искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Персонаж
Супергерои
Тематика
Размер
Дополнительно
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 118 моделей:
| Sylvanian Families Сбросить все
Фігурка-сюрприз Sylvanian Families Baby seashore friends (5721) 5721
Фігурка-сюрприз Sylvanian Families — це колекційна іграшка-сюрприз Sylvanian із серії Baby seashore friends. У кожному наборі фігурка малюка Sylvanian у костюмі або з аксесуаром на морську тематику. Рекомендовано для дітей віком від 3-х років.
Іграшка-сюрприз Sylvanian Families Лісові друзі (5751) 5751
Колекційна іграшка-сюрприз Sylvanian Baby Forest Play. У кожному наборі фігурка малюка Сильваніан у костюмі або з аксесуаром на лісову тематику. В колекції 8 звірят, у тому числі одне секретне.
Ігровий набір Дитяча коляска для прогулянок Sylvanian Families 4460
Коли дитина з'являється в нашому світі, дивно, скільки речей треба мати батькам: стільчик для годування, пляшки, ліжечко і коляска - і це тільки початок. У нашому асортименті Сільванських дитячих речей є все, щоб бути готовими до появи маленького сільванця! Перед тим, як вивезти своїх дітей на прогулянку, переконайтеся, що у вас є елегантний Сильванський візок. Коляска з козирком від сонця, щоб захистити свого маленького улюбленця від променів. Це ідеальна прогулянкова коляска для прекрасних прогулянок вулицями в Сільваном. З дерев'яною рамкою, червоним горошком і білими мереживами на сидінні ця красива коляска стане найстильнішою дитячою коляскою.
Ігровий набір Sylvanian Families Коляска для трійні (5533) 5054131055335
Дитяча коляска для трійні Sylvanian Families ідеальна не лише для прогулянок сільвашок-трійнят. Якщо прибрати сидіння, то коляску можна використовувати для сильвашок-двійнят, які за розміром більші, ніж фігурки трійнят. Крім того, знімні сидіння можна використовувати в якості дитячих крісел в автомобілі (продається). В комплекті: - коляска, - навіс, - сидіння, - чохол для сидіння. Фігурки та аксесуари в комплект не входять, купуються окремо.
Ігровий набір Дитяча коляска для двійні Sylvanian Families (4533) 4533
Чудовий аксесуар для двох маленьких фігурок з міста Сільванії. Коляска поміщає 2 фігурки дітей. Вона прикрашена красивим рожевим сидінням з текстилю та мережива. Додатковий комфорт нададуть козирок і ручка. Дитина буде розвивати як дрібну моторику, так і уяву. У набір входить тільки коляска. Зберіть свою колекцію Sylvanian Families. Розмір ігрового набору 10.4 x 9.6 x 5.8 см. Високоякісний пластик і текстиль зроблять гру не тільки безпечною, але і цікавою. Рекомендовано для дітей віком від 3 років.
Ігровий набір Sylvanian Families Їжачок (5410) 5410
Фігурка Їжачка з рухомими лапками із серії «Малюки» Sylvanian Families. Комплектація: - фігурка 4 см; - жовтий капелюшок; - рожева сумочка.
Ігровий набір Sylvanian Families Мікрохвильова піч на тумбочці (5443) 5443
Ідеальне рішення для тих, хто дуже голодний і хоче швидко перекусити. У шафці з дверцятами, що відкриваються, можна зберігати посуд і кухонне приладдя. Якщо закрити дверцята мікрохвильової печі і повернути вимикач, задня панель стане червоною, ніби вона нагрівається. Комплектація: - кухонна шафка; - мікрохвильова піч; - деко; - яблучний пиріг. Увага! Фігурки звірят в набір не входять, купуються окремо.
Ігровий набір Sylvanian Families Малюк білченя (5406) 5406
Ігровий набір Sylvanian Families Малюк білченя — колекційна фіг—рка малюка більченя. Фігурка з рухомими лапками і головою виготовлена з пластмаси високої якості та вкрита флоком приємним на дотик матеріалом, який створює видимість вовни. У фігурки об'ємні очі та реалістичний одяг з дрібними деталями, який, за рахунок липучок та гумок, дитині легко знімати і одягати. Білченя Амброуз
Ігровий набір Sylvanian Families Малюк ягня (5620) 5054131056202
Ігровий набір Sylvanian Families Малюк ягня виготовлений з пластмаси високої якості та вкрита флоком – приємним на дотик матеріалом, який створює видимість вовни. У фігурки об'ємні очі та реалістичний одяг з дрібними деталями, який, за рахунок липучок та гумок, дитині легко знімати і одягати.
Ігровий набір Обідній стіл і стільці Sylvanian Families (4506) 4506
Настав час обіду. А де ж сім'я буде обідати? З ігровим набором від компанії Sylvanian Families вся сім'я поміститися за одним столом. Набір має 4 стільця, один стіл. А для самих маленьких передбачений спеціальний стільчик, який безпечний завдяки кріпленню до стільниці. Всі ігрові елементи дуже добре деталізовані. Виготовлені з високоякісного пластику. Завдяки чому, гра буде не тільки цікавою, але і безпечною. Розмір ігрового набору - 6 х 10 х 18.5 см. Рекомендовано для дітей віком від 3 років.
Ігровий набір Sylvanian Families Люстра для вітальні (5528) 5528
Обставте кімнату батьків чудовими аксесуарами з ігровим набором Sylvanian Families Люстра для вітальні. Неймовірно гарна реалістична люстра для будь-якого будиночку! Лампа просто вставляється у спеціальний отвір у стелі будиночка, збоку на ній є перемикач «вкл/викл». Живлення: для роботи необхідні 2 батарейки AAA (в комплект не входять).
Ігровий набір ​Sylvanian Families Трійня перських кошенят (5458) 5458
У ігровому наборі Sylvanian Families Трійня перських кошенят є троє крихітних кошенят з рухомими голівками. У кошенят милі мордочки з чорними очками-намистинками і вушка з рожевими плямками. Малятам дуже затишно у спільній колисочці. Фігурки виконані з пластику з приємним на дотик оксамитовим покриттям-флоком світло-бежевого кольору. Гра з фігурками сприяє розвитку уяви дитини та її дрібної моторики. Фігурки набору чудово поєднуються з іншими фігурками Sylvanian Families.
Ігровий набір Sylvanian Families Їжаки-близнюки (5424) 5424
Фігурки Їжачків-близнюків із серії «Малюки» Sylvanian Families. Комплектація: - 2 фігурки по 4 см; - машинка.
Ігровий набір Sylvanian Families Хаскі-двійнята (5638) 5054131056387
Ігровий набір Sylvanian Families Хаскі-двійнята складається з двох пухнастих фігурок по 4 см та потягу-каталки. Дівчинка Ембер (сидить) любить малювати, а хлопчик Джеремі (повзає) любить гратися з потягом, часто катаючи у ньому сестричку. Будь-який з близнюків Хаскі може їздити на каталці. У фігурок об'ємні очі, повертаються голова та лапки. Одягнені фігурки в реалістичне вбрання з дрібними деталями. За рахунок липучок та гумок на одязі, дитині легко його знімати і одягати.
Ігровий набір Sylvanian Families Ягнята-двійнята (5621) 5054131056219
Ігровий набір Sylvanian Families Ягнята-двійнята із серії «Малюки» складається з двох пухнастих фігурок по 4 см та машинки-каталки. Дівчинка любить малювати, а хлопчик - гратися з машинкою, часто катаючи в ній сестричку. Фігурки звірят Sylvanian Families виготовлені з пластмаси високої якості та вкриті флоком – приємним на дотик матеріалом, який створює видимість вовни. У фігурок об'ємні очі, повертаються голова та лапки. Одягнені фігурки в реалістичне вбрання з дрібними деталями. За рахунок липучок та гумок на одязі, дитині легко його знімати і одягати.
Ігровий набір Sylvanian Families Шоколадні Кролики-близнюки (5420) 5420
Фігурки Шоколадних Кроликів-близнюків із серії «Малюки» Sylvanian Families. Комплектація: - 2 фігурки по 4 см; - машинка.
Ігровий набір ​Sylvanian Families Ведмежата-двійнята на машинці (5426) 542
Ігровий набір Sylvanian Families Ведмежата-двійнята на машинці — колекційні фігурки звірят із безліччю аксесуарів та тематичними наборами. Реалістичне детальне опрацювання кожної фігурки та предмета – особливість та гордість бренду. Комплектація: - 2 фігурки; - машинка. У звірят приємна вовна, рухливі голова та лапки.< Висота фігурок: близько 4 см.
Ігровий набір Sylvanian Families Північні оленята-двійнята на машинці (569
Ігровий набір Sylvanian Families Північні оленята-двійнята на машинці бузкового кольору. Фігурки виготовлені з пластмаси високої якості та вкриті флоком – приємним на дотик матеріалом, який створює видимість вовни. Малюки одягнені в знімний тканинний одяг, і за бажанням діти завжди зможуть переодягнути їх в інше вбрання. У фігурок рухлива голова, тому вони можуть дивитися в різні боки. Дівчинку можна посадити в машинку, а хлопчик її буде катати. Ігровий набір рекомендований дівчаткам та хлопчикам віком від 3-х років і старше.
Ігровий набір Sylvanian Families Дитяче ліжечко для трійні (5534) 5534
Вкладіть малюків спати в нове ліжечко для трійні від Sylvanian Families. У ліжечку можуть розміститися відразу 3 малюки, які спатимуть пліч-о-пліч, вкрившись гарною теплою ковдрою. Для ще більш цікавої гри комбінуйте набір з малюками, сімейками, меблями та будинками, які купуються окремо. У комплекті (всього 11 аксесуарів): - дитяче ліжечко для трійні, - 3 шухлядки, - ковдра, - мобіль з підставкою, - парасолькою та 4 прикрасами (сонечко, зірочка, пташка, метелик). Натисніть на ліжечку диск-квіточку і мобіль почне обертатися. Опустіть бильце ліжечка, щоб перетворити його на диванчик. У висувні шухлядки можна скласти іграшки малюків.
Ігровий набір ​Sylvanian Families Білченята-двійнята на машинці (31502) 31
Ігровий набір Sylvanian Families Білченята-двійнята на машинці — колекційні фігурки звірят із безліччю аксесуарів та тематичними наборами. Реалістичне детальне опрацювання кожної фігурки та предмета – особливість та гордість бренду. Комплектація: - 2 фігурки; - машинка. У звірят приємна вовна, рухливі голова та лапки.< Висота фігурок: близько 4 см.
Ігровий набір Ванна кімната Sylvanian Families (5022) 5022
Стильна ванна кімната з антикварною ванною і душем із золотим відтінком. У наборі є не тільки шампунь і кондиціонер, але також іграшки, корзина, килимок, халат, ширма та інше приладдя для ванної кімнати. Фігурки не включені до набору. Тепер улюблена сімейка вашої дитини з Сільванії зможе прийняти душ або просто повеселитися у ванній. Набір за допомогою рольових ігор розвиває уяву і соціальні навички. Для дітей від 3 років. Виробник - японська компанія Sylvanian Families.
Ігровий набір Sylvanian Families Триповерхове ліжко з гіркою (5741) 5741
Триповерхове ліжко Sylvanian Families легко перетворюється на окремі ліжечка різного кольору. На всіх ліжках є подушки і ковдри пастельних кольорів. Щоб піднятися на другий чи третій поверх, треба скористатися драбинками. Увага! Фігурки звірят в набір не входять, купуються окремо.
Ігровий набір Sylvanian Families Домашній сніданок (5444) 5444
Завдяки ігровому набору Sylvanian Families Домашній сніданок сільвашки зранку не залишаться голодними. Тато з мамою приготують смачний, корисний та поживний сніданок, використовуючи різноманітну кухонну техніку та продукти, а малюки їм допоможуть. У наборі є все, що потрібно для сервірування столу на дві особи. У комплекті 21 аксесуар: - тостер; - 2 шматочки хліба; - сендвічниця; -
Ігровий набір Sylvanian Families Пральна машина та пилосос (5445) 5445
Реалістичний ігровий набір Пральна машина та пилосос від японського бренду Sylvanian Families, який допоможе дітям навчитися прати речі, прибирати пил та прищепить любов до чистоти. У наборі: - пральна машина; - пилосос з ручним пилозбірником; - рушник. Пральна машинка має циферблат, який можна повернути, щоб вона запрацювала і почав обертатися барабан і складалося враження ніби набирається вода. Пилосос обладнаний ручним пилозбірником, який можна дістати з основного блоку, щоб зібрати пил у важкодоступних місцях. Склад: пластик, текстиль.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на фигурки и трансформеры Sylvanian Families. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить фигурки / трансформеры Sylvanian Families в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на фигурки и трансформеры Sylvanian Families. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История