рекомендована для дітей віком від 3-х років.
Ігрова фігурка TMNT Movie star Майстри бойових мистецтв Леонардо (71059) 7
Приєднуйтесь до ігрової фігурки TMNT Movie star Майстри бойових мистецтв Леонардо та допоможіть черепашкам перемогти ворогів. Іграшка їде за допомогою класичного pull back механізму. Щоб увімкнути бойовий режим потрібно натиснути на кнопку, що знаходиться на панцирі: черепашка ніндзя почне рухати руками зі зброєю! Іграшка рекомендована для дітей віком від 3-х років.
Ігрова фігурка TMNT Movie star Майстри бойових мистецтв Донателло (71057)
Приєднуйтесь до ігрової фігурки TMNT Movie star Майстри бойових мистецтв Донателло та допоможіть черепашкам перемогти ворогів. Іграшка їде за допомогою класичного pull back механізму. Щоб увімкнути бойовий режим потрібно натиснути на кнопку, що знаходиться на панцирі: черепашка ніндзя почне рухати руками зі зброєю! Іграшка рекомендована для дітей віком від 3-х років.
Ігрова фігурка TMNT Movie III Леонардо (83281) 83281
Приготуйтеся до знайомства з ігровою фігуркою TMNT Movie III Леонардо, створеною за мотивами нового анімаційного фільму «Черепашки-Ніндзя»! Леонардо — лідер Черепашок у блакитному, а тепер він ще й учень старшої школи! Коли Лео та його брати починають покидати дім у каналізації, він вирішує перетворити їх на команду борців зі злочинністю, яку він зможе привести до перемоги. У набір
Ігрова фігурка TMNT Movie III Донателло (83282) 83282
Приготуйтеся до знайомства з ігровою фігуркою TMNT Movie III Донателло, створених за мотивами нового анімаційного фільму «Черепашки-Ніндзя»! Донателло — мозок команди Черепашок, який стежить за тим, щоб вони завжди були оснащені найновішою технікою. Він не може бути лідером групи, але це не означає, що він не може бути кумиром! У набір входить: - рухома фігурка Донателло 12см; -
Ігрова фігурка TMNT Movie III XL Донателло (83222) 83222
Поринайте в нові пригоди «Черепашок-Ніндзя» разом з ігровою фігуркою TMNT Movie III XL Донателло! Названий на честь на честь скульптора Донато ді Нікколо ді Бетто Барді, вчений-дослідник з репутацією зарозумілого хлопця. Воліє вирішувати конфлікти мирним шляхом, у бою використовує жердину бо. У набір входить: - фігурка Донателло; - жердина бо. Нові пригоди чекають на вас! Велика фігурка черепашки Донателло допоможе розібратися з силами зла у Нью-Йорку! Фігурка допоможе розвинути в дітях емоційний розвиток, уміння гратися. Рекомендовано для дітей віком від 4-х років.
Ігрова фігурка TMNT Movie III XL Леонардо (83221) 83221
Поринайте в нові пригоди «Черепашок-Ніндзя» разом з ігровою фігуркою TMNT Movie III XL Леонардо. Він тезка Леонардо да Вінчі, лідер войовничих черепашок, хоробрий, рішучий та відданий. Завжди дотримується кодексу честі та віддає перевагу у бою парі мечів-катан. У набір входить: - фігурка Леонардо; - катана. Нові пригоди чекають на вас! Велика фігурка черепашки допоможе розібратися з силами зла у Нью-Йорку! Фігурка допоможе розвинути в дітях емоційний розвиток, уміння гратися. Рекомендовано для дітей віком від 4-х років.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   13  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на фигурки и трансформеры. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить фигурки / трансформеры в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на фигурки и трансформеры. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История