искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды

Выводить
Размер картинок
Шампунь для цуценят ProVET Профілайн з ромашкою 300 мл
Шерсть та ніжна шкіра маленького цуценя потребують особливого догляду. Шампунь розроблений з урахуванням усіх особливостей шкіри та шерсті малюків. Засіб дбайливо очищує шерсть тварини, не здійснюючи агресивної дії на шкіру. Комплекс алантоїну та екстракту ромашки захищає від впливу зовнішнього середовища, сприяє швидкому відновленню шкіри при наявності подразнень. Шампунь добре підходить для частого використання. Аромат- ромашка лугова. Зручний дозатор дозволяє дозувати кількість шампуню, що полегшує використання шампуню як вдома, так і в грумінг салоні. Переваги: містить екстракт ромашки та алантоїн делікатний догляд шерстю та шкірою малюків захищає шкіру від впливу зовнішнього середовища сприяє швидкому відновленню шкіри відсутність алергічної реакції не містить парабенів та силіконів Спосіб застосування: рівномірно розподілити масажними рухами невелику кількість шампуню до утворення піни, не допускаючи злизування і потрапляння в очі. Змити теплою водою. Умови зберігання: При температурі від 5 °С до 25 °С у критих, сухих, вентильованих приміщеннях, захищати від сонячного світла. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Cocoamphoacetate, Decyl glucoside, Glycerol, Glyceryl Cocoate, Glycereth-2 Cocoate, Sodium Chloride, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Chamomilla Recutita (Chamomille) Extract, Allantoin, Methylchloroisothiazolinone, Parfum. Термін придатності: 30 місяців. Технічні умови (ТУ): ТУ У 20.4-37187822-026:2021. Сертифікат ISO 9001:2015.
Шампунь для кошенят ProVET Профілайн з ромашкою 300 мл
Шерсть та ніжна шкіра маленького кошеня потребує особливого догляду. Шампунь розроблений з урахуванням усіх особливостей шкіри та шерсті малюків. Засіб дбайливо очищує шерсть тварини, не здійснюючи агресивної дії на шкіру. Комплекс алантоїну та екстракту ромашки захищає від впливу зовнішнього середовища, сприяє швидкому відновленню шкіри при наявності подразнень. Шампунь добре підходить для частого використання. Аромат- ромашка луговая. Зручний дозатор дозволяє дозувати кількість шампуню, що полегшує використання шампуню як вдома, так і в грумінг салоні. Переваги: містить екстракт ромашки та алантоїн делікатний догляд шерстю та шкірою малюків захищає шкіру від впливу зовнішнього середовища сприяє швидкому відновленню шкіри відсутність алергічної реакції не містить парабенів та силіконів Спосіб застосування: рівномірно розподілити масажними рухами невелику кількість шампуню до утворення піни, не допускаючи злизування і потрапляння в очі. Змити теплою водою. Умови зберігання: При температурі від 5 °С до 25 °С у критих, сухих, вентильованих приміщеннях, захищати від сонячного світла. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Cocoamphoacetate, Decyl glucoside, Glycerol, Glyceryl Cocoate, Glycereth-2 Cocoate, Sodium Chloride, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Chamomilla Recutita (Chamomille) Extract, Allantoin, Methylchloroisothiazolinone, Parfum. Термін придатності: 30 місяців. Технічні умови (ТУ): ТУ У 20.4-37187822-026:2021. Сертифікат ISO 9001:2015.
Шампунь для тхорів та гризунів ProVET Профілайн 300 мл
Спеціально підібрана рецептура шампуню забезпечує дбайливий догляд за шерстю тхорів, декоративних кролів та гризунів (хом'яків, морських свинок, щурів). Шампунь добре видаляє забруднення та живить шкіру. Екстракти семи трав пом'якшують шерсть та доглядають за шкірою. Шампунь регулює природний гідробаланс і сприяє відновленню захисних функцій епідермісу. Засіб нейтралізує неприємні запахи від тварини, надає свіжості, шерсть улюбленця стає блискучою та доглянутою. Аромат-польові трави. Зручний дозатор дозволяє дозувати кількість шампуню, що полегшує використання шампуню як вдома, так і в грумінг салоні. Переваги: містить алантоїн та екстракти 7 трав (ромашка, лопух, кропива, кульбаба, чистотіл, череда, алое) нейтралізує специфічні запахи від тхорів та гризунів містить інгредієнти, що враховують фізіологічні особливості тварини не містить парабенів та силіконів Спосіб застосування: рівномірно розподілити масажними рухами невелику кількість шампуню до утворення піни, не допускаючи злизування і потрапляння в очі. Змити теплою водою. Умови зберігання: При температурі від 5 °С до 25 °С у критих, сухих, вентильованих приміщеннях, захищати від сонячного світла. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Cocoamphoacetate, Decyl glucoside, Glycerol, Glyceryl Cocoate, Glycereth-2 Cocoate, Sodium Chloride, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Chamomilla Recutita (Chamomille) Extract, Arctium lappa extract, Urtica dioicia (nettle) root extract, Taraxacum officinale extract, Chelidonium majus extract, Bidens Tripartita Extract, Aloe Extract, Allantoin, Methylchloroisothiazolinone, Parfum. Термін придатності: 30 місяців. Технічні умови (ТУ): ТУ У 20.4-37187822-026:2021. Сертифікат ISO 9001:2015.
Шампунь для довгошерстих кішок ProVET Профілайн з кератином 300 мл
Шампунь з кератином м'яко очищує, полегшує догляд за шерстю і її розчісування, запобігає появі ковтунів. Кератин заповнює пошкоджені ділянки волосяних кутикул, відновлює структуру шерсті, роблячи її блискучою і здоровою. Засіб глибоко зволожує і живить шкіру, активізує обмінні процеси у волосяних фолікулах, робить шерсть шовковистою і блискучою. Не подразнює шкіру тварини і допомагає підтримувати оптимальний pH-баланс. Шерсть набуває доглянутого та здорового вигляду. Аромат-мигдальне молоко. Зручний дозатор дозволяє дозувати кількість шампуню, що полегшує використання шампуню як вдома, так і в грумінг салоні. Переваги: містить натуральний кератин з овечої шерсті відновлює структуру шерсті полегшує розчісування запобігає появі колтунів глибоко зволожує і живить шкіру надає м'якість, шовковистість та блиск шерсті не містить парабенів та силіконів Спосіб застосування: рівномірно розподілити масажними рухами невелику кількість шампуню до утворення піни, не допускаючи злизування і потрапляння в очі. Змити теплою водою. Умови зберігання: При температурі від 5 °С до 25 °С у критих, сухих, вентильованих приміщеннях, захищати від сонячного світла. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Poliquaternium-7, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Nutrilan Keratin W PP, Methylchloroisothiazolinone, CI 42090, Parfum. Термін придатності: 30 місяців. Технічні умови (ТУ): ТУ У 20.4-37187822-026:2021. Сертифікат ISO 9001:2015.
Шампунь антибактеріальний ProVET Профілайн для собак 300 мл
Шампунь рекомендовано для профілактики дерматитів, в тому числі бактеріальних та грибкових, особливо для собак, які мають схильність до цих захворювань. Тетраніл U - компонент, який має бактерицидний та протигрибковий ефект. В комплексі з екстрактами чайного дерева та ромашки забезпечує високий рівень захисту, сприяє зволоженню шкіри та покращенню її регенерації. Чудово очищує шкіру, має протизапальну та заспокійливу дію. Шерсть набуває доглянутого та здорового вигляду. Шампунь може застосовуватися як профілактичний засіб, підходить для собак усіх порід. Аромат- чайне дерево. Зручний дозатор дозволяє дозувати кількість шампуню, що полегшує використання шампуню як вдома, так і в грумінг салоні. Переваги: містить Tetranyl U,екстракт чайного дерева та екстракт ромашки бактерицидний та протигрибковий ефект усуває свербіння і подразнення шкіри профілактика дерматитів не пересушує шкіру не містить парабенів та силіконів Спосіб застосування: рівномірно розподілити масажними рухами невелику кількість шампуню до утворення піни, не допускаючи злизування і потрапляння в очі. Змити теплою водою. Умови зберігання: При температурі від 5 °С до 25 °С у критих, сухих, вентильованих приміщеннях, захищати від сонячного світла. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Poliquaternium-7, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Tetranyl U, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Chamomilla Recutita (Chamomille) Extract, Methylchloroisothiazolinone, CI 42090, Parfum. Термін придатності: 30 місяців. Об`єм: 300 мл. Технічні умови (ТУ): ТУ У 20.4-37187822-026:2021. Сертифікат ISO 9001:2015.
Шампунь антибактеріальний ProVET Профілайн для котів 300 мл
Шампунь рекомендовано для профілактики дерматитів, в тому числі бактеріальних та грибкових, особливо для котів, які мають схильність до цих захворювань. Тетраніл U - компонент, який має бактерицидний та протигрибковий ефект. В комплексі з екстрактами чайного дерева та ромашки забезпечує високий рівень захисту, сприяє зволоженню шкіри та покращенню її регенерації. Чудово очищує шкіру, має протизапальну та заспокійливу дію. Шерсть набуває доглянутого та здорового вигляду. Шампунь може застосовуватися як профілактичний засіб, підходить для собак усіх порід. Аромат легкий трав'яний. Зручний дозатор дозволяє дозувати кількість шампуню, що полегшує використання шампуню як вдома, так і в грумінг салоні. Переваги: містить Тетраніл U, який забезпечує протизапальну та антисептичну дію профілактика бактеріальних та грибкових дерматитів масло чайного дерева пом’якшує та заспокоює шкіру екстракт ромашки покращує регенерацію шкіри не містить парабенів та силіконів Спосіб застосування: рівномірно розподілити масажними рухами невелику кількість шампуню до утворення піни, не допускаючи злизування і потрапляння в очі. Змити теплою водою. Умови зберігання: При температурі від 5 °С до 25 °С у критих, сухих, вентильованих приміщеннях, захищати від сонячного світла. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Poliquaternium-7, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Tetranyl U, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Chamomilla Recutita (Chamomille) Extract, Methylchloroisothiazolinone, CI 42090, Parfum. Термін придатності: 30 місяців. Об`єм: 300 мл. Технічні умови (ТУ): ТУ У 20.4-37187822-026:2021. Сертифікат ISO 9001:2015.
Шампунь ProVET Профілайн для собак з білою та світлою вовною 300 мл
Собаки з білою та світлою шерстю потребують особливого догляду. Шампунь м'яко видаляє бруд, робить шерсть чистою та доглянутою, підкреслює красу білої тварини. Спеціально підібрана рецептура шампуню активізує натуральний пігмент шерсті тварини, освітлює природне забарвлення улюбленця. При регулярному використанні шерсть набуває яскравості та холодного білого відтінку, протеїни надають їй життєвої сили, а вітамін Е здорового вигляду. Аромат-квіти бавовни. Зручний дозатор дозволяє дозувати кількість шампуню, що полегшує використання шампуню як вдома, так і в грумінг салоні. Переваги: містить протеїни зародків пшениці, вітамін Е та пігмент для білої шерсті спеціальна підібрана рецептура з урахуванням фізіологічних особливостей тварини шерсть набуває холодного білого відтінку легке розчісування та антистатичний ефект не містить парабенів та силіконів Спосіб застосування: рівномірно розподілити масажними рухами невелику кількість шампуню до утворення піни, не допускаючи злизування і потрапляння в очі. Змити теплою водою. Умови зберігання: При температурі від 5 °С до 25 °С у критих, сухих, вентильованих приміщеннях, захищати від сонячного світла. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Poliquaternium-7, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Gluadin W40 BP, Tocopherol acetate (vitamin E) Methylchloroisothiazolinone, CI 42090, Parfum. Термін придатності: 30 місяців. Технічні умови (ТУ): ТУ У 20.4-37187822-026:2021. Сертифікат ISO 9001:2015.
Шампунь для довгошерстих собак ProVET Профілайн з кератином 300 мл
Шампунь з кератином м'яко очищує, полегшує догляд за шерстю і її розчісування, запобігає появі ковтунів. Кератин заповнює пошкоджені ділянки волосяних кутикул, відновлює структуру шерсті, роблячи її блискучою і здоровою. Засіб глибоко зволожує і живить шкіру, активізує обмінні процеси у волосяних фолікулах, робить шерсть шовковистою і блискучою. Не подразнює шкіру тварини і допомагає підтримувати оптимальний pH-баланс. Шерсть набуває доглянутого та здорового вигляду. Аромат- молочний мигдаль. Зручний дозатор дозволяє дозувати кількість шампуню, що полегшує використання шампуню як вдома, так і в грумінг салоні. Переваги: містить натуральний кератин з овечої шерсті відновлює структуру шерсті полегшує розчісування та запобігає появі колтунів глибоко зволожує і живить шкіру надає м'якість, шовковистість та блиск шерсті не містить парабенів та силіконів Спосіб застосування: рівномірно розподілити масажними рухами невелику кількість шампуню до утворення піни, не допускаючи злизування і потрапляння в очі. Змити теплою водою. Умови зберігання: При температурі від 5 °С до 25 °С у критих, сухих, вентильованих приміщеннях, захищати від сонячного світла. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Poliquaternium-7, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Nutrilan Keratin W PP, Methylchloroisothiazolinone, CI 42090, Parfum. Термін придатності: 30 місяців. Технічні умови (ТУ): ТУ У 20.4-37187822-026:2021. Сертифікат ISO 9001:2015.
Рукавиця Trixie масажна 14 см / 25 см
Щітка - необхідний інструмент для догляду за шерстю улюбленця.  Дана щітка забезпечує делікатний догляд, вичёсивая шерсть до ідеального стану, роблячи зовнішність вихованця красивою і доглянутою!  Матеріал запобігає будь можливу шкоду вихованцеві, а щітка прослужить довгий час, повністю виконуючи своє призначення!  Щітка у формі рукавички надівається на руку і дозволить гладити вихованця і доглядати за його шерстю одночасно! для догляду за шерстю в процесі погладжування стимулює кровообіг очищає шерсть від волосся і бруду
Шампунь проти заплутування вовни у собак Trixie 250 мл
Шампунь для собак Trixie проти заплутування шерсті - це засіб гігієни вихованця, представлений знаменитим німецьким виробником зоотоварів Trixie, який стане незамінним для вашого друга! Робить розчісування легшим, придає шерсті гладку структуру, особливо підходить для довгошерстих собак. Застосування: невелику кількість шампуню у залежності від розміру тварини нанести на шерсть. Рівномірно розповсюдити по вологій шерсті і прополоскати теплою водою. При необхідності повторити. Тварину потрібно ретельно витерти і берегти від протягів.  Склад: 5 - 15% аніонні поверхнево-активні речовини, 
Шампунь для собак Trixie з олією чайного дерева 250 мл
Шампунь для собак Trixie з олією чайного дерева - це засіб гігієни улюбленців, представлений знаменитим німецьким брендом товарів для тварин Trixie, який стане незамінним для вашого друга!  Шампунь містить чисті натуральні олії австралійського чайного дерева. Безпечний для очей. Надає шерсті Вашої тварини здоровий блиск и живить шкіру. Ідеально підходить для частого використання, особливо для тварин з чуттєвою шкірою і шкірою, схильною до лущення. Використання: нанести шампунь на вологу шерсть и ретельно намилити. Добре ополоснути. При необхідності повторити. У випадку виникнення проблем зі шкірою – зверніться до свого ветеринара. Виникайте попадання в очі. Зберігайте у прохолодному і темному місці. Склад: 5-15 % аніонні поверхнево-активні речовини,  < 5 % амфотерні поверхнево-активні речовини, неіонні поверхнево-активні речовини, ароматизатори, консерванти. 
Шампунь-кондиціонер проти заплутування шерсті у собак Trixie з екстрактом
Шампунь-кондиціонер для собак Trixie проти заплутування шерсті - це засіб гігієни вихованця, представлений знаменитим німецьким брендом товарів для тварин Trixie, який стане незамінним для вашого друга! Усуває колтуни, сприяє швидкому росту здорової шерсті. Спосіб використання: невелику кількість шампуню (в залежності від розміру собаки) нанести на мокру шерсть, добре розповсюдити і змити теплою водою. При необхідності процес повторити. Витерти тварину насухо і уникати протягів. Склад: 5-15 % аніонні поверхнево-активні речовини,  < 5 % амфотерні поверхнево-активні речовини, неіонні поверхнево-активні речовини, ароматизатори, консерванти. 
Спрей від ковтунів для собак Trixie 175 мл
Безпечний для навколишнього середовища. Спрей розплутує клубки шерсті і протягом декількох днів допомагає уникнути виникнення повторних. Шерсть становиться блискучою і шовковистою. Він також має відштовхуючу дію для пилу, бруду і води. Спрей повністю безпечний, з нейтральним запахом, він не містить олій і жирів.
Шампунь для собак із чорною вовною Trixie 250 мл
Шампунь для собак Trixie для чорної вовни - це засіб гігієни вихованця, від відомого німецького бренду зоотоварів Trixie стане незамінним для вашого друга! РН нейтральний для шкіри та вовни. Розроблений спеціально для собак із чорною вовною, дарує шовковистий блиск, посилює натуральний колір вовни. Застосування: нанести невелику кількість шампуню (залежно від розміру собаки) на вологу вовну, розподілити рівномірно і змийте теплою водою. При потребі повторити. Тварину потрібно насухо витерти і обов'язково стежити, щоб не було протягів. Склад: 5-15% аніонні поверхнево-активні речовини,
Шампунь для собак Trixie з екстрактом олії мелії 250 мл
Шампунь для собак Trixie з екстрактом олії мелії  - це засіб гігієни вихованця, представлений відомим німецьким брендом товарів для тварин Trixie, який стане незамінним для вашого друга! Завдяки вмісту натуральної олії мелії, шампунь зволожує шкіру Вашого собаки, не викликаючи подразнення і забезпечує захист від комах. Використання: нанесіть шампунь на вологу шерсть и розтирайте до виникнення піни. Добре промийте. При необхідності повторіть. Уникайте попадання в очі.  Склад: 5-15 % аніонні поверхнево-активні речовини,  < 5 % амфотерні поверхнево-активні речовини, неіонні поверхнево-активні речовини, ароматизатори, консерванти. 
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   80  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История