искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Персонаж
Супергерои
Тематика
Размер
Дополнительно
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 292 моделей:
| Spin Master Сбросить все
Набір Paw patrol Базовий рятувальний автомобіль з Маршалом (SM16775/9917)
Новий ігровий набір з базовим рятувальним автомобілем Маршала обов'язково сподобається прихильнику серіалу Цуценячий патруль. Завдяки ретельній деталізації всіх елементів автомобіль схожий зі своїм оригінальним прототипом із мультфільму. До комплекту входить: - фігурка Маршала; - автомобіль з вільним ходом коліс. Всі частини набору виконані з сертифікованого пластику з хорошими зносостійкими властивостями. Розмір фігурки становить 7 см, а автівки - 17 см. Гра спрямована на тренування дрібної моторики та координації рухів, уяви, образного мислення, просторового сприйняття. Рекомендований вік — від 3-х років.
Набір Paw patrol Базовий рятувальний автомобіль з Роккі (SM16775/9948) SM1
У новому наборі юному шанувальнику серіалу Цуценячий патруль буде представлений базовий рятувальний автомобіль Роккі. Ретельна деталізація всіх елементів забезпечує повну схожість з оригінальним зразком із мультфільму. Комплект містить: - фігурку Роккі, яку можна виймати з автомобіля; - автомобіль з вільним ходом коліс. Елементи набору виготовлені з якісного та безпечного пластику з хорошими зносостійкими властивостями. Розмір фігурки становить 7 см. У процесі гри у дитини формується дрібна моторика та координація рухів, уява, образне мислення, просторове сприйняття. Рекомендований вік – від 3-х років.
Ігровий набір Paw Patrol Базовий рятівний автомобіль із Еверест (SM16775/5
Ігровий набір Paw Patrol Базовий рятівний автомобіль із Еверест зацікавить дитину та сподобається поціновувачам мульфільму «Цуценячий патруль». Машинка оснащена рухомими деталями. Вирушайте на рятівну місію та допоможіть усім, хто цього потребує. В наборі: - фігурка цуцика Еверест; - рятівний автомобіль-снігохід. Матеріал виготовлення: якісний пластик. Гра з набором Paw Patrol розвиває творчі здібності, дрібну моторику та уяву. Рекомендовано для дітей від 3-х років.
Набір Paw patrol Базовий рятувальний автомобіль із Зумою (SM16775/9955) SM
У новому ігровому наборі зустрічайте базовий рятувальний автомобіль-катер Зуми, який не залишить байдужими шанувальників серіалу Цуценячий патруль. Якісне промалювання навіть найдрібніших деталей забезпечило повну схожість з оригінальним зразком із мультфільму. Комплект складається з: - фігурки Зуми; - автомобіля-катера з вільним ходом коліс. Для виготовлення набору застосовується сертифікований пластик з хорошими зносостійкими властивостями. Розмір фігурки становить 7 см. Гра тренує дрібну моторику та координацію рухів, розвиває уяву, образне мислення, просторове сприйняття. Рекомендований вік — від 3-х років.
Ігрова фігурка Spin master Paw Patrol Діно місія Роккі (SM16776/4005) SM16
Вирушай у захоплюючу пригоду з командою рятувальників з Цуценячого патруля та їхніми автомобілями делюкс для порятунку динозаврів! У цей набір разом з унікальним транспортним засобом входить цуценя Роккі і мініатюрна фігурка таємничого динозавра! Завдяки деталям у стилі динозаврів, робочим інструментам, потужному мотору і великим колесам для підкорення будь-якої місцевості, рятувальний автомобіль Роккі готовий до роботи! Відкрий упаковку, щоб знайти фігурку маленького динозавра, яку можна використовувати в кожній рятувальній операції! Автомобіль Роккі делюкс «Діно-місія» готовий до приголомшливих порятунків динозаврів! Він стане відмінним подарунком для дітей від 3 років.
Набір Paw Patrol Мегацуценята Рятувальний автомобіль делюкс та Маршал (SM1
Набір Paw Patrol Мегацуценята Рятувальний автомобіль делюкс і Маршалл — чудовий подарунок для маленьких любителів мультфільму про цуциків-рятівників. Далматинець уже сів у свій транспорт і готовий вирушати на рятівну операцію! Особливості: - кінцівки фігурки собачки рухомі; - машинка вміщує одного песика на сидінні; - транспорт обладнаний звуковими та світловими ефектами; - колеса крутяться і забезпечують стійкість транспорту на горизонтальній поверхні. Комплектація: - фігурка песика Маршалла; - автомобіль рятівника. Живлення: 3 батарейки типу AG13. Матеріал: якісний барвистий пластик. Рекомендований вік від 3-х років.
Ігрова фігурка Spin master Paw Patrol Діно місія Маршал (SM16776/5478) SM1
Вирушай у захоплюючу пригоду з командою рятувальників з Цуценячого патруля та їхніми автомобілями делюкс для порятунку динозаврів! У цей набір разом з унікальним транспортним засобом входить цуценя Маршал і мініатюрна фігурка таємничого динозавра! Завдяки деталям у стилі динозаврів, робочим інструментам, потужному мотору і великим колесам для підкорення будь-якої місцевості, рятувальний автомобіль Маршала готовий до роботи! Відкрий упаковку, щоб знайти фігурку маленького динозавра, яку можна використовувати в кожній рятувальній операції! Автомобіль Маршал делюкс «Діно-місія» готовий до приголомшливих порятунків динозаврів! Він стане відмінним подарунком для дітей від 3 років.
Набір Paw Patrol Лицарі Рятівний автомобіль де-люкс з водієм Зума (SM16776
Набір Paw Patrol Лицарі Рятівний автомобіль де-люкс з водієм Зума натхненний історією про драконів та лицарів. Герої одягнені у лицарську форму та шолом, а кожен автомобіль доповнений елементами у стилі драконів і має унікальну трансформацію. Відправляйтеся у надзвичайні середньовічні пригоди разом з героями Щенячого Патруля! До набору входять: - фігурка цуценяти Зуми; -
Ігрова фігурка Paw Patrol Рятівний автомобіль делюкс з водієм Зума (SM1677
Приєднуйтесь до команди відважних цуценят та вирушайте на зустріч пригодам! Щоб трансформувати автомобіль Зуми Делюкс, натисніть кнопку на задній частині автомобіля. З корабля на повітряній подушці він перетвориться на підводний човен! Всі машинки із Щенячого патруля мають своє унікальне перетворення. У своїй формі з фільму Зума готовий врятувати Місто Пригод! Збери всю
Ігрова фігурка Spin master Paw Patrol Діно місія Зума (SM16776/4029) SM167
Вирушай у захоплюючу пригоду з командою рятувальників з Цуценячого патруля та їхніми автомобілями делюкс для порятунку динозаврів! У цей набір разом з унікальним транспортним засобом входить цуценя Зума і мініатюрна фігурка таємничого динозавра! Завдяки деталям у стилі динозаврів, робочим інструментам, потужному мотору і великим колесам для підкорення будь-якої місцевості, рятувальний автомобіль Зуми готовий до роботи! Відкрий упаковку, щоб знайти фігурку маленького динозавра, яку можна використовувати в кожній рятувальній операції! Автомобіль Зуми делюкс «Діно-місія» готовий до приголомшливих порятунків динозаврів! Він стане відмінним подарунком для дітей від 3 років.
Ігрова фігурка Spin master Paw Patrol Діно місія Скай (SM16776/5492) SM167
Вирушай у захоплюючу пригоду з командою рятувальників з Цуценячого патруля та їхніми автомобілями делюкс для порятунку динозаврів! У цей набір разом з унікальним транспортним засобом входить цуценя Скай і мініатюрна фігурка таємничого динозавра! Завдяки деталям у стилі динозаврів, робочим інструментам, потужному мотору і великим колесам для підкорення будь-якої місцевості, рятувальний автомобіль Скай готовий до роботи! Відкрий упаковку, щоб знайти фігурку маленького динозавра, яку можна використовувати в кожній рятувальній операції! Автомобіль Скай делюкс «Діно-місія» готовий до приголомшливих порятунків динозаврів! Він стане відмінним подарунком для дітей від 3 років.
Набір Paw Patrol Лицарі Рятівний автомобіль де-люкс з водієм Роккі (SM1677
Набір Paw Patrol Лицарі Рятівний автомобіль де-люкс з водієм Роккі натхненний історією про драконів та лицарів. Герої одягнені у лицарську форму та шолом, а кожен автомобіль доповнений елементами у стилі драконів і має унікальну трансформацію. Відправляйтеся у надзвичайні середньовічні пригоди разом з героями Щенячого Патруля! До набору входять: - фігурка цуценяти Роккі; - рятувальний автомобіль. Коли настане час для рятувальної місії, натисніть на кнопку на автомобілі Роккі, щоб активувати висувний інструмент. Використовуйте його, щоб збити та відтягнути перешкоди, і врятуйте дракона, який потрапив у біду! Підходить для дітей від 3-х років.
Ігрова фігурка Paw Patrol Рятівний автомобіль делюкс з водієм Скай (SM1677
Приєднуйтесь до команди відважних цуценят та вирушайте на зустріч пригодам! Щоб трансформувати автомобіль Скай Делюкс, покрутіть гвинт вертольота рукою, потім натисніть хвіст вертольота, щоб перейти в ракетний режим! Всі машинки із Щенячого патруля мають своє унікальне перетворення, як у фільмі! Ноги гелікоптера втягуються, а борти трансформуються назовні. У своїй формі з фільму Скай готова врятувати Місто Пригод! У наборі: - автомобіль Делюкс; - фігурка Скай. Іграшки підходять для хлопчиків та дівчаток від 3 років.
Ігрова фігурка Spin master Paw Patrol Діно місія Кремез (SM16776/5539) SM1
Вирушай у захоплюючу пригоду з командою рятувальників з Цуценячого патруля та їхніми автомобілями делюкс для порятунку динозаврів! У цей набір разом з унікальним транспортним засобом входить цуценя Кремез і мініатюрна фігурка таємничого динозавра! Завдяки деталям у стилі динозаврів, робочим інструментам, потужному мотору і великим колесам для підкорення будь-якої місцевості, рятувальний автомобіль Кремеза готовий до роботи! Відкрий упаковку, щоб знайти фігурку маленького динозавра, яку можна використовувати в кожній рятувальній операції! Автомобіль Кремез делюкс «Діно-місія» готовий до приголомшливих порятунків динозаврів! Він стане відмінним подарунком для дітей від 3 років.
Ігрова фігурка Spin master Paw Patrol Діно місія Гонщик (SM16776/5461) SM1
Вирушай у захоплюючу пригоду з командою рятувальників з Цуценячого патруля та їхніми автомобілями делюкс для порятунку динозаврів! У цей набір разом з унікальним транспортним засобом входить цуценя Гонщик і мініатюрна фігурка таємничого динозавра! Завдяки деталям у стилі динозаврів, робочим інструментам, потужному мотору і великим колесам для підкорення будь-якої місцевості, рятувальний автомобіль Гонщика готовий до роботи! Відкрий упаковку, щоб знайти фігурку маленького динозавра, яку можна використовувати в кожній рятувальній операції! Автомобіль Гонщик делюкс «Діно-місія» готовий до приголомшливих порятунків динозаврів! Він стане відмінним подарунком для дітей від 3 років.
Предыдущая   Следующая
1   ...   3   4   5   6   7   ...   20  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История