искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Персонаж
Супергерои
Тематика
Размер
Дополнительно
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 789 моделей:
| Трансформеры Сбросить все
Колекційна фігурка Funko POP! Transformers - Bumblebee (5908305236566)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Трансформер Transformers EarthSpark Тактікон Бамблбі (F6228/F6710) F6228/F
Діти можуть бути в центрі подій із трансформером Transformers EarthSpark Тактікон Бамблбі! Перетворіть фігурку Бамблбі з режиму спортивної машини на режим робота, тримаючи її на пальці! Покладіть 1 палець на персонажа в режимі спортивної машини, щоб перетворити іграшку на робота, і він перейде в режим робота, тримаючись за нього. Поверніться до режиму спортивного автомобіля за 1 крок. Зручний кишеньковий розмір ідеальний для ігор у дорозі, будь то в школі, з друзями чи в машині! Розмір іграшки: 6 см. Ці роботи ідеальний подарунок для дітей від 6-ти років.
Трансформер Transformers SkullCruncher (F3895/F4601) F3895/F4601
Класичні трансформери роботів і тварин роботів об'єднали зусилля в епічному альянсі! Об'єднайте Beast Alliance Beast Battle Master Cheetor іграшку з іншими фігурами Beast Alliance, щоб спорядитися для бою!
Трансформер Transformers EarthSpark Тактікон Arcee (F6228/F6712) F6228/F67
Діти можуть бути в центрі подій із трансформером Transformers EarthSpark Тактікон Arcee! Перетворіть фігурку Arcee з режиму машини на режим робота, тримаючи її на пальці! Покладіть 1 палець на персонажа в режимі машини, щоб перетворити іграшку на робота, і він перейде в режим робота, тримаючись за нього. Поверніться до режиму маслкара за 1 крок. Зручний кишеньковий розмір ідеальний для ігор у дорозі, будь то в школі, з друзями чи в машині! Розмір трансформера: 6 см. Іграшка рекомендована для дітей від 6-ти років.
Трансформер Transformers Cheetor (F3895/F4599) F3895/F4599
Гепард, швидкий воїн, мчить на поле бою і перетворюється в режим запеклого клешневого леза зброї. Класичні трансформери роботів і тварин роботів об'єднали зусилля в епічному альянсі! Об'єднайте Beast Alliance Beast Battle Master Cheetor іграшку з іншими фігурами Beast Alliance, щоб спорядитися для бою!
Трансформер Transformers EarthSpark Тактікон Мегатрон (F6228/F6711) F6228/
Діти можуть бути в центрі подій із трансформером Transformers EarthSpark Тактікон Мегатрон! Перетворіть фігурку Мегатрону з режиму броньованого літака на режим робота, тримаючи її на пальці! Покладіть 1 палець на персонажа в режимі броньованого літака, щоб перетворити іграшку на робота, і він перейде в режим робота, тримаючись за нього. Поверніться до режиму броньованого літака за 1 крок. Зручний кишеньковий розмір ідеальний для ігор у дорозі, будь то в школі, з друзями чи в машині! Розмір іграшки: 6 см. Ці роботи ідеальний подарунок для дітей від 6-ти років.
​Трансформер Transformers Rhinox (F3895/F4600) F3895/F4600
Трансформер Transformers Rhinox сильний воїн, вривається на поле бою та перетворюється на режим потужної зброї Гатлінга. Класичні роботи-трансформери та роботи-звірі об’єднують зусилля в епічному союзі! Комбінуйте іграшку Beast Alliance Beast Battle Master Rhinox з іншими фігурками Beast Alliance, щоб підготуватися до бою. Створіть найкращий альянс звірів і готуйтеся до битви з дитячими іграшками Transformers Beast Alliance, натхненними новим фільмом про Трансформерів «Трансформери: Повстання звірів»!
Трансформер Transformers EarthSpark Тактікон Оптімус (F6228/F6709) F6228/F
Діти можуть бути в центрі подій із трансформером Transformers EarthSpark Тактікон Оптімус! Перетворіть фігурку Оптімусу з режиму вантажівки на режим робота, тримаючи її на пальці! Покладіть палець на персонажа в режимі вантажівки, щоб перетворити іграшку на робота, і він перейде в режим робота, тримаючись за нього. Поверніться до режиму вантажівки за 1 крок. Зручний кишеньковий розмір ідеальний для ігор у дорозі, будь то в школі, з друзями чи в машині! Розмір іграшки: 6 см. Ці роботи ідеальний подарунок для дітей від 6-ти років.
Трансформер Transformers EarthSpark Тактікон Terran Hashtag (F6228/F6713)
Діти можуть бути в центрі подій із трансформером Transformers EarthSpark Тактікон Terran Hashtag! Перетворіть фігурку Terran Hashtag з режиму новинного фургона на режим робота, тримаючи її на пальці! Покладіть 1 палець на персонажа в режимі новинного фургона, щоб перетворити іграшку на робота, і він перейде в режим робота, тримаючись за нього. Поверніться до режиму новинного фургона за 1 крок. Зручний кишеньковий розмір ідеальний для ігор у дорозі, будь то в школі, з друзями чи в машині! Розмір трансформера: 6 см. Іграшка рекомендована для дітей від 6-ти років.
Колекційна м’яка іграшка Yume Transformers Бамблбі (19310) 19310
Колекційна м’яка іграшка Yume Бамблбі – це відмінний подарунок для маленьких шанувальників знаменитого мультфільму та кіновсесвіту Трансформерів. Іграшка виконана з якісних та безпечних матеріалів, ідеально підійде для ігор та колекціонування. М’яка іграшка Бамблбі має яскравий і привабливий дизайн, що повністю відповідає образу персонажа з фільму. Належить до автоботів. Його основна роль – шпигунство; завдяки спритності, може виконувати будь-які завдання потай. У нього гострий зір та ефективна витрата енергії та палива.
Колекційна м’яка іграшка Yume Transformers Хот Род (19623) 19623
Ласкаво просимо у світ Трансформерів! Колекційна м’яка іграшка Yume Хот Род – одна з найяскравіших персонажів цього захоплюючого всесвіту. Якщо ви хочете порадувати себе або своїх близьких оригінальним подарунком, ця іграшка ідеально підійде для цієї мети. Хот Род – автобот, відомий як напарник Бамблбі. Відомий під іменами Родімус та Родімус Прайм.
Колекційна м’яка іграшка Yume Transformers Грімлок (19621) 19621
Колекційна м’яка іграшка Yume Грімлок має яскравий і детальний дизайн, що включає всі особливості образу персонажа з фільму. Завдяки ретельному опрацюванню деталей, ця іграшка стане справжньою прикрасою вашої колекції. М’яка іграшка відрізняється високою якістю та довговічністю. Дитині буде зручно використовувати іграшку для сну. Вона не тільки стане чудовим доповненням до колекції, а й буде чудовим компаньйоном під час гри. Чудовий подарунок для шанувальника фільмів та мультфільмів про Трансформерів
Колекційна м’яка іграшка Yume Transformers Мегатрон (19488) 19488
Колекційна м’яка іграшка Мегатрон створена за мотивами знаменитого мультсеріалу та серії фільмів Трансформери. Ця м’яка іграшка виконана з якісних та безпечних для дітей матеріалів. Вона має точну пропорційність та деталізацію, яка повністю відповідає образу ватажка трансформерів Десептиконів. Він один із найсильніших трансформерів, колись колишній гладіатор. Вічний ворог Оптимуса Прайма – ватажка Автоботів. Його заповітна мрія побудувати ідеальну і справедливу систему правління на рідній планеті Кібертрон.
Колекційна м’яка іграшка Yume Transformers Старскрім (19622) 19622
Колекційна м’яка іграшка Yume Старскрім виготовлена з якісних та безпечних матеріалів, має яскравий та деталізований дизайн, який дозволяє максимально передати характерні риси оригінального персонажа з фільму. Ця іграшка стане чудовим подарунком для дітей та дорослих, які люблять франшизу Трансформерів. Негативний персонаж, запеклий ворог Оптімуса Прайма. Іграшка підходить для дітей віком від 3 років.
Колекційна м’яка іграшка Yume Transformers Оптімус Прайм (19309) 19309
Колекційна м’яка іграшка Yume Оптімус Прайм – це чудовий спосіб поринути у світ Трансформерів і отримати задоволення від спілкування з улюбленим персонажем. Ця іграшка буде особливо привабливою для дітей, які зможуть створити свої власні пригоди з Оптімусом Праймом у головній ролі. Він воює, щоб захистити слабких і тих, чия свобода під загрозою. Оптимус чудово розуміє, що для досягнення цієї мети необхідно розгромити назавжди десептиконів. Однак при всьому цьому він – виключно благородна натура, і не здатний завдати удару в спину навіть ворогові. Двостороння іграшка допомагає у розвитку уяви, з нею цікаво вигадувати нові сюжети для гри.
Трансформер Transformers EarthSpark В один крок Оптімус (F6229/F6716) F622
Пориньте у світ пригод з трансформером Transformers EarthSpark В один крок Оптімус — новим покоління роботів Transformers, які народилися на Землі. Іграшка Оптімус створена за мотивами легендарного лідера автоботів із мультсеріалу Transformers. Перетворіть іграшку Optimus Prime з режиму робота на режим вантажівки за 1 простий крок, перекинувши бота в повітрі! Перехід у режим вантажівки завершується, коли іграшка приземляється! Розмір трансформера: близько 10 см. Іграшка ідеально підійде для дітей віком від 6-ти років.
Трансформер EarthSpark В один крок Мегатрон (F6229/F6720) F6229/F6720
Весело в кожному перевороті з трансформером EarthSpark В один крок Мегатрон! Нове покоління роботів — перших ботів, які народилися на Землі. У фігурках 1-Step Flip Changer зображені популярні персонажі мультсеріалу Transformers. Перетворіть іграшку Мегатрон з режиму робота в режим броньованого літака, підкинувши бота в повітря! Коли робот приземляється після захоплюючого веселого перекидання, перетворення в режим броньованого літака завершено. Завдяки одному кроку повернення до режиму робота ця іграшка пропонує дітям веселощі, якими можна займатися знову і знову! Розмір трансформера: 10 см. Іграшка рекомендована для дітей від 6-ти років.
Трансформер Transformers EarthSpark В один крок Вілджек (F6229/F6715) F622
Пориньте у світ пригод з трансформером Transformers EarthSpark В один крок Вілджек — новим покоління роботів Transformers, які народилися на Землі. Іграшка Wheejack створена за мотивами винахідливого механіка-автобота з мультсеріалу Transformers. Перетворіть іграшку Wheejack з робота на спортивний автомобіль за 1 простий крок, перекинувши бота в повітрі! Перехід у режим спортивного автомобіля завершується, коли іграшка приземляється! Розмір трансформера: близько 10 см. Іграшка ідеально підійде для дітей віком від 6-ти років.
Трансформер Transformers EarthSpark В один крок Свиндл (F6229/F6719) F6229
Пориньте у світ пригод з трансформером Transformers EarthSpark В один крок Свиндл — новим покоління роботів Transformers, які народилися на Землі. Іграшка Свиндл створена за мотивами легендарних героїв із мультсеріалу Transformers. Перетворіть іграшку з режиму робота на режим фургону за 1 простий крок, перекинувши бота в повітрі! Перехід у режим фургону завершується, коли іграшка приземляється! Розмір трансформера: близько 10 см. Іграшка ідеально підійде для дітей віком від 6-ти років.
Трансформер Transformers EarthSpark В один крок Саундвейв (F6229/F6714) F6
Пориньте у світ пригод з трансформером Transformers EarthSpark В один крок Саундвейв — новим покоління роботів Transformers, які народилися на Землі. Іграшка Саундвейв створена за мотивами легендарних героїв із мультсеріалу Transformers. Перетворіть іграшку з режиму робота на режим літака за 1 простий крок, перекинувши бота в повітрі! Перехід у режим літака завершується, коли іграшка приземляється! Розмір трансформера: близько 10 см. Іграшка ідеально підійде для дітей віком від 6-ти років.
Трансформер Transformers EarthSpark 1-Step Flip Breakdown (F6229/F8576) F6
Відчуйте перетворення Transformers, як ніколи раніше, з фігуркою Transformers: EarthSpark 1-Step Flip Changer Breakdown! Перетворіть іграшку Breakdown з режиму робота на режим гоночного автомобіля, піднявши бота в повітря! Коли іграшка-робот прилипає до посадки після захоплюючого 1-крокового перекидання, перетворення в режим гоночного автомобіля завершено. Завдяки одноетапному ручному перетворенню діти можуть перейти з режиму гоночної машини назад у режим бота, а потім зробити все заново! Чудовий подарунок для дітей від 6-ти років!
Трансформер Transformers Трансформери 7 Біч (F3896/F4610) F3896/F4610
Класичні роботи-трансформери та роботи-звірі об’єднують зусилля в епічному союзі! Озбройте трансформер Transformers Трансформери 7 Біч зі зброєю звіра та іграшками для броні звіра, щоб підготуватися до бою! Створіть найкращий альянс звірів і готуйтеся до битви з іграшками Transformers Beast Alliance, натхненними новим фільмом про Трансформерів «Трансформери: Повстання звірів»! Розмір іграшки: 11 см. Створений для дітей віком від 6-ти років.
Трансформер Transformers Бамблбі (F3896/F4607) F3896/F4607
Битва на Землі вже не між героїчними Автоботами і злими Десептиками. Трансформери: Повстання Звірів вводить таємничі фракції, Максимали, Предакони і Тероризкони в епічну глобальну пригоду 90-х років. Класичні трансформери роботів і тварин роботів об'єднати зусилля в епічному альянсі! Об'єднайте іграшку-робота Beast Alliance з фігурами зброї звіра, щоб спорядитися для бою.
Трансформер Transformers Трансформери 7 Автобот Міраж (F3896/F4609) F3896/
Класичні роботи-трансформери та роботи-звірі об’єднують зусилля в епічному союзі! Озбройте трансформер Transformers Трансформери 7 Автобот Міраж зі зброєю звіра та іграшками для броні звіра, щоб підготуватися до бою! Створіть найкращий альянс звірів і готуйтеся до битви з іграшками Transformers Beast Alliance, натхненними новим фільмом про Трансформерів «Трансформери: Повстання звірів»! Розмір іграшки: 11 см. Створений для дітей віком від 6-ти років.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   33  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на фигурки и трансформеры. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить фигурки / трансформеры в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на фигурки и трансформеры. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История