искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Персонаж
Супергерои
Тематика
Размер
Дополнительно
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 118 моделей:
| Sylvanian Families Сбросить все
Ігровий набір Sylvanian Families Хаскі-двійнята (5638) 5054131056387
Ігровий набір Sylvanian Families Хаскі-двійнята складається з двох пухнастих фігурок по 4 см та потягу-каталки. Дівчинка Ембер (сидить) любить малювати, а хлопчик Джеремі (повзає) любить гратися з потягом, часто катаючи у ньому сестричку. Будь-який з близнюків Хаскі може їздити на каталці. У фігурок об'ємні очі, повертаються голова та лапки. Одягнені фігурки в реалістичне вбрання з дрібними деталями. За рахунок липучок та гумок на одязі, дитині легко його знімати і одягати.
Ігровий набір Sylvanian Families Ягнята-двійнята (5621) 5054131056219
Ігровий набір Sylvanian Families Ягнята-двійнята із серії «Малюки» складається з двох пухнастих фігурок по 4 см та машинки-каталки. Дівчинка любить малювати, а хлопчик - гратися з машинкою, часто катаючи в ній сестричку. Фігурки звірят Sylvanian Families виготовлені з пластмаси високої якості та вкриті флоком – приємним на дотик матеріалом, який створює видимість вовни. У фігурок об'ємні очі, повертаються голова та лапки. Одягнені фігурки в реалістичне вбрання з дрібними деталями. За рахунок липучок та гумок на одязі, дитині легко його знімати і одягати.
Ігровий набір Sylvanian Families Шоколадні Кролики-близнюки (5420) 5420
Фігурки Шоколадних Кроликів-близнюків із серії «Малюки» Sylvanian Families. Комплектація: - 2 фігурки по 4 см; - машинка.
Ігровий набір ​Sylvanian Families Ведмежата-двійнята на машинці (5426) 542
Ігровий набір Sylvanian Families Ведмежата-двійнята на машинці — колекційні фігурки звірят із безліччю аксесуарів та тематичними наборами. Реалістичне детальне опрацювання кожної фігурки та предмета – особливість та гордість бренду. Комплектація: - 2 фігурки; - машинка. У звірят приємна вовна, рухливі голова та лапки.< Висота фігурок: близько 4 см.
Ігровий набір Sylvanian Families Північні оленята-двійнята на машинці (569
Ігровий набір Sylvanian Families Північні оленята-двійнята на машинці бузкового кольору. Фігурки виготовлені з пластмаси високої якості та вкриті флоком – приємним на дотик матеріалом, який створює видимість вовни. Малюки одягнені в знімний тканинний одяг, і за бажанням діти завжди зможуть переодягнути їх в інше вбрання. У фігурок рухлива голова, тому вони можуть дивитися в різні боки. Дівчинку можна посадити в машинку, а хлопчик її буде катати. Ігровий набір рекомендований дівчаткам та хлопчикам віком від 3-х років і старше.
Ігровий набір Sylvanian Families Триповерхове ліжко з гіркою (5741) 5741
Триповерхове ліжко Sylvanian Families легко перетворюється на окремі ліжечка різного кольору. На всіх ліжках є подушки і ковдри пастельних кольорів. Щоб піднятися на другий чи третій поверх, треба скористатися драбинками. Увага! Фігурки звірят в набір не входять, купуються окремо.
Ігровий набір Ванна кімната Sylvanian Families (5022) 5022
Стильна ванна кімната з антикварною ванною і душем із золотим відтінком. У наборі є не тільки шампунь і кондиціонер, але також іграшки, корзина, килимок, халат, ширма та інше приладдя для ванної кімнати. Фігурки не включені до набору. Тепер улюблена сімейка вашої дитини з Сільванії зможе прийняти душ або просто повеселитися у ванній. Набір за допомогою рольових ігор розвиває уяву і соціальні навички. Для дітей від 3 років. Виробник - японська компанія Sylvanian Families.
Ігровий набір Триповерхова ліжко Sylvanian Families (4448) 4448
Подаруйте своїм маленьких друзів з Сільванії прекрасний і комфортний сон. Ліжко настільки функціональна і величезна, що на ній може поміститися до трьох малюків. Спеціальна сходи допоможе малюкові забратися на своє ліжечко. Унікальний затишок подарує ковдрочку, яким можна сховатися, коли буде холодно. А м'який і комфортний матрац з подушечкою подарують комфортний сон. Відмінно матеріали високої якості подарують безпечну гру, навіть найменшим. Рекомендовано для дітей віком 4 роки і старше. Вага набору становить всього 0.1 кг.
Ігровий набір Sylvanian Families Домашній сніданок (5444) 5444
Завдяки ігровому набору Sylvanian Families Домашній сніданок сільвашки зранку не залишаться голодними. Тато з мамою приготують смачний, корисний та поживний сніданок, використовуючи різноманітну кухонну техніку та продукти, а малюки їм допоможуть. У наборі є все, що потрібно для сервірування столу на дві особи. У комплекті 21 аксесуар: - тостер; - 2 шматочки хліба; - сендвічниця; -
Ігровий набір Sylvanian Families Пральна машина та пилосос (5445) 5445
Реалістичний ігровий набір Пральна машина та пилосос від японського бренду Sylvanian Families, який допоможе дітям навчитися прати речі, прибирати пил та прищепить любов до чистоти. У наборі: - пральна машина; - пилосос з ручним пилозбірником; - рушник. Пральна машинка має циферблат, який можна повернути, щоб вона запрацювала і почав обертатися барабан і складалося враження ніби набирається вода. Пилосос обладнаний ручним пилозбірником, який можна дістати з основного блоку, щоб зібрати пил у важкодоступних місцях. Склад: пластик, текстиль.
Ігровий набір Велике ліжко і тумбочка Sylvanian Families (5019) 5019
Обставте кімнату батьків чудовими аксесуарами з набором від компанії Sylvanian Families. Він не тільки допоможе додати комфорт ігровим фігуркам, а й урізноманітнює ігровий процес. Завдяки чому гра стане ще більш захоплююча і цікава. У набір входить ліжко - для комфортного сну, матрац, подушка і ковдра. А тумбочка та інші аксесуари зроблять кімнату затишною і компактною. Розмір ігрового набору - 12 .5 х 12 х 6 см. Виготовлено з високоякісного пластику та текстилю. Рекомендовано для дітей віком від 3 років.
Ігровий набір Туалетна кімната Sylvanian Families (5020) 5020
Обладнайте туалетну кімнату в родині жителів Сільванії. У цьому вам допоможе ігровий набір від компанії Sylvanian Families. Він включає в себе всі необхідні аксесуари і елементи. Набір включає вже готову стіну, на якій розмістилися всі необхідні приналежності, такі як умивальник, рушник та інші аксесуари. Також в комплекті йде туалет, на який можна посадити ігрову фігурку, і кришка, що відкривається до нього. Дуже великий набір аксесуарів допоможе урізноманітнити ігровий процес і зробити його цікавішим. Розмір ігрового набору - 11.5 х 5 х 10 см. Рекомендовано для дітей від 3 років.
Ігровий набір Sylvanian Families Кухонний острів (5442) 5442
До ігрового набору Sylvanian Families кухонний острів є доступ з усіх сторін, тому це ідеальне місце для приготування пончиків і вафель усією родиною Сильваніан. У наборі: - кухонний острів; - міксер; - вафельниця; - 2 знімні форми для вафель; - 2 знімні форми для пончиків; - ополівник; - вафля (будиночок); - вафля (квітка); - 2 пончики; - яйця; - борошно; - миска для
Ігровий набір Шоколадний кролик в ліжечку Sylvanian Families (5017) 5017
Допоможіть Шоколадному Кролику гарненько виспатися і побачити солодкі сни. Ігровий набір від компанії Sylvanian Families має все необхідне. А це - ліжечко, затишна і приємна. Ну а скриньку допоможе позбутися від непотрібних речей. Але що ж робити якщо речей багато? Нічого страшного, адже в наборі їх два. Він відмінно розвиває дрібну моторику і уяву. Розмір ігрового набору становить 12 х 10.4 х 5.6 см. Рекомендовано для дітей віком 4 роки і старше.
Ігровий набір Sylvanian families Будиночок на дереві (5318) 5318
Ігровий набір Будиночок на дереві від бренду Sylvanian families допоможе весело провести час і покращити уяву малюка. У наборі є дерево з гойдалкою і фігурка бiлченяти. На дереві безліч кумедних аксесуарів і комiрочок для білочки. Гру можна поєднувати з іншими наборами від цього ж виробника. Всі аксесуари зроблені з якісного пластику й абсолютно безпечні для малюка. Граючи з набором, малюк зможе придумувати багато кумедних історій і пригод. Гра розвиває у дітей дрібну моторику, а також фантазію і уяву. Подарунок ідеально підійде для хлопчиків і дівчаток від 3-х до 6-ти років.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   8  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История