искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Персонаж
Супергерои
Тематика
Размер
Дополнительно
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 117 моделей:
| Sylvanian Families Сбросить все
Ігровий набір Sylvanian Families Купання трійні молочних кроленят (5707) 5
Ігровий набір Sylvanian Families Купання трійні молочних кроленят включає крихітних трійнят молочних кроленят разом із усім необхідним для веселого купання: - ванночку; - іграшки для купання; - шампунь; - лійку та інші аксесуари. Малюки вдягнені в різнокольорові халатики. Малюки Айла, Айріс і Оуен дуже радіють, коли приходить час купатися. Після купання малюки люблять кататися в іграшковому потягу, в якому є місце для всіх трьох малюків.
Ігровий набір Сім'я горіхових Білок Sylvanian Families 4172
У сімействі горіхових білок є папа, мама, братик і сестричка. Папа Седрик найбільше любить щось організувати. Чи то карнавал, весілля або вечірка на честь дня народження, Седрик завжди прагне, щоб цей день запам'ятався надовго. Мама Ярдлі - експерт-косметолог і парикмахер, вона любить допомогати всім виглядати краще. Братик Ральф любить кататися на велосипеді, і його дуже рідко можна побачити без нього. Сестричка Саффрон каже, що її любимі речі - сонце і лютики. У її гардеробі повно жовтого одягу, і навіть її спальня забарвлена в її улюблений колір!
Ігровий набір Sylvanian Families Сім'я кіз (5622) 5054131056226
Ігровий набір Sylvanian Families Сім'я кіз складається з чотирьох фігурок – тата Біла, мами Ненсі та двох чарівних малюків Менді та Дженні. Висота фігурок мами та тата – 8 см, малюків – 6 і 3 см. Тато та синочок, мама та донька одягнені в однакові вбрання - особливий “family look”. Фігурки звірят Sylvanian Families виготовлені з пластмаси високої якості та вкриті флоком – приємним на дотик матеріалом,
Ігровий набір Sylvanian Families Сім’я білосніжних мишей (5308) 5308
Запропонуйте дитині зануритися в казковий світ мініатюрних тварин, які познайомлять з реаліями звичайних буднів у красивій ігровій формі. Представляємо новий ігровий набір з сімейства білих мишей від торгової марки Sylvanian Families, який подарує донечці корисне та захопливе дозвілля. У комплекті дівчинка знайде: - тата Бернарда; - маму Б'янку; - брата Крістофера; - сестру Кетрін. Усі фігурки виготовлені з покритого флоком пластику, ретельно деталізовані, мають красиві костюми. Набір сприяє розвитку дрібної моторики та уяви, підходить для дітей від 3-х років.
Ігровий набір Sylvanian Families Сім'я Хаскі (5636) 5054131056363
Ігровий набір Sylvanian Families Сім'я Хаскі складається з п’яти фігурок – тата Вінсента, мами Авріл та трійнят Рея, Дрейка і Неллі – та санчат для малюків. Висота фігурок мами та тата – 8 см, малюків – 3 см. Фігурки мають гарне сіре та коричневе хутро. Малюки одягнені в однакове вбрання з капюшонами. Трійню можна посадити у санчата, а мама і тато можуть триматися за їх ручку. Фігурки
Ігровий набір Sylvanian Families Дитяча ігрова кімната з пандою і кроликом
Ігровий набір Sylvanian Families дитяча ігрова кімната з пандою і кроликом включає малюків Панду і Білосніжне кроленя, а також меблі, іграшки та аксесуари, якими можна облаштувати ігрову кімнату, про яку мріє кожна дитина! Малюки можуть гойдатися на конячці, будувати вежу з цегли, грати в боулінг або м'яч, грати на бубні і навіть готувати щось смачненьке на іграшковій плиті з мийкою.
Ігровий набір Sylvanian Families Сім'я котів лате (5738) 5738
Познайомтеся з дружною родиною Сім'я котів лате Sylvanian Families. Фігурки котів мають гарне біле хутро, що надає їм ще більшої реалістичності. Ігровий набір складається з чотирьох фігурок – тата, мами, доньки та синочка. Всі члени сімейства одягнені в тканинний одяг, який можна зняти будь-якої миті і одягти інший. У батьків та дівчинки рухливі кінцівки та голова, можна надавати їм різні пози. Висота фігурок мами та тата – 8 см, доньки – 6 см, малюка – 3 см. Реалістичне детальне опрацювання кожної фігурки та предмета – особливість та гордість бренду.
Ігровий набір Сім'я Ведмедів Sylvanian Families 5059
Патріку довіряють все, як новий мер села Сільванія, так і її жителі. Він завжди думає про те, що потрібно робити для села, і стежити за тим, щоб всі в селі Сильвания були в порядку. Це заняття - для Патріка робота, але він завжди говорить, що коли він бачить усмішку своєї дружини Маргарет, він більше не відчуває втоми. Патрік також є головним учителем Сільванського сільської школи і
Ігровий набір Sylvanian Families Сім'я перських котів (5455) 5054131054550
Ігровий набір Sylvanian Families Сім'я перських котів складається з чотирьох фігурок – тата, мами та двох чарівних малюків. Висота фігурок мами та тата – 8 см, малюків – 6 см. Це дивовижна сім’я з татом, який любить танцювати, мамою, яка любить милуватися зірками, і нерозлучними дівчатками-близнюками. Сімейка одягнена в реалістичне яскраве вбрання, яке, за рахунок липучок та гумок, дитині легко знімати та одягати.
Ігровий набір Sylvanian Families Сім'я північних оленів (5692) 5692
Ігровий набір Sylvanian Families Сім'я північних оленів складається з чотирьох фігурок — тата Джоллі, мами Елм, синочка Луіса в червоному комбінезоні та дівчинки Єви в зеленій сукні. Фігурки виготовлені з пластмаси високої якості та вкриті флоком – приємним на дотик матеріалом, який створює видимість вовни. У фігурок об'ємні очі, повертаються голова та лапки. Одягнені фігурки в реалістичне вбрання з дрібними деталями. За рахунок липучок та гумок на одязі, дитині легко його знімати та одягати. Висота фігурок мами та тата – 8 см, малюків – 6 см.
Ігровий набір Sylvanian Families Подружки Поні (5650) 5054131056509
Ігровий набір Sylvanian Families Подружки Поні - складається з двох фігурок дівчат-поні (6 см) з шовковистим довгим волоссям, напольного дзеркала, стильних прикрас,сумочок та аксесуарів для волосся. Робіть різні зачіски та доповнюйте образи реалістичними мініатюрними аксесуарами. Поні з каштановим волоссям одягнена в жовту сукню з мереживом, а сріблянка - у квітастий сарафан та сині
Ігровий набір Sylvanian Families Дитяча спальня (5377) 5377
Чудовий подарунок для маленької дівчинки — набір білої дитячої спальні від торгової марки Sylvanian Families. Цей комплект стане затишним доповненням у будиночку улюблених персонажів. Набір складається з: - ліжка; - письмового столу; - стільця; - роялю; - пуфика; - великого дзеркала; - настільної лампи; - аксесуарів; - фігурки білої ведмедиці. Всі вироби виконані з якісного зносостійкого пластику, повністю безпечного для дитячої гри. Гра з набором тренує дрібну моторику та координацію рухів, формує образне мислення та просторове сприйняття, розвиває уяву й творчі здібності. Рекомендований вік — від 3-х років.
Ігровий набір Sylvanian Families Пекарня (5536) 5054131055366
З ігровим набором Sylvanian Families Пекарня дуже легко уявити себе справжніми пекарем. Одягніть свою улюблену сільвашку в кухарську форму і приготуйте більш, ніж 20 видів ароматної випічки - замісіть тісто, спечіть у печі та запропонуйте свої вироби покупцям! Особливості: - Щоб спекти виріб, його потрібно покласти на лист, відкрити духовку, поставити лист, закрити духовку та “увімкнути” її. У світі Сільваніан все завжди “по-справжньому”. - Ящики та дверцята печі відчиняються. - Набір сумісний з будь-якими фігурками, будиночками та меблями Сільваніан (купуються окремо).
Ігровий набір Sylvanian families Сім'я альпака (5358) 5358
Ігровий набір Сім'я альпака від бренду Sylvanian families щось більше, ніж просто м'які іграшки. Це набір справжньої сім'ї альпак. Маму звуть Аріана, батька Андре, доньку Фіорела, а сина Габріель. Всі фігурки одягнені в народні костюми. Сім'я любить займатися вишивкою і домашніми справами. З набором можна придумати безліч веселих історій. Фігурки покриті флоком. Висота дорослих 8 см. У наборі 4 фігурки. Гра сприяє розвитку дрібної моторики і уяви. Ідеально підійде для дітей від 3-х років.
Набір Сім'я смугастих Котов Sylvanian Families (5180) 5180
Знаменита компанія Sylvanian Families Epoch, яка виробляє казкові м'які колекційні набори іграшок є володарем звання "Іграшка року" в Англії третій рік поспіль. Ці милі звірятка випромінюють доброту, тепло, радість. У кожної родини Sylvanian Families (Сільваніан феміліс) є своя історія, яку Ваші дітки можуть доповнити новими пригодами і кумедними ситуаціями. Такі ігрові набори вчать Ваших діток сімейних цінностей, розвивають уяву, логіку, впливають на емоційне сприйняття. У наборі представлені: милий Кленовий цуцик 4 см і яскравий синій човен. Доповни свою колекцію Sylvanian Families (Сильванія фемілі) новими жителями!
Предыдущая   Следующая
1   ...   3   4   5   6   7   ...   8  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История