искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Персонаж
Супергерои
Тематика
Размер
Дополнительно
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 118 моделей:
| Sylvanian Families Сбросить все
Ігровий набір Sylvanian Families Малюки-зорезнавці (5750) 5750
Коли не спиться, можна спостерігати за зірками! У наборі: - 3 фігурки: молочне кроленя Айріс, ягня Емма, чорне кошеня Глорія. - Додаткові аксесуари – книга про зірки, телескоп, ліхтарик, годинник. Звірята одягнені в милі тематичні піжами та ковпаки із зірочками. В лапках вони можуть тримати ліхтарик. Фігурки виготовлені з пластмаси високої якості та вкриті флоком – приємним на дотик матеріалом, який створює видимість вовни. У фігурок об'ємні очі, повертаються голова та лапки. Одягнені фігурки в реалістичне вбрання з дрібними деталями. За рахунок липучок та гумок на одязі, дитині легко його знімати і одягати.
Набір Sylvanian Families Дитяча спальня (5338) 5338
Порадуйте дитину новим ігровим набором Дитяча спальня від торгової марки Sylvanian Families, який урізноманітнює сюжетно-рольову гру з улюбленими персонажами та дозволяє продемонструвати всю уяву. Набір містить: - 2 ліжечка, які збираються в двоярусне ліжко з драбиною; - 2 матраци (синій і червоний); - 2 комплекти постільної білизни (синя та червона); - дитячий письмовий стіл; - стілець; - тематичні аксесуари (глобус, канцелярське приладдя, книги, годинник). Для виготовлення деталей набору застосовується якісний і міцний пластик, повністю безпечний для дитячої гри. Рекомендований вік — від 3-х років.
Ігровий набір Sylvanian Families Малюки розваги у басейні (5749) 5749
Влаштуй разом з сильвашками вечірку біля басейну! У наборі 3 фігурки малюків: лисеня Юлі, білченя Емброуз і видреня Ніколі. Завдяки додатковим аксесуарам захоплююча гра стане ще реалістичнішою. Особливості: - Фігурки одягнені в тематичні купальні костюми, які легко знімаються і одягаються. - Діти можуть кататися на надувному дельфіні. - В лапки малюків можна вкласти водні
Набір Sylvanian Families Їдальня (5340) 5340
У новому ігровому наборі від торгової марки Sylvanian Families представлена затишна їдальня сімейства кроликів, де приємно зустрітися вранці за чашкою кави або поділитися новинами за смачним обідом. Комплект містить: - обідній стіл; - 4 стільці; - дитячий стілець; - кухонну шафу; - мікрохвильову піч; - тематичні аксесуари. Всі елементи набору виконані з сертифікованого пластику високої якості, повністю безпечного для дітей. Гра з набором сприяє розвитку дрібної моторики, комунікативних навичок, уяви та творчих здібностей. Рекомендований вік — від 3-х років.
Набір Sylvanian Families Затишна вітальня (5339) 5339
Новий ігровий набір торгової марки Sylvanian Families запрошує до затишної вітальні сімейства кроликів, де завжди чекають гостей і раді провести час у компанії друзів. До комплекту входить: - диван; - 2 крісла; - журнальний стіл; - тумба, усередині якої можна складати дрібні предмети; - телевізор; - тематичні аксесуари. Всі деталі набору виготовлені з якісного пластику з хорошими зносостійкими властивостями, повністю безпечного для дитячої гри. Рекомендований вік — від 3-х років.
Ігровий набір Ванна кімната Sylvanian Families 5286
Ванна кімната повинна бути у кожному домі у Сільванії. Адже кожен сільванець прагне бути привабливим і чистим. У набір входить безліч елементів, необхідних для ванної кімнати: ванна, душ з краном, умивальник з дзеркалом та унітаз, а також аксесуари: підставки, корзина, шампуні й кондиціонери, туалетний папір, іграшки для ванної. Дитина із задоволенням буде грати, придумуючи різні сюжети зі звірятами з Сільванії, розвиваючи дрібну моторику, фантазію й уяву для дітей від 3 років.
Ігровий набір Sylvanian Families Догляд за трійнятами (5532) 5054131055328
У наборі є всі необхідні аксесуари для догляду за новонародженими трійнятами. Малюків можна посадити у дитячі стільчики та погодувати, а потім зняти одяг, покласти в колисочку та накрити кожного власною ковдрою. Фігурки звірят виготовлені з пластмаси високої якості та вкриті флоком – приємним на дотик матеріалом, який створює видимість вовни. У фігурок об'ємні очі,
Ігровий набір Sylvanian Families Вітальня (5379) 5379
Стильний набір меблів для вітальні від торгової марки Sylvanian Families допоможе урізноманітнити сюжетно-рольову гру з улюбленими персонажами. Комплект містить: - тумбу з телевізором; - журнальний стіл; - 2 крісла; - торшер; - аксесуари; - фігурку сестрички шовкової кішечки. Елементи набору виготовлені з якісного та безпечного пластику, гладенького та приємного на дотик, який має підвищену зносостійкість для активної експлуатації. В процесі гри у дитини тренується дрібна моторика, формується образне мислення та просторове сприйняття, розвивається уява й творчі здібності. Рекомендований вік – від 3-х років.
Ігровий набір Sylvanian Families Магазин модного взуття (5541) 50541310554
Ігровий набір Sylvanian Families Магазин модного взуття складається з Карамельної собачки Мелані - старшої сестрички Карлі та Джастіна, та великої кількості пар модного взуття, одягу та аксесуарів, які Мелані продає у своїй крамничці. Мелані вивчала мистецтво та дизайн у коледжі, а тепер створює за своїми ескізами стильні одяг та взуття. Кожна сільвашка знайде для себе у крамничці щось особливе - чарівні босоніжки, човники або туфлі на підборах. Мелані дуже слідкує за порядком та чистотою, кожного ранку протираючи пил та акуратно розміщуючи на поличках свою колекцію.
Ігровий набір Sylvanian Families Рожевий автомобіль для пікніка (5535) 553
Ігровий набір Sylvanian Families Рожевий автомобіль для пікніка з багажником на даху вміщає до восьми фігурок Sylvanian Families. Ви будете неймовірно вражені його можливостями! В автомобілі можуть сидіти двоє дорослих та шестеро немовлят. Для безпечної подорожі малюків заднє сидіння перевертається і перетворюються в автокрісла для трійнят і немовлят. Сидіння можна переставити і сидіти лицем до лиця. Давайте їздити, весело спілкуючись! Дверцята багажника та сидіння знімаються і перетворюються на столик для пікніка. В наборі є все необхідне для пікніка: корзинка, сир, круасани, тарілки та стаканчики. Довжина автомобіля: 26 см.
Ігровий набір Sylvanian Families Стильні зачіски поні (5644) 5054131056448
Ігровий набір Sylvanian Families Стильні зачіски поні складається з чарівної перукарки з шовковистим волоссям Поні Меллі - доньки Серафіни, візка та реалістичних аксесуарів для волосся. У Меллі довге розкішне шовковисте волосся, на якому можна практикуватися у створенні зачісок. Фігурка поні виготовлена з пластмаси високої якості та вкрита флоком – приємним на дотик матеріалом, який створює видимість вовни. У фігурки об'ємні очі, повертаються голова та лапки. Одягнена поні в реалістичне вбрання з дрібними деталями, яке, за рахунок липучок та гумок на ньому, дитині легко знімати і одягати.
Ігровий набір Sylvanian Families Купання трійні молочних кроленят (5707) 5
Ігровий набір Sylvanian Families Купання трійні молочних кроленят включає крихітних трійнят молочних кроленят разом із усім необхідним для веселого купання: - ванночку; - іграшки для купання; - шампунь; - лійку та інші аксесуари. Малюки вдягнені в різнокольорові халатики. Малюки Айла, Айріс і Оуен дуже радіють, коли приходить час купатися. Після купання малюки люблять кататися в іграшковому потягу, в якому є місце для всіх трьох малюків.
Ігровий набір Сім'я горіхових Білок Sylvanian Families 4172
У сімействі горіхових білок є папа, мама, братик і сестричка. Папа Седрик найбільше любить щось організувати. Чи то карнавал, весілля або вечірка на честь дня народження, Седрик завжди прагне, щоб цей день запам'ятався надовго. Мама Ярдлі - експерт-косметолог і парикмахер, вона любить допомогати всім виглядати краще. Братик Ральф любить кататися на велосипеді, і його дуже рідко можна побачити без нього. Сестричка Саффрон каже, що її любимі речі - сонце і лютики. У її гардеробі повно жовтого одягу, і навіть її спальня забарвлена в її улюблений колір!
Ігровий набір Sylvanian Families Сім'я панд (5529) 5054131055298
Ігровий набір Sylvanian Families Сім'я панд складається з чотирьох фігурок – тата Волтера, мами Дебори та двох чарівних малюків Анжели та Тайлера. Висота фігурок мами та тата – 8 см, малюків – 6 см. Фігурки одягнені в реалістичне яскраве вбрання, яке, за рахунок липучок та гумок, дитині легко знімати та одягати.
Ігровий набір Sylvanian Families Магазин прикрас (5647) 5054131056479
Ігровий набір Sylvanian Families Магазин прикрас у дивовижній упаковці у вигляді сумочки складається з фігурки кролиці Рубі Сноу, її одягу, взуття, прикраси та чарівний футляр для них з прозорою кришкою. Фігурка кролиці Sylvanian Families виготовлена з пластмаси високої якості та вкрита флоком – приємним на дотик матеріалом, який створює видимість вовни. У фігурки об'ємні очі, повертаються голова та лапки. Одягнена Кролиця в реалістичне вбрання з дрібними деталями, яке, за рахунок липучок та гумок на ньому, дитині легко знімати і одягати.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   8  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История