искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Персонаж
Супергерои
Тематика
Размер
Дополнительно
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 1580 моделей:
| Schleich Сбросить все
Ігрова фігурка Schleich Цуценя золотого ретривера (16396) 16396
Фігурки компанії Schleich (Шляйх) — це точні копії різних тварин, фантастичних істот та людей! Кожна фігурка розфарбовуються тільки вручну і це одна з особливостей, яка виділяє цього виробника серед багатьох інших. Ці якісні та оригінальні іграшки допоможуть дитині познайомитись зі світом диких або свійських тварин та зібрати чудову колекцію! Фігурки компанії Schleich (Шляйх) стануть чудовим подарунком і для дітей, і для дорослих! Компанія співпрацює з зоологічними музеями і Берлінським зоопарком і тільки після їх схвалення фігурки запускаються у виробництво. Іграшки виконані з якісних матеріалів і не викликають алергію.
Ігрова фігурка Schleich Кішка породи мейн-кун (13893) 13893
Маленька пластикова фігурка Кіт Мейн-кун від виробника Schleich стане чудовим подарунком для колекціонерів та поціновувачів іграшкових міні-копій домашніх улюбленців. Іграшкова фігурка є точною міні-копією справжнього кота мейн-куна. Як відомо, коти породи мейн-кун — це одні з найбільших та найпухнастіших домашніх муркотунів. Мейн-куни в довжину можуть сягати 135 см. Іграшка виготовлена з безпечного та якісного пластику. Рекомендована для дітей віком від 3-х років.
Ігрова фігурка Schleich Джек-рассел-тер'єр (13916) 13916
Ігрова фігурка Schleich Джек-рассел-тер'єр – чудовий спосіб допомогти дитині пізнати дивовижний світ тварин. Це точні копії різних тварин, фантастичних істот та людей! Кожна фігурка розфарбовується тільки вручну і це одна з особливостей, яка виділяє цього виробника серед багатьох інших. Ці якісні та оригінальні іграшки допоможуть дитині познайомитись зі світом диких або свійських тварин та зібрати чудову колекцію! Фігурки стануть чудовим подарунком для дітей від 3-х років!
Ігрова фігурка Schleich Тварини Африки Дитинча гепарда (14747) 14747
Ігрова фігурка Селезень Schleich (13824) 13824
Німецька компанія Schleich випускає іграшки у вигляді звірів, птахів, рептилій, членистоногих. Серія фігурок Ферма знайомить дітей із різними видами домашніх тварин і птахів, а також на додаток пропонує аксесуари: амбар, пасовище, набори для годування звірів, для догляду за ними та багато іншого. Іграшки виробляються з каучукового пластика з детальним промальовуванням і
Фігурка Schleich Farm World Ягня (13883) 13883
Реалістична фігурка ягняти від торгової марки Schleich стане чудовим доповненням додаток у колекцію сільськогосподарських тварин. Ягнятами називають овець до року, які вже через кілька днів після народження починають покриватися густою шерстю та до 3-х місяців харчуються виключно материнським молоком. Фігурка ягняти виконана точно та деталізовано. Для виготовлення виробу застосовується безпечний і стійкий до активної експлуатації каучуковий пластик. Це приємний на дотик матеріал, який легко очистити від забруднень теплою водою з милом. Розмір ягняти становить 5,30 x 2,30 x 4,70 см. Рекомендований вік – від 3-х років.
Ігрова фігурка Schleich Кіт що сидить (13771) 13771
Фігурки компанії Schleich (Шляйх) — це точні копії різних тварин, фантастичних істот та людей! Кожна фігурка розфарбовуються тільки вручну і це одна з особливостей, яка виділяє цього виробника серед багатьох інших. Ці якісні та оригінальні іграшки допоможуть дитині познайомитись зі світом диких або свійських тварин та зібрати чудову колекцію! Фігурки компанії Schleich (Шляйх) стануть
​Ігрова фігурка Schleich Блакитна отруйна жаба-дротик​ (14864) 14864
Ігрова фігурка Schleich Блакитна отруйна жаба-дротик — чудовий спосіб допомогти дитині пізнати дивовижний світ тварин. Це точні копії різних тварин, фантастичних істот та людей! Кожна фігурка розфарбовується тільки вручну і це одна з особливостей, яка виділяє цього виробника серед багатьох інших. Ці якісні та оригінальні іграшки допоможуть дитині познайомитись зі світом диких або свійських тварин та зібрати чудову колекцію! Фігурки стануть чудовим подарунком для дітей від 3-х років.
Пластикова фігурка Schleich Козеня (13829) 13829
Ще одна чудова тварина від знаменитого бренду Schleich. Козеня має коричневе забарвлення і красиві вушка, що стоять. Фігурка чудово доповнить колекцію. А ручний розпис і відмінна деталізація зроблять її особливо красивою. Виготовлена із пластику найвищої якості. Розмір фігурки складає 4.5 х 2.3 х 4.2 см.
Ігрова фігурка Schleich Дитинча каракала (14868) 14868
Ігрова фігурка Schleich Дитинча каракала – чудовий спосіб допомогти дитині пізнати дивовижний світ тварин. Це точні копії різних тварин, фантастичних істот та людей! Кожна фігурка розфарбовується тільки вручну і це одна з особливостей, яка виділяє цього виробника серед багатьох інших. Ці якісні та оригінальні іграшки допоможуть дитині познайомитись зі світом диких або свійських тварин та зібрати чудову колекцію! Фігурки стануть чудовим подарунком для дітей від 3-х років!
Ігрова фігурка Schleich Повільний лоріс (14852) 14852
Ігрова фігурка Schleich Повільний лоріс – чудовий спосіб допомогти дитині пізнати дивовижний світ тварин. Це точні копії різних тварин, фантастичних істот та людей! Кожна фігурка розфарбовується тільки вручну і це одна з особливостей, яка виділяє цього виробника серед багатьох інших. Ці якісні та оригінальні іграшки допоможуть дитині познайомитись зі світом диких або свійських тварин та зібрати чудову колекцію! Фігурки стануть чудовим подарунком для дітей від 3-х років!
Фігурка Schleich Кіт (13770) 13770
Фігурки компанії Schleich (Шляйх) - це точні копії різних тварин, фантастичних істот і людей! Кожна фігурка розфарбовується тільки вручну і це одна з особливостей, яка виділяє цього виробника серед багатьох інших. Ці якісні і оригінальні іграшки допоможуть дитині познайомитися зі світом диких або домашніх тварин і зібрати чудову колекцію! Фігурки компанії Schleich (Шляйх) стануть чудовим подарунком і для дітей, і для дорослих! Компанія співпрацює з зоологічними музеями і Берлінським зоопарком і тільки після їх схвалення фігурки запускаються у виробництво. Іграшки виконані з якісних матеріалів і не викликають алергію.
Ігрова фігурка Schleich Кішка регдолл (13940) 13940
Ігрова фігурка Schleich Кішка регдолл – чудовий спосіб допомогти дитині пізнати дивовижний світ тварин. Це точні копії різних тварин, фантастичних істот та людей! Кожна фігурка розфарбовується тільки вручну і це одна з особливостей, яка виділяє цього виробника серед багатьох інших. Ці якісні та оригінальні іграшки допоможуть дитині познайомитись зі світом диких або свійських тварин та зібрати чудову колекцію! Фігурки стануть чудовим подарунком для дітей від 3-х років!
Ігрова фігурка Schleich Бенгальська кішка (13918) 13918
Ігрова фігурка Schleich Бенгальська кішка – чудовий спосіб допомогти дитині пізнати дивовижний світ тварин. Це точні копії різних тварин, фантастичних істот та людей! Кожна фігурка розфарбовується тільки вручну і це одна з особливостей, яка виділяє цього виробника серед багатьох інших. Ці якісні та оригінальні іграшки допоможуть дитині познайомитись зі світом диких або свійських тварин та зібрати чудову колекцію! Фігурки стануть чудовим подарунком для дітей від 3-х років!
Фігурка Schleich Віслючок (13746) 13746
Фігурки компанії Schleich (Шляйх) — це точні копії різних тварин, фантастичних істот та людей! Кожну фігурку розфарбовують лише вручну і це одна з особливостей, яка вирізняє цього виробника серед багатьох інших. Ці якісні та оригінальні іграшки допоможуть дитині познайомитись зі світом диких або свійських тварин та зібрати чудову колекцію! Фігурки компанії Schleich (Шляйх) стануть чудовим подарунком і для дітей, і для дорослих! Компанія співпрацює із зоологічними музеями і Берлінським зоопарком і лише після їхнього схвалення фігурки запускають у виробництво. Іграшки виконані з якісних матеріалів і не спричиняють алергії.
Ігрова фігурка Schleich Кішка (13836) 13836
Ігрова фігурка Schleich Кішка Корова – чудовий спосіб допомогти дитині пізнати дивовижний світ тварин. Це точні копії різних тварин, фантастичних істот та людей! Кожна фігурка розфарбовується тільки вручну і це одна з особливостей, яка виділяє цього виробника серед багатьох інших. Ці якісні та оригінальні іграшки допоможуть дитині познайомитись зі світом диких або свійських тварин та зібрати чудову колекцію! Фігурки стануть чудовим подарунком для дітей від 3-х років!
Ігрова фігурка Курка Schleich (13826) 13826
У серії фігурок Ферма, яку представляє компанія Schleich, випущені звірі та птахи, що живуть поруч із людьми. Іграшки, призначені для дітей від 3 років, допомагають ближче познайомитися з різноманітністю домашніх тварин. Фігурки в точності передають зовнішній вигляд звіряток до найдрібніших деталей. Над якістю виконання працюють технологи і художники, фахівці природознавства і
Фігурка Schleich Farm World Цвергшнауцер (13892) 13892
Реалістична фігурка цвергшнауцера від торгової марки Schleich сподобається всім любителям тварин. Цей грайливий песик урізноманітнює будь-яку сюжетно-рольову гру. Цвергшнауцери вперше з'явилися в Німеччині. Це невеликі безстрашні собаки з розумним поглядом, підвищеною кмітливістю, красивою густою шерстю та дзвінким голосом. Вони завжди готові до веселої гри та не залишать
Пластикова фігурка Schleich Левеня 7,5 x 2,7 x 4,4 см (14813) 14813
Левеня – доповнення до колекційних фігурок Schleich, призначений для дітей від 3 років і старше. Іграшка розфарбована вручну та виконана з каучукового пластика з високою деталізацією: малюк має плямисте забарвлення та бежеве хутро. Ігри з фігурками різних звірів знайомлять дітей зі світом дикої природи, вчать дбайливо ставитися до тварин, розвивають уяву. Розмір іграшки: 7,5 х 2,7 х 4,4 см
Фігурка Schleich Wild Life Білохвосте оленя (14820) 14820
Чудовим доповненням до колекції диких тварин стане реалістична фігурка білохвостого оленяти від торгової марки Schleich. Це кумедне дитинча вирізняється оригінальним забарвленням у білі цятки, які дозволяють йому легко маскуватися у високій траві та швидко ховатися від хижаків. Оленята білохвостого оленя вирізняються повною самостійністю, адже вже через 20 хвилин після народження добре стоять, а через 5 днів можуть бігати швидше, аніж людина. Фігурка оленя виготовлена з безпечного каучукового пластику, який витримує активну експлуатацію та не містить токсичних включень. Розмір фігурки становить 5,20 x 2,0 x 5,30 см. Рекомендований вік – від 3-х років.
Ігрова фігурка Schleich Трубкозубка (14863) 14863
Ігрова фігурка Schleich Трубкозубка – чудовий спосіб допомогти дитині пізнати дивовижний світ тварин. Це точні копії різних тварин, фантастичних істот та людей! Кожна фігурка розфарбовується тільки вручну і це одна з особливостей, яка виділяє цього виробника серед багатьох інших. Ці якісні та оригінальні іграшки допоможуть дитині познайомитись зі світом диких або свійських тварин та зібрати чудову колекцію! Фігурки стануть чудовим подарунком для дітей від 3-х років!
Фігурка ігрова Schleich Французький бульдог (13877) 13877
Мила фігурка французького бульдога обов'язково стане улюбленою іграшкою вашої дитини. Виготовлена з якісного каучукового пластику, вона приємна на дотик, не викликає алергічних реакцій. Пластикова фігурка Schleich «Французький бульдог» розфарбована вручну, тому виглядає дуже реалістично. Така фігурка допоможе вашій дитині: - навчитися грати; - розвинути дрібну моторику; - розвинути уяву; - підвищити увагу і концентрацію. Розміри: 4,5 x 1,7 x 4,1 см. Підходить дітям від 3-х до 8-ми років.
Ігрова фігурка Schleich Абіссінська кішка (13964) 13964
Ігрова фігурка Schleich Абіссінська кішка – чудовий спосіб допомогти дитині пізнати дивовижний світ тварин. Це точні копії різних тварин, фантастичних істот та людей! Кожна фігурка розфарбовується тільки вручну і це одна з особливостей, яка виділяє цього виробника серед багатьох інших. Ці якісні та оригінальні іграшки допоможуть дитині познайомитись зі світом диких або свійських тварин та зібрати чудову колекцію! Фігурки стануть чудовим подарунком для дітей від 3-х років!
Ігрова фігурка Полярне ведмежа на прогулянці Schleich (14708) 14708
Фігурки компанії Schleich (Шляйх) — це точні копії різних тварин, фантастичних істот та людей! Кожна фігурка розфарбовуються тільки вручну і це одна з особливостей, яка виділяє цього виробника серед багатьох інших. Ці якісні та оригінальні іграшки допоможуть дитині познайомитись зі світом диких або свійських тварин та зібрати чудову колекцію! Фігурки компанії Schleich (Шляйх) стануть чудовим подарунком і для дітей, і для дорослих! Компанія співпрацює з зоологічними музеями і Берлінським зоопарком і тільки після їх схвалення фігурки запускаються у виробництво. Іграшки виконані з якісних матеріалів і не викликають алергію.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   66  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на фигурки и трансформеры Schleich. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить фигурки / трансформеры Schleich в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на фигурки и трансформеры Schleich. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История