искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Персонаж
Супергерои
Тематика
Размер
Дополнительно
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 118 моделей:
| Sylvanian Families Сбросить все
Ігровий набір Sylvanian Families Дитяча канатна дорога (5452) 5452
Ігровий набір Sylvanian Families Дитяча канатна дорога. Тут можна покататися на гірках, поїздити в кабінці або погуляти на зеленому лужку. У кабінку можна посадити малюка і потягнути за кінці мотузки — тоді вона переміщається ліворуч або праворуч. Дитяча канатна дорога призначена для маленьких фігурок. У кабінці поміщається один персонаж. Комплектація: - фігурка; - частини
Ігровий набір Sylvanian Families Лісовий будиночок Їжачка (5453) 5453
Ігровий набір Лісовий будиночок – це секретне містечко малюка Їжачка із Sylvanian Families, де він любить проводити час із друзями. Усередині будиночка є піч, диван та столик, а на даху – поштова скринька для листів. Вночі Їжачок спить у зручному спальному мішку. Двері будиночка відчиняються і зачиняються.
Ігровий набір М'які меблі для вітальні Sylvanian Families (4464) 4464
Кожна сім'я з Сільванії мріє мати такі розкішні меблі до вітальні. Тут ввечері може зібратися вся родина, щоб відпочити та поділитися враженнями за день. У наборі є зручний м'який диван з червоними подушками та два крісла. Також є журнальний столик та ваза з квітами. Фігурки звіряток до набір не включені. Компанія Sylvanian Families з Японії випускає цілі сімейства звіряток та різні аксесуари до них. Ви можете вибрати собі набори звіряток, що сподобаються вам найбільше. Набір призначений для дітей від 3 років.
Ігровий набір Sylvanian Families Сім'я чорних котів (5530) 5530
Познайомтеся з веселою та дружною родиною Сім'я чорних котів Sylvanian Families. Ігровий набір складається з чотирьох фігурок – тата, мами, доньки та малюка. Всі члени сімейства одягнені в тканинний одяг, який можна зняти будь-якої миті і одягти інший. У батьків та дівчинки рухливі кінцівки та голова, можна надавати їм різні пози. Капелюх тата може стати колискою для малюка. Висота фігурок мами та тата – 8 см, доньки – 6 см, малюка – 2 см. Реалістичне детальне опрацювання кожної фігурки та предмета – особливість та гордість бренду.
Набір фігурок Sylvanian Families Шоколадний кролик Двійнята (5432) 5432
Зустрічайте новий ігровий набір з шоколадними кроликами-двійнятами від торгової марки Sylvanian Families. Малюка чекає захоплива та корисна гра. До набору входить: - два кролики з якісного пластику з покриттям із м'якого флоку; - іграшкова коляска; - аксесуари. Всі частини набору виконані з сертифікованого та безпечного пластику, мають гарну зносостійкість. Гра з кроликами формує образне мислення та просторове сприйняття, тренує дрібну моторику, розвиває уяву й творчі здібності. Рекомендований вік — від 3-х років.
Ігровий набір Sylvanian Families Друзі в дитячому садку (5672) 5672
У набір входять 6 фігурок малюків Sylvanian Families з аксесуарами. Кличте в гості друзів, обирайте по одному малюку та вигадуйте найцікавіші пригоди! Особливості набору: - У кожного малюка є сумочка та одяг для дитячого садка. - Голова та лапки малюків рухомі – легко одягати і знімати рюкзачки та сумочки. - Рюкзачки та сумочки відкриваються та закриваються, в них можна скласти
Ігровий набір Дитяча спальня Sylvanian Families (4254) 4254
Прикрасьте улюблений будиночок родини Sylvanian Families прекрасним набором аксесуарів. З його допомогою ігровий процес не тільки наповнитися новими елементами, але і набуде нового сюжет. Завдяки чому гра стане ще більш захоплюючою. Набір коштує з красивою ліжечка, яка має 2 поверхи. Але завдяки своїй унікальності, вона поділяється на 2 окремі. Також в наборі є ліжко, на якій жителям будиночка буде комфортно спати. Шафка вмістить всі наряди., Завдяки шухлядках, які висуваються. І ще багато інших аксесуарів, з яким буде цікаво грати малюкові від 3 років. Упаковка ігрового набору має розмір - 15 x 6.5 x 10 см.
Ігровий набір Школа Шкільні друзі Sylvanian Families (5170) 5170
Допоможіть новим друзям відвідати школу і отримати багато корисних знань. Давні друзі кролиця і білченя мають гарні рюкзачки, а також одягнені в новеньку шкільну форму. Взуті вони в забавні черевички коричневого кольору. Набір "Шкільні друзі" відмінно доповнить колекцію і внесе новий сюжет в ігровий процес. Розмір упаковки: 12 x 7.5 x 3.5 см. Висота фігурки складає 7.5 см. Для дітей від 3-х років.
Ігровий набір Sylvanian families Сім'я сонячних кроликів (5372) 5372
Ігровий набір «Сім'я сонячних кроликів» від ТМ Sylvanian families — чарівні маленькі колекційні фігурки сімейства кроликів. В комплекті 3 фігурки в одежинах: мама, тато і син. Одежинка зшита рівно, липучки якісно пришиті.Набір виготовлений з якісних безпечних міцних матеріалів (пластик, флок, текстиль).Дитина зможе грати в сюжетні та рольові ігри, розвивати фантазію і уяву, дрібну моторику і навички колекціонування з ігровим набором «Сім'я сонячних кроликів» від ТМ Sylvanian families.Іграшки призначені для хлопчиків і дівчаток від 3-х років.
Ігровий набір Sylvanian Families Малюки прогулянка під дощем (5748) 5748
У наборі 2 фігурки малюків Сильвашок: панди Анжели та білого мишеня Альберта. Завдяки додатковим аксесуарам – калюжі, яскравим парасолькам та гумовим чоботям – творчий набір ідеально підійде для ігор у дощовий день. Малюки одягнені в тематичні плащики з намальованими хмаринками. Гумові чобітки легко знімаються і одягаються. В лапки сильвашок можна вкласти парасольки.
Ігровий набір ​Sylvanian Families Мама-кішка з малюком та колискою (5433)
У ігровому наборі Sylvanian Families Мама-кішка з малюком та колискою є мама-кішка Міріам Шантільї, її малюк Жак, колиска-люлька та аксесуари для догляду за малюком, доречні у перші місяці його життя. Жак Шантільї одягнений у блакитну кофтину для новонароджених та накидку, а Мама Міріам у чарівній зручній сукні в квіточку. Міріам – дуже організована кішка, яка вміє планувати час таким
Набір Дідусь і Бабуся Шоколадного Кролика Sylvanian Families (5190) 5190
Знаменита компанія Sylvanian Families Epoch, яка виробляє казкові м'які колекційні набори іграшок є володарем звання "Іграшка року" в Англії третій рік поспіль. Ці милі звірятка випромінюють доброту, тепло, радість. У кожної родини Sylvanian Families (Сільваніан феміліс) є своя історія, яку Ваші дітки можуть доповнити новими пригодами і кумедними ситуаціями. Такі ігрові набори вчать Ваших діток сімейних цінностей, розвивають уяву, логіку, впливають на емоційне сприйняття. У наборі представлені: милий Кленовий цуцик 4 см і яскравий синій човен. Доповни свою колекцію Sylvanian Families (Сильванія фемілі) новими жителями!
Ігровий набір Sylvanian Families Малюки Хаскі на велосипеді (5637) 5054131
Ігровий набір Sylvanian Families Малюки Хаскі на велосипеді складається з двох пухнастих фігурок по 4 см та велосипеду. Фігурку малюка можна возити як у передньому кошику, так і на задньому сидінні, тож у тандемі можуть одночасно їздити до чотирьох фігурок. Одягнені в реалістичне вбрання з дрібними деталями. За рахунок липучок та гумок на одязі, дитині легко його знімати і одягати.
Ігровий набір Sylvanian Families Панда з велосипедом та роликами (5652) 56
Ігровий набір Sylvanian Families Панда з велосипедом та роликами — колекційна фігурка звірятка із тематичним набором. Панда Розаліна Пукі любить спорт, катання на велосипеді та роликах. Її надійний та зручний велосипед має причіп, в який вона складає своє спортивне спорядження та катає молодших братів, сестер та друзів. У наборі: - Фігурка дівчинка-панди; - велосипед; - причіп для
Ігровий набір Sylvanian Families Сім'я овечок (5619) 5054131056196
Ігровий набір Sylvanian Families Сім'я овечок складається з чотирьох фігурок – тата Юена, мами Барбари та двох чарівних малюків Вінтона та Лони. Висота фігурок мами та тата – 8 см, малюків – 6 см. Фігурки звірят Sylvanian Families виготовлені з пластмаси високої якості та вкриті флоком – приємним на дотик матеріалом, який створює видимість вовни. У фігурок об'ємні очі, повертаються голова та лапки. Одягнені фігурки в реалістичне вбрання з дрібними деталями, яке, за рахунок липучок та гумок, дитині легко знімати та одягати.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   8  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История